Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 400 000,- for kr 4 400 000,-

Velkommen til Wessels gate 8 - Moderne og svært innbydende 2-roms med kjøkken fra 2013, walk-in closet, garasjeleie og heis.

Stue og kjøkken ligger i åpen løsning og skaper et luftig og svært tiltalende allrom med sjenerøs takhøyde og store vindusflater

Oppholdsrommet har parkett på gulv, vegger malt i en nydelig, mørk fargetone og downlights over kjøkkeninnredningen

Kjøkkeninnredningen var ny i 2013 og er holdt i et moderne design som kler boligen godt

Felt mellom over- og underskap er malt i en lysegul fargevalør, noe som gir en spennende kontrast og flott dybde til rommet.

God plass til spisestue med mye lys fra store vinduer.

Her er det lagt opp til montering av tv på vegg og det er rikelig med plass for både stor sofagruppe og spisebord.

Innredningen er montert i nisje og har hvite, glatte fronter, benkebelysning og laminert benkeplate med underlimt vaskkum

Av utstyr har kjøkkenet integrerte stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin, samt kjøleskap i skuffeløsning.

Praktisk kjøleskuff

Leiligheten har et romslig og svært delikat soverom.

Med parkett på gulv, vegger i en dyp, behagelig fargetone og god plass for en stor dobbeltseng.

Romslig soverom.

walk-in-closet med downlights i himling, et omfangsrikt hyllesystem.

Praktisk kontorløsning etablert i nisje i walk-in.

Det pene badet fra 2007 fikk ny innredning i 2012 med hvite, glatte skuffefronter, heldekkende servant og speil med belysning.

Videre har badet et veggmontert toalett, dusjhjørne med skjermvegg i herdet glass og opplegg for vaskemaskin.

Badet har ellers gulvvarme, downlights og mekanisk avtrekk via felles ventilasjonsanlegg.

Boligen har heisadkomst til leilighetsplan der en pen og hyggelig entré ønsker deg velkommen. Entreen har parkett på gulv, lysmalte vegger og downlights, samt fin plass for entrémøblement.

Detalj fra gang.

Meget praktisk bod på 2 kvm med tillgang fra stuen.

Plantegning

Bakgård med steinbelagte arealer, diverse fin beplantning og hyggelige sittegrupper.

Fasade fra gateplan

St. Hanshaugen – Moderne og svært innbydende 2-roms med kjøkken fra 2013, walk-in closet, garasjeleie og heis.

Wessels gate 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 350 000,-

St. Hanshaugen – Moderne og svært innbydende 2-roms med kjøkken fra 2013, walk-in closet, garasjeleie og heis.: St. Hanshaugen – Moderne og svært innbydende 2-roms med kjøkken fra 2013, walk-in closet, garasjeleie og heis.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 350 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 676,-
AREAL (P-ROM / BRA)
54 / 56 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til visning!

Kort fortalt

- Moderne 2-roms andelsleilighet.

- Svært attraktiv og sentral beliggenhet.

- Det er heisadkomst til leilighetsplan.

- Mulighet for leie av garasjeplass.

- Pen entré med parkett og downlights.

- Kjøkken med integrerte hvitevarer.

- God plass for spisebord i stuen.

- Stue og kjøkken er i åpen løsning.

- Pent bad med nyere innredning.

- Opplegg for vaskemaskin på bad.

- Stort soverom tilknyttet walk-in closet.

- Lagring i innvendig bod og kjellerbod.

- Sikringsskap med automatsikringer.

- Varmtvann og oppvarming er inkludert.

Wessels gate 8 er en svært innbydende 2-roms andelsleilighet, i tredje etasje med heisadkomst opp til leilighetsplan. Leiligheten har en fantastisk beliggenhet for det moderne bymenneske, med nærhet til et stort utvalg av kaféer, spennende butikker og gode servicetilbud. Her bor du i rusleavstand til flere høyskoler, mange av byens flotte parker og et meget godt kollektivtilbud som gjør det enkelt å komme seg rundt i storbyen. Mulighet for leie av garasjeplass i bygget.

Leiligheten ble totalrenovert i 2007 og er også i senere år blitt utstyrt med nytt kjøkken, baderomsinnredning og et flott walk-in closet. Sistnevnte har smart innredning og en praktisk kontorløsning etablert i nisje. Boligen gir et generelt meget pent inntrykk med god planløsning, parkett i alle oppholdsrom og overflater malt i 2016. For øvrig er varmtvann og oppvarming inkludert i fellesutgifter.

Boligen har en åpen stue- og kjøkkenløsning med sjenerøs takhøyde, tidsmessig kjøkkeninnredning og plass for spisebord. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer. Videre er det det delikat soverom med plass for dobbeltseng, og et flislagt bad med opplegg for vaskemaskin.Fra stuen ligger praktisk tilknyttet lagringsbod og det er ytterligere lagringsplass i en disponibel kjellerbod.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt og ettertraktet boligområde på St. Hanshaugen i Oslo, med gangavstand til flere bydeler. St. Hanshaugen fremstår som en urban bydel og i nærheten finner man attraktive handlegater, flotte spisesteder og ellers et rikt uteliv.

