Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 300 000,- for kr 2 300 000,-

Velkommen til Gulsrudtangen 59!

Flat stor tomt!

Fasade

Hytte ved Tyrifjorden. 3,2 mål tomt og bilveg helt frem!

Flat fin tomt nede ved vannet

Fasade

Fasade

Flott strandlinje

Koselig uteplass

Terrasse med nydelig utsikt over Tyrifjorden!

Delvis overbygd terrasse med nydelig utsikt over Tyrifjorden

Delvis overbygd uteplass

Flott strand

Entrè

Kjøkken

Kjøkken

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue med peisovn

Stue

Stue

Soverom

Soverom

Soverom 3

Fasade

Hytte med strandlinje!

Hytte med flott beliggenhet langs Tyrifjorden

Skjermet beliggenhet innerst i veien

1. Etasje - 3D Floor Plan

2. Etasje - 3D Floor Plan

Tyrifjorden/Gulsrudtangen

Hytte - Gulsrudtangen 59

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 350 000,-

Tyrifjorden/Gulsrudtangen: Idyllisk beliggende hytte på 3,2 mål solrik tomt med lang strandlinje! Bilvei helt til hytta!

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 350 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
74 / 74 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hytta ligger idyllisk til langs Tyrifjorden som er en av landets mest artsrike innsjøer. Flotte muligheter for fiske-, båt- og badeliv. Tyrifjorden er Norges fjerde største innsjø i utstrekning, men den nest største i volum (13,13 km³). Flere områder i direkte tilknytning til fjorden har stor verneverdi på grunn av sin unike flora og fauna. Fjorden, som er en typisk klarvannsjø med liten humuspåvirkning.

Tyrifjorden grenser mot Finnemarka. Finnemarka byr på fantastisk natur, med fiskevann, milevis med skiløyper og tur/sykkelstier. Finnemarka er et skogområde på rundt 430 kvadratkilometer som ligger i Buskerud fylke og er delt mellom kommunene Modum, Lier, Drammen, Nedre Eiker og Øvre Eiker. Gå gjerne inn på ut.no og søk etter turforslag.

Adkomst

Kart i nettannonsen og vedlagte situasjonskart. Det kan være vanskelig å finne hytta om man ikke følger med på kartet. Fra Gulsrud kirke kjør ned Gulsrudtangen og hold til høyre når du ser småbruk på høyre side. Deler av veien går over jordet til et nedlagt småbruk. (Mellom hvit hus og rød sidebygning) Følg veien til høyre, helt til den stopper inne ved hytta. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 350 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1935

Soverom

3

Primærrom

74m2

Bruksareal

74m2

Tomt

3225m2

KR-kode

191781

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hytte - Gulsrudtangen 59, 3370 Vikersund

Gnr. 7, bnr. 3 fnr. 1 i Modum kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 78 kvm

Totalt bruksareal: 74 kvm

Totalt primærrom: 74 kvm

Primærrom:

1. etg.: Vindfang, kjøkken, stue: 48 kvm

2.etg.: Gang, 3 soverom: 26 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.08.2017 utført av Benjaminsen Takst og Eiendom AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Feste tomt på 3.225,5 kvm.

Festeavgiften er kr 5.000,- pr. år fra 14/4-18

jfr bortfester/grunneier Morten Gulsrud.

Festeavgiften kan jfr festekontrakten reguleres hvert 5 år iht konsumprisindeksen.

Festeavtalen løper til fester sier opp avtalen eller velger å innløse tomten. Reglene/vilkår for innløsing følger tomtefesteloven (Første mulige innløsing etter 30 år fra festekontrakt ble inngått og deretter hvert 10. år)

Bortfester/grunneier har ingen forkjøpsrett eller krav om godkjenning av ny fester.

Tomten ligger usjenert til og består av naturtomt med noe plen, stein/grus nede ved vannet. Diverse trær på tomten skaper mye naturlig skygge rundt hytta. Stille og rolig i ende av blindvei. Flotte uteplasser. Eier opplyser at før vannstand i Tyrifjorden ble regulert så kunne vannet komme nesten opp til hytta ved flom.

Kopi av festekontrakten, målebrev og situasjonskart følger som vedlegg til salgsoppgaven. Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har tinglyst veirett over gnr 7 bnr 3. Delvis på vei og delvis over jordet. Felles vedlikeholdsansvar. Nabohytta ønsker at veien skal legges utenfor hans tomt (ligger helt i ytterkant). Evt flytting av denne delen av veien må gjøres for naboens regning/risiko og etter godkjenning fra eier av gnr. 7 bnr. 3.

Det er ikke offentlig vann eller avløp på eiendommen. Tilsynet for små avløpsanlegg i Drammensregionen opplyser jfr vedlegg til salgsoppgaven at det er registrert utedo uten slamtømming på eiendommen. Det er ikke registrert innlagt vann på eiendommen, men eier opplyser at det har vært innlagt brønnvann på hytta siden 1960 talletet, men dette er ikke godkjent.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på grunnmur av betong. Yttervegger i reisverk og utvendig liggende kledning. Saltak tekket med lakkerte stålplater.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Takstmann skriver bla. at hyttens tilstand anses sett ut i fra alder som normalt god. Det må påregnes kostnader til utbedring, oppgradering og vedlikehold.

