Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 150 000,- for kr 2 150 000,-

Fasade

Gang med trapp

Stor, lekker stue med store vindusflater

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken og stue

Kjøkken

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Soverom

Soverom

Soverom

Balkongen

Baderom

Baderom

Baderom

Utsikt fra balkongen

Uteplass mot nord

Uteplass mot nord

Fasade

Fasade

Fasade

Utsikt

Utsikt

Tjøme/Havna

Scandic Havna Tjøme, leil 613

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 150 000,-

Tjøme/Havna: Delikat endeleilighet på et lite høydedrag - *sjøutsikt og mye sol

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 150 000,-
Felleskostnader:
Kr 864,-
AREAL (P-ROM / BRA)
82 / 83 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Med en av landes mest fantastisk skjærgårder er det ikke for ingenting at Tjøme flere ganger har blitt kåret til årets sommerparadis. Denne leiligheten ligger helt i vannkanten med direkte utsyn mot det populære og anerkjente Røssesundet. Nyt en morgenkaffe på balkongen til lyden av måkeskrik og snekkedunk. Fra leiligheten er du kun en gangavstand unna nydelige strender hvor du kan tilbringe lange feriedager, eller fantastiske turområder på Verdens Ende. Eller hva med å dingle med bena på bryggekanten mens du nyter ferske reker fra den lokale fiskeren ? Tjømes østside er kjent for sine vakre svaberg og yrende båtliv, det er bare å hive seg i båten å ta del i det.

Bussforbindelser. Fra Tjøme sentrum har Timesekspressen avganger til og fra Oslo hver time. I Tønsberg er det togforbindelser til de store byene.

En rekke fritidstilbud for barn og unge i Tjøme Kommune. "Aktiv Sommer" i regi av kommunen kan tilby en rekke aktiviteter gjennom sommeren og arrangerer blant annet forskjellige turer og utflukter for barn og ungdom. Her finnes også Tjøme Golfbane som den eneste i Norden kan lokke med dobbelt Ni design, opplevelsen av banen gir deg 18 varierte hull. Det er ridesender på Verdens Ende, tennisbane på området, idrettshall på Lindhøy og kunstgress bane på Ormelet. På "Gamle Omrmelet" arrangeres det hver sommer ulike konserter. Her finnes det meste for enhver smak.

Barnehager og skoler

På Tjøme finner du blant annet barnehage på Lindhøy, Pytteberget, Tjøme barnehage og Randineborg. Lindhøy barneskole og ungdsomsskolen ligger på Haug.

Adkomst

Fra Oslo til Tjøme er det bare ca 1,5 times kjøring på E18. Fra Tønsberg følger du FV308 mot Tjøme. Kjør igjennom Tjøme Sentrum og følg skilting mot Verdens Ende. Det er skiltet til Havna på venstrehånd etter noen kilometer. I enden finner du flotte, Havna Skjærgårdspark.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 150 000,-

Felleskostnader

Kr 864,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2009

Soverom

2

Primærrom

82m2

Bruksareal

83m2

Tomt

4335m2

KR-kode

2115124

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Scandic Havna Tjøme, leil 613, 3145 Tjøme

Gnr. 48, bnr. 108, snr. 13 i Tjøme kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: ca 83 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. BRA er ca areal som er hentet fra originale plantegninger.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Havna Skjærgårdspark ligger vakkert til ved Røssesundet med gode solforhold. Hvert sameie har en selveiende tomt, naturlig arrondert rundt byggene. Hele området rundt hotellet er utformet for at både stor og små skal kunne trives. Du finner både kyststier, plenområder, minigolf, tennisbane, sandstrand, lekeplasser m.v. Som kjøper av næringsseksjon på Havne vil du kunne benytte deg av alle disse tilbudene.

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og kloakk. Adkomst fra privat vei.

Bebyggelse

Bebyggelsen er oppført med høy standard og arkitekten har lagt vekt på god og praktisk planløsning som gir mye lys og luft. Denne leiligheten ligger i byggtrinn 2 som totalt består av 23 leiligheter. I denne leiligheten er det store vindusflater noe som gir flotte utsiktsforhold mot Røssesundet. Mulighet for leie av båtplass.

