Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 570 000,- for kr 570 000,-

Velkommen til Tomterveien 268 - En fritidsbolig med stor tomt i naturskjønne omgivelser rett ved Mjærvann

Mjærvann er ideelt for deg som liker å bade, fiske, padle kano eller kajakk

Utsikt over Mjærvann

Fin utsikt

Fasade

Fritidsboligen ligger fint til på en høyde

Usjenert og solrik beliggenhet

Tomterveien er et område med noen få boliger og fritidsboliger

Hytta som står på tomten

Hytta

Tomten

Tomten

Tomten

Tomten

Muligheter for å kjøre frem til nedsiden av hytta

Ytre Enebakk

Tomterveien 268

Vis på kart

Prisantydning

Kr 550 000,-

Ytre Enebakk: Fritidsbolig med stor solrik tomt i naturskjønne omgivelser rett ved Mjærvann. Fin utsikt!

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Prisantydning:
Kr 550 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Fritidsbolig med stor solrik tomt i naturskjønne omgivelser med fin utsikt mot Mjærvann. Tomterveien er et område med noen få boliger og fritidsboliger. Mjærvann er ideelt for deg som liker å bade, fiske, padle kajakk eller kano. Ytre Enebakk byr på fine naturopplevelser med østmarka på den ene siden, Øyeren og sørmarka på den andre. Det er flere fine turområder i området. Skiløyper blir preparert hver vinter og lysløypeanlegg finner man både i Ytre Enebakk, Kirkebygda og Flateby. En av Norges beste vannskiklubber holder til ved Mjærvann, kun 2,3 km fra eiendommen. Østmarka golfklubb med 18-hulls bane ligger idyllisk mellom Våg og Mjærvann.

Det er 3,1 km til Vågsenteret i Ytre Enebakk med 12 butikker, blant annet dagligvareforretning, diverse butikker, vinmonopol, apotek og kafé.

Dersom man ønsker utvidet servicetilbud er det ca. 20 minutter til Ski. Ski er regionsenteret i Follo. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, kaféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter, offentlige kontorer og togstasjon.

Bussholdeplassen Svikebøl ligger ca. 1,7 km fra eiendommen med avganger til Hobøl, Spydeberg og Askim.

Adkomst

Fra Oslo: Kjør E6 til Klemetsrud og ta av mot Enebakk Rv155. Følg Enebakkveien/Rv155. Ta til høyre inn på Tomterveien/Fv 120. Eiendommen ligger på høyre hånd.

Fra Ski: Kjør Rv 154 mot Enebakk. Ta til høyre i rundkjøring og følg Rv 155. Ta til høyre inn på Tomterveien/Fv120. Eiendommen ligger på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 550 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Tomt

2940m2

KR-kode

4617148

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tomterveien 268, 1914 Ytre Enebakk

Gnr. 88, bnr. 10 i Enebakk kommune.

Tomten

Eiet tomt på ca. 2.940 kvm. Tomten ble oppmålt i 1948, men det er usikre grenser. Tomten er skrånende og består av naturtomt.

Parkering

Parkering på egen tomt på nedsiden av hytta.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Selger er eier av hovedbølet. Det vil bli tinglyst veirett innen seks måneder etter kjøp. Selger er ansvarlig for at dette blir gjort.

Eiendommen har ikke innlagt vann og avløp. Fritidseiendommer i Enebakk har i utgangspunktet ikke utslippstillatelse.

Bebyggelse

Det står en hytte på tomten. Bygningen fremstår som renoveringsobjekt og det må påregnes omfattende arbeide dersom den skal tas i bruk. Taket ble skiftet for ca. 10 år siden.

Standard

Bygningen fremstår som renoveringsobjekt og det må påregnes omfattende arbeide dersom den skal tas i bruk. Eier opplyser at taket ble skiftet for ca. 10 år siden. Det er en vedovn i hytta, men det er usikkert om denne fungerer. Hytta har stått ubrukt en stund og eier har dermed valgt å kutte av strømmen. Strømmen kan kobles på igjen.

Oppvarming

Det er pipeløp og vedovn. Usikkert om denne fungerer. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Kommunen opplyser at det ligger lite i arkivet på denne eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Regulering

Eiendommen er uregulert. Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til landbruks-, natur- og friluftsområde (LNF). Eiendommen ligger innenfor 50-meters byggeforbud siden fritidsboligen ligger 34 meter fra fylkesvei og innenfor 100-meters belte fra Mjærvann. Dette kan medføre restreksjoner på utnyttelse av eiendommen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Eiendommen har ingen utgifter per nå.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 564.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Enebakk
Grunnkrets Vestby

Steder i nærheten

Tangen bru 2.7 km
Mari kirke 2.8 km
Tomter 6 km
Elvestad 11.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 76.8 km
Jernbanestasjon Tomter stasjon 5.7 km
Bussholdeplass Svikebøl 1.7 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Vågsenteret 3.1 km
Kjøpesenter Tebosenteret Spydeberg 12.8 km
Postkontor Våg post 3.1 km
Postkontor Tomter bibliotek 5.8 km
Apotek Vitusapotek Enebakk 3.1 km
Apotek Vitusapotek Spydeberg 12.7 km
Vinmonopol Ytre Enebakk vinmonopol 3.1 km
Vinmonopol Askim Vinmonopol 25.7 km
Dagligvare Kiwi Ytre Enebakk 2.8 km
Dagligvare Rema 1000 Enebakk 3.1 km
Kiosk/video Cafè Latter 3.1 km
Kiosk/video Nye Rhinex Multishop 5.5 km
Bensin Esso Ytre Enebakk 3.5 km
Bensin Shell Elvestad 11.2 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr 35.000,-

Grunnhonorar: kr 20.000,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Pernille Skjolden
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?