Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 400 000,- for kr 5 400 000,-

Hjørnestuen ligger høyt og fritt med gode lysforhold, veggintegrert nisje for tv, bokser og kabler.

Hjørnestue med god lysninngang og hyggelig utsyn

Hjørnestuen har peisovn som gir lun og god varme i vinterhalvåret, pipene i sameiet ble renovert i 2011.

Klassiske detaljer som doble fløydører mellom stue og spisestue

Fløydører og stukkatur i hjørnestuen

Nydelig tregulv og kombinasjon med klassiske detaljer som stukkatur, rosett, stående panel og dekorspeil.

Hjørnestuen er lys og trivelig

Klassiske detaljer - rosett

Spisestuen med klassiske detaljer og plassbygde skap, to vinduer mot gate og stor åpning mot hjørnestuen

Spisestuen er romslig og har adkomst fra både kjøkken og hjørnestuen

Spisestuen ligger vis a vis kjøkkenet og har en flott rundovn og doble fløydører.

Stukkatur i spisestuen med belysning

Nydelig rosett i spisestuen

Kjøkken mot bakgård med stilrent kjøkken

Kjøkkenet har integrerte hvitevarer med ekstra bred komfyr/koketopp med gass

Kjøkkenet har lekre fliser med marmorlook, downlights og utstrakt bruk av belysning

Kjøkkenet har plass til liten spisegruppe ved vindu mot bakgård

Kjøkkenet er stilrent med hvite høyglans fronter og heltre benkeplate, utstrakt bruk av belysning

Soverommet er meget delikat og stilrent

Hovedsoverommet har stort trippelt vindu og flotte detaljer som stukkatur, rosett og dekor samt veggintegrerte hyller med tv-uttak.

Soverommet har et stort trippelt vindu i tretoppene uten innsyn

Soverommet har garderobeskap med speilfronter

Stukkatur

Rosett på soverom

Badet er lyst,delikat og innholdsrikt

Boblebadekar med dusjvegger og vegghengt dusjgarnityr

Badet har fine detaljer og smarte løsninger

Entré med mørke skiferfliser og downlights

Gang med fliser, stående panel og downlights

Entré/gang med speilskyvedørsgarderobe

Utsikt fra hjørnestuen

Meget flotte oppganger i bygården, pusset opp i 2018.

Wilses gate 2 - flott klassisk bygård fra 1896 hvor fasaden ble pusset opp i 2010

Utsikt fra kjøkken mot bakgård

Hyggelig og sosial felles bakgård med Møllergata 47

Nærmiljø - sosialt og fint bomiljø

Wilses gate er en flott brostensbelagt miljøgate på populære Fredensborg

Fredensborg har koselige miljøgater med brostein og beplantning som ble pusset opp i 2015/16, bilde tatt i Deichmanns gate/ Wilses gate

Wilses gate med flotte klassiske bygårder, nr 2 ligger nederst på høyre side

Område - Få minutter til Youngstorget og Torggata

Område - Vulkan med mathallen ligger kun få minutter unna

Område - Starbucks i Torggata

Område - John Dee

Område - Sentrum Scene kun få minutter unna

kartutsnitt

Planskisse

Fredensborg

Wilses gate 2 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 500 000,-

Fredensborg: Delikat 3-r hjørneleilighet i velholdt sameie. Klassiske detaljer m/stukkatur, rosett, tregulv og peisovn. Supersentralt

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 5 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 724,-
Fellesgjeld:
Kr 48 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
87 / 87 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

En meget sentral og attraktiv beliggenhet på Fredensborg med kort vei til alle fasiliteter. Fredensborg har de siste årene virkelig plassert seg som en av Oslos populære bydeler grunnet sine idylliske omgivelser preget av klassiske bygårder og eldre småhus, grøntområder og parkanlegg, samtidig som det ligger midt i Oslo. Nærområdet kan by på alt fra Damstredet og Dops gate med nostalgisk småhusbebyggelse til Oslo sentrums hovedgater.

Området har et rikt servicetilbud med alt man kan ønske seg for den urbane beboer, samtidig som man er rolig tilbaketrukket i sidegate. Stort utvalg av kaféer og restauranter, take-away og matvarebutikker i området rundt. Er du glad i hamburger er noen av byens beste steder like ved. I Møllergata finner du Illegal og Munchies ligger i Bernt Ankers Gate, noen få minutter unna Wilses Gate. Rundt Youngstorget er det også en rekke populære utesteder.

Gode tur og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva samt parker og grønne lunger som vakre Vår Frelser Gravlund og St. Hanshaugparken. Det er også gangavstand til Sofienbergparken og Birkelunden på Grünerløkka.

