Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 800 000,- for kr 3 800 000,-

Vi har gleden av å presentere en romslig 3-roms med solrik, privat takterrasse - Velkommen på visning!

Hyggelig, usjenert takterrasse med plass til utemøblement og grill - Sør-østvendt terrasse med sol fra tidlig morgen og gjennom hele dagen

Koselig takterrasse hvor en kan nyte mange soltimer

Stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng med nattbord på hver side av sengen - God plass til klesskap og andre oppbevaringsmøbler

Boligen er på 59 kvm, men har et gulvareal på 83 kvm (24 kvm er ikke-målbart areal) og byr på mange ulike muligheter i form av ulike oppbevaringsløsninger i kneveggene.

Soverom II - Romslig soverom med plass til dobbeltseng og garderobeløsning

Det er god plass til dobbeltseng på begge soverommene

Boligen er bygget opp fra råloft og fikk utstedt ferdigattest høsten 2017. Leiligheten har ikke vært bebodd og her kan du sette ditt eget preg på ditt nye hjem.

Romslig stue med flere ulike møbleringsmuligheter - God plass til stor sofagruppe, spisebord og oppbevaringsmøbler

Det er etablert sprinkelannlegg og rømningsveier i forbindelse med renoveringen - Pipeløp (rehabilitert i 2012) i skillet mellom stuen og kjøkkenet

Ny kjøkkeninnredning

Delikat flislagt baderom med varmekabler i gulv

Flislagt baderom med opplegg for vaskamaskin, toalett, servantinnredning og dusj

Plantegning

Pent inngangsparti med brosten og beplantning - Leiligheten disponerer en bod i kjeller samt en bod i leiligheten

Utrolig hyggelig bakgård med sittegrupper til glede for beboerne

sittegruppe til glede for beboerne

Bygård fra 1880 med klassiske detaljer

Zetlitz gate er en miljøgate uten trafikk - Dersom du har bil er det beboerparkering i området

Flere populære kafeer og restauranter i området

Parken på toppen av St. Hanshaugen er ca. 5-10 minutters gange unna leiligheten

Leiligheten har en perfekt beliggenhet mellom øst og vest av sentrum og har gåavstand til alle byens fasiliteter

St. Hanshaugen - "Ny" 3-r. loftsleil. m/deilig, solrik takterrasse (7 kvm) - 83 kvm gulvareal - Beliggende i indre gård

Zetlitz gate 1 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 990 000,-

St. Hanshaugen - "Ny" 3-r. loftsleil. m/deilig, solrik takterrasse (7 kvm) - 83 kvm gulvareal - Beliggende i indre gård : St. Hanshaugen - "Ny" 3-r. loftsleil. m/deilig, solrik takterrasse (7 kvm) - 83 kvm gulvareal - Beliggende i indre gård

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 990 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 496,-
Fellesgjeld:
Kr 277 150,-
AREAL (P-ROM / BRA)
59 / 59 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en fantastisk, urban beliggenhet på St. Hanshaugen/Meyerløkka ved Pilestredet Park med alt av fasiliteter i umiddelbar nærhet. Zetlitz' gate er en rolig miljøgate uten trafikkstøy. Umiddelbar tilgang til byens fasiliteter.

Kort vei til alt av butikker, offentlig kommunikasjon og spisesteder. Flere matvarebutikker rett nede i gaten gjør hverdagen enkel. På St. Olavs plass er det flere hyggelige kaffebarer og restauranter som bla. populære Tekethopa med uteservering, og Babylon. Stor Baker Hansen filial holder til i første etasje i bygget.

Området er spennende og fylt av historie, kunst, parkområder og noen av Oslo sine beste spise- og utesteder – Happolati, Fuglen, Izakaya og Tekehtopa.

Wessels gate ligger i kort nærhet til Universitet, Høyskolen, Arkitekthøyskolen, Kunsthøyskolen og Tannlegehøyskolen. 37-bussen i Ullevålsveien tar deg til Handelshøyskolen BI på ca. 15 minutter. By-sykkelstativ rett ved leiligheten. Ellers meget god tilgang til offentlig kommunikasjon. Nationaltheatret stasjon med tog og flytog, kun en kort spasertur unna.

Leiligheten har en meget god plassering mellom "øst og vest" med gåavstand til sentrum med Karl Johans gate og Akerbrygge, Grünerløkka, Youngstorget og Majorstuen. Med andre ord har du umiddelbar tilgang på alle byens fasiliteter. For den treningsglade er det flere treningssenter i området som SATS ELIXIA i Akersgata og Athletica på Vulkan.

Flotte rekreasjonsområder som for eksempel flotte St. Hanshaugen park ca. fem minutters gange fra leiligheten. Akerselva med sin spennende historie er kun noen minutters gange fra boligen. Her finner du turstier som tar deg nordover til nyutviklede Nydalen og videre til Maridalsvannet og Nordmarka. Elven tar deg sørover mot sentrum og Barcode i Bjørvika.

Om du ønsker gåavstand til alt du trenger i hverdagen, men likevel en tilbaketrukket beliggenhet, er dette stedet for deg!