Området byr dessuten på flotte grøntområder som bl.a. St. Hanshaugen park, Idioten, Stensparken og Iladalen park. Det er også kort vei Akerselva og Frognerparken. For den aktivitetslystne er det et stort utvalg av treningssenter i nærliggende områder, blant annet Sats Bislett, Treningshuset, Evo, Elixia-Ringnes Park, Sats på Vulkan, Myrens Sportssenter, samt Bislett Bad & Trening.

Servicetilbud

Coop Ekstra og Rema 1000 ca. 100 m fra leiligheten. Røtter og Gutta på haugen tilbyr eksotiske matvarer med høy kvalitet. Det er også et godt utvalg av forretninger og servicetilbud i nærmiljøet. Bogstadveien og Hegdehaugsveien ligger godt innen rekkevidde. Det samme gjør Grünerløkkas spennende og unike utvalg av vintagebutikker innen mote og interiør, samt spisesteder, barer og frisører. Legg gjerne turen til populære Mathallen på Vulkan for kulinariske opplevelser.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, tog og T-bane. Nærmeste holdeplass er Nordahl Bruns gate som ligger ca. 150 meter fra boligen. Med bil fra St. Hanshaugen tar det ca. 3 min til Bogstadveien, 5 min til Oslo S, 8 min til Nydalen og 35 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gang- og sykkelavstand til flere høyskoler, blant annet Kunsthøgskolen, Arkitekthøgskolen, Westerdals, Høgskolesenteret, Veterinærhøyskolen, Tannlegehøyskolen og Universitetet på Blindern.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 350 000,-

Felleskostnader

Kr 2 676,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1940

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

54m2

Bruksareal

56m2

Tomt

819m2

KR-kode

15181

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Wessels gate 8, 0165 Oslo

Gnr. 208, bnr. 811, i Oslo kommune.

Andelsnr. 304,

Wessel Studio Borettslag, org.nr. 991 700 668

Tomten

Felleseiendommen har et avlåst gårdsrom i indre kvartal. Her er det steinbelagte arealer, diverse fin beplantning og hyggelige sittegrupper. Til glede for beboerne er det etablert en lekeplass og felles sykkelparkering. Leiligheten ligger også i fin gangavstand fra flere av byens sjarmerende parker og grøntområder.

Parkering

Egen garasje under bygget som er organisert som et eget parkeringssameie. Enkelte andelseiere har egen garasjeplass der. Plassene kan omsettes fritt blant de andre eierne i Wessel studio. Se www.wesselparkering.noDet er mulighet for å leie parkeringsplass av selger i garasjeanlegg i Wessels Parkeringssameie, kr. 1.800,- per. mnd. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget/Sameiet/Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

3. etasje:

P-ROM: 54 KVM

Entré, gang, stue, kjøkken, bad, walk-in closet og soverom.

S-ROM: 2 KVVM

Bod

Annet: Disponibel kjellerbod på ca. 5 kvm.

Bebyggelse

Boligblokk over 6 etasjer pluss kjeller. Grunnmur i støpt betong og støpt kjellergulv. Støpte / trebjelkelag etasjeskillere og yttervegger i murverk pusset og malt. Saltak med tresperrekonstruksjoner tekket med plater/ takstein.

Standard

Entré

Boligen har heisadkomst til leilighetsplan der en pen og hyggelig entré ønsker deg velkommen. Entreen har parkett på gulv, lysmalte vegger og downlights, samt fin plass for entrémøblement. På veggen er det montert knagger i moderne stil for med letthet å kunne henge av seg ytterjakken.

Stue og kjøkken

Stue og kjøkken ligger i åpen løsning og skaper et luftig og svært tiltalende allrom med sjenerøs takhøyde og store vindusflater. Her er det lagt opp til montering av tv på vegg og det er rikelig med plass for både stor sofagruppe og spisebord. I tillegg ligger rommet tilknyttet en praktisk bod.

Kjøkkeninnredningen var ny i 2013 og er holdt i et moderne design som kler boligen godt. Innredningen er montert i nisje og har hvite, glatte fronter, benkebelysning og laminert benkeplate med underlimt vask. Av utstyr har kjøkkenet integrerte stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin, samt kjøleskap i skuffeløsning fra Norcool.

Oppholdsrommet har parkett på gulv, vegger malt i en nydelig, mørk fargetone og downlights over kjøkkeninnredningen. Felt mellom over- og underskap er malt i en lysegul fargevalør, noe som gir en spennende kontrast og flott dybde til rommet.

Bad/wc/vaskerom

Det pene badet fra 2007 fikk ny innredning i 2012 med hvite, glatte skuffefronter, heldekkende servant og speil med belysning. Videre har badet et veggmontert toalett, dusjhjørne med skjermvegg i herdet glass og opplegg for vaskemaskin. Badet har ellers gulvvarme, downlights og mekanisk avtrekk via felles ventilasjonsanlegg.

