Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 420 000,- for kr 420 000,-

fasade

fasade

fasade

fasade

entré

kjøkken

kjøkken

kjøkken

kjøkken

stue

stue

stue

stue

soverom

soverom

Kart - Nabolagsprofil

3Dplan

2Dplan

3Dplan

2Dplan

2Dplan

3Dplan

Våler

Nordre Enberget

Vis på kart

Prisantydning

Kr 450 000,-

Våler: Tidligere boligeiendom med uthus på Finnskogen.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 450 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
114 / 114 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger på Finnskogen med store skogområder rundt hytta. Gode jakt- og turmuligheter. Her kan du jakte fra hyttedøra på et terreng som er ca 19.000 dekar stort. Jaktrett følger ikke eiendommen, og jaktkort må løses. Statskog selger også jaktkort på en rekke andre terreng i området. Se inatur.no for informasjon om jakt.

Adkomst

Kjør riksvei 25 fra Elverum mot Trysil og ta til høyre etter ca 35 km, der det er skiltet til venstre mot Osensjøen. Kjør Håbergsvegen i ca 13 km og eiendommen ligger på høyre side.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 450 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1900

Soverom

3

Primærrom

114m2

Bruksareal

114m2

Tomt

2144m2

KR-kode

641778

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nordre Enberget, 2438 Gravberget

Gnr. 86, bnr. 142 i Våler kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.144,8 kvm. Tomten er dels flat og dels vesthellende med trivelig og usjenert beliggenhet. Naturtomt med gressbevokst areal rundt boligen. Noen større trær i utkanten av tomta.

Parkering

Innkjøring og parkering på gressdekket dels gruset areal.

Vei, vann og avløp

Adkomst fra privat vei. Ikke innlagt vann. Utedo og gråvann til terreng.

Ca. 1 m³ vanntank er plassert på utsiden av bygningen som sannsynligvis fylles ved

behov.

Kjøper forplikter seg til å tegne vegrettsavtale med Statskog. Vilkår for bruk av vegen fremkommer av avtalen. Avtalen ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Fritidsbolig:

Totalt bruttoareal: 125 kvm

Totalt bruksareal: 114 kvm

Totalt primærrom: 114 kvm

Bruksareal:

1. etasje: 66 kvm

2. etasje: 48 kvm

Primærrom:

1. etasje: Entré/gang/trapperom, stue, sovealkove/kontor, kjøkken, gang med servant og toalettrom: 66 kvm

2. etasje: Gang/trapperom og 2 soverom: 48 kvm

Uthus:

Totalt bruttoareal: 25 kvm

Totalt bruksareal: 22 kvm

Totalt sekundærrom: 22 kvm - vedbod og redskapsbod.

Utedo: 1 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.10.2017 utført av Harald Juliussen og Terje Svenkerud. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Idyllisk og usjenert beliggende fritidseiendom i Enberget på Finnskogen. Romslig bolig i 1 1/2 etasje oppført i tømmer og bindingsverk.

Eksempel på materialvalg:

Gulv: Lakkerte tregulv, malte tregulv og vinylbelegg.

Vegger: Malt panel og malt strie.

Himling: Malt panel og malte plater.

Kjøkken: Nyere kjøkkeninnredning med glatte malte fronter og laminat benkeplate. Kitchenboards mellom benk og overskap. Gasskomfyr.

Sanitær: Det er montert en servant i gang og en enkel biologisk do i toalett-rom. Ca. 1 m³ vanntank er plassert på utsiden av bygningen som sannsynligvis fylles ved

behov. Utedo.

Oppvarming

Vedovn på begge soverom i 2. etasje. Peisovn i stua. Vedkomfyr på kjøkken. Piper og ildsteder er ikke undersøkt og kjøper overtar dette i den stand det er ved egen besiktigelse.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det vil bli tinglyst vegrettsavtale med Statskog. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelse.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men ligger iflg. kommuneplan i LNF-område hvor naturvern er domminerede.

Eiendommen er SEFRAK-registrert. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av kommunen eller fylket før igangsetting.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Det er gitt konsesjon for bygging av vindkraftverk med 12 vindturbiner i Kjølbergetområdet, øst for eiendommen. Nærmeste vindturbin er ifølge kart planlagt ca 3 km fra denne eiendommen. Veien forbi denne eiendommen er planlagt som anleggsvei for vindkraftverket.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Hytta selges med alt av inventar og løsøre slik den fremstår ved besiktigelse, uten ytterligere rydding eller rengjøring.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Det er pr. 2017 ingen kommunale avgifter på eiendommen. Det må påregnes avgifter vedrørende eiendomsskatt og hytterenovasjon, men disse avgiftene er foreløpig ikke fastsatt.

Årlig vegavgift kr 3.800,-. Vederlaget justeres årlig i tråd med konsumprisindeksen og er gjenstand for reforhandling hvert 5. år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 462.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Våler
Grunnkrets Gravberget

Steder i nærheten

Sjøenden 15.4 km
Tørrberget 22.1 km
Storsvea 23.1 km
Nyhus 28.2 km

Transport

Bussholdeplass Kjernmoen 13.2 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Postkontor Coop Marked Søre Osen 15.6 km
Dagligvare Coop Marked Søre Osen 15.6 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 30.000,-.

Grunnhonorar: kr 8.000,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 7.500,-

Visningshonorar: kr 1.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Jan Martin Rønes
Daglig leder/Fagansvarlig Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?