Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Velkommen til Breivann og Siljuvannsåsen

Fasade

Velkommen inn!

Pen kjøkkeninnredning med profilerte fronter og heltre benkeplate i furu

Kjøkken

Spisestue med plass til hele familien

Spisestue

Stor stue med åpen løsning til kjøkkenet

Stue

Stue med peisovn

Stue

Fra stua får du utsikt mot Breivann

Soverom

Soverom nummer to av totalt tre

Soverom

Bad

Toalettrom med "Snurredass"

Terrasse mot vest

Stor og solrik terrasse

Flott utsikt mot Breivann fra hyttas terrasse

Fra hytta er det en kort spasertur til Breivann

Det er gode muligheter for ørretfiske i Breivann og øvrige vann i området

Breivann

Plantegning

Breivann/Siljuvannsåsen

Breivann - Siljuvannsåsen

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 390 000,-

Breivann/Siljuvannsåsen: Flott nyere hytte med god planløsning og 3 soverom - Solrikt - Bilvei frem

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 1 390 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
83 / 85 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Breivann og Siljuvannsåsen! Hytta ligger i et naturskjønt område med gode solforhold og utsikt til Breivann. Området byr på vakker natur, og et stort utvalg av aktiviteter gjennom året. Her er både gode turmuligheter sommer som vinter. Fra Viddaseter blir det kjørt opp et omfattende løypenett med flotte preparerte skiløyper. Sommerstid byr området på fine turmuligheter i oppmerkede løyper i nærområdene. Det er gode muligheter for ørretfiske i Breivann og øvrige vann i området. For den badeglade finnes det flotte bademuligheter med egen liten sandstrand for de små. Breivann ligger rundt en times kjøretur fra Larvik, Sandefjord og Grenlandsområdet. Vi ønsker velkommen til en hyggelig hyttevisning!

Adkomst

Fra Larvik kjører du riksvei 40 mot Kongsberg. Etter ca. 30 km kommer du til Steinsholt der tar du til

venstre i rundkjøringen mot Siljan. Følg veien forbi Vindfjelltunet og ta av til høyre mot Breivann etter noen kilometer. Følg grusveien helt til du kommer til Breivann. Ta så til venstre og følg veien langs vannet. Ta til høyre etter cirka 1,2 km. Følg veien opp bakken og hold til høyre. Hytta ligger innerst i veien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 390 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2007

Soverom

3

Primærrom

83m2

Bruksareal

85m2

KR-kode

2217236

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Breivann, 3277 Steinsholt

Gnr. 71, bnr. 6, fnr. 41 i Lardal kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 95 kvm

Totalt bruksareal: 85 kvm

Totalt primærrom: 83 kvm

1. etasje 83 kvm: Vindfang, toalettrom, gang, tre soverom, bad og stue med åpen kjøkkenløsning.

Sekundærrom: 1. etasje 2 kvm: Bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.09.2017 utført av Tønsberg Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Festet tomt - punktfeste som vanligvis defineres som et naturlig areal arrondert tomt rundt hytta.

Tomten fremstår som pent opparbeidet med gruslagt gårdsplass og naturtomt med noe gressplen. Stor og solrik terrasse mot vest. Har kan solen nyes hele året. Fra terrassen har du også utsikt mot Breivann.

Festeavgiften er kr 5.125,- pr. år.

Festeavgiften ble sist regulert i 2015, og neste regulering er 2019. Festeavgiften reguleres hvert 5. år etter konsumprisindeksen.

Festeavtalen utløper 20.10.2079

Grunneier er Hans Even Smukkestad. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Grunneier har anledning til å kreve et "engangsløft" av festeavgiften til 2 % av råtomteverdien, dog er det satt et maksimalbeløp på kr. 11.725,- pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Grunneiers krav om regulering av festeavgiften må i så fall fremsettes før 31. desember 2017. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat. Det betales veiavgift pr. tur (kr.60,-) eller årskort kr. 840,-.

Tilgang til privat vannpost (vann fra brønn) ca. 80 meter fra hytta langs veien. Her er det også vintervann. Avløp til terreng. Det er usikkert om avløpsløsningen tilfredsstiller kommunens krav til avløp. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre på ringmur i Leca. Tak er tekket med Decra takpanner.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Takstmann opplyser at hytta fremstår som solid utført og pent holdt.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Flott og velholdt hytte med god planløsning. Veggoverflater har for det meste klassisk panel og blant annet laminat på gulv. Stor stue med åpen løsning til kjøkkenet og direkte utgang til terrassen. Pen kjøkkeninnredning med profilerte fronter og heltre benkeplate i furu. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger hytta.

Bad med laminat på gulv og malte plater på vegger. Varmefolie i gulv. Av utstyr er det montert dusjkabinett med vanntank og innebygget pumpesystem. Toalettrom med "Snurredass".

Gode lagringsmuligheter under hytta.

Oppvarming

Peisovn i stuen, varmekabler i gang, varmefolie i gulv på bad. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Parkering

Parkering ved tomten.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til fritidsboligformål siden byggeår. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av: Festekontrakten. Det er per dags dato ikke tinglyst festekontrakt mellom grunneier og selger (fester). I forbindelse med salg av eiendommen vil nåværende festekontrakt mellom selger og grunneier bli tinglyst og transportert til nye eier. Festekontrakten kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper godkjenner at festekontrakten blir tinglyst som en del av oppgjøret. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnt heftelse. For festekontraktens vilkår se salgsoppgavens punkt "tomt".

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 11.06.13 avsatt til eksisterende fritidsbebyggelse. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Hjemmel vil stå på grunneier frem til festekontrakten blir tinglyst og transporter til nye eier. Det gjøres oppmerksom på at det i den forbindelse ikke vil bli tinglyst pantedokument med sperre eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Pantedokument med sperre lar seg ikke tinglyse da hjemme per tid står på grunneier. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 1.852,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for renovasjon.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 1.503 kwh. pr. år.

Hytta har en årlig forsikringspremie på kr 3.396,-.

Velavgift til Siljuvannåsen hytteforening kr 1.000,-pr. år. Foreningen arangerer to dugnader pr. år. Avgiften inkluderer også fiskekort i Breivann, Matiaskilen og Langvann.

Brøyting utgjør cirka kr. 1.000,- pr. år. (beløpet vil variere avhengig av snømengde).

Boligen er tilknyttet Riks TV som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 2.400,- pr. år. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.425.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Andreas Haraldsen
Daglig leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?