Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 900 000,- for kr 6 900 000,-

Hoveddelen har god planløsning med stuen som midtpunkt

Lekkert HTH kjøkken i åpen løsning mot stuen

Stuen med store vindusflater mot balkongen

Stuen er romslig og innbydende

Stue med god plass til sofa og spisestue

Sol på balkongen fra ca kl 09-17 sommerstid

Leiligheten har gode lysforhold og fleksibel planløsning

Overbygget balkong utenfor stuen

Lekkert kjøkken med tillhørende spisestuedel

Kjøkkenet sett mot hovedsoverom

Soverom i hoveddelen

Soverom

Soverom hoveddel med to doble garderobeskap

Soverom

Gangen sett mot det ene soverommet

Delikat, flislagt bad i hovedelen

Gang med romslig skyvedørsgarderobe og innfelt takbelysning

Felles entré for hybel og hovedleilighet. Godt med garderobeplass.

Kjøkken og oppholdsrom hybel. Godt med lagringsplass i skaprekke som medfølger.

Stue/soverom i hybeldelen

Mathallen som nærmeste nabo byr på kortreist mat og et rikt utvang av delikatesser

Bad hybel med gulvvarme og opplegg til vaskemaskin

Badet er av god størrelse

Delikat baderom med gulvvarme og downlightsbelysning

x

Spisestue

Felles takterrasse

Balkong

Kveldsstemning på balkongen

Fasaden

Velkommen til Vulkan

Utsyn fra hybeldelen

Mathallen

Mathallen på Vulkan

Mathallen

Akerselva

Kjøpesenteret på Vulkan

Alexander Kiellandsplass

Grunerløkka

Felles takterrasse

Felles takterrasse

Plantegning Vulkan 40 - 3. Etasje

Vulkan 40 - Alternativ planskisse som 4 roms uten hybel

Vulkan 40 - Alternativ planskisse med ekstra stort hovedsoverom og hybel

Vulkan - Lekker, gjennomgående 4-roms med hybel som leies ut for 8.500,- per mnd - Balkong - God standard - Garasjeleie*.

Vulkan 40

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 900 000,-

Vulkan - Lekker, gjennomgående 4-roms med hybel som leies ut for 8.500,- per mnd - Balkong - God standard - Garasjeleie*.: Vulkan - Lekker, gjennomgående 4-roms med hybel som leies ut for 8.500,- per mnd - Balkong - God standard - Garasjeleie*.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 696,-
AREAL (P-ROM / BRA)
85 / 85 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Vulkan "Den lille byen", ligger midt i smørøyet mellom Grünerløkka, Fredensborg, St.Hanshaugen og sentrum. Vulkanområdet er et spennende og veletablert område med et stort utvalg av tilbud og opplevelser. Nærliggende finner du; Dansens Hus (internasjonale scene) med bar og uteservering, BAR vulkan, Smelteverket (Nord-Europas lengste bar), Scandics Bar, BLÅ og flere spennende spisesteder på Mathallen, samt delikatesseforretninger. I tillegg ligger treningssenteret Athletica på Vulkan og Kolsås klatreklubbs klatrevegg og flere nærsenter-tilbud i Nordre Kvartal. Det er også gode handlemuligheter i Markveien, samt Alexander Kiellands hus shoppingsenter med vinmonopol.

Kort avstand til kafeer og restauranter på Grünerløkka, St. Hanshaugen, Fredensborg og Alexander Kiellands plass. Det er også flere parker og turmuligheter i områder. Rett utenfor for slynger idylliske Akerselva seg med gangvei som tar deg til marka eller til hovedstandens pulsåre. Beliggenheten er svært attraktivt dersom man liker å benytte seg av byens allsidige tilbud. Kort avstand til Karl Johan og sentrumsområdene.

Gangavstand til offentlig kommunikasjon. Ca. 2. min gange til bussholdeplassen med buss 54 mot Aker Brygge og Kjelsås. Gangavstand til Brugata med buss og trikk. Området er godt skjermet for trafikk.

Sjekk gjerne ut områdets nettsider: http://www.vulkanoslo.no/

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 900 000,-

Felleskostnader

Kr 3 696,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2013

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

85m2

Bruksareal

85m2

Tomt

4131m2

KR-kode

40182

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vulkan 40, 0178 Oslo

Gnr. 218, bnr. 257, snr. 73 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 4.131,7 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Etter tilbud fra Oslo kommune er det mulighet for beboerparkering av elbiler i Vulkan P-hus mellom 17-09 på hverdager og 17-11 på helge- og helligdager. OnePark AS står for driften av garasjeanlegget. Det er mulighet for beboere i sameiet å leie parkeringsplass/el-ladestasjon i garasjeanlegget for kr 2.800,- i mnd. for døgnleie, eller kr 899,- i mnd. for kvelds/nattleie. Eventuelle interesserte kan henvende til Onepark på 22849200 eller onepark.no. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 94 kvm

Totalt bruksareal: 85 kvm

Totalt primærrom: 85 kvm

Primærrom: 3. etasje 85 kvm:

Leilighet: Felles entre, gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad. Utg. fra stue til balkong på ca. 3,6 m².

