Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 250 000,- for kr 1 250 000,-

Fasade

Kalsjøen

Fasade

Fasade

Ute

Gang

Gang

Soverom

Soverom

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Badstue

17_1_2Dplan_2

16_1_3Dplan_1

Kongsvinger - Kalsjøen

Grue Finnskog - Fritidseiendom beliggende ved Kalsjøen. Flott jakt- og turterreng, og gode fiskemuligheter. Badstue.

Kalsjøoset

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 000 000,-

Grue Finnskog - Fritidseiendom beliggende ved Kalsjøen. Flott jakt- og turterreng, og gode fiskemuligheter. Badstue.: Grue Finnskog - Fritidseiendom beliggende ved Kalsjøen. Flott jakt- og turterreng, og gode fiskemuligheter. Badstue.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 1 000 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
50 / 50 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hytta ligger fint og skjermet til ved Kalsjøen i Grue Finnskog. På Kalsjøen kan du fiske, padle, bade eller pilke om vinteren. Grue Finnskog er et yndet område med skogkledde åser, store og små innsjøer og myrområder. Sammen med et rikt dyre- og fugleliv, byr Finnskogen på et spennende turterreng. Finnskogleden er en 24 mil vandreled som går rett forbi hytta.

Ca. 30 minutter kjøring til Finnskogtoppen Velværehotell. Her tilbys det et innholdsrikt aktivitetstilbud, og du kan nyte behandlinger av høy kvalitet.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 000 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1964

Soverom

2

Primærrom

50m2

Bruksareal

50m2

Tomt

1834m2

KR-kode

641828

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kalsjøen, 2256 Grue Finnskog

Gnr. 112, bnr. 53,60, i Grue kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.834 kvm. Arealet er beregnet basert på kommunalt kart. Avvik kan forekomme ved eventuelt senere oppmåling. .

Romslig naturtomt bestående av noe større gran- og furutrær. Egen strandlinje til Kalsjøen med muligheter for bading, fisking og padling.

Parkering

Parkering ca. 30 meter fra hytta.

Vei, vann og avløp

Privat vei.

Vann fra brønn. Tilkoblet håndpumpe i utvendig bod. Gråvann til grunn. Brønnen står utenfor tomtegrensen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 54 kvm

Totalt bruksareal: 50 kvm

Totalt primærrom: 50 kvm

Primærrom:

Gang, kjøkken, stue/spisestue, 2 soverom: 50 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.06.2018 utført av Erik Sørlie. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Koselig hytte beliggende ved Kalsjøen. Hytta har en romslig inngang, to soverom, kjøkken og en stor stue.

Eksempel på materialvalg:

Gulv: Gulvflater med nyere tregulv fra 2012.

Vegger: Panel og synlige tømmervegger.

Himling: Panel mellom åsene.

Kjøkken: Plassbygget kjøkkeninnredning fra byggeåret. Heltre speilfronter og benkeplater. Panel i bakrygg.

Eiendommen har også en badstue fra ca 1967. Her kan du fyre opp med ved på kalde vinterdager for så å rulle deg i snøen. Ditt eget, lille spa!

Oppvarming

Oppvarming med vedfyring.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som kommuneplanen er avsatt til LNRF-areal for nødvendig tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - nåværende.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Fritidsboligen er eid av samme familie siden den ble bygget. Hytta selges delvis møblert. Noe løsøre kan overtas etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 1.896,- for 2018. I dette inngår gebyr for renovasjon og eiendomsskatt.

Veiavgift: ca kr 800,- pr år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.140,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.026.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Grue
Grunnkrets Askogsberget/linna

Steder i nærheten

Svullrya 15.8 km
Øyermoen 22 km
Rotneberget 21.7 km
Skasenden 28.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 130.8 km
Bussholdeplass Røgden 13 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Dagligvare Joker Grue Finnskog 15.7 km
Postkontor Joker Grue Finnskog 15.7 km
Bensin Shell Finnskogen 16.1 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 45.000,- av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Herman Sørli
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?