Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 300 000,- for kr 1 300 000,-

DJI_0138

DJI_0129

DJI_0133

DJI_0135

DJI_0136

DJI_0132

20stue

21stue

22stue

25stue

26stue

40kjokken

41kjokken

04utsikt

50detalj

51detalj

52detalj

DJI_0130

DJI_0128

70soverom

71soverom

72soverom

73soverom

61badstue

80gang

81gang

60toalett

74bod

75bod

01fasade

02fasade

03uteomrade

30terrasse

31terrasse

32terrasse

Holterkollen_gnr_24_bnr_94_2D

Holterkollen

Skjønhaug på Holterkollen

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 600 000,-

Holterkollen: Koselig hytte i etablert hyttefelt rett ved Oslo i flott turterreng

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 1 600 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
62 / 65 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hytte med stor tomt beliggende i fredelige omgivelser på Holterkollen i ett område bestående av fritidsboliger. Herlig utsikt fra hytta og flotte solforhold.

Gode solforhold. Fra Holterkollen er det stier som fører deg til Prekestolen, Ovannene (20 min gange) Se bilder fra bade og fiskeplass. Busterudvangen, Tysilen, Nittedal kirke, Spikertjern, Flabben, Askkollen.

Stiene er ikke så godt merket men ved hjelp av et godt og oppdatert kart kan du fra Holterkollen ta turen til kjente steder nordover på Romeriksåsen. Det er oppkjørte skispor Holterkollen - Busterudvangen, som kobles på løypenettet på Romeriksåsen. I området rundt Holterkollen er det et rikt dyre og planteliv. Til Oslo er det ca. 35 minutter med bil.

Adkomst

Fra Rv. 4 i Nittedal, tar man av mot Skedsmokorset. Følg Kirkeveien ca. 1,8 km opp til Nittedal kirke. Følg veien til venstre ved Nittedal kirke, og følg Rauerskauveien nordover ca. 2,4 km fra Nittedal kirke. På høyreside (rett etter sandtaket) før en skarp sving går veien opp mot Holterkollen, og er skiltet med et blått skilt i Rauerskauveien. Veien opp mot Holterkollen (se eget treskilt etter bommen) er avlåst med bom helt nede ved Rauerskauveien. Fra bommen til hytta er det ca 2 km. Veien deler seg ved ca. 700 m. Velg veien til venstre (som er rett fram). Ved neste veiskille (ca. 1300 m fra Rauerskauveien), ta til høyre inn i Romsdalsveien, og følg denne frem til hytta som er tredje siste hytte på veien og ligger til høyre for veien med parkering ved siden av hytta.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 600 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1950

Soverom

2

Primærrom

62m2

Bruksareal

65m2

Tomt

3323m2

KR-kode

621717

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Skjønhaug på Holterkollen, 1480 Slattum

Gnr. 24, bnr. 94 i Nittedal kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 71 kvm

Totalt bruksareal: 65 kvm

Totalt primærrom: 62 kvm

Primærrom:

Entre, stue/kjøkken, 2 soverom, gang, wc rom, gang, badstue: 62 kvm

Sekundærrom:

Bod: 3 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.08.2017 utført av Gunnar Mårdalen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 3.323 kvm. Tomten er naturtomt bevokst med lau- og bartrær. Bra ryddet rundt hytta med noe gressbakke og fjell i dagen helt inntil hytta. Ellers er tomten naturtomt. Nydelig utsikt fra tomten og hytta mot syd. Veien går rett forbi hytta.

Tomtegrensene er på eiendomskartet merket med stiplet linje som viser at tomtegrensene er usikre. Nittedal kommune definerer grensepunkt som har standardavvik mellom 5 cm og 20 cm som sikre grensepunkter. Er standardavviket større, er det usikre punkter og grenser, og kan ikke brukes til nøyaktige målinger.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei med felles vedlikeholdsansvar for hytteiere som bruker veien.

Hytta har snurretoalett med adkomst til tak for tømming.

Hytta har etablert vann via borehull på 90 meter med pumpe og trykktank som ble etablert for ca. 5-6 år siden. Vannet varmes via gassvarmer som er montert i gangen.

Det er ikke søkt om eller gitt tillatelse til å bore etter vann som det gjort på eiendommen.

Kjøper overtar den hele og fulle risiko ved dette.

Hytta er ikke tilkoblet noe avløps system for gråvann og det er heller ikke søkt om eller gitt noen form for utslippstillatelse. Kjøper overtar den hele og fulle risiko ved dette.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong.

Leca/lettbetong som er pusset til antatt fast grunn/fjell eller stabile masser. Trebindingsverk med panel på fasader. Rød glatt ytterdør med 2 lags isolerglass fra 2007. Saltak i trekonstruksjoner, tekket med takplater. Antatt treverkskonstruksjon i tak fra byggeår. Terrasse på totalt ca. 46 m². med overbygget del samt nedfelt badestamp, overbygget del er på

ca. 13 m²

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Det er observert saltutslag samt fukt på grunn/krypkjeller under luke i gulv på det ene

soverommet. Dagens eier har borret noen hull her til bedre gjennomlufting. Nytt tak utført av Marius Vespa fra Drammen i 2012. Nye vinduer og fasade på fronten mot bygda av Håkon Tømte fra Nittedal i 2014 iflg. rekvirent.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Ombygd/renovert

1999 og 2006

Standard

Entre med skifergulv, trepanel på vegger og i himling. Koblingsskap til solcelleanlegg med batterikasse for tørrbatterier. Elektrikerfirma Løvlie&Co AS har gått over og utbedret solcelleanlegget.

