Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 680 000,- for kr 680 000,-

Hovedbilde

Fasade

Terrassen

Uteplassen

Terrassen

Fasade

Detalj fra tomten

Flora på tomten

Flora ved hytta

Fasade vest

Detalj på eiendommen

Østsiden av hytta

Koselig utekrok på terrassen

Tomta og hytta

Uteboden

Uteboden

Fasade

Uteplass og inngangsparti

Fasade

Stue

Peisovn i stue

Stua

Kjøkken

Komfyrplass på kjøkken

IMG_0641

Kran på kjøkken

Mot soverom

Entre/gang

Detalj fra inngang

WC

Blomsterflora

Flotte skimuligheter i Nordmarka

Utsyn fra hytta

Sommerdusj

IMG_0657

Hakadal

Koloniveien 11

Vis på kart

Prisantydning

Kr 650 000,-

Hakadal: Hytteeiendom ved marka med utsikt og solrik terrasse, bilvei frem!

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 650 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
34 / 34 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i svakt skrående terreng i nydelig kulturlandskap og naturskjønne omgivelser og grenser mot øst til Hakadalselva og i vest mot Nordmarka. Ca. 3,6 km til Hakadal stasjon, ca. 35 km til Oslo sentrum, ca. 25 km til Lillestrøm og ca. 50 km til Oslo Lufthavn, Gardermoen. . Med spredt bebyggelse og gårdseiendommer i nærområdet. Nordmarka ligger rett i nærheten med supre forhold for rekreasjon både sommer og vinter. Det opplyses at det vinterstid "kjøres" skiløype fra Elnes og inn i marka, med stort nett av løyper. Gangavstand til off.kommunikasjon og barneskole.

Kort vei til flott golfbane på Ås gård med 18 hulls bane i solrike omgivelser. Varingskollen alpinanlegg ligger også en kort biltur unna litt lenger sør ca. 7,1 km helt frem til skianlegget.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Følg Rv. 4 fra Oslo oppover i Nittedal kommune. Følg Rv 4 forbi Rotnes og Varingskollen. Følg Rv. 4 frem til avkjøring mot Fuglåsen,ta av fra Rv 4 til venstre her. Følg veien opp bakken og i første kryss tar en av til høyre inn i Fuglåsveien. Denne følges videre nordover i ca. 1,3 kvm før en tar av til venstre inn i Elnesveien som følges nedover bakken og over elva.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 650 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1958

Soverom

1

Primærrom

34m2

Bruksareal

34m2

Tomt

656m2

KR-kode

621720

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Koloniveien 11, 1488 Hakadal

Gnr. 46, bnr. 36 i Nittedal kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 38 kvm

Totalt bruksareal: 34 kvm

Totalt primærrom: 34 kvm

Primærrom:

Gang, kjøkken, stue, soverom: 34 kvm

I tillegg er det et bod/utedo på 12 kvm bruttoareal. Takstmann har ikke oppgitt bruksareal på bygningen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.05.2017 utført av Reidar Nicolay Næss. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 656 kvm. Tomten er kupert og har naturtomt bevokst med gressbakke, lyng og en del trær

Vei, vann og avløp

Det foreligger ikke kommunal tilknytning til hverken vann eller avløp. Pr i dag er det eget borevann på eiendommen med borehull på tomtas vestre grense. Et 60 meters dypt borehull med pumpe i borehullet samt rør med varmekabel inn i hytta. Det foreligger ikke søknad eller godkjenning for å legge inn dette vannopplegget. Eiendommen har ikke avløp og eier har tilordnet gråvannsutslipp direkte på mark fra hytta.

Eventuell godkjenning av vann og avløpsanlegg blir ny eiers risiko både juridisk og økonomisk.

Det foreligger rett til adkomst over naboeiendommen gnr. 46, bnr. 15 i Nittedal kommune.

Veien fra jernbanen og inn til hytta er privat og deles mellom de eiendommer rom bruker den. Det er et eget veilag som det betales inn kr. 1.600,- til for vedlikehold og brøyting.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i tre/mur/betong.

Hytta er oppført i bindingsverk på ringmur og pillarer på fjell. Saltakskonstruksjon tekket med shingel. Vegger har utvendig stående tømmermannspanel.

Det gjøres spesielt oppmerksom på fra eier: Det kan sige inn litt regnvann i krypkjeller ved regnvær. Viktig å sørge for lufting slik at rommet ikke blir tett.

Det er noe avskalling av murpuss på grunnmur vestside av hytta. Dette antas å skyldes innsig av fukt med påfølgende frostspreng. Forøvrig har det ikke vært observert skjevheter/setningsskader.

Det har vært mus inne i gangen, dette skyldes en glipe der vannrøret kommer opp i gulvet ifm borevannet. Glipen ble tettet med et tøystykke og etter dette har ikke mus vært observert.

I 2014 ble det observert litt innsig av fukt inne i gangen fra tak. Dette skyldtes etpar små riper i shingel i taket over gang som mest sannsynlig skyldes at det samles is der om vinteren når gangen holdes

kontinuerlig varm (pga helårsvann). Shingel ble tettet med tetningsmiddel samme år og etter dette har ikke fuktinnsig vært observert.