Beliggende midt mellom Sentrum, Grünerløkka og St. Hanshaugen har man alle sentrale bydeler innen gangavstand. Kun 10 minutters gange til St. Hanshaugen, Grünerløkka, Torggata og Karl Johan, samt ca. 20 min til Majorstuen og Bislett. Like ved ligger også nyutviklede Vulkan og Mathallen, samt nyoppussede, trendy Torggata, med mange av Oslos mest populære spise- og utesteder.

Svært god tilgang til offentlig kommunikasjon med nærhet til en rekke busser, trikker og t-bane. Skal du ut å fly er det bare å gå til Oslo S og Flytoget.

Barnehager og skoler

Se vedlagte nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Møllergata eller Deichmans Gate. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 500 000,-

Fellesgjeld

Kr 48 000,-

Totalpris

Kr 5 548 000,-

Felleskostnader

Kr 3 724,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

1896

Soverom

2

Primærrom

87m2

Bruksareal

87m2

Tomt

401m2

KR-kode

491854

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Wilses gate 2 A, 0178 Oslo

Gnr. 208, bnr. 820, snr. 13 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 401 kvm som tilhører sameiet. Pent opparbeidet bakgård med støpt dekke over kjeller. Noe beplantning, sykkelparkering og sittegrupper på sommerstid. Pizzaovn i bakgården er ikke i bruk p.t. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Ellers leier mange beboere i området p-plass privat under Jess Carlsen kvartalet 100 meter fra leiligheten, her dukker det opp p-plasser til leie fra tid til annen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 87 kvm

Totalt primærrom: 87 kvm

Bruksareal:

Bygårdsleilighet 87 kvm

Primærrom:

Bygårdsleilighet:

4. etasje 87 kvm: Entré, kjøkken, bad/wc, spisestue, stue og soverom

I tillegg disponerer boligen en loftsbod med skråhimling og en kjellerbod. Kjellerboden ligger i området under sluket fra bakgården hvor det p.t er noe lekkasje. Styret vurderer forskjellige løsninger og planlegger utbedring i 2018.

Leiligheten disponerer vaskebod i oppgangen en halvtrapp ned sammen med nabo, felles vaskemaskin og tørketrommel.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.08.2018 utført av Takstmann Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Boligen ble pusset opp i 2007 hvor leiligheten fikk nyoppusset baderom, nytt kjøkken, fliser med varmekabler i gang, plassbygde skap i spisestue i klassisk stil og ble videre overflateoppusset. Leiligheten fikk god belysning hvor det ble innstallert lysspotter på bad, kjøkken og i entré med dimmere. Det ble også lagt opp kabler til et integrert musikkanlegg med integrerte takhøytalere på kjøkken, bad og opplegg for vegghøytalere i stuen. Ny peisovn ble også satt inn. Leiligheten er delvis nymalt i 2018 og fremstår i dag som en lys, moderne og velholdt leilighet full av spesialtilpassede, praktiske og smarte løsninger. Denne hjørneleiligheten har videre en god planløsning og arealfordeling og kan fint benyttes slik den gjør i dag, eller med to soverom og hjørnestue. Leiligheten oppleves lys og fin med store vinduer i begge stuene og kjøkken samt trippelt vindu på soverom. Klassiske detaljer som originale doble fløydører, rosett og stukkatur i hjørnestue, spisestue og soverom, dekorspeil på nedre del av vegger m.m. Leiligheten er innflyttingsklar og bør sees!

Nærmere innhold:

Entré/gang: Praktisk entré med plass til klesoppheng og sko i garderobeskap med speilfronter. Entré og gangen videre har malt stående panel på vegger og mørke skiferfliser på gulv med varmekabler. Nedsenket himling med god belysning via lysspotter med dimmer i tak. Dørtelefon og detektor for sentralt brannvarslingsanlegg.

Stue: Lys og pen hjørnestue med god takhøyde og nyere peisovn som gir lun og god varme i vinterhalvåret. Tre store vinduer mot Wilsesgate/Møllergata gir gode lysforhold. Originale tregulv i lutet utførelse og malt, stående panel på vegger med vinduer. Malt vegg mot soverommet med veggnisje med fastmontert tv som følger leiligheten, strømuttak og signalkabel til tv er plassert skjult i nisjen. Egen liten nisje til kabler og dekoder i underkant. Veggintegrerte kabler til musikkanlegg med strategisk plassering på bakvegg over tv slik at høytalere kan monteres. Rosett med støm, stukkatur i tak og doble fløydører inn til spisestuen og gangen. God plass til sofagruppe og møbler.

Spisestue: Meget delikat spisestue vis a vis kjøkkenet og vegg i vegg med hjørnestuen. God takhøyde og original rundovn som gir lun og god varme i vinterhalvåret. To store vinduer mot Møllergata. Originale tregulv i lutet utførelse og flott, klassisk tapet på vegger. Rosett med støm og stukkatur med lysslyngebelysning samt doble fløydører inn til hjørnestuen og gangen/kjøkken. God plass til spisestue. Lekre plassbygde skap med klassisk stil.