Soverom 1 med tregulv, trepanel på vegger og i himling. Garderobeskap i rommet. Gang med tregulv, trepanel på vegger og i himling. Utslagsvask montert i rommet. Plass til dobbeltseng i rommet. Wc rom med tregulv, trepanel på vegger og i himling. Wc skål i rommet i plast koblet til snurretoalett med kammer under hytta. Gang med dusjplass, der det er støpt beong under dusjplassen med trevegger. Kabinett montert. Ellers er det tregulv i rommet med trepanel på vegger og himling. Noe hyller også montert. Badstue med fliser på gulv, trepanel på vegger og i himling. Vedovn med pipe montert i rommet.

Bod med betonggulv trepanel på vegger og i himling. Trykktank for borevann fra borehull på 90 meter pumpe for anlegget også montert i rommet. ca. 5 år gammelt. Honda agregat med eksosutløp ut gjennom veggen. Det er montert gassvarmer på vannet slik at denne starter ved bruk av varmtvann. Soverom 2 med tregulv, trepanel på vegger og i himling. Vedovn montert i rommet. Køyeseng med bred underkøye i rommet samt enkeltseng totalt 4 soveplasser.

Kombinert stue og kjøkken med tregulv, malt trepanel på vegger og i himling. Pen heltre furu profilert kjøkkeninnredning med fin arbeidsflate. Plass til kombinert komfyr med gassbluss på toppen. Det er også plass til kjølestkap. Eier har montert en varmeovn med ring hytta varm funksjon. Flott moderne peisovn med god virkniningsgrad montert med vindu mot sofakrok. Det er også plass til spisebord i rommet for hyggelige middager og lange frokoster.

Utvendig er det en herlig terrasse på hele 46 kvm med en nydelig utsikt mot syd. ca. 13 kvm av terrassen har overbygg i forlengelsen av hytta. På terrassen er det også felt ned en vedfyrt badestamp for behaglige bad i naturskjønne omgivelser. Under terrassen er det fine lagrinsmuligheter for både ved og diverse redskaper.

Oppvarming

Det er montert peisovn både på soverom og stue. Pene ildsteder med innsyn til flammene. Spesielt peisovnen i stue er flott å se på med stort vindu inn til flammene. Ellers er det montert gassvarmer for oppvarming av vann til tappevann.

I badstue er det monter vedfyrt ovn med pipe over tak.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Parkering

Det er anlagt parkeringsplass ved siden av veien, på enden av hytta. Ellers er det parkering etter områdets bestemmelser.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til fritidseiendom siden 1950.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Siden hytta opprinnelig er oppført før plan og bygnignslov foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på hytte. Megler har søkt i byggesaksmappe og funnet informasjon om melding om byggearbeider på eiendommen, tilbygg til hytte datert 20.04.90. Dette er brev fra Nittedal kommune til daværende hytte eier i forbindelse med melding om tilbygg. Utover dette foreligger ingen offentlig dokumentasjon på oppført bygning.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 100815, tinglyst 02.01.2007, type heftelse: Bruksrett på eiendommen for Svein og Grete Try

Denne rettigheten søkes slettet fra grunnboken før overdragelse.

Regulering

Eiendommen er ikke regulert - innenfor markagrensen og i LNF-område (Landnruk, natur- og friluftsområder) i kommuneplanens arealdel vedtatt 27.04.2015 med bestemmelser. Eiendommen er oppgitt og også ligge innenfor Hensynsone H735_1 Marka, (PBL 2009 § 11-8, bokstav d)

Innenfor sonen gjelder «Lov om naturområder i Oslo og nærliggende kommuner» vedtatt av

kongen i statsråd og trådde i kraft 1.9.2009 (markaloven).

Dette betyr at eiendommen ikke kan deles eller utbygges.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Hytta har "ring hytta varm" funksjon.

Eiendommen vil ikke bli ytterligere rengjort til overtagelse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 0,- for inneværende år.

Eiendomsskatten er kr 0,- pr år.

Hytta har en årlig forsikringspremie på kr XXX.

Medlemskontigent til Holterkollen Vel på kr. 1.500,- (2016), som i hovedsak dekker brøyting/strøing av vei, samt noe oppkjøring av skiløyper.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.641.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nittedal
Grunnkrets Dal

Steder i nærheten

Nittedal Kirke 4.4 km
Nittedal Rådhus 6.5 km
Folkets Hus 7.2 km
Bjønndalen Bruk 7.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 40.2 km
Jernbanestasjon Nittedal 8.6 km
Bussholdeplass Rotnes 6.7 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Mosenteret Nittedal Senter 7.5 km
Kjøpesenter Hagansenteret 7.4 km
Postkontor Coop Mega Hagan 7.4 km
Postkontor Bunnpris Nittedal 8.5 km
Apotek Apotek 1 Nittedal 7.5 km
Apotek Apotek 1 Hagan 7.4 km
Vinmonopol Nittedal Vinmonopol 7.5 km
Vinmonopol Strømmen Vinmonopol 14.3 km
Dagligvare Coop Prix Slattum 6.3 km
Dagligvare Kiwi Hagan 8 km
Kiosk/video Mix Hagan Kiosk 8 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Gjelleråsen 10 km
Bensin st1 Nittedal 7.5 km
Bensin Esso On The Run Nittedal 6.2 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Tom Edvardsen
Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?