Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 250 000,- for kr 1 250 000,-
 

Lille Kollevann belliggende rett ved hytta.

Nærområdet.

Dersom du ønsker å koble helt av fra byliv og stress, er dette stedet for deg.

Hytte i flott norsk natur, med idyllisk belliggenhet.

Velkommen til Kampeveien.

Naturskjønne omgivelser.

En idyll i norsk natur.

Lille Kollevann. Kun noen løpesteg fra hytta.

Man har utsyn fra hytta mot Lille Kollevann. Her er det gode bademuligheter på sommeren.

Kjøkkenkrok.

Praktisk løsning, med køyeseng.

Kjøkken.

Koselig sofakrok i stuen.

Her får du ordentlig hyttefølelse!

Stor og flott peis.

Her kan man nyte lange og slappe dager med kortspill og morro, med venner og familie.

Stig på!

Overbygget veranda, hvor man kan sitte under tak ute dersom det blir fuktig vær.

Nærområde.

Omtrentlig bilde av tomten. Geodata som står for oversiktskartet tar forbehold om feil og mangler i kartet.

2Dplan

3Dplan

Miniatyrbilde fra video

Lommedalen/Kollevann

Kampeveien

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 500 000,-

Lommedalen/Kollevann: Idylisk beliggende tømmerhytte på liten høyde i Lommedalen. Ca. 45 min fra Oslo. Rett ved lille Kollevann.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Prisantydning:
Kr 1 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
35 / 35 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Koselig fritidsbolig som ligger i rolige og naturskjønne omgivelser innerst i Lommedalen, rett ved Kollevann. Det tar ca. 40-50 minutter med bil fra Oslo sentrum til parkeringsplassen, som ligger ca. en 15 minutters gange fra hytta. Under kun en times kjøretur er du i idyllisk norsk natur og borte fra stress og støy i storbyen. Her finner du flotte turmuligheter, sommer som vinter.

Lommedalen har turstier og sykkelstier for sommerhalvåret, og et rikt utvalg skiløyper i nærområde for vinterhalvåret. Kun noen få løpesteg fra hytta, finner du lille Kollevann som er et meget sjarmerende vann, hvor man kan bade på varme sommerdager. Utsikt mot vannet fra hytta. Du har også Kollevann, Rognlivann og Setervann som turdestinasjoner i nærheten, hvor man kan bade eller fiske etter abbor og ørret. Det er også gode muligheter for bær og sopp plukking i området, så her kan man spise sitt eget hjemmelagde og ferske syltetøy til frokost.

Er det behov for provianter, er det ikke lange turen til nærmeste butikk som ligger i Lommedalen sentrum. Ellers ligger historiske Bærums Verk kun noen minutter med bil fra Lommedalen. Her finner du et godt utvalg av forretninger, verksteder, kunstgalleri, kaffeer og restauranter som gode shoppingmuligheter. "Værtshuset" har status som en av Norges eldste serveringsteder, da pilegrimsveien går rett igjennom Bærums Verk. For naturelskeren og den som ønsker den trolske stillhet og ro, er dette den ideelle eiendommen. Dyrelivet er rikt og tett innpå. Rett og slett en nasjonalromantisk opplevelse, kun under en times kjøretur fra Oslo.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Kjør så langt inn i Lommedalen (via Kampebråten) du kommer, helt til Tobånn. Der møter du en parkeringsplass med bom. Derfra går vei videre og opp til en ny parkeringsplass. Herfra følges kjerrevei/sti oppover mot venstre, ca. 15 minutters gange. Man blir møtt av megler på parkeringsplassen, så slår man følge opp til hytta.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 500 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Etasje

1

Primærrom

35m2

Bruksareal

35m2

Tomt

9716m2

KR-kode

171733

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kampeveien, 1350 Lommedalen

Gnr. 105, bnr. 51 i Bærum kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 35 kvm

Totalt primærrom: 35 kvm

Bruksareal:

1. etasje 35 kvm: Soverom/kjøkken, stue.

