Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 750 000,- for kr 1 750 000,-

terrasse

fasade

terrasse

detalj

stue

stue

kjøkken

bad

entré

gang

soverom

soverom

hems

fasade

annet

2Dplan

3Dplan

Trysil - Velholdt hytte oppført i laftet tømmer med hems og stor, delvis overbygd terrasse. Helårsvei, vann og strøm.

Fjellverden Øst 48

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 600 000,-

Trysil - Velholdt hytte oppført i laftet tømmer med hems og stor, delvis overbygd terrasse. Helårsvei, vann og strøm. : Trysil - Velholdt hytte oppført i laftet tømmer med hems og stor, delvis overbygd terrasse. Helårsvei, vann og strøm.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 1 600 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
57 / 60 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hytta ligger i Trysil-Knuts fjellverden øst og er et attraktivt hytteområde med gode tur- og rekreasjonsmuligheter i fjellet, enten til fots eller på sykkel om sommeren, eller i preparerte skiløyper om vinteren. Eltsjøen ligger i gangavstand fra hytta og byr på gode fiskemuligheter. En liten robåt med årer følger med på kjøpet. Ca. 30 minutter til Trysil sentrum og Trysilfjellet med alpin, golf, sykkelpark, klatrepark og mange flere aktivitetsmuligheter både sommer og vinter.

Adkomst

Fra Trysil sentrum følg vei 26 i retning Engerdal. Ta av til venstre i Jordet og følg vei 215 i ca 400 meter. Ta til høyre mot Eltdalen/Trysil-Knuts fjellverden - fylkesvei 577. Følg denne i ca 12 km. Ta til høyre og følg Røsjøvegen i ca 500 meter. Ta til venstre og følg Embret Bjørnsens veg. Ta så tredje vei til venstre etter ca 500 meter. Hytta ligger da på høyre side.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 600 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1993

Soverom

2

Primærrom

57m2

Bruksareal

60m2

Tomt

1174m2

KR-kode

641845

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fjellverden Øst 48, 2430 Jordet

Gnr. 51, bnr. 274 i Trysil kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.174 kvm. Flott, solrik tomt med stort gressbevokst areal. Naturtomt med lyngbevokst skogbunn og innslag av bjørk og furu på øvrig areal. Det er etablert en hyggelig bålplass på tomta der det kan grilles og lages mat, eller bare sitte og nyte naturen og stjernehimmelen mens det knitrer i bålet. Tomta er godt avskjermet mot naboer og har utsikt mot skogkledde åser i vest.

Parkering

Parkering på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra privat felles hyttevei. Helårsvei fram til hytta.

Eiendommen er tilknyttet privat vannanlegg for hytteområdet. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger. Privat septiktank på 6 kubikkmeter.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 68 kvm

Totalt bruksareal: 60 kvm

Totalt primærrom: 57 kvm

Primærrom:

Entré, kjøkken, stue og to soverom: 57 kvm

Sekundærrom:

Bod: 3 kvm (Boden har større gulvareal).

I tillegg har hytta en hems med gulvareal på ca 15 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.08.2018 utført av Halvor Opseth.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i 5" maskinlaft på ringmur av lettbetong med betongsåle. To-lags koblede vinduer med utenpåliggende sprosser. Saltak tekket med shingel. Solide dreide søyler bærer takoverbygg over inngang og over deler av veranda.

Det gjøres spesielt oppmerksom på: Fallforhold mot sluk på baderomsgulv er ikke etter dagens forskrifter. Det mangler dokumentasjon på utført arbeid på bad. Fuktsøk viste ingen tegn til forhøyet fuktighet.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen og trivelig fjellhytte med vann, strøm og helårsvei til døra. Hytta er oppført i laftet tømmer og framstår som solid og velholdt. Åpen himling i stue- og kjøkkendel gir en god romfølelse. To soverom og praktisk hems gir god plass for overnatting. Her er det god plass til åtte, samtidig som den er lun og intim om man bare er to. Tidsriktige fargevalg med beisede vegger og malt himling. Lakkerte og beisede furugulv. Kjøkken fra Norema med malte, profilerte fronter. Kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin og integrert komfyr.

Flott bad med vinylbelegg og nyere dusjkabinett, - wc, og - heldekkende servant med underskap og speilskap.

Stor veranda mot sør og vest med overbygd del mot sør og ved inngangen på vestsiden. Her finner man lune og fine uteplasser uavhengig av vær og vind.

Oppvarming

Peisovn i stua og panelovner.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger tegninger godkjent av kommunen som samsvarer med slik hytta er oppført. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Regulering

Eiendommen er i kommuneplan for perioden 2014 - 2025 avsatt til fritidsbebyggelse.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Kommunen skriver følgende i sine opplysninger: Her er det kommuneplanen som gjelder. Men i henhold til kommuneplan- bestemmelsen § 2.1. kan det være elementer fra den utgåtte reguleringsplanen for området som utfyller kommuneplanen der det ikke er motstrid og kommuneplanen er taus (blant annet byggegrenser og fareområder). Ta kontakt med kommunen dersom du har spørsmål

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 2.567,- for 2018. I dette inngår gebyr for renovasjon, septikktømming og eiendomsskatt.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13.000,- pr. år. / 9.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.800,-.

Velavgift er kr 350,- pr. år.

Avgift for vei (inkl. brøyting), vann, løypekjøring og kabel-TV utgjør kr 4.915,- for 2018.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.641.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Trysil
Grunnkrets Eltdalen

Steder i nærheten

Eltsjøen 1.4 km
Nordre Trysil kirke 13.1 km

Transport

Bussholdeplass Eltsjøen 1.8 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trysil-Senteret 27.4 km
Dagligvare Joker Jordet 13.8 km
Dagligvare Nærmat Slettås 24 km
Postkontor Joker Jordet 13.8 km
Postkontor Trysil Libris (pib) 28 km
Apotek Apotek 1 Trysil 27.9 km
Vinmonopol Trysil Vinmonopol 27.4 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 27.5 km
Kiosk/video Mix Fageråsen 29.7 km
Bensin Jordet bensinstasjon 13.8 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jan Martin Rønes
Daglig leder/Fagansvarlig Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?