Barnehager og skoler

1-10 kl. St. Sunniva skole 0.4 km

1-7 kl. Møllergata skole 0.7 km

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole 1 km

8-10 kl. Fagerborg skole 1.8 km

8-10 kl. Sofienberg ungdomsskole 1.9 km

Vgs. Oslo katedralskole 0.1 km

Vgs. Edvard Munch videregående skole 0.3 km

Bhg. Dr. Brandts barnehage 0.3 km

Bhg. Katta barnehage (1-6 år) 0.4 km

Bhg. Hammersborg barnehage (1-5 år) 0.4 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 990 000,-

Fellesgjeld

Kr 277 150,-

Totalpris

Kr 4 267 150,-

Felleskostnader

Kr 3 496,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

5

Byggeår

1880

Soverom

2

Primærrom

59m2

Bruksareal

59m2

Tomt

571m2

KR-kode

5217136

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Zetlitz gate 1 A , 0165 Oslo

Gnr. 208, bnr. 841 i Oslo kommune.

Andelsnr. 14, Zetlitz gate 1 Borettslag, org.nr. 995 143 054

Tomten

Eiet tomt på 571 kvm som tilhører borettslaget. Hyggelig bakgård opparbeidet med brosten, gresspen, beplantning og trær. Sittegrupper til glede for beboerne. Sykkeparkering.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 65 kvm

Totalt bruksareal: 59 kvm

Totalt primærrom: 59 kvm

Loftetajse:

Primærrom: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad, gang

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.08.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Spennende og romslig loftsleilighet med en attraktiv beliggenhet i St. Hanshaugen bydel. Boligen er bygget opp fra råloft og fikk utstedt ferdigattest høsten 2017. Leiligheten har ikke vært bebodd og her kan du sette ditt eget preg på ditt nye hjem. Boligen er på 59 kvm, men har et gulvareal på 83 kvm og byr på mange ulike muligheter i form av ulike oppbevaringsløsninger i kneveggene. Fra stuen er det utgang til solrik, skjermet takterrasse på 7 kvm. Velkommen!

Entré/gang:

Adskilt entré med oppbevaringsmuligheter for å henge fra seg yttertøy. Plass til oppbevaringsmøbler. Dørcalling. Leiligheten disponerer en ekstern bod i kjeller samt en bod i leiligheten. Varmtvannstanken er plassert i boden.

Stue:

Romslig oppholdsrom med flere ulike møbleringsmuligheter. Kneveggene gir leiligheten ekstra areal og er ypperlig for oppbevaringsplass. Her er det kun fantasien som begrenser mulighetene. God plass til sofagruppe, Tv-seksjon, oppbevaringsmøbler og stort spisebord i skillet mellom stuen og kjøkkenet. Hyggelig krok ved vinduet som passer perfekt til "god stolen". Praktisk, åpen stue/kjøkken-løsning hvor kjøkkenet er plassert i egen alkove av oppholdsrommet.

Utgang fra stuen til privat, usjenert takterrasse på 7 kvm. Plass til utemøblement og grill. Balkongen er sørøst-vendt og har gode solforhold fra tidlig morgen og gjennom hele dagen.

Kjøkken:

Stilren kjøkkeninnredning hvor det er godt med skap- og benkeplass. God plass til spiseplass tilknyttet kjøkkenet. Det er pipeløp i skillet mellom stuen og kjøkken.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Hovedsoverom:

Leiligheten har to soverom hvor begge er av god størrelse. Hovedsoverom oppleves romslig og det er god plass til stor dobbeltseng med nattbord på hver side av sengen. Plass til garderobeskap. Kneveggene gir leiligheten ekstra areal og byr også på ulike oppbevaringsmuligheter.

Soverom II:

Soverom II er godt egnet for gjesterom/barnerom eller kontor. Soverommet kan også benyttes som hovedsoverom og det er plass til både dobbeltseng og garderobeløsning.

Baderom:

Delikat, flislagt baderom med dusjnisje, toalett og servantinnredning for oppbevaring. Opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på badegulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1880.

Det foreligger ferdigattest på loftsutbyggingen fra 14.09.2017.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Zetlitz gate 1 Borettslag.

Borettslaget består av 16 leiligheter.

Forretningsfører er Akersgata Eiendom AS, tlf. 22 11 15 40

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt. Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan brukeren av boligen holde dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for andre brukere av eiendommen. Hittil har ikke styret nektet noen andelseiere dyrehold.

Foretatt påkostninger de senere år:

Borettslaget ble opprettet i 2010 og det er gjort flere utbedringer siden den tid, bla;

-Ny membran på takterrasser i 2014.

-Nytt el-anlegg med inntak og automatsiktinger i kjeller.

-Fukt i kjeller og loft med sopp- råteskade ble utbedret/sanert i 2013/2014.

-Balkongene i borettslaget er satt opp i 2013.

-Det ble montert avfuktingsanlegg i kjeller i 2013.

-Pipene ble rehabilitert i 2012.

Styret ble informert på befaring i 2010 at taket bør utbedres innen en 10-års periode. Fasade og enkelte vinduer er også påkostninger som mest sannsynlig vil tas under samme prospekt ifølge styreleder.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til spesialområde for bevaring og bakgården er regulert til fellesområde for lek og opphold i henhold til reguleringsplan S-3858 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 26.09.2001.

Bygningen er oppført på Gul liste hos Byantikvaren.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.465,- pr. mnd. og inkluderer bla. renter og avdrag trappevask/vaktmestertjenester, forretningsførsel, forsikring og generell drift av borettslaget. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Fellesutgifter: 2.024,-

Renter: 891,-

Avdrag: 581,-

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv/internett.. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4.268.209,-. Av dette beløpet utgjør kr 277.150,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Caroline S. Stensrød
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Eva Lotsberg
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?