Standard

Lekker leilighet over 2-plan. Leiligheten ligger på hjørnet på et lite høydedrag, skjermet for direkte innsyn. Her har du sjøutsikt fra balkongen og gode solforhold. Leiligheten har store vinduer, noe som gjør at her er det mye lys, luft og ikke minst utsikt.

Leiligheten er levert ferdig innredet med alle møbler/hvitevarer, gardiner, sengetøy, pyntegjenstander, skap osv. Det vil også bli levert flatskjerm, musikkanlegg av god standard, bredbånd og trådløst nettverk. Kjøkkenet er levert fra Sigdal, integrerte hvitevarer og benkplate av naturstein. Badet har keramiske fliser på gulv og vegg, gulvvarme med termostat. Forøvrig har gulvene eikeparkett i bred utførelse og malt panel på vegger.

Sokkel: Entre med trapp opp til hovedetasjen, separat wc, baderom og 2 soverom, uteplass og bod.

1.etg: Stor åpen kjøkken/stue løsning med utgang til balkong på ca 10 kvm.

Mulighet for leie av båtplass. Priser for 2015 er ca kr.4.000,- pr. breddementer. Utleie for 1 sesong, fra 1.mai til 15.sept.

Sales & Lease Back:

Eier kan bruke enheten sin fra 20.juni til 20. august, i høstferie (normalt uke 39 eller 40) samt i påsken. Det vil bli etablert avtale om utleie til Rica Havna AS. Leieavtalen vil være uoppsigelig fra kjøpers side. 35% av alle leieinntekter vil tilbakeføres hver enkelt eier, i tillegg avsettes 5% til vedlikeholdsfond, totalt 40%. Egenbruk utover ovennevnte er også mulig. Rica Havna åpner for at kjøper skal kunne ringe onsdag etter kl.16.00 for å sjekke om enheten er ledig den påfølgende helg. Dersom den er det, kan man bruke enheten uten ekstra betaling, man betaler da kun for rengjøring og sengetøy.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming

Eventuell adgang til utleie

Se sameiets egne bestemmelser.

Parkering

Biloppstillingsplasser på hotellts området.

Ferdigattest

Det ble gitt ferdigattest på eiendommen den 23.03.2010

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, men det vil ved tinglysing av skjøte bli tinglyst en leieavtale med 1. prioritets pant. Leieavtalen kan fåes ved henvendelse til megler.

Det er tinglyst 5 servitutter på eiendommen, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av eiendommen.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til næringsformål. Reguleringsbestemmelser kan fåes ved henvendelse til megler.

Diverse

Det er stiftet egen sameieforening for leilighetene som er tilknyttet Scandic Havna Hotel. Pliktig medlemskap i sameiet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Ca. kr 864,- pr. mnd.l som imkluderer utvendig vedlikehold, vedlikehold av fellesareal, forsikring av bygningen, forretningsførsel og snørydding. Fellesutgiftene betales kvartalsvis.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til Staten, 2,5 % av kjøpesummen av tomteverdien på kr. 500.000,- som utgjør kr. 12.500,-

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,00.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,00 pr. stk.

- Tinglysingsgebyr for leieavtalen kr. 525,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 4.300,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.168.574,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 6.500,00.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum og omkostninger skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget.

Boligkjøperforsikring

Det vil ved kjøp av eiendommen bli tegnet boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring AS, med mindre det gis beskjed om at dette ikke ønskes. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel og det er frivillig å tegne forsikringen. Les mer om forsikringen på www.help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som er vedlagt denne salgsoppgave og som også ligger på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert samt at legitimasjon må være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra eiendommens hjemmeside på finn.no eller krogsveen.no, så oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver.

Budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp og bør være gyldig i minimum 30 minutter. Vi gjør oppmerksom på at bud uansett ikke kan settes med kortere frist enn kl.12.00 etter siste annonserte visning.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Therese Thon Andreassen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?