Primærrom:

1. etasje: 35 kvm: Soverom/kjøkken, stue.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.05.2017 utført av Stein Gunnar Rølles. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 9.716 kvm.

Vei, vann og avløp

Det er ikke kjørevei helt frem til hytta, men til en parkeringsplass ovenfor Tobonn. Herfra tar det ca. 15 minutter å gå til hytta. Fra bommen ved Tobonn er veien privat eid av Aamodt. Det er veiforeningen som denne boligen er medlem av som drifter veien opp til parkeringsplassen. Stien og videre passasje som fører fra parkeringsplassen og til hytta går over flere hyttetomter (bla. gnr/bnr 105/24, 105/38, 105/55, og 105/50), med forskjellige grunneiere. Det vil si at du går over annen manns tomt for å komme deg til hytten. Uten at det er funnet noen veirett/ tinglyst veirett over disse tomtene.

Vann og avløp: Ingen vann/-avløpstilførsel. Vann må medbringes.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/tømmer. Enkel tømmerhytte med innlagt strøm oppført over et plan på ringmur i naturstein med tregulv mot krypkjeller i 1937. Utover fornyelser av vinduer og utvendig kledning i tillegg til oppføring av veranda, har hytta i all hovedsak byggteknisk standard fra

byggeår. Bygningen bærer preg av manglende vedlikehold over tid og har behov for fornyelser.

Det er også et lite uthus på eiendommen. Enkel og uisolert konstruksjon i tre på pilarer av naturstein. Uthuset har et bruksareal på ca 10. kvm.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Grunn og fundamenter: Ringmur er mangelfullt ventilert iht. anbefalinger og har et relativt fuktig miljø. Normalt vurderes krypkjellere som utsatte konstruksjoner av hensyn til lufting og bygningsskader. Grunnet lav høyde er krypkjeller kun besiktiget fra luke og ikke i sin helhet. Krypkjeller bør undersøkes nærmere med hensyn til eventuelle bygningsskader i tilstøtende trekonstruksjoner. Ringmur og tilstøtende grunn med naturtomt er ikke drenert.

Veggkonstruksjon og utvendig fasade: Iht.rekvirent ble yttervegger isolert og påført ytterpanel på 1970-tallet. Deler av kledning er tørr og dels værslitt.

Vinduer: Utvendig er deler av rammer tørre og værslitt.

Dører: Noe tørre flater.

Tak/taktekking/takkonstruksjon: Det er svank i deler av flater. Råte i deler av vindskier og toppbord. Loft er ventilert med ventiler i gavlvegg. Det er registrert spor av borebiller i åser på loft. Dette synes å være av eldre dato og i følge rekvirent har det vært utført tiltak mot forholdet. Synlige fuktskjolder i del av taktro og ved pipe og og dette forholdet bør undersøkes nærmere. Loft er kun besiktiget fra luke og ikke i sin helhet.

Yttertekking av eldre dato og kontroll av undertak bør utføres.

Renner/nedløp og beslag: Dels noe rust og slittasje.

Overbygget veranda: Konstruksjon har skjevheter. Deler av treverk er tørr og værslitt. Det er registrert noe råte i bla stolpe.for overbygg.

Pipe/ildsted: Overtak er pipe/betongpuss slitt og betydelig avskalling. Det er ikke feieluke for pipe.

Innvendige overflater/gulv: Kuving i bord. Dels slitte flater. Hengsel for en av lukene er defekt. Noe konstruksjonsmessige skjevheter i deler av gulv.

Ventilasjon: Det bør etableres ventil for utluft for tilfredstillende ventilasjon.

Elektrisk anlegg/sikringsskap: Det mangler kursoversikt i skap.