Kjøkken: Romslig og delikat kjøkken med stort vindu mot bakgården. Fliser med marmorlook på gulv med varmekabler. Malte veggflater/ stående panel. Nedsenket himling med god belysning via lysspotter med dimmer i tak samt detalje lysslyngebelysning. Innredning i hvit høyglans med heltre benkeplate i mørk utførelse og glassplater mellom benkeplate og overskap. Integrert oppvaskmaskin og kaffemaskin samt frittstående side by side skap og stor komfyr med gass-kokeplater som medfølger. Vegghengt kullfilterventilator. Varmtvannstank på ca 120 liter plassert i benkeskap. Sentral for musikkanlegg i leiligheten. Opplegg for tv (ekstra dekoder kreves).

Soverom: Sjarmerende soverom med trippelt vindu og utsikt mot tretoppene i Wilses gate. Her finner du god plass til dobbeltseng og oppbevaringsplass i garderobeskap med speilfronter. Originale tregulv i lutet utførelse og malte vegger i en mørk blåfarge. Rosett med støm og stukkatur med lysslyngebelysning på bakvegg. Dekorspeil på nedre del av to vegger. Fine hyller med opplegg for tv vis a vis sengen (ekstra dekoder kreves. Punktbelysning på bakvegg over sengen med nye lamper.

Bad: Delikat og innholdsrikt bad med lekre hvite veggfliser, speilvegg og mørke gulvfliser. Lysspotter i tak. Badet kan by på boblebad med veggmontert dusj og glassvegg. Ekstra stor servant med skuffeinnredning. Vegghengt wc med veggintegrert nisje over toalett. Takintegrert høytaler koblet mot sentral på kjøkken. Opplegg for tv (ekstra dekoder kreves).

Trapperomsbod/ vaskebod: Denne tidligere boden i trappeoppgangen en halv trapp opp fra leiligheten er innredet til vaskebod og deles med en nabo. Her har man gått sammen om innkjøp av vaskemaskin og tørketrommel. Dette er en praktisk løsning hvor man frigjør plass på eget bad i leiligheten og slipper støy under vask/tørk.

Varme:

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmekabler i entré/gang, kjøkken og bad. Vedfyring med ildsted i stue og spisestue.

Luftbehandling:

Ventilasjon med naturlig avtrekk.

Elektrisk:

Oppgradert sikringsskap med automatsikringer. 2x10, 2x16 og 1x20 Amp kurser. Hovedsikring og måles plassert i felles skap i kjeller.

Dører:

Original tofløyet entrédør og malte originale innerdører.

Vinduer:

Vinduer med trerammer og trippelt isolerglass produsert i 1986. Senest vedlikeholdt utvendig år 2010 i sammenheng med fasadeoppussingen.

Elektrisk anlegg:

Sikringsskap med automatsikringer. 40 Amp hovedsikringer og 2x10, 1x16 og 1x20 Amp kurser.

Jordfeilbryter.

Rør:

Vann og avløpsrør er skiftet og lagt skjult i kanaler og over himlinger, årstall ukjent. Vannrør i kobber og plast avløpsrør.

Alarm og signalsystemer:

Dørtelefon

Kabel-tv

Brannslukningsutstyr

Sentralt røykvarslersystem

Alarm ( ikke tilkoblet)

Diverse utstyr:

Garderobeskap montert i entré og soverom

Plassbygde skap i spisestue.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1895, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. Det foreligger også ferdigattest for balkonger i sameiet. Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av pantsettelseserklæring til sameiet på kr. 5.000,-.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst en servitutt på sameiets eiendom. Denne omhandler bestemmelse om adkomstrett. Servitutten vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Melding om utleie skal sendes styret. Pr. våren 2018 var 6 seksjoner i sameiet utleid.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Wilses gate 2, med sameiebrøk 123/2010.

Sameiet består av 16 leiligheter og 4 næringsseksjoner. En av de fire næringsseksjonene er loftet i sameiet som sameiet eier i felleskap.

De 3 næringsseksjonene i 1.etg er kiosk, kommende tannlegekontor og en seksjon i oppgang B som er omgjort til bolig.

Forretningsfører er HBRI AS, tlf. 22 86 75 16

Styreleder er Pernille Solås, kontaktinfo kan fås av megler.

Dugnad må påregnes ( Normalt 1.gang pr. år)

Trappevask utføres av Rene Trapper

Canal digital er leverandør av digital tv og internett til sameiet, basis tv-pakke og internett med Te-Wee.

Sameier er tilknyttet ordningen Stopp tagging, det har vært lite tagging i 2017/18.

