Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 300 000,- for kr 1 300 000,-

Fasade

3-roms hytte/fritidsbolig over et plan med grovkjeller.

Områdebilde

Naturskjønne omgivelser

Solrik sydvestvendt veranda med godt utsyn over nærområdene

Inngangsparti

Hall

Eldre kjøkkeninnredning med malte fronter

Heldekkende kjøkkenbeslag og laminat benkeplate. Fliser over benk.

Stue med peisovn

Romslig stue

Det er plass til både TV-krok samt spisebord og stoler i stuen

Utgang til terrasse fra stuen

Stue

Oppbevaringsmuligheter i entré

Solrik terrasse

Fin utsikt fra terrassen

Områdebilde

Fine tur-, trenings- og rekreasjonsområder fra hytteveggen

Stor tomt

Områdebilde

Hytta ligger stille og skjermet til i naturskjønne omgivelser og høyt i terrenget

Opplegg med vannrør for hyttedusj på utside av tilbygg.

Hyttetoalett (tørrtoalett) er plassert i frittstående uthus.

Plantegning 3D

Plantegning 2D

Ski/Kråkstad

Langliveien 21

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 450 000,-

Ski/Kråkstad: Fritidsbolig med stort potensiale på stor tomt innerst i blindvei. Naturen som nærmeste nabo. Kort vei til Ski!

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 1 450 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
47 / 61 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Langliveien 21. Fritidsbolig med stort potensiale beliggende på Kråkstad i Ski kommune. Hytta ligger stille og skjermet til i naturskjønne omgivelser og høyt i terrenget. Det er få minutters kjøring til Ski sentrum. Fine tur-, trenings- og rekreasjonsområder fra hytteveggen.

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Fra Ski; Følg E6 retning Askim. Ta inn første til venstre, Asperudveien, etter avkjøringen til Kråkstad. Etter at du har passert Østre Gård på venstre side tar du til venstre etter ca. 200 meter v/70-skiltene og postkassene. Det er skiltet "Langli". Kjør noen hundre meter til bro over jernbanelinjen. Passer denne, ta første til venstre og deretter første til høyre opp bakken. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 450 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1963

Soverom

2

Primærrom

47m2

Bruksareal

61m2

Tomt

2353m2

KR-kode

46.18134

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Langliveien 21, 1408 Kråkstad

Gnr. 56, bnr. 18,19,22 i Ski kommune.

Tomten

Eiet tomt på totalt 2.353,8 m². Naturtomt, busker, trær og fjell. Eiendommen består av tre bruksnumre:

Tomteareal bnr. 18 = 1.129,1 m²

Tomteareal bnr. 19 = 312.7 m²

Tomteareal bnr. 22 = 912 m²

Parkering

Biloppstillingsplass på egen tomt. Det er en eldre carport som er oppført på tomten. Tilstanden på denne er dårlig.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar som eier er pliktig til å vedlikeholde i fellesskap med andre private eiere av veien.

Hytta er tilkoblet privat vann. Ikke tilknyttet offentlig avløpsnett. Vanntilførsel til de andre hyttene rundt styres gjennom denne hytten, (i kjelleren). Det foreligger ingen informasjon om hvordan Gråvannet er ivaretatt. Det er ikke foretatt vannprøve på brønnvannet de senere årene.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 71 kvm

Totalt bruksareal: 61 kvm

Totalt primærrom: 47 kvm

Bruksareal:

Uthus 10 kvm

Primærrom:

Entrè, kjøkken, 2 soverom, stue: 47 kvm

Sekundærrom:

Annet fuktutsatt rom. Benyttes av selger til lagring: 14 kvm

Uthus:

1. etasje 10 kvm: Frittstående uthus

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.10.2018, utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Hytta, som er oppført i 1963 har blitt oppgradert over tid men ikke mye den senere tiden. Bygningen er iht. tilstandsrapport en hytte oppført i betong-, mur-, siporex-, lettklinker- og trekonstruksjoner. Grunnmur av lettklinker/betong og stein, fundamentert til fjell, bærende konstruksjoner i pusset siporex (ytong), etasjeskillere i tre.

Innvendige vegger er i pusset siporex evt. noe tre. Terrasserekkverk i tre. Fundament til veranda og utvendige trapper i betong. Saltak i trekonstruksjon tekket med stålplater. Heldekkende pipebeslag. Snøfangere mot veranda. Det e relativt nyere stålplater på taket samt pipebeslag, som ansees for å være et smart tiltak for å ta vare på huskroppen.