Uthus: Konstruksjoner er i generelt dårlig stand med konstruksjonsmessige skjevheter og ansees som

kondemnabel.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

En sjarmerende og koselig tømmerhytte på 35 kvm, i naturskjønne omgivelser rett i nærheten av Kollevann. Fantastisk norsk natur, like utenfor Oslo. Enkel standard, med behov for oppgraderinger. Hytta ligger på en høyde, med hyggelig utsyn mot Lille Kollevann. Dette er en eiendom som må ses og oppleves!

Stue:

I det du åpner døren til hytta, kommer du inn en meget lys og koselig stue. Veggene i lakkert laftet tømmer, som gir en meget nasjonalromantisk hyttefølelse. Her er det plass til sofakrok og spiseavdeling. Her kan man sitte å spille kort med familie og venner til langt på natt, mens peisen varmer godt i hjørnet.

Soverom/Kjøkken:

Liten og koselig kjøkkenkrok, med plass til det du trenger. Kjøkken og soverom i ett og samme rom, hvor man har kjøkkenkrok i den ene enden av rommet, mens det er køyesenger på den andre siden. Praktisk løsning, som utnytter maksimalt areal av hytta.

Uthus med utedo.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. For øvrig peis i stuen, som fungerer tilsfredstillende ifølge selger(jf. tilstandsrapport).

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Parkering

Det foreligger en ikke tinglyst avtale mellom tidligere grunneier og eier av bnr. 51 (hytta) som gir eier av bnr. 51 rett til å parkere en bil på et nærmere angitt område på gnr/bnr 105/4, Kampehøgda syd for Rognlivann. P-plassen utgjør ca. 30. kvm. Det følger av avtalen at eier av bnr. 51 plikter å være medlem av Kampveiens veiforening og har rett til å ferdes på veien fra Tobonn til Kamphøgda, samt har rett til adkomst til bnr. 51 på driftsveien over gnr/bnr 105/4. Avtalen følger som vedlegg i salgsoppgaven og kjøper bes sette seg inn i denne.

I flg. selger følger denne avtalen eiendommen ved eierskifte. Grunneier har pr. telefon bekreftet til megler at avtalen vil løpe videre ved eierskifte, men det har ikke lykkes megler å få dette bekreftet skriftlig. Dette er kjøpers ansvar og risiko videre.

Veien og parkeringsplassen driftes og vedlikeholdes av Kampveiens veiforening. Selger har i flere år parkert to biler på den anviste p-plassen pga. p-plassens størrelse og har også betalt veiforeningen for leie av 2 p-plasser, (selv om man formelt sett kun disponerer 1 p-plass iht. avtalen med grunneier). Det er uklart om ny eier må betale for 1 eller 2 p-plasser pga. p-plassens størrelse og det er kjøpers ansvar å avtale dette nærmere med grunneier og veiforeningen. Selger har de senere årene betalt kr. 1.400,- pr. p-plass pr. år for drift og vedlikehold av p-plassen.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til hytte siden ca. 1930-tallet. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Megler har undersøkt i arkivene til Bærum kommune og Statsarkivet uten å finne noen dokumentasjon for hytta/byggene. En kan derfor ikke dokumentere at hytta/byggene er lovlig oppført. Kjøper overtar ansvaret for manglende byggemelding, brukstillatelse og ferdigattest. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 12625, tinglyst 04.09.1973, type heftelse: bestemmelse om veg som tar for seg at det ikke kan drives offentlig utsalg, bevertningssted eller lignende på eiendommen/hytten. Eier forplikter seg til å betale den årlige avgiften til Kampeveiens veiforening. Eiendommen har rett til adkomstvei over hovedbøllet, og rett til å hente vann der dette finnes på hovedbøllet. Denne rett er felles for hovedbøllet og parseller herav. Eiendommen selges med de rettigheter og forpliktelser den har tilhørt meg, forøvrig tilfaller ingen rettigheter fra hovedbølet. Dokumentet er undertegnet av Rolf Aamodt. Servitutten ligger vedlagt i denne salgsoppgaven, der fullstendig servitutt kan leses. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Det er tinglyst følgende servitutt på gnr/bnr 105/4 som er tinglyst 22.02.1967 med dgboknr. 1269 som gjelder bestemmelse om veg. Denne kan ha betydning for denne eiendommen. Den tar for seg at dersom det utparselleres hyttetomter fra gnr/bnr 105/4 skal de ha lov til å bruke driftsveien over gnr. 105, bnr. 47,48 og 53 langs store Kollevann. Den gir rett til å kjøre materialer til bygging av hytter. Samt rett til fremkjøring av brensel og bagasje, hver 3 ganger i året. Vedlikeholdet av driftsveien over gnr.105, bnr. 47,48 og 53 skal bekostes i fellesskap av samtlige som har rett til å bruke den i forhold til den bruksrett hver har. Dersom det blir lagt frem kjørevei over gnr/bnr 105/4 og/eller parseller utskilt derfra, skal gnr. 105, bnr. 47, 48 og 53 (hver for seg) ha tilsvarende rett til å bruke denne kjørevei mot rimelig deltagelse i vedlikeholdsomkostningene.

