Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 430 000,- for kr 430 000,-

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Soverom

Utedo

Uteområde

Uteområde

Drone

Drone

Drone

Drone

Drone

Gjerstad | Hytte med stor usjenert tomt. Gode fiske og jakt muligheter i området

Uvdalsveien 40

Vis på kart

Prisantydning

Kr 500 000,-

Gjerstad | Hytte med stor usjenert tomt. Gode fiske og jakt muligheter i området: Gjerstad | Hytte med stor usjenert tomt. Gode fiske og jakt muligheter i området

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
28 / 53 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger helt usjenert, omkranset av skog. Det er gode fiske- og jaktmuligheter i området. Det kan kjøpes fiskekort til fiskevannene i området og flere av disse er det gangavstand til. Det er også mulighet til å kjøpe jaktkort for småvilt via Statskog. Fine turområder både sommer og vinter med oppkjørte skiløyper om vinteren. Gode bærtrakter i området. Det er ca. 8,5 km til Gjerstad hvor det er Dagligvarebutikk og bensinstasjon.

Adkomst

Ta av fra E-18 mot Gjerstad. til Gjerstad sentrum og følg veien videre ca. 8,5 km. Ta da til høyre mot Uvdalsvatnet. Følg Uvdalsveien ca. 700 meter gjennom bom hvor hytta ligger på venstre side av veien, ca. 400 meter etter bommen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 500 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Etasje

1

Byggeår

1965

Soverom

1

Primærrom

28m2

Bruksareal

53m2

Tomt

3666m2

KR-kode

281766

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Uvdalsveien 40, 4980 Gjerstad

Gnr. 28, bnr. 167 i Gjerstad kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.666,3 kvm. Naturtomt med bærterreng og skog.

Parkering

Parkering på liten lomme langs veien ved uthuset som ligger der.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er har utedo og vann medbringes eller hentes i vann eller bekk i nærområdet.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 53 kvm

Totalt primærrom: 28 kvm

Bruksareal:

Hytta 28 kvm

Uthus I: 7 kvm

Uthus II: 18 jvm.

Primærrom:

Hytta:

1. etasje 28 kvm: Stue, kjøkken og soverom.

Sekundærrom:

Uthus I: 7 kvm: Bod og utedo.

Uthus II: 18 kvm: Lagerrom.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Hytta er oppført i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Grunnmur i betong og saltak tekket med takplater. Uthuset som ligger ved hytta er oppført i bindingsverk og har saltak tekket med eldre takplater. Uthuset nede ved veien er gammelt og er oppført i trevirke.

Standard

På denne plassen det, det enkle hyttelivet som gjelder med levende lys og åpen peis i stua. Kjøkkeninnredning er i furu. Det er liten vedovn og gassbluss benyttes til matlaging. Gulv med tregulv og panelte vegger og himlinger. Soverommet har plass til familekøye med dobbeltseng under.

Oppvarming

Peis i stua og vedovn på kjøkkenet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til fritidsboligformål siden den ble bygget.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplanens arealdel avsatt til Landbruk, natur og friluftsområde (LNF).

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 1.996,- for inneværende år. I dette inngår gebyr eiendomsskatt. Gebyr for hytterenovasjon faktureres direkte fra privat leverandør og utgjør kr. 1.093,-, pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 1.197,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 513.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Gjerstad
Grunnkrets Lunden

Steder i nærheten

Ausland 9.5 km
Felle 15.3 km
Sundebru 15.8 km
Fiane 20.3 km

Transport

Flyplass Kristiansand Kjevik 128.1 km
Jernbanestasjon Gjerstad stasjon 10 km
Bussholdeplass Øvre Røed 5.3 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Postkontor Coop Prix Gjerstad 8.4 km
Postkontor Eurospar Brokelandsheia 18.1 km
Apotek Apotek 1 Brokelandsheia 18 km
Vinmonopol Brokelandsheia Vinmonopol 17.9 km
Dagligvare Coop Prix Gjerstad 8.2 km
Dagligvare Nærbutikken på Felle 15.4 km
Kiosk/video Mix Sagodden Mix 22.5 km
Bensin Esso Gjerstad 9.4 km
Bensin Statoil Service Brokelandsheia 18.2 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 3,125% av salgssummen.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Henrik Tangen
Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?