Rapport følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Hytte på 1 plan beliggende på en fjellknaus med fine solforhold og utsikt fra hytta. Eiendommen består av hytte og bod/utedo.

Gang med vinylbelegg på gulv trepanel på vegger og i himling. Sikringsskap med vippesikringer samt ny måler. I rommet er det montert skap og en utslagsvask samt en varmtvannsbereder på 28 liter. Det er også montert trykktank og utstyr til borevannsanlegget i rommet. Panelovn montert i rommet.

Kjøkken med furugulv, malte vegger og malt glassfiberstrie i himling. Kjøkkenbenk med underskap og overskap. Liten spiseplass på kjøkkenet. Det er montert en utslagsvask i rustfritt stål med kran og avløp ut til mark.

Stue med tregulv, trepanel på vegger og malt himling. Peisovn montert i rommet for lun varme på kaldere dager. Det er også montert panelovn i rommet.

Soverom med tregulv, malt trepanel på vegger og malt himling. Garderobeskap i rommet.

Utebod med 3 rom der rom 1 har malt tregulv, malt trepanel på vegger og i himling. Rom 2 har malt tregulv, malt trepanel på vegger og i himling. Wc rom med malt tregulv, malt trepanel på vegger og i himling. Cinderella forbrenningstoalett montert. Eier opplyser at toalettet ikke er brukt i løpet av eiertiden. Toalettets funksjonalitet er derfor ikke testet av eier.

Oppvarming

Hytta har noen panelovner og peisovn montert. Det er innlagt strøm til hytta og uteboden. Sikringsskap befinner seg i hyttas entre/gang. Her er det også montert varmtvannsbereder på 28 liter.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Parkering

Fra Koloniveien er det laget en liten stikkvei over naboens tomt frem til eiendommen som det er mulig å parkere på 1-2 bilplasser. Ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Det foreligger ikke parkering på egen eiendom.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til fritidsformål antatt siden byggeåret som mest sannsynlig er 1958.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Megler har sjekket med kommunen og fått opplysning herfra at det ikke foreligger slik dokumentasjon.

Det foreligger heller ikke dokumentasjon på bod/utedo.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser:

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 4134, tinglyst 25.06.1973, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse

Denne bestemmelsen angir at Norges statsbaner har tillatt at det føres opp et uthus på eiendommen i forhold til gitte betinglser inntatt i tinglyst dokument.

Dokumentet informerer om at uthuset skal plasseres i en avtand på minst 2 meter fra jernbanens grense etter påvisning fra banemester. Eier av eiendommen forplikter seg til uten utgift for jernbanen å flytte uthuset ut til 4 meter fra jernbanens grense når jernbanen finner å måtte kreve dette.

NSB skal være fri for ansvar i forbindelse med ulemper og skader som eventuelt kan oppstå på uthuset under snørydding mv. Det samme gjelder eventuelle skader på jernbanens gjerde som følge av bygging og vedlikehold av uthuset.

Ovennevnte gjelder nok et eldre uthus om kan ha stått på eiendommen i sin tid. Dagens eier har ingen kunnskap eller dokumentasjon på at det har vært et slikt uthus på eiendommen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan vedtatt av Nittedal kommunestyre 27.04.2015 sak 25/15 er området avsatt til: LNFR område som er landbruk, natur og friluftsformål samt reindrift

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Eier opplyser om at grunnmur på vestsiden antatt bør utbedres på grunn av frostspreng/sprekk.

Ellers har eier satt opp trapp i terreng ved parkering i 2015.

Ny kompressor til borevann i 2014.

Hytte og utebod er malt i 2010.

Ny varmtvannsbereder i 2013.

Ny terrasse og oppsatt 2 vedlagringsplasser i 2008/09.

Taket tettet av eier i 2014.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 2.156,- for inneværende år. Dette dekker hytterenovasjon.

VED EIENDOMSSKATT:

Eiendomsskatten er kr 0 pr år.

Det betales ikke eiendomsskatt for hytter i Nittedal kommune.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.500,-pr. år. /2800kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 1.200,-.

Veiavgift er kr 1.600,- pr. år. Dette dekker også brøyting av veien om vinteren.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 667.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nittedal
Grunnkrets Elnes

Steder i nærheten

Hakadals Verk 3.2 km
Varingskollen 6.4 km
Åneby 7.8 km
Hakadal Kirke 7.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 53.9 km
Jernbanestasjon Elnes 0.4 km
Bussholdeplass Elnesveien 1.5 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Mosenteret Nittedal Senter 12.8 km
Kjøpesenter Hagansenteret 19.2 km
Postkontor Kiwi Tøyenhaugen 5.6 km
Postkontor Meny Åneby 7.8 km
Apotek Ditt apotek Åneby 8 km
Apotek Apotek 1 Nittedal 12.8 km
Vinmonopol Nittedal Vinmonopol 12.8 km
Vinmonopol Grorud Vinmonopol 25.4 km
Dagligvare Kiwi Tøyenhaugen 5.6 km
Dagligvare Meny Åneby 7.9 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hakadal 6.5 km
Kiosk/video Mix Hagan Kiosk 18.8 km
Bensin Shell/7-Eleven Hakadal 6.5 km
Bensin st1 Nittedal 12.8 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Tom Edvardsen
Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?