Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 485 000,- for kr 485 000,-

Fasade

fasade

fasade

entré

stue

stue

detalj

stue

detalj

kjøkken

kjøkken

soverom

soverom

annet

fasade

kart

Toterudsætra18

Toterudsætra16

Toterudsætra14

Toterudsætra12

Toterudsætra13

Toterudsætra15

Toterudsætra17

Toterudsætra19

Toterudsætra21

Kart, nabolagsprofil

2Dplan

3Dplan

Våler

Toterudsætra 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 490 000,-

Våler: Trivelig hytte på Vestmarka i Våler

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 490 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
34 / 36 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger idyllisk og usjenert i et lite hyttefelt ved Toterudsætra, på Vestmarka i Våler kommune. Hytta er et utmerket utgangspunkt for turer i skog og mark, og området har milevis med skogsbilveier som er ideelle for sykkelturer. Vinterstid er det flotte skiløyper i området og nærmeste løypetrasé starter rett nedenfor hytta. Et yndet turmål er utsiktspunktet Blåenga som ligger ca 3,5 km fra hytta. Det er en rekke sjøer og tjern på Vestmarka med fiskemuligheter og flotte badeplasser. Vestmarka er også et attraktivt område for småviltjakt.

Adkomst

Fra Våler sentrum følg vei 210 over Glomma og ta til venstre og så umiddelbart til høyre. For videre adkomst se vedlagt kart.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 490 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Etasje

1

Byggeår

1988

Soverom

2

Primærrom

34m2

Bruksareal

36m2

Tomt

1505m2

KR-kode

641711

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Toterudsætra 8, 2436 Våler i Solør

Gnr. 19, bnr. 42 i Våler kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 40 kvm

Totalt bruksareal: 36 kvm

Totalt primærrom: 34 kvm

Primærrom: Entré, 2 soverom, vaskerom, stue med kjøkkenkrok.

Sekundærrom: Utvendig bod. 2 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.09.2012 utført av Per Anders Bakke. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 1.505 kvm. Vesthellende naturtomt med lyng, mose og noe skog. Ved å fjerne skog på egen tomt vil man få gode solforhold og noe utsikt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat veg som har bomavgift. Vannpost med kran ca. 150 m fra hytta. Mulltoalett. Hytta ligger ca. 60 m fra hovedveg, med sti opp til eiendommen. Det er bygget en ny veg som går like ovenfor eiendommen med anlagt p-plass.

Bebyggelse

Bygningen er punktfundamentert på lecablokker. Bindingsverk i tre med stående kledning. Saltak med sperrer, tekket med stålplater. Koblede vinduer med sprosser.

Noen blokker i fundamenteringen under uteboden er skjeve. Det er ikke montert takrenner.

Standard

Trivelig hytte med usjenert beliggenhet i naturskjønne omgivelser. Terasse og delvis overbygd inngangsparti mot sør. Effektiv arealutnyttelse med åpen løsning mellom stue og kjøkken. Hytta har to soverom med totalt fire sengeplasser i køyesenger. Kjøkkeninnredning med over- og underskap med furufronter og heltre benkeplate. Koketopp med tre bluss og kjøleskap på gass. Adkomst til lite oppbevaringsrom via luke i gulv i gangen. Solcellepanel med batterianlegg. Frittstående utedo med mulltoalett.

Eksempler på materialvalg:

Lakkerte tregulv. Trepanel på vegger. Skråhimling med limtredrager og trepanel.

Oppvarming

Vedovn og åpen peis i stue.

Parkering

Opparbeidet parkeringsplass ved vei ca 30 meter ovenfor hytta.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det foreligger hverken ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område avsatt til fritidsbebyggelse i henhold til kommuneplan for Våler. En mindre del av tomta ligger i LNF-område.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 1.095,- for 2016. Dette gjelder eiendomsskatt.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 1.928,-.

Velavgift er kr 350 pr. år.

Årlig veiavgift kr 1.100,- for Vestmarkaveiene.

Årlig brøyteavgift kr 650,-

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 503.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Våler
Grunnkrets Bergesiden

Steder i nærheten

Gjerdrum 15.4 km
Braskereidfoss 19.9 km
Korsmo 22.4 km
Flisa 22.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 99.9 km
Bussholdeplass Mangerud bru 8.8 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Flisa Stormarked 22.1 km
Postkontor Spar Våler 12.8 km
Postkontor Joker Braskereidfoss 20 km
Apotek Boots apotek Våler 12.8 km
Apotek Boots apotek Flisa 22.1 km
Vinmonopol Flisa Vinmonopol 22 km
Dagligvare Spar Våler 12.8 km
Dagligvare Kiwi Våler 13 km
Kiosk/video Cd Huset Snacksen 22.1 km
Kiosk/video Mix Vestsiden 28.5 km
Bensin Shell Smedstuen 13.2 km
Bensin Yx Braskereidfoss 20 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet eierskifteforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers eierskifteforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Jan Martin Rønes
Daglig leder/Fagansvarlig Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?