Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 700 000,- for kr 3 700 000,-

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Soverom

Soverom mot bakgård

Skapplass

Enté

Entré

Bad

Bad

Bakgård

Bakgård

Bakgård

Ute

Fasade

Egen inngang

Ute

Bakgård

Fasade

Fasade

963 Planskisse

Kart

St. Hanshaugen - Pen og nyere 2-r m.skjermet beliggenhet - Boligen og bygården er pusset opp i nyere tid - God planløsning - Zetlitz gate er en tilbaketrukket og rolig miljøgate

Zetlitz` gate 5 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 350 000,-

St. Hanshaugen - Pen og nyere 2-r m.skjermet beliggenhet - Boligen og bygården er pusset opp i nyere tid - God planløsning - Zetlitz gate er en tilbaketrukket og rolig miljøgate: St. Hanshaugen - Pen og nyere 2-r m.skjermet beliggenhet - Boligen og bygården er pusset opp i nyere tid - God planløsning - Zetlitz gate er en tilbaketrukket og rolig miljøgate

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 350 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 510,-
AREAL (P-ROM / BRA)
41 / 41 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen har en meget attraktiv og sentral beliggenhet på St.Hanshaugen hvor du har nærhet til alt av byens fasiliteter. Nærområdet byr på triveligenisjeforretninger som ''Gutta på Haugen'' og "Røtter" og restaurantersom Schrøder, Pascal og Smalhans. Her har du en tilbaketrukket beliggenhet i Zetlitz gate som er en trafikkstille miljøgate uten gjennomgangstrafikk! St.Hanshaugen er et meget populært og etterspurt boligområde midt i hjertet av Oslo. Kort vei til det meste av fasiliteter som dagligvarebutikker, skoler, barnehager, post og butikker. Kun 2 minutter å gå til Rema1000, Baker Hansen, samt Coop Extra (søndagsåpen) og noen få minutters gange til flere andre forskjellige matbutikker som KIWI, Rimi og Bunnpris.

Området består i tillegg av en rekke idylliske parker, som f.eks. Stensparken og St.Hanshaugen med flotte rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. God tilgang til offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. (21- , 33-, og 37 bussen) (11-, 17-, og 18- trikken), disse tar deg effektivt til Aker Brygge/ Tjuvholmen, sentrum eller marka. Buss 37 til Nydalen går i Akersgata/ Ullevålsveien døgnet rundt. Bare 20 min. gange til Oslo S, med buss- og togforbindelser til hele landet.

Leiligheten ligger i gangavstand til utdanningsinstitusjoner som HiOA, AHO, KhiO, Westerdals, Elvebakken videregående og kun en kort busstur unna Handelshøyskolen BI, Tannlegehøyskolen med flere. For de treningsglade finnes det et utvalg treningssentre, her kan du velge mellom bla. SATS Bislett og SATS Vulkan, Bislett stadion samt Bislet Bad med flere. Gangavstand også til sentrum og Karl Johans gate (ca. 10 min.) med alt av servicetilbud. En kort spasertur unna finner man også andre populære områder, som for eksempel Majorstuen med eksklusive shoppingmuligheter i Bogstadveien, Bislet, samt Grünerløkka som er kjent for sitt pulserende kultur- og uteliv. Like i nærheten ligger også populære Vulkan, som er et spennende byutviklingsområde med Mathall (se www.mathallenoslo.no) utesteder, butikker, treningssenter, kunstskole, hotell med mer (se www.vulkanoslo.no)

Dette er en perfekt beliggenhet for deg som liker en urban livsstil, med kort vei til byens mange fasiliteter!

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 350 000,-

Felleskostnader

Kr 2 510,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

1875

Soverom

1

Primærrom

41m2

Bruksareal

41m2

Tomt

491m2

KR-kode

401810

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Zetlitz gate 5 B , 0165 Oslo.

Gnr. 208, bnr. 844, snr. 3 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 491 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Meget flott bakgård belagt med brostein og er ellers bestående av sittegrupper, sykkelstativ, gressplener, prydbusker og trær. Her kan man sitte ute å grille, spise alle dagens måltider eller bare nyte solen.

Parkering

Beboerparkering sone B. Gateparkering etter områdets bestemmelser. Nærmeste el-ladestasjon er ved St. Olavs Plass, og nærmeste bysykkelstativ er ved Vår Frelsers gravlund.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 45 kvm

Totalt bruksareal: 41 kvm

Totalt primærrom: 41 kvm

Primærrom: 1. etasje - 41 kvm: Entré, bad, stue/kjøkken, soverom.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på bod på ca. 12 m2.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.02.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Velkommen til en nydelig leilighet med det meste du kan ønske deg i en bolig! Flytt inn i denne gjennomgående 2-romsen med arealeffektiv planløsning, egen inngang, nyoppussede overflater, mye garderobe og soverom mot rolig bakgård. Leiligheten oppleves som lys og delikat med gjennomgående god standard. Boligen har en særdeles god rominndeling og meget god arealutnyttelse som gjør at den føles større enn sine kvm tilsier.