Regulering

Eiendommen er regulert til Landbruk, natur -og friluftsformål, samt reindrift i henhold til reguleringsplan Kommuneplanens arealdel 2015-2030 datert 17.06.2015.

Kommune-/kommunedelplaner

PlanID: 201301

Navn: KOMMUNEPLAN 2015-2030

Plantype: Kommuneplanens arealdel

Ikrafttredelse: 17.06.2015

Delarealer:

Delareal 9 278 m2

Arealbruk LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet

næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag.

Delareal 438 m2

Arealbruk Bruk og vern av sjø og vassdrag med tilhørende strandsone.

Det er lagt frem et planforslag for kommuneplanens arealdel. Navn: KOMMUNEPLAN 2017-2030. ID: 201602.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

- Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand. - Kontaktperson i veilaget er Rasmus Nordbø, r@smus.no eller Espen Bjerke.

- Adressen er Kampeveien 134 ihht. Eiendomsverdi

- Hytten er ikke blitt brukt på flere år.

- All innventar og hvitevarer i hytten medfølger.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 0,- for inneværende år opplyser Bærum kommune i brev til megler pr.24.04.17. Det betales pr.d.d. kr 1.900,- pr. år til Kampekleiva, som dekker følgende: årsavgift kjøretillatelse, brøyteavgift parkeringsplass og vedlikehold av veien. Årsavgiften bestemmes av årsmøtet hvert år i juni. Årlig forsikringspremie er på ca. 3.000,-. Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen, men kjøper må påregne utgifter til bla. strøm.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.538.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bærum
Grunnkrets Lommedalen

Steder i nærheten

Bykrysset 3.9 km
Lommedalen ridesenter 4.9 km
Tasserud 6.8 km
Vigfoss bru 8.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 75.5 km
Jernbanestasjon Sandvika 16.5 km
Bussholdeplass Bykrysset 3.9 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Handelsstedet Bærums Verk 10 km
Kjøpesenter Kolsås Senter 12.6 km
Postkontor Rema 1000 Lommedalen 7.3 km
Postkontor Rema 1000 Bærums Verk 9.4 km
Apotek Vitusapotek Bærums Verk 9.4 km
Apotek Alliance apotek Kolsås 12.6 km
Vinmonopol Kolsås Vinmonopol 12.5 km
Vinmonopol Bekkestua Vinmonopol 15.7 km
Dagligvare Coop Prix Lommedalen 6.6 km
Dagligvare Rema 1000 Lommedalen 7.3 km
Kiosk/video Mix Kolsås 12.6 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Rykkinn 12.6 km
Bensin Shell Bærums Verk 8.8 km
Bensin Esso Rykkinn Bil 11.1 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Kristoffer Stormfelt
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler
Marius Stormfelt
Eiendomsmeglerfullmektig/Salgskordinator
Les mer om megler

Lurer du på noe?