Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 225 000,- for kr 1 225 000,-

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Veronica Gjelsnesvangen ønsker deg velkommen til Kartkilen hytteområde!

 

Krokbekkveien 3

 

Stor solrik tomt

 

 

Stor solrik tomt

Terrasse

Nyt lange late sommerkvelder på terrassen

 

Velkommen inn! Hyggelig entrè

Kjøkken

Kjøkken

Stue

Stue

Stue

Hovedsoverom i første etasje

Soverom i andre etasje

Soverom i andre etasje

Soverom i andre etasje

Soverom i andre etasje

Badet er av enkel standard med dusjkabinett, klosett, servant med underskap, høyskap, et speil med overlys og opplegg for vaskemaskin.

Båtplass

Brygge

Plantegning første etasje

Plantegning andre etasje

Hemnes/ Kartkilen - Velholdt hytte ved Hemnessjøen med solrik og stor tomt. Innlagt vann og strøm. Fiskerett og båtfeste.

Krokbekkveien 3

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 400 000,-

Hemnes/ Kartkilen - Velholdt hytte ved Hemnessjøen med solrik og stor tomt. Innlagt vann og strøm. Fiskerett og båtfeste.: Hemnes/ Kartkilen - Velholdt hytte ved Hemnessjøen med solrik og stor tomt. Innlagt vann og strøm. Fiskerett og båtfeste.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 1 400 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
96 / 96 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til idylliske Kartkilen hytteområde. Hytta ligger naturskjønt, attraktivt og landlig til ca. 8 minutter unna Hemnes Sentrum i Aurskog-Høland kommune. På vestsiden av Hemnessjøen finner du Kartkilen hytteområde som er i vekst og med kort avstand til Hemnessjøen, også kalt Øgderen. Øgderen tilhører Haldenvassdragets øvre del, og drenerer via Hemneselva, Bråtevannet og Korselva til Hølandselva og Skulerudvannet. Sjøen er omkranset av kulturlandskap og har flere spennende våtmarksreservater med rikt fugleliv. Prøv fiskelykken, og du kan få gjedde, abbor og mort.

Kun en kort gåtur unna hytta finner du Hemnessjøen med flere badeplasser.

I nærheten finnes det flere turer å gå/sykle. Kommunen har flotte skogsområdet med variert terreng. På vinterstid er det ikke langt til skiløypene. Ved Bråte skole er idrettsplassen med fotballbaner, sykkelbane, ballbinge m.m. Her finner du også Søndrehallen som leies ut til idrett og sportslige aktiviteter, enten som ett enkeltstående arrangement eller med faste avtaler til bestemte tider. Søndrehallen egner seg også godt til andre typer arrangement som messer, konferanser, konserter, utstillinger mm. De har bord og stoler til 350 personer som kan benyttes til arrangementer etter behov. I tredje etasje i Søndrehallen finner du et flott, ubemannet treningsrom: Treningstoppen.

Det anbefales å ta en tur til Aurskog-Høland bygdetun som ligger i sentrum av Hemnes og består av 21 bygninger fra små husmannsstuer til den herskapelige Kinnestadbygningen. Her er det store områder med rom for lek, kos og moro i åpne historiske omgivelser. De holder kurs i brødbaking, har foredrag, lager tradisjonsmat og har et variert tilbud av aktiviteter gjennom innendørs og utendørs året.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Coop Prix. Fylle bensin kan gjøres ved CirkelK like ved Coop Prix. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kun 22 minutter til Askim Torget, som er regionens største kjøpesenter med mer enn 50 butikker og spisesteder under samme tak. De har en fin miks av store kjedebutikker og små uavhengige spesialforretninger. Bjørkelangen som ligger 25 minutter unna har godt og variert utvalg av servicetilbud. Bjørkelangen Torg ble AMFI-senter i desember 2013 og er et nytt, moderne kjøpesenter midt i hjertet av trivelige Bjørkelangen. Senteret har to etasjer med mote, sko, frisør, interiør, apotek, dagligvare, fritid, lek og læring. I tilknytning til AMFI Bjørkelangen Torg finner du Bjørkelangen Senter og den hyggelige gågata. Alt i alt er det over 50 butikker på Bjørkelangen, samt kafè og restauranter.