Dette dreier seg stort sett om normale aldringskader og slitasje. Det kan nevnes at taktekket er noe slitt, vinduer bør vurderes skiftet. Sannsynlig ingen drenering rundt hytten. Noe fukt i kjellerkulp er registret. Antatt krypkjeller under hytten som ikke har noe kontrollmulighet. Takkonstruksjonen er heller ikke kontrollert. Innvendig har hytten en normal hyttestandard. Rekkverk på trapp bør monteres. Eier opplyser at det er vann via brønn og trykktank. Anlegget med varmtvannsbereder er av noe eldre dato og har begrenset levetid. Det er ingen utslippstillatelse. Utebod med utedo trenger vedlikehold og utbedringer. Brakke er i så dårlig stand og har da ingen teknisk verdi.

Eier nevner i sin egenerklæring at de tidligere har hatt mus i hytta, men at det ikke er sett mus inne de siste årene. Eier opplyser at varmt vannsbereder bør holdes under oppsikt og at kran på kjøkkenet bør byttes.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Hytta holder en normal enkel hyttestandard. 1.etg er pent malt i lyse farger. Eier opplyser at de har utbedret det elektriske og montert automatsikringer. Nesten alt av ledninger, kontakter, brytere osv er fra ca 1990. Koselig hytte med nydelig utsikt over fjorden. Her kan man nyte late dager ved vannet eller på fjorden i båt!

Overflater i oppholdsrom:

Gulvene har oljet tregulv.

Veggene har panel og malt panel.

Himlinger med panel og malt panel.

Innhold:

1.etg.:

Stor terrasseplatting ved inngang.

Gang med praktisk garderobeløsning/oppheng.

Kjøkken med enkel kjøkkeninnredning med fronter av furu. Stålkum. Komfyr og kjøleskap medfølger.

Lys og nymalt stue med store vindusflater og flott utsikt over fjorden. God plass for sittegrupper og spisestue. Utgang til stor, delvis overbygd, terrasse med flott utsikt.

2.etg.:

Hele 2.etg. ble bygget på -80 tallet og innredet til tre soverom og en liten stue i trappeoppgangen.

Praktisk utedusj på hytteveggen bak hytta.

Det er i tillegg en utedo og en brakke på eiendommen.

Eier opplyser at hytta og brakka selges stort sett med det inventar og løsøre som vist på visning. Verktøy i brakka følger ikke. Madrasser og sengetøy vil bli fjernet. Eier vil fjerne noen møbler og løsøre. I tillegg vil selvfølgelig stylisten fjerne sitt interiør og sin dekorering før overtagelsen.

Oppvarming

Vedovn og peisovn i stuen. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Parkering

God plass for parkering på egen tomt.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke er ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen, da dette ikke var et krav på den tiden eiendommen ble oppført.

Eier opplyser at de i ca. 1980 fikk skriftlig godkjennelse fra kommunen til å bygge 2. etasje. Eier den gangen (mor til selger) er død og kommunen finner ingen papirer på eiendommen i sine registre. Kommunen har derfor bedt megler om å sende inn plantegninger og tilstandsrapporten som brukes ved salget. Kommunen presiserer at dette ikke må oppfattes som en godkjennelse.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 900112, tinglyst år 1935, Festekontrakt, med endringer jfr dagboknr 919476 tinglyst år 2007.

Det er tinglyst 1 stk servitutt på eiendommen. Dagboknr 900410, tinglyst 1935, Bestemmelse om veirett og fiskerett. Jfr festekontrakten så har grunneier rett til å kjøre over nedre del av eiendommen av tomten ovenfor strandkanten ved behov.

Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan avsatt til: Landbruks-natur og friluftsområde (LNF).

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Ingen kommunale avgifter for vann og avløp på eiendommen.

Eiendommen er en fritidseiendom som ikke har renovasjonsavtale jfr RfD. Det kan komme renovasjonsavgift i området.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 3.300 kwh. pr. år.

Velavgift og veiavgift ca kr 1.000,- pr år. (inkludert brøyting og vedlikehold av felles vei) I tillegg må det påregnes noe dugnad.

Forsikringspremie kr 2.900,- pr år

Eier har benyttet parabol for TV-signaler. Ikke innlagt nett. Tv-tuner/dekoder medfølger, men er ikke i bruk.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.409.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Modum
Grunnkrets Gulsrud

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 117.6 km
Jernbanestasjon Vikersund stasjon 12.1 km
Bussholdeplass Gulsrud 0.7 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Nærsenteret i Vikersund 11.8 km
Kjøpesenter Åmotsenteret 22.7 km
Postkontor Ica Vikersund 12.1 km
Postkontor Coop Extra Vikersund 12.8 km
Apotek Vitusapotek Vikersund 12.3 km
Apotek Apotek 1 Vikersund 12.7 km
Vinmonopol Vikersund Vinmonopol 11.8 km
Dagligvare Rema 1000 Vikersund 11.1 km
Dagligvare Spar Vikersund 12.2 km
Kiosk/video Vikersundskiosken 11.8 km
Kiosk/video Bjerken Video 16.1 km
Bensin Uno-X Vikersund 11.1 km
Bensin YX Vikersund 14.1 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Turid Borgersen
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?