Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 290 000,- for kr 3 290 000,-

Ute245

Drone253

Drone251

Ute243

Ute244

Drone250

Drone252

Drone254

Ute249

Entré og godt med skapplass

Stue/Kjøkken

Stue/Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Stue

Stue

Stue

Stue

Soverom 1 av 3 i første etasje

Soverom 1 av 3 i første etasje

Soverom 2 av 3 i første etasje

Soverom 3 av 3 i første etasje (evt.kontor)

Dusjbad/wc

Dusjbad/wc med dusjnisje

Dusjbad/wc med badstue

Badstue

Vaskerom/wc også med mulighet for dusj

Utebod/våtromsbod også med mulighet for dusj oig/eller opplegg vaskemaskin

Loft

Loftsstue272

Snø og vinterstemning: nordøsten har stått på inngangsdøra

Snø: Robust hytte i robust vinterland

Snø: vintersjefen sjarmerer med tøffe forhold. Men inne er det lunt og godt...

Snø: Hytta er bygd for røffe forhold

Snø: Det lyser i mørket en vinterkveld

Snø; husk å ta skiene av før du går inn...

Snø: Innkjøringen til hytta slik det kan se ut midtvinters

Snø: brøyteskavler midtvinters

Snø: fjella i vinterskrud mot nordøst. Angravli, Nibbenutan og Storefjell.

Romløsning 1. etasje

Romplan . 2. etasje

Kart Svineglupen, Lauvkullen og Austare Vierli. Hytta pilmarkert

Ca 975 moh

Austare Vierli -ortofoto-

Rauland

Austare Vierli 73

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 290 000,-

Rauland: Austare Vierli. Solid, lokalt kvalitetshåndverk. Fullverdig og komplett familiehytte på stor tomt. Rett ved bakken og løypene rundt Vierli og Silkedalen.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 3 290 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
98 / 104 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Austare Vierli ligger rett øst for Vierli i retning Rjukan og praktisk nært Heimvegliheisen som forbinder feltet med den øvrige delen av skianlegget på Vierli. Heimvegliheisen er også en komfortabel tilbringer til det flotte høyfjellsområdet innover i Silkedalen.

Hytta har en stor tomt 1,1 mål og ligger fritt til i reguleringsfeltet uten andre hytter framfor seg enn de som er nedenfor på andre siden av veien. Etablert og trivelig nabolag. Den romslige tomta gir god anledning til å supplere med anneks o.l. Fin utsikt både mot Raulandsfjell og fjella mot nord og øst.

Fra hytta er det få hundre meter til de populære skiløypene som Rauland er så kjent for. Det 15-mil lange løypenettet på Rauland går gjennom et variert og småkupert terreng. Silkedalen er et deilig turområde i påska og et eventyr ut over våren når sola tar tak og får lufta til å vibrere i snøsmeltinga. Det er også et fint turforslag å gå fra hytta og sørvestover i løypene til Krossen eventuelt Raulandsgrend. Derfra kan man ta skibussen tilbake til Vierli om ettermiddagen. Denne turen går hovedsakelig mot vest og høydeforskjellen fra Vierli og nedover til Raulandsgrend er ca 300 m.

Heimvegliheisen er knyttet til det øvrige skitrekkanlegget på Vierli. Anlegget består bl.a. av den velkjente terrengparken mye besøkt av snøbrett-, jibbe- og twintipmiljøet. Terrengparken har i sesongen åpent for kveldskjøring bl.a. i helgene. I tillegg til terrengparken består Vierli av Barnebakken og Ponnyheisen for de minste. Anlegget på Vierli har fem skitrekk og 11 nedfarter som totalt utgjør ca 6,6 km. Skitrekkene på Vierli tilhører Rauland skisenter som også omfatter bakkeanlegget i Holtardalen og områdene rundt.

På Vierli er det familievennlige nedfarter, eget barneområde og som nevnt terrengparken dedikert til parkentusiastene. Anlegget henvender seg både til trente utøvere og barn som ønsker å leke på ski.

Sesongen på Vierli varer normalt fra desember til mai. Vierli kjelketrekksenter er en av Norges største med over 100 kjelker og tre nedfarter - en aktivitet for hele familie. Det tilbys både skiutleie og skiskole

SE:

www.visitrauland.com

Dette er en felles nettside med all informasjon som er ønskelig og nødvendig for å vite hva som skjer på Rauland. Her finner man informasjon om løypekjøring, vær- og føreforhold, aktiviteter, kulturtilbud, handel og vandel i Vinje kommune.