Foretrekker du en Svensketur, er det kun 40 minutter å kjøre til Töcksfors, hvor du kan gjøre en hyggelig handel.

Med bil fra hytta tar det ca. 40 min til Lillestrøm og 1 time til Oslo.

Adkomst

Fra Oslo: Følg E6 nordover og ta av mot Lørenskog ved Karihaugen. Følg skilter mot Lillestrøm, herfra videre mot Fetsund. Hold rett frem helt til du kommer over Fetsundbrua, og ta deretter mot Mysen. Følg veien videre mot Løken, og inn i Momoen. Etter Coop Extra Moe og i 50 sona sving til høyre inn på FV231 i ca. 7,5 kvm. Sving deretter til høyre mot Askim på RV 115. Følg veien til høyre ved Hemnes gård (Askim til høyre, Ørje og Hemnes til venstre). Følg veien i ca. 7 kvm gjennom Gangneskroken. Ved et postkassestativ som det står "Kartkilten" på skal du svinge til venstre. Deretter første til venstre og du ser den gula hytta på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt fra postkassestativet ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 400 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1961

Soverom

3

Primærrom

96m2

Bruksareal

96m2

Tomt

1170m2

KR-kode

6018153

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Krokbekkveien 3, 1970 Hemnes

Gnr. 97, bnr. 2, fnr. 27 i Aurskog-Høland kommune.

Tomten

Festet tomt på 1.170,6 kvm (usikkert areal, jf. matrikkel datert 31.05.2018) som er pent opparbeidet med gressplen, flaggstang, tujahekk, trær, en dukkestue (byggesett) diverse beplanting og flere uteplasser.

Festeavgiften er kr 1.300,- pr. år.

Festeavgiften ble sist regulert 2010, og denne kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen.

Festeavtalen utløper 31.12.2060. Festeren kan etter utløp kreve festet forlenget for 20 år av gangen så lenge den opprinnelige hytta på tomten er i god stand.

Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.

Festeren har kun rett til å fører opp en bygning (hytte) som skal plasseres slik at pelen i terrenget faller innenfor hytta.

Fargene på hytta skal være rolige og stå i liten kontrast til naturen omkring.

Grunneieren disponerer alle trær omkring hytta, men skal ved skogbehandlingen ta hensyn til at arealet nyttes til hytteområdet. Festeren må ikke foreta planting, såing og annen terrengbehandling som forandrer terrengets utmarkskarakter.

Hytta kan leies ut i inntil 4 uker pr. kalenderår.

Med tomten følger veirett, båtfeste og fiskerett.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Hytta har to biloppstillingsplasser med plass til henholdsvis 2 og 3 biler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Styreleder i Kartkilen Vel informerer om at vedlikehold av veiene gjøres med egen innsats av noen i vellet med tilgang til traktor og annet nødvendig utstyr. Det er usikkert hvor lenge denne egeninnsatsen kan fortsette. Da kan det bli aktuelt å kjøpe inn tjenestene av egnet entrepenørfirma. Snøbrøyting ordnes av innehaveren av Søndre Høland Rør, Leif Jørgen Karlsrud. Gjeldende avtale med han varer t.o.m. 2019. Deretter må avtalen reforhandles.

Eiendommen er tilkoblet privat avløpsanlegg. Hytta er tilkoblet et fellesanlegg, type WeboMini 30 pr for 10 hytter. Kjøper må tegne ny serviceavtale med leverandør.

Felles vannpumpehus som drives av Høland Rør AS der det betaler kr 600 per år.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 103 kvm

Totalt bruksareal: 96 kvm

Totalt primærrom: 96 kvm

Bruksareal/primærrom:

