Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 800 000,- for kr 800 000,-

fasade

fasade

fasade

stue

stue

kjøkken

kjøkken

kjøkken/stue

soverom

soverom

soverom med dusjkabinett

soverom

soverom

Fra annekset

Fra veien ned mot hytta.

Eiers eget bilde. Hytta til venstre.

Kart - Nabolagsprofil

3Dplan

2Dplan

Trysil-Knuts fjellverden

Eltdalsfjellvegen 507

Vis på kart

Prisantydning

Kr 850 000,-

Trysil-Knuts fjellverden: Laftet hytte med anneks i flott fjellterreng.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 850 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
57 / 71 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger solrikt og lunt til i Trysil-Knuts fjellverden Nord i Trysil, ca 780 moh. Her har du tilgang til noen av Trysils høyeste og fineste fjellområder rett utenfor døra. Eltdalen og Trysil-Knuts fjellverden byr på flotte turområder både sommer og vinter, med oppkjørte løyper og fine turstier i nærheten av hytta. Fine muligheter for den jakt- og fiskeinteresserte. Hytta ligger ca 1 km fra Simenstua, som er vegende for vinterveg. Det er sommerveg fram til tomta via bomveg fra Eltdalsfjellvegen.

Avstand til Trysil sentrum er ca 37 km. Trysilfjellet med bl.a. alpinanlegg og golfbane 38 km unna.

Adkomst

Ta av riksvei 26 i Jordet og følg skilting mot Eltdalen/Trysil-Knuts fjellverden. Hytta ligger på venstre side ca 22 km fra riksvei 26. Se forøvrig vedlagt kart.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 850 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1971

Soverom

3

Primærrom

57m2

Bruksareal

71m2

Tomt

1900m2

KR-kode

641741

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Eltdalsfjellvegen 507, 2430 Jordet

Gnr. 51, bnr. 129, fnr. 70 i Trysil kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 76 kvm

Totalt bruksareal: 71 kvm

Totalt primærrom: 57 kvm

Primærrom:

Gang, kjøkken/stue/spisestue og 3 soverom: 57 kvm

Sekundærrom:

Innebygd veranda, 2 boder og toalettrom: 14 kvm

I tillegg kommer annekset som er oppført i "stabburstil" med grunnflate på ca 5,5 kvm med utkraging i tillegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.05.2017 utført av Rolf Meeg. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Festet tomt på ca 1.900 kvm.

Naturtomt med lyng og mose, og noe lav fjellbjørk samt innslag av gran og furu. Flott utsikt og gode solforhold. Tomten heller mot vest og ligger ca 780 moh.

Festeavgiften er kr 1.930 pr. år.

Festeavgiften ble sist regulert 2015, og denne kan reguleres hvert 5 år iht konsumprisindeksen. Festeavtalen utløper 02.06.2020.

Grunneier, Jan Nordgård, har forkjøpsrett, men har erklært at det ikke er aktuelt å benytte denne. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves.

Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr. 11.725,- pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Kopi av lov om tomtefeste kan fås ved henvendelse til megler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra privat vei med bomavgift på kr 80,- pr. tur. I tillegg egen vei det siste stykket med felles vedlikeholdsansvar for de som benytter denne. Det er ikke innlagt vann, men vann til tomta via ledning fra kilde. Mulltoalett og gråvannsavløp til steingrøfter i terreng. Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Bebyggelse

Hytte med inntilbygget anneks.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i 5" (125mm) maskinlaftet tømmer fundamentert på murte lettklinkerpilarer med uimpregnerte tredragere. Utvendig malt/beiset. Saltak med sperrer tekket med pappshingel. Metall takrenner med nedløp til terreng. Koblede trevinduer med 2-lags glass. Isolert og malt hoveddør. Trefyllingsdører innvendig.

Anneks i 5" maskinlaft, oppført på trepilarer stående på lettklinkerklosser. Sperretak med rundtømmer, takåser tekket med rupanel og pappshingel. Selger opplyser om at taktekking til både hytte og anneks ble foretatt i 1990.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på: Terrenget mot nordøst er høyt og har lite fall fra veggen. Justering av høyde og fall vil derfor sikre bedre mot vann under hytta og eventuell telehiv av fundamenter.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Trivelig og romslig hytte med anneks beliggende i flotte omgivelser nær høyfjellet. Fin utsikt og gode solforhold. Hytta har ikke innlagt strøm, men er utstyrt med 12-volts solcelleanlegg for belysning og TV. Tre soverom som er innredet med totalt ni sengeplasser. I tillegg er det soveplasser i annekset.

Eksempler på materialvalg:

Gulv: Lakkerte tregulv.

Vegger: Ubehandlet tømmer.

Himling: Hovedsakelig malt og ubehandlet trepanel, skråhimling med panel på runde åser i stue.

Kjøkken med lakkert og profilert innredning, og laminert benkeplate. Godt med skap- og benkeplass. Oppvaskkum i stål. Komfyr og kjøleskap på gass. Kjøkkeninnredning og hvitevarer er fra 2010

Toalettrom med snurredass, dusjkabinett på et soverom med avløp til terreng.

Hytta selges med salong, stoler til spisebord i stua og slabenk.

Oppvarming

Vedovn av typen Jøtul 602 i stue. Peis med kobberforblending og parafinbrenner under. Parafinbrenneren har ikke vært i bruk på 2-3 år og bør derfor ha service. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Parkering

Sommervei fram til tomta med plass for parkering på egen tomt. Vinterstid er det ca 1 km til hytta fra parkering ved Simenstua.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til fritidsformål siden 1971. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av festekontrakten: Dagboknr. 5089, tinglyst 15.10.1992.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i henhold til Kommuneplanens arealdel for 2014-2025.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 1.101,- for inneværende år. I dette inngår gebyr renovasjon og eiendomsskatt.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 1.696,-.

Velavgift er kr 400,- pr. år.

Veiavgift kr 80,- pr tur, inkluderer brøyting. Egen adkomstvei til et antall hytter.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 872.499,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Trysil
Grunnkrets Eltdalen

Steder i nærheten

Eltsjøen 9.8 km
Nordre Trysil kirke 21.5 km

Transport

Bussholdeplass Eltdalen bom 5.7 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Postkontor Joker Jordet 22.2 km
Dagligvare Joker Jordet 22.2 km
Bensin Jordet bensinstasjon 22.2 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Jan Martin Rønes
Daglig leder/Fagansvarlig Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?