Soverom og garderobe

Leiligheten har et romslig og svært delikat soverom med parkett på gulv, vegger i en dyp, behagelig fargetone og god plass for en stor dobbeltseng. Soverommet ligger tilknyttet et walk-in-closet med downlights i himling, et omfangsrikt hyllesystem og en flott, liten kontorløsning etablert i nisje. Ytterligere lagringsplass er i en disponibel kjellerbod på 5,5 kvm.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med radiatorer tilknyttet fjernvame. I tillegg er det varmekabler på bad. Elanlegget ble kontrollert i 2016 og sikringsskapet fra 2007 er utstyrt med automatiske sikringer og to jordfeilbrytere. Leiligheten er tilknyttet sentralt, balansert ventilasjonsanlegg med tilluft til oppholdsrom og soverom, samt avtrekk fra bad. Boligen har opplegg for kabel-tv, bredbåndsløsning og porttelefon. For øvrig er varmtvann og oppvarming inkludert i fellesutgifter.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med radiatorer tilknyttet sentralfyring. I tillegg er det varmekabler på bad.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.12.2008. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

GENERELLE SERVITUTTER VURDERT TIL Å IKKE HA STOR BETYDNING:

1860/924307-1/105 03.05.1860 ERKLÆRING/AVTALE

Bestemmelse om benyttelse

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 208 BNR: 811

1939/305383-2/105 04.10.1939 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE

Med flere bestemmelser

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 208 BNR: 811

1939/305601-1/105 11.10.1939 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 208 BNR: 811

1940/300245-1/105 19.01.1940 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 208 BNR: 811

1940/303475-1/105 06.11.1940 ERKLÆRING/AVTALE

Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 208 BNR: 811

2007/830983-5/200 16.10.2007 ERKLÆRING/AVTALE

Bestemmelse om gjensidig bruk av grunn for reparasjon og

vedlikehold.

fra Oslo kommune v/ Plan- og bygningsetaten.

Kan ikke slettes uten samtykke

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 208 BNR: 811

2007/831143-1/200 16.10.2007 ERKLÆRING/AVTALE

Bestemmelse om bruk av gårdsrom.

Bestemmelse om ledninger.

Bestemmelse om adkomst.

fra Oslo kommune ved direktøren for Eiendoms- og

byfornyelsesetaten.

Med flere bestemmelser

Bestemmelse om parkering

Kan ikke slettes uten samtykke

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Wessel Studio Borettslag..

Forretningsfører er USBL, usbl@usbl.no

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøprsretten er parrallel utlyst og vil bli avklart innen 25.01.18 kl. 10:00. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.676,- pr. mnd. og inkluderer:

Trappevask, fjernvarme, fibernett, varmtvann.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.500,-pr. år. / 3.300 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Viasat som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 199,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4.357.615,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Sentrum 2 /rode 13
Kirkesogn Sentrum og St.Hanshaugen

Steder i nærheten

St. Olavs plass 0.3 km
Holbergs plass 0.4 km
Arne Garborgs plass 0.5 km
Nasjonalgalleriet 0.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50 km
Sentralstasjon Oslo S 1.5 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 0.9 km
T-bane stasjon Nationaltheatret jb.st. 0.9 km
Trikkeholdeplass Holbergs plass 0.5 km
Bussholdeplass Nordahl Bruns gate 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 0.8 km
Idrettsanlegg Minigolfbane - Th. Kittelsens plass 1.2 km
Treningssenter SiO Athletica Centrum 0.4 km
Treningssenter Condis Tr.senter Fredensborg 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

St. Sunniva skole (1-10 kl.) 0.4 km
Møllergata skole (1-7 kl.) 0.7 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.9 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.9 km
Oslo katedralskole 0.2 km
Edvard Munch videregående skole 0.3 km

Barnehager

Dr. Brandts barnehage 0.3 km
Hammersborg barnehage (1-5 år) 0.4 km
Katta barnehage (1-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Paleet Karl Johan 0.8 km
Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 0.9 km
Postkontor Coop Mega Bislett 0.8 km
Postkontor Rema 1000 Ila 0.9 km
Apotek Apotek 1 St. Hanshaugen 0.5 km
Apotek Medicus Plesner Apotek 0.7 km
Vinmonopol Rosenkrantzgt. Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 1 km
Dagligvare Coop Extra Pilestredet Park 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Pilestredet Park 0.2 km
Kiosk/video Sonny's Storkiosk 0.2 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.3 km
Bensin Uno-X Grünerløkka 1.2 km
Bensin Circle K Kiellands plass 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53,2 %
Andel kvinner 46,8 %
Gj.snittalder menn 35,2 %
Gj.snittalder kvinner 34,3 %
Husholdninger med barn 10,1 %
Husholdninger uten barn 89,9 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Sentrum 2 /rode 13 3059 2104

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Minimumsprovisjon: kr 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.900,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Marius R. Johansen
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?