Flere sosiale arrangementer har vært arrangert bakgården for beboere i kvartalet: Utekino på sommer, bakgårdsfest på sensommer og julekonsert i desember.

Dyrehold: Kun hund som må søkes og skal tillates så lenge det ikke er til alvorlig sjenanse, ref. husordensreglene.

Foretatt påkostninger de senere år: Se pkt. bebyggelse for vedlikeholdshistorikk av bygården/sameiet. Oppussingen av oppgang A i 2018 ble finansiert ved kapitalinnsamling av beboerne i denne oppgangen.

Planlagte påkostninger: Utbedre/flytte sluk i bakgård.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2937 datert 01.10.87. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Wilses gate og Deichmanns gate er nylig rehabilitert. Dette innebar bl.a. at gaten ble gjort mer oversiktlig og at den fikk ny møblering for opphold og aktivitet. Målet for gateopprustningen i Deichmans gate var å lage en hyggelig lokalgate, hvor regnvann håndteres lokalt og utgjør et synlig estetisk element. Se www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/prosjekter/deichmans-gate/ for mer informasjon.

Området ligger i nærheten av Regjeringskvartalet som vil være i endring de neste årene.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale, mulighet for rask overtakelse.

Diverse

- Tv i stuen medfølger leiligheten.

- Taklamper i stue, spisestue og soverom medfølger ikke handelen.

- Integrert kaffemaskin fungerer men det er en sprekk i vannbeholderen som bør skiftes.

- Mikrofrakturer i nisje på bad

- Forberedt for vaskemaskin på badet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.724,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv og bredbånd basispakke, trappevask, renter og avdrag på andel fellesgjeld, kommunale avgifter, bygningsforsikring, felles drift og vedlikehold.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i sameiet/borettslag i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Felleskostnadene har følgende fordeling:

Felleskostnader kr 3.080,-

Bredbånd/tv kr 469,- ( fra 01.11.2018)

Trappevask kr 175,-

Faktura 01.11.2018 vil være kr 60,- høyere grunnet prisjustering hos Canal Digital. Fra 01.12.2018 vil felleskostnadene ligge på kr 3.724,-

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca kr 532,- for 2018. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8.000,- pr. år. /8.200 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv/ internett med grunnpakke, dette er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.693.167,-.

Av dette beløpet utgjør kr 48.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets Sentrum II Rode 6

Steder i nærheten

Rockefeller 0.3 km
Deichmanske bibliotek 0.3 km
Jacob kirke 0.4 km
Trefoldighetskirken 0.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.8 km
Sentralstasjon Oslo S 1 km
T-bane stasjon Jernbanetorget T-banestasjon 0.7 km
Trikkeholdeplass Brugata 0.5 km
Bussholdeplass Jakob kirke 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Minigolfbane - Th. Kittelsens plass 0.7 km
Idrettsanlegg Rudolf Nilsens plass ballbinge 1.2 km
Treningssenter Condis Tr.senter Fredensborg 0.3 km
Treningssenter Torggata Bad Tr.senter 0.3 km

Steder av interesse

Skoler

Møllergata skole (1-7 kl.) 0 km
St. Sunniva skole (1-10 kl.) 0.5 km
Lakkegata skole (1-7 kl.) 1.3 km
Vahl skole (1-7 kl.) 1.3 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 2.8 km
Elvebakken videregående skole 0.3 km
Edvard Munch videregående skole 0.4 km

Barnehager

Hausmannsgate Espira barnehage (0-6 år) 0.3 km
Hammersborg barnehage (1-5 år) 0.3 km
Kristent interkulturell arbeidsbhg. 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Gunerius Shoppingsenter 0.5 km
Kjøpesenter Glasmagasinet 0.6 km
Postkontor Grünerløkka Postkontor 0.8 km
Postkontor Coop Extra Trondheimsveien 0.8 km
Apotek Vitusapotek Youngstorget 0.3 km
Apotek Ditt apotek Anker 0.5 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 0.6 km
Vinmonopol Oslo City Vinmonopol 0.7 km
Dagligvare Bunnpris Møllergaten 0.1 km
Dagligvare Kiwi Fredensborg 0.1 km
Kiosk/video 7-Eleven Torgt./Osterhaugsgate 0.3 km
Kiosk/video Deli De Luca Torggata 0.3 km
Bensin Uno-X Grünerløkka 0.9 km
Bensin Circle K Kiellands plass 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53,7 %
Andel kvinner 46,3 %
Gj.snittalder menn 34 år
Gj.snittalder kvinner 31,4 år
Husholdninger med barn 9,7 %
Husholdninger uten barn 90,3 %
Gj.snitt byggeår 1985
Gj.snitt tomtestørrelse 118
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sentrum II Rode 6 1019 760

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,75% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.000,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 1.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Øystein Thorsen
Fagansvarlig/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?