Adkomst

Ved ankomst vestfra dvs. fra Rauland Høgfjellshotell mot Vierli så kjører man forbi Vierli kafeteria nøyaktig én kilometer der veien opp til Austare Vierli tar av til høyre. Det står skiltet til "Austare Vierli". Følg veien 550 m opp rundt svingen til terrenget flater ut og hytta ligger der opp til høyre. Se kartillustrasjon vedlagt salgsoppgaven.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 290 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2006

Soverom

4

Primærrom

98m2

Bruksareal

104m2

Tomt

1100m2

KR-kode

271796

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Austare Vierli 73, 3864 Rauland

Gnr. 151, bnr. 421 i Vinje kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 112 m²

Totalt bruksareal: 104 m²

Totalt primærrom: 98 m²

Primærrom 84 m²:

Stue. Kjøkken. 3 soverom Dusjbad/wc. Badstue. Separat toalettrom. Vaskerom/tekniskrom.

Loftstue/loftsoverom: 14 m²

Sekundærrom 6 m²:

Teknisk rom/vaskerom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 16.06.2017 utført av Takstforum Telemark AS v/Jan Tore Eriksrød, tlf 91 10 38 66.

Overtagelse

Eiendommen overleveres slik den er framvist hva gjelder ren- og ryddiggjøring. Eiendommen selges umøblert. Det av inventar og innredninger som er innebygd og fastskrudd medfølger. Eiendommen overleveres på tidspunkt som avtales med megler før budaksept.

Tomten

Eiet tomt på 1.100 m²

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Stikkveien fra fellesvei og opp til hytta benyttes sammen med nabohytte,

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Hytteeierne er selv ansvarlig for private stikkledninger fra kommunalt tilknytningspunkt og fram til hyttene.

Brøytetelefon: 91 39 60 91 for å varsle ankomst og få stikkvei og parkering brøytet. For elektronisk informasjon om vei, brøyting og annet på Vierli, må man sende sin epostadresse til kl@raulandskisenter.no. Telefonnummeret til Vierli/Rauland Skisenter er 350 72 300.

På Vierli tilbys salg av vedsekker, pris 2016 kr 65,-/sekk levert på tunet/stikkveien. Kontakt: hb@raulandskisenter.no tlf. 970 95 162.

Bebyggelse

Gjennomført og ordentlig bygningskvalitet med norske materialer, norske håndverkere og god, tradisjonell utførelse og standard på alle materialer og bygningselementer. Hytta bærer preg av å være skikkelig og solid på alle måter. Alt arbeid er utført av lokale håndverkere. Hytta er beiset utvendig for et par år siden. Da ble også vinduene malt.

Hytta er fundamentert på morene med oppfylte løsmasser/pukk.

Fundamenter av prefabrikkerte ringmurselementer, armert og fylt med betong.

Romslig utvendig platting i betong tekket med brudden skifer. Yttervegger er bindingsverk 50 mm tykkelse isolert i hulrom. Yttervegger er utvendig tekket

med stående trepanel. Saltak tekket med membran, knotteplast og torv. Takrenner og beslag av impregnert trevirke, nedløp i kjetting. Etasjeskille er trebjelkelag med gulvbord som bærende gulv. Vinduene er 3-lags isolerglass.

Loft med adkomst via fast trapp. Deler av loftsareal er ikke målbart pga. himlingshøyde. Loftet består av stue-/soverom og kott/bodplass.

I henhold til vedlagte tilstandsrapport er det ingen vesentlige merknader å anføre etter gjennomgang av takstmann. Interessenter oppfordres til å lese rapporten.

Standard

God og alminnelig moderne standard slik man forventer det av en hytte med denne pris- og årsklasse. Solide innredninger på kjøkken og våtrom, samt gjennomgående kvalitet i overflatematerialer både inn- og utvendig. Første etasje er flislagt og har varmekabler.

Hytta har et separat toalettrom der det i dag er plassert vaskemaskin. Den kan flyttes ut til bod/teknisk rom hvis man vil frigjøre plass til en dusjløsning på toalettrommet. Beregnet kostnad for rørleggerarbeid og dusj 90 x 70 på toalettrommet er ca kr 20.000,- ikl. opplegg for vaskemaskin i den store utvendige våtromsboden.