Hybel: Entre, kjøkken, stue/soverom, bad.

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller på ca. 5 m² (P1). Felles sykkelbod i kjeller (PU). Tilgang til 2 felles takterrasser.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.01.2018 utført av Aleksander Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Dette er en strøken og gjennomgående 4-roms eierseksjon med hybel. Leiligheten har en fin og praktisk planløsning med mange muligheter. Felles entré for hovedleilighet og hybeldel med garderobeløsning. Lydtette dører fra entré til hybel og til hoveddel. Hoveddelen er 70 kvm og hybelen er 15 kvm. Hybeldelen leies i dag ut for kr 8.500,- per mnd. Bor du selv i hoveddelen er dette skattefri inntekt! Leieinntektene dekker rentekostnader for et lån på kr 3.500.000,- med en rente på 2,75%. Om ønskelig kan leiligheten også brukes som en stor familiebolig med 3 soverom og 2 bad, der hovedsoverom vil ha direkte adkomst til det ene badet (se alternativ planskisse). Mange muligheter - Alt etter behov!

Leiligheten ligger i et moderne bygg fra 2013 i Nordre Kvartal på Vulkan bestående av 117 leiligheter fordelt over fire bygninger. Det er p-hus, dagligvarebutikk, kafé og forretninger i nedre del av bygningene, samt heis fra parkeringsanlegg opp til leilighetene. Det er mulighet for leie av p-plass i kjelleren.

Boligen holder gjennomgående høy standard på innredninger og fasiliteter. Leiligheten er holdt i lyse tidsriktige farger og fremstår som stilfull og innbydende. Leiligheten består av to gode soverom i hoveddelen, et stort oppholdsrom med god plass til spisebord i tilknytting til kjøkken samt en romslig stuedel med utgang til balkong på 3,6 kvm. Leiligheten ligger i skjermet gårdsrom med lite gjennomgangstrafikk. Rikelig med garderobeplass i leiligheten og to pent flislagte bad. Felles takterrasser i byggets 8.etasje med særdeles gode solforhold og flott utsikt!

ROMBESKRIVELSE:

Entre: Entre med garderobeskap. Hybeldelen har egen inngang fra entreen i tillegg til dobbel lyddør mellom hoveddel, noe som gir stor fleksibilitet for eget bruk eller utleie. Egen porttelefon til hybeldelen.

LEILIGHETENS HOVEDDEL:

Gang: Gang med stor skyvedørsgarderobe. Porttelefon.

Kjøkken: Velutstyrt HTH kjøkkeninnredning med hvite/slette fronter på overskap og mørke, slette fronter på benkeskap Laminert benkeplate med kitchenboard over benk og nedfellet benkebeslag med ett-greps blandebatteri. Integrert oppvaskmaskin, ovn, keramisk platetopp, kjøl-/ fryskeskap og mekanisk avtrekk fra ventilator.

Stue: Hoveddelen har god planløsning med den romslige stuen som midtpunkt. Stue er lys og innbydende og ligger i åpen løsning mot et stilrent kjøkken.

Bad: Boligen inneholder to pene bad, hvorav ett tilhører hybelen. Begge bad er flislagte og har varme i gulvet. Heldekkende servant på underskap, speil, vegghengt klosett og dusj med dusjvegger i herdet glass. Opplegg for vaskemaskin på begge badene og downlightebelysning i tak.

Soverom: Hoveddelen har 2 fine soverom av god størrelse. Begge har panoramavinduer som gjør rommene luftige. To doble garderobeskap på det ene soverommet.

Balkong: Utgang til balkong på 3,6 kvm fra stuen. Sol på balkongen fra ca. kl 09-17 sommerstid.

HYBELLEILIGHET:

Hybelleiligheten består av kjøkken, oppholdsrom og flislagt bad. Godt med oppbevaringsplass i medfølgende skaprekke. Hybelen leies ut for kr 8.500 pr. måned. Leieavtalen utløper 01.06.2018.

MATERIALVALG:

Gulv: En stavs, hvitpigmentert eik parkett i alle rom. Fliser og gulvvarme på begge bad.

Vegger: Malte flater. Fliser på bad. Hele leiligheten er malt i duse, tidsriktige farger.

Tak: Malte flater på innvendig himling. Downlights på bad og i gangen utenfor soverommene i hoveddelen.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med fjernvarme via radiatorer. Termisk leveranse fra Vulkan Energi sentral. Flislagt bad med varme i gulvet.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 22.11.2013.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

Innregulering av varmeanlegg og ventilasjonsanlegg. Dette oppgis som arbeid av mindre vesentlig betydning for den delen av tiltaket det søkes midlertidig brukstillatelse for, og skal utføres etter at anlegget for hele tiltaket er igangsatt. Det gjenstår mindre arbeider på tilliggende utomhusarealer.