1.etg: Entré/gang, stue, kjøkken, bad, trapperom og soverom: 67 kvm

2.etg: Trapperom og 2 soverom: 29 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra verdi-og lånetakst datert 06.06.2018 utført av Sten-Børge Willye Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Hytta er iht. verdi- og lånetakst fra takstmann en opprinnelig en gammel tømmerkoie som antas fraktet til Hemnes og oppført på nytt der og er tilbygget underveis. Hytta er oppført med et tradisjonelt trebjelkelag fundamentert på en plasstøpt grunnmur av betong med sparestein til fjell (synlig i krypkjeller). Yttervegger, opprinnelig hytte er er av tømmer og tilbyggene av trebindingsverk kledd med utvendig malt stående kledning. Et inngangsparti med en ytterdør av trematerialer. Vinduer med 3-lags isolerglass fra 1980 og koblede-/doble hengslede opprinnelige vinduer. En saltak-konstruksjon av tre med undertak/taktro av ru-panel tekket med rød dobbel flat betongtakstein. Flere terrasser/plattinger som til sammen er på ca. 70 kvm. med spaltegulv av trematerialer.El-anlegg med skru-/automatsikringer/25 A hovedsikring. En 28 liters OSO varmtvannsbereder fra 1998.

Det gjøres spesielt oppmerksom på:

Skjevheter i takkonstruksjonen med den opprinnelige tekkingen som er værslitt og mosebegrodd.

Taket mangler også gesimsbeslag og det ble registrert råte/fuktopptrekk i den delen av undertaket som har vært eksponert for klimatiske påkjenninger.

Stedvis råte i den utvendige kledningen.

Noe råte i trebjelkelaget til kjelleren.

En setning i det ene hjørnet med en synlig sprekk i grunnmuren i krypkjelleren.

Fukt/fuktinnsig i krypkjeller.

Det ble vatret opp motfall mot sluket på baderommet. Montert dusjkabinett slik at vannet ledes rett til sluket.

Selger opplyser i egenerklæringsskjema:

Våren 2018 - Brukt luftavfukter og slemmet gulvet i kjelleren.

Det kommer noe mus inn om vinteren.

Det presiseres at bygningen er oppført i 1961 og at diverse skjevheter i konstruksjonen må påregnes.

Verdi- og lånetakst følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Veronica Gjelsnesvangen har gleden av å presentere Krokbekkveien 3. Hytta er svært koselig og pen, på solrik stor tomt med gangavstand til Hemnessjøen hvor det er fiskemuligheter, flere sandstrender og båtplass. Det er ca. 200 meter å gå til vannet. Det er båtfesterett, dvs at man kan legge ut en bøye etter avtale med grunneier eller legge en liten båt på land. Det er også mulighet for leie av bryggeplass som nåværende eier har. Krokbekkveien 3 består av et hovedhus, lekestue, skjul for oppbevaring, redskapsbod, flaggstang og tilsammen terrasse platting på ca. 70 kvm. Det er rikelig med plass ute, og mange muligheter for møblement. Nyt late sommerdager på usjentert terrasse, i båten eller på stranden - velg selv! Hytta er opprinnelig en gammel tømmerhytte. Hyttestemningen er tatt vare på, selv med innlagt strøm og vann. På biloppstillingsplassene er det lagt ny singel i 2017. Hytta er nylig malt utvendig, og innvendig i første etasje. Fritidsboligen fremstår for det meste med en enkel eldre standard med oppgraderinger utført underveis. Flere oppgraderinger/utskiftinger kan dog påregnes. Hytta vurderes som normalt vedlikeholdt.

Hytta består av romslig entrè med oppbevaringsmuligheter under trapp til andre etasje. Kjøkkenet er en blanding av opprinnelig innredning, og ny kjøkkenbenk med integrert oppvaskmaskin fra 2017 og skap. Det er satt inn nye store vinduer på kjøkkenet som gir godt med lys. God plass til spiseplass, hvor hyggelige sammenkomster kan nytes med gode venner og familie.

Stuen er koselig med panel på veggene og ny parkett på gulv.

Badet er av enkel standard med dusjkabinett, klosett, servant med underskap, høyskap, et speil med overlys og opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskinen som er i hytta idag, vil følge med.

I første etasje finner du et av hyttas soverom. Soverommet er romslig, og med god plass til dobbelseng.

I andre etasje er det to soverom, med mange sengeplasser. Her er det god plass til å ha helgebesøk av venner og familie.

Velkommen til Kartkilen hytteområde, her vil dere trives!