Dersom man vil sette opp dusjkabinett i den store vaskeromsboden, samt legge opp til vaskemaskin så er det kostnadsberegnet til ca kr 16.000 for kabinett og alt rørleggerarbeid. Dersom man kun vil ha dusjkabinett eks 90 x 90 kan man få dette inkl. arbeid for ca kr 13.000,-

Selger har innhentet ovennevnte tilbud fra lokal rørlegger; Svein Dagalid sommeren 2017. Det tas forbehold om endringer i prisene.

Oppvarming

Peis med peisinnsats i stua. Panelovner på tre soverom, loftstue samt vaskerom/teknisk rom.

Varmekabler på bad, Wc/vaskerom, gang, stue og kjøkken.

Hytten er tilknyttet «DEFA HyttaMi» for styring av varmen på hytta. Hyttami.no er en tjeneste for fjernstyring av strøm, varme, alarm og kamera i norske hytter. Denne ordningen gjør at du styrer varmen per mobiltelefon eller nettet og gjør at du kommer frem til en ferdig oppvarmet hytte.

De oppholdsrom som ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, leveres heller ikke med dette.

Eventuell adgang til utleie

Hytta kan fritt leies ut hvis man ønsker. Hva gjelder frittliggende familiehytter på Rauland med denne beliggenhet og innhold (4 sov/2 bad), er det normalt svært god etterspørsel fra leiemarkedet. Spesielt gjelder dette i høysesongene; jul- og nyttår, vinter-, påske- og høstferie. Dersom man selv ikke vil forestå utleie, tilbyr Rauland Feriesenter markedsføring, utleie og drift gjerne i kombinasjon med eget bruk av hytta.

Parkering

Biloppstillingsplasser rett ved hyttevegg. Det blir vinterstid brøytet plass for to biler ved hytta.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21/6-17. Rapporten har ingen merknader.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Regulering

Gjeldende reguleringsplan:

Reguleringsplanar med føresegnar for del av Vierli, gnr 151 bnr 10 og 37, og del av Heimveglid gnr 151 bnr 8. Planen er sist revidert med mindre endringer 21/10-08.

Eiendommens formål er fritidsbebyggelse.

Hele planen med føresegner kan fås som pdf av megler (epost).

Selger har jan.-17 mottatt nabovarsel om hyttebygging på tomten bak og på skrå ovenfor hytta (sørøst gnr 151 bnr 470, se tegning s. 35).

Diverse

Eiendomsmegler har innhentet og kontrollert følgende dokumentasjon:

Grunnboksutskrift

Egenerklæring fra selger

Energiattest

Formues-(lignings-)verdi

Tilstandsrapport

Rørleggertilbud ekstra dusj m.m.

Kostnader brøyting, strøing, ettersyn, m.m.

Info fra Vierli/Rauland Skisenter 12/10-16

Vinje kommune:

Reguleringsbestemmelser

Reguleringskart

Matrikkelinformasjon

Kartutsnitt

Kommunale avgifter

Adkomstsituasjon

Bygningstegninger

Ferdigattest

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter 2017 er kr 8.758,-. Her inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon. Gebyr for feiing og tilsyn må påregnes.

Det innkreves p.t. ikke eiendomsskatt for fritidsbolig i Vinje kommune.

Kostnader 2016:

Elforbruk kr 13.039,-

Bygningsforsikring 2017 kr 4.371,-

TV-kostnad kr 120,-/mnd

Bredbånd midi 10/10 kr 239,-/mnd

Ettersyn vann/avløp kr 136,-/år

Brøyting felles kr 3.871,-

Brøyting parkering kr 3.385,-

Vei-leie kr 274,-

Årlig veivedlikehold kr 426,-

Strøing vei kr 341,-

Omkostninger

Kjøper betaler kjøpesummen og:

- Dokumentavgift 2,5 % av kjøpesummen,

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tingl.gebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,-/stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.373.499,-

I tillegg valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Vinje
Grunnkrets Austbø

Steder i nærheten

Midtbygdi 11.4 km
Krossen 11.5 km
Haddeland 13.6 km
Neslandsgrend 14.6 km

Transport

Bussholdeplass Vierli 0.9 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Postkontor Spar Rauland 11.3 km
Apotek Apotek 1 Vinje 29.3 km
Apotek Vinje Apotek 29.3 km
Vinmonopol Vinje Vinmonopol 29.3 km
Dagligvare Spar Rauland 11.3 km
Dagligvare Coop Prix Rauland 11.4 km
Kiosk/video Groven Camping og Hyttegrend 28.1 km
Bensin Esso Rauland 11.6 km
Bensin Esso Vinje 29.1 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Det innebærer at det først er en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring, må det tas forbehold om det i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Torbjørn Meli
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?