Selger opplyser at boligen er pussett opp i 2018 med bl.a:

- Rettet opp gulv i stue og gang som også har gitt noe mer isolasjon i gulvet.

- Gulvvarme i stue, gang og soverom (varmefolie).

- Ny parkett gjennomgående i hele leiligheten.

- Ny kjøkkenbenk og underskap fra HTH. Ny komfyr og platetopp.

Entré:

Lys og innbydende entré med plass til å henge fra seg yttertøy. Dørcalling med åpner.

Stue:

Lys, åpen og arealeffektiv stue med god plass til stuemøblement og spiseplass. God takhøyde og store vinduer gir godt med naturlig lys og skaper en luftig atmosfære.

Kjøkken:

Åpen kjøkkenløsning mot stue med lys og praktisk ny kjøkkeninnredning fra HTH satt inn i 2018 og Ikea overskap fra 2008. Godt med skap og benkplass gjør matlagningen til en glede. Kjøkkeninnredning med hvite fronter. Lys under overskap. Nisje til oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/frys. Fliser mellom over- og underskap. Kum i kvartskompositt og ett-greps blandebatteri. Ventilator over kokeplate mangler, her må kjøper selv fikse dette.

Soverom:

Lunt og hyggelig soverom mot bakgård med god plass til dobbeltseng og garderobe. Stort garderobeskap medfølger.

Bad:

Pent flislagt bad med varmekabler i gulv pusset opp i 2008. Opplegg til vaskemaskin. Vegghengt toalett Dusjhjørne med foldbare glassdører. Servantinnredning.

Gulv:

Ny Kährs enstavs eikeparkett med varmefolie fra 2018.

Vegger:

Malte, slette flater.

Himling:

Malte, slette flater. Romhøyde i stue er 3,08 meter

Det gjøres oppmerksom på at gulv og kjøkken er oppgradert etter takstmann var på befaring slik at rapporten avviker noe.

Diverse:

- Avtrekk på bad. Tilluft via luftespalter over vinduer.

- Automatsikringer. Fordelerskap plassert på soverom. Hovedsikring på 40 AMP

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulvstøp på bad, varmefolie i øvrige gulv.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om benyttelse, bebyggelse og rivning.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Zetlitzgate 5 Sameie, med sameiebrøk 42/785.

Sameiet består av 14 leiligheter.

Forretningsfører er Revisorgruppen Oslo AS, tlf.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt etter styregodkjennelse og såfremt dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for øvrige beboere.

Det er ingen planlagte påkostninger i sameiet iht. styreleder 08.06.2018.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til spesialområde/bevaring (formål)i henhold til reguleringsplan S-3858 datert 26.09.2001 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.510,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, internett, trappevask, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningfører m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2016.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kWH14652 per år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.440.244,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Sentrum 2 /rode 13
Kirkesogn Sentrum og St.Hanshaugen

Steder i nærheten

St. Olavs plass 0.4 km
Holbergs plass 0.5 km
Knud Knudsens plass 0.5 km
Arne Garborgs plass 0.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 49.7 km
Sentralstasjon Oslo S 1.6 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1 km
T-bane stasjon Stortinget T-banestasjon 0.9 km
Trikkeholdeplass Holbergs plass 0.5 km
Bussholdeplass Nordahl Bruns gate 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 0.8 km
Idrettsanlegg Evald Ryghs plass ballbinge 1.2 km
Treningssenter SiO Athletica Centrum 0.4 km
Treningssenter Condis Tr.senter Fredensborg 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

St. Sunniva skole (1-10 kl.) 0.5 km
Møllergata skole (1-7 kl.) 0.8 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.8 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.9 km
Oslo katedralskole 0.1 km
Edvard Munch videregående skole 0.3 km

Barnehager

Dr. Brandts barnehage 0.3 km
Katta barnehage (1-6 år) 0.3 km
Hammersborg barnehage (1-5 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 0.8 km
Kjøpesenter Paleet Karl Johan 0.9 km
Postkontor Coop Mega Bislett 0.8 km
Postkontor Rema 1000 Ila 0.8 km
Apotek Apotek 1 St. Hanshaugen 0.4 km
Apotek Medicus Plesner Apotek 0.8 km
Vinmonopol Rosenkrantzgt. Vinmonopol 0.9 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 1 km
Dagligvare Coop Extra Pilestredet Park 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Pilestredet Park 0.2 km
Kiosk/video Sonny's Storkiosk 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.4 km
Bensin Circle K Kiellands plass 1.2 km
Bensin st1 Pilestredet 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 56,2 %
Andel kvinner 43,8 %
Gj.snittalder menn 34,1 år
Gj.snittalder kvinner 32,8 år
Husholdninger med barn 10,1 %
Husholdninger uten barn 89,9 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sentrum 2 /rode 13 1205 860

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Nathalie Kristiansen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?