Oppvarming

Hytta har fire ild steder og elektriske panelovner. Ovn på soverom i 1.etg, gruepeis i stue, ovn på kjøkken og ovn på soverom i 2.etg.

Ovnen på soverom i 2.etg er ikke tilkoblet, og kan ikke brukes. Anbefaler å ikke bruke vedovnen på kjøkkenet som har ensprekk på toppen og gruepeisen i stue som har manglende/sprukne ildfaste stein i brennkammeret.

Kommunen opplyser følgende: Vi har ikke registrert noe løp eller ildsted på denne adressen, da eiendommen er registrert som en fritidsbolig/hytte.

I følge ny forskrift ble det i 2017 planlagt tilsyn og feiing av skorstein for alle fritidsboliger/hytter. I 2018 vil vi begynne å feie og gå tilsyn for å kunne registrere løp/ildsteder og å sjekke brannsikkerheten.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til fritidsbolig siden ca. 1961, ref. tidligere takst.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Kommunen opplyser at det foreligger kun ferdigattester/midlertidig brukstillatelse på eiendommer oppført etter midten av 1960 tallet i kommunens arkiver.

Hytteier har revet tidligere overbygg til inngangspartiet og bygget på terrassen mot vest, samt satt inn to større vinduer på kjøkkenet. Fasadeendringen er ikke byggemeldt kommune.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknummer 1803, tinglyst 24.04.1969, type heftelse: festekontrakt - vilkår.

Vedlagt i salgsoppgave finner du festekontrakten.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Hytta kan leies ut i inntil 4 uker pr. kalenderår - ref. festekontrakt.

Regulering

Eiendommen er regulert til område for fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Kartkilen hyttefelt datert 03.04.2003, vedtatt 25.08.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 31.03.2005, revidert 26.06.2006. .

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Selger er åpen for rask overtagelse, evt. etter avtale.

Diverse

Hytteeier har en Pioner 13 fot med Tohatsu 20 HK. Båten (Pioner 13 fot) følger med hytta, og overdras i den stand den er på overtagelse. Motoren (Tohatsu 20 HK) kan kjøpes av eier, dersom ønskelig.

Se inventarliste i salgsoppgave om hva som vil følge hytta.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 1.668,75,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for hytterenovasjon og feier/tilsynsgebyr.

Brannvesenet er pålagt å føre tilsyn med, og feie pipeløp i alle fritidseiendommer. For dette vil det kunne medføre kostnader til kommunen for utføring av tilsyn samt utbedring av evt. pålegg.

Det må påregnes at eiendomsskatt kommer i løpet av 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 3.828 kwh. pr. år.

Velavgift til Kartkilen Velforening er kr. 500 pr. år for vedlikehold og brøyting. Styreleder i Kartkilen Vel informerer om at de har dugnadsarbeid en gang i året, i år ble det gjennomført 26.05.2018.

Boligen er tilknyttet Riks TV som leverandør av TV (antenne er montert) og har avgift på kr 6.000 pr. år. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Selger har benyttet seg av Ice tråløst nett på hytta.

Vannpumpeavgift til fellesanlegg kr. 600 pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.436.222.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Aurskog-Høland
Grunnkrets Gangnes

Steder i nærheten

Skjønhaug 9.3 km
Heiås 10.3 km
Havnås 11.2 km
Tosebygda 15.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 77.2 km
Jernbanestasjon Mysen stasjon 19.9 km
Bussholdeplass Feriehjemmet 0.4 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løken senter 14.7 km
Kjøpesenter Morenen Kjøpesenter 18.5 km
Dagligvare Coop Prix Hemnes 8.2 km
Dagligvare Bunnpris Trøgstad 9.3 km
Postkontor Coop Prix Hemnes 8.2 km
Postkontor Bunnpris Trøgstad 9.3 km
Apotek Apotek 1 Trøgstad 9.3 km
Vinmonopol Mysen Vinmonopol 20.2 km
Vinmonopol Askim Vinmonopol 23.3 km
Kiosk/video Mix Hemnes Pizza & Grill 8.2 km
Bensin Circle K Hemnes 8.2 km
Bensin Esso Trøgstad 10.1 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 2,5% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Veronica Gjelsnesvangen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?