Uthuset: Enkelt uthus med tregulv (innredet rom utedo og vedskjul). Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med stående kledning. Vinduer med enkle glass. Pulttak i trekonstruksjoner som er tekket med stålplater.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Kledning: Ytterkledning står dels i kontakt med terreng. Det er råteskade i kledning samt i andre detaljer. Behov for omfattende oppgradering. Kjeller: Typisk kjeller- eller mugglukt, sannsynligvis fra organiske materialer på grunn. Noe fuktig grunn langs fjell. Anbefaler fjerning av alt organisk materiale på grunn. Tak: Taket er lagt om, årstall ukjent. Plastbelegg har løsnet på nederste rad. Rustangrep på sårkant. Bør undersøkes nærmere. Forkantbeslag dekker ikke ned i takrenne på begge sider. Slitte takrenner og nedløp. For lang avstand mellom takrennekroker. Kan gi en energiøkonomisk gevinst å øke isolasjonsmengden samt forbedre vindtettingen mot kaldloftet. Terrasse: Sol- og værslitte overflater som krever overflatebehandling. Skjevt rekkverk.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

3-roms fritidsbolig over ett plan med grovkjeller. Innvendige gulv-, vegg- og himlingsflater er utidsmessig og har dels ekstra bruksslitasje. Det er også viktig og være klar over at i eldre bygninger vil det ofte forekomme skjevheter og ujevnheter som ansees å være akseptable etter referanseår.

Boligen har to soverom og en hyggelig stue med plass til sofagruppe og spisestue. Stuen har utgang til stor solrik sydvestvendt veranda på ca. 17 m² med godt utsyn over nærområdene. Kjøkkenet har eldre kjøkkeninnredning med malte fronter, heldekkende kjøkkenbeslag og laminat benkeplate samt fliser over benk.

Boligen har ikke baderom, kun hyttetoalett, (tørrtoalett) er plassert i frittstående uthus. Det er opplegg med vannrør for hyttedusj på utside av tilbygg.

Oppvarming

Elektriske panelovner og vedovn i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1963.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 6945, tinglyst 16.09.1980, Erklæring/avtale: Denne servitutten omhandler en avtale med flere naboer om bruk av vannverk som ligger på tomten til denne eiendommen. Dvs. at vanntilførsel til de andre hyttene styres gjennom denne hytten, (i kjelleren).

Servitutten vil følge eiendommen og kopi av servitutten ligger som vedlegg i salgsoppgaven. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Regulering

Eiendommen er regulert til hytte- og fritidsformål i henhold til reguleringsplan for landbruksområdene i søndre del av Ski kommune, datert 29.05.1978 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 29.05.1978.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i dødsbo under offentlig skifte hvor boet er selger. Selger har således ikke kunnskap om eiendommens tilstand og har ikke kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i salgsoppgaven. Det kan eksistere feil og skader på eiendommen som derfor ikke fremkommer i tilstandsrapporten. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst i bistand av teknisk sakkyndig.

Boligen overtas som fremvist på visning og vil ikke bli ytterligere rengjort til overtakelse. Eventuelt manglende rydding/rengjøring, nøkler og brannvernutstyr må kjøper selv bekoste.

Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst pantedokument med sperre eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Per dags dato er det ingen opplysninger som utløser kommunale eiendomsgebyrer på eiendommen.

Det er en felles vei som alle må betale på, (en felles sum i året) for måking og strøing.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.487.472,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ski
Grunnkrets Asper

Steder i nærheten

Elvestad 8 km
Ski Rideklubb 7.7 km
Drømtorp industriområde 8.8 km
Stiftelsen Ås Arbeidskirke 10.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 80.9 km
Jernbanestasjon Skotbu stasjon 3.1 km
Buss Asperudvegen 1.9 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Ski Storsenter 9.1 km
Kjøpesenter Tebosenteret Spydeberg 15.1 km
Dagligvare Coop Extra Ski 9.3 km
Dagligvare Meny Ski 9 km
Postkontor / post i butikk Ski Postkontor 9.3 km
Postkontor / post i butikk Tomter bibliotek 11.8 km
Apotek Apotek 1 Ski Storsenter 9.1 km
Apotek Apotek 1 Ski Amfi 9.4 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 9.1 km
Vinmonopol Ås Vinmonopol 11.5 km
Kiosk Kråkstad Mat og Grill 4.3 km
Bensinstasjon Shell Elvestad 8 km
Bensinstasjon Circle K Ski 9 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 45.000,- av salgssummen

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Ragnhild S. Fjeldvig
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?