Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 515 000,- for kr 515 000,-

Fasade

Utsikt

dolvavegen15

dolvavegen19

dolvavegen25

Fritidseiendom med praktfull beliggenhet ved Norsjø. Byggetillatelse for erstatningshytte!

Dolvavegen 200

Vis på kart

Prisantydning

Kr 690 000,-

Fritidseiendom med praktfull beliggenhet ved Norsjø. Byggetillatelse for erstatningshytte!: Fritidseiendom med praktfull beliggenhet ved Norsjø. Byggetillatelse for erstatningshytte!

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 690 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
45 / 45 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en solrik og idyllisk beliggenhet i naturskjønne familievennlige omgivelser. Det medfølger båtfeste og tilgang til badeplass rett nedenfor eiendommen. I umiddelbar nærhet er det flotte rekreasjonsområder med merkede turstier og gode jaktområder. Med båt er det få minutter til landhandel, flotte badeplasser og Telemarkskanalen. Sommerhalvåret passerer Viktoria og Skarsfoss dette hyggelige hyttefeltet somligger bare 15 km fra Skien sentrum.

Flott terreng for trim og fotturer med blant annet Valsfjell som alternativ, som har vært blant 10 topperne de siste årene. Kort avstand til landhandel og den kjente badeplassen Gåsodden (Fjærkilen), samt Telemarkskanalen og slusene på Skotfoss og Ulefoss. Det er 5 minutter med båt til matbutikk.

Adkomst

Fra Hollavegen (RV 36) tar man av ved Dolva og følger Dolvavegen ned mot Norsjø. Hytten ligger ned mot vannet på høyre side og er merket med Krogsveen-plakat. Se for øvrig vedlagte kart.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 690 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1870

Soverom

2

Primærrom

45m2

Bruksareal

45m2

Tomt

482m2

KR-kode

261652

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Dolvavegen - Nordsjø, 3739 Skien

Gnr. 271, bnr. 22 i Skien kommune.

Tomten

Eiet tomt på 482,8 kvm. Plan tomt opparbeidet med plen og med nydelige sol- og utsiktsforhold over Norsjø. Tomten grenser til friområde og har enkel adkomst ned til badeplass og båtfeste.

Parkering

Parkering på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Det er ikke innlagt vann- og avløpsledninger. Det er muligheter for å bore etter vann. Sanitæranlegg må anmeldes særskilt for godjenning hos vann- og avløpsenheten, og kreves utslippstillatelse. Direkte avkjørsel fra privat vei.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 45 kvm

Totalt primærrom: 45 kvm

Inneholder:

Gang, kjøkken med spiseplass, stue og 1(2) soverom. Uthus.

Standard

Hytten og uthuset har renoveringsbehov, men med et stort potensiale og gode utviklingsmuligheter.

Det er malte tregulv, malte vegger og malte tak i alle rom.

Oppvarming

Det er panelovner samt vedovn i stuen. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for heftelser med unntak av:

Dagbok nr 804, tinglyst: 15.01.1986: Bruksrett og/eller disposisjonsrett.

Rettighetshaver: Jacob Valen.

Våningshus nr 2 med tomt/hage m.v.

Dagbok nr 805, tinglyst: 15.01.1986: Føderåd

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet og blir p.t. ikke utleid helt eller delvis. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold (se pkt. midlertidig brukstillatelse/ferdigattest). Vedtekter, tinglyste erklæringer e.l. kan begrense utleieadgangen. Kontakt evt. megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritdsbolig. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser, eventuelt målebrevskart, tegninger samt grunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til megler. Megler har forsøkt å innhente opplysninger, men pga streik er det ikke tilgjengelig informasjon.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Hytten har ikke vært brukt de siste årene.

Økonomi

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 708.499,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som er vedlagt denne salgsoppgave og som også ligger på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert samt at legitimasjon må være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra eiendommens hjemmeside på finn.no eller krogsveen.no, så oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver.

Budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp og bør være gyldig i minimum 30 minutter. Vi gjør oppmerksom på at bud uansett ikke kan settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag, etter siste annonserte visning. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 30.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Nettannonse: kr 4.750,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Morten Saubrekka
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?