Dette skal være utført innen 15.12.2013.

Sluttrapport for avfallshåndtering og forurenset grunn må sendes Plan- og bygningsetaten for behandling. Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 3 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet adkomstrett for allmennheten, samt rett til bruk av grunn for reparasjoner og vedlikehold av bygninger.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eier kan etter samtykke fra styret i sameiet overlate bruken av boligen til andre. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Den del av boligen som er innredet som en hybel er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Vulkan Nordre Kvartal Sameie, med sameiebrøk 85/12559.

Sameiet består av 177 leiligheter og 1 næringsseksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Styret skal informeres om husdyrhold. Styret kan nekte dyrehold dersom dette er til ulempe, sjenanse eller plage for øvrige sameiere eller bruksrettshavere i sameiegjenstand.

Planlagte påkostninger: Ingen vedtatte planer ifølge styreleder.

Det er påvist skjeggkre i sameiet Vulkan Nordre. Styreleder opplyser at dette gjelder ca. 10 % av leilighetene i sameiet. Selger har satt ut limfeller i hovedleilighet uten funn av skjeggkre. Leietager opplyser at hun har sett skjeggkre i hybelen.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til som spesialområde – bevaring (kultur-, kontor-, bevertning,- kontor,- bevertning-, industri-, og undervisningsformål i henhold til reguleringsplan S-4268 datert 27.09.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Leiligheten har en rekke gode kvaliteter og fordelene med en nyere leilighet er mange:

- Gjennomgående leilighet med en effektiv og praktisk planløsning

- Leiligheten har hybeldel - Mulighet for skattefri inntekt!

- God standard, bygg fra 2013.

- Leiligheten er malt i lyse tidsriktige farger og fremstår som stilren.

- Store vindusflater.

- Fjernvarme og varmtvann (A-konto) inkludert i felleskost.

- Tv og internett grunnpakke inkludert i felleskost.

- Lave strømutgifter.

- Heis i bygget, balansert ventilasjon, godt isolert

- Særdeles attraktiv beliggenhet på Vulkan med "alt" i umiddelbar nærhet!

- To felles takterrasser i 8.etasje og felles sykkelbod i kjelleren.

- Tørr og sikker lagringsplass i kjellerbod.

- Mulighet for leie av p-plass i kjelleren, hvis ledig.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.696,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme, varmtvann (akonto), kabel-tv, bredbånd, trappevask, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningførsel m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 1.1.2018.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca. kr. 345,- for 2018. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 2 400 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av internett og kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.078.994,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Gamle Aker Rode 5
Kirkesogn Sentrum og St.Hanshaugen

Steder i nærheten

Gassverkstomta 0.1 km*
Grünerbrua 0.3 km
Olaf Ryes plass 0.5 km
Schous plass 0.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.5 km
Sentralstasjon Oslo S 1.7 km
T-bane stasjon Jernbanetorget T-banestasjon 1.4 km
Trikkeholdeplass Olaf Ryes plass 0.6 km
Bussholdeplass Telthusbakken 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Minigolfbane - Th. Kittelsens plass 0.9 km
Idrettsanlegg Evald Ryghs plass ballbinge 0.9 km
Treningssenter SiO Athletica Vulkan 0.2 km
Treningssenter Fitness24Seven Grünerløkka 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Møllergata skole (1-7 kl.) 0.6 km
Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.8 km
Ila skole (1-7 kl.) 0.8 km
St. Sunniva skole (1-10 kl.) 0.8 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 2.7 km
Foss videregående skole 0.6 km
Elvebakken videregående skole 0.6 km

Barnehager

Akersveien barnehage (1-5 år) 0.3 km
Grünerhagen bhg - Sofienberggate (1-6 år) 0.4 km
Akersbakken barnehage (1-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Markedet i Markveien 0.5 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 0.7 km
Postkontor Grünerløkka Postkontor 0.5 km
Postkontor Coop Mega Alexander Kiellandsplass 0.7 km
Apotek Vitusapotek Vulkan 0 km*
Apotek Apotek 1 Grünerløkka 0.4 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 0.5 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 0.7 km
Dagligvare Rema 1000 Vulkan 0 km*
Dagligvare Kiwi Markveien 0.5 km
Kiosk/video Markveien Frukt og Tobakk 0.5 km
Kiosk/video Sima Frukt og Tobakk 0.5 km
Bensin Uno-X Grünerløkka 0.6 km
Bensin Circle K Kiellands plass 0.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 55,3 %
Andel kvinner 44,7 %
Gj.snittalder menn 33 år
Gj.snittalder kvinner 30,7 år
Husholdninger med barn 13 %
Husholdninger uten barn 87 %
Gj.snitt byggeår 2006
Gj.snitt tomtestørrelse 55
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Gamle Aker Rode 5 1978 1234

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning. (1 visning inkl.)

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?