Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 000 000,- for kr 1 000 000,-

Fasade (1)

Fasade (4)

Fasade (3)

Uteområde

Veranda (1)

Veranda (2)

Innkjørsel (1)

Gang

Kjøkken (2)

Kjøkken (3)

Stue (1)

Stue (4)

Stue (2)

Stue (3)

Stue (5)

Soverom (1)

Soverom (2)

Bad

Toalett

Drone (11)

Drone (12)

Drone (14)

Drone (18)

Drone (17)

Drone (16)

Kyrkjebygdheia

Holmvassvegen 104

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 050 000,-

Kyrkjebygdheia: Nissedal Hytte med bilvei frem, innlagt strøm - usjenert og solrikt

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 1 050 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
47 / 51 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hytta ligger usjenert og solrikt til i etablert hyttefelt med spredt hyttebebyggelse og med bilvei helt frem til ytterdøren. Kyrkjebygdheia ligger ca. 720 meter over havet. Det er fine turområder sommer og vinter med oppkjørte skiløyper i kort avstand fra hytta. Det er også alpinbakke bare 7 km. fra eiendommen. Det er mange gode fiskevann i nærområdet. Nede ved Nissedal ligger en av Norges største innsjøer. For mer informasjon om området: www.kyrkjebygdheia.no

Adkomst

Følg Riksvei 41 fra Treungen og ta til høyre opp tl Kyrkjebygdheie. Følg veien oppover og ta hold til venstre, videre gjennom bom og forbi skibakken. Følg veien forbi demningen ved Breilivatn. Følg veien 1 km. og ta til venstre ved parkeringsplass og ta deretter liten stikkvei til venstre opp til hytte 250 meter etter avkjøringen. Hytta ligger som eneste hytte i tilknytning til denne stikkveien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 050 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1976

Soverom

2

Primærrom

47m2

Bruksareal

51m2

Tomt

998m2

KR-kode

281772

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Holmvassvegen 104, 3854 Nissedal

Gnr. 15, bnr. 44 i Nissedal kommune.

Tomten

Eiet tomt på 998,2 kvm. Tomten består av naturtomt med opparbeidet gresslette nedenfor hytta. Gruset adkomst og parkering. Stor overbygd terrasse og inngangsparti i trevirke.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på tomten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet sommervannledning med mulighet for å hente vann på tomten. Vannet kommer fra felles borehull og det er mulig å hente vann fra vannposten i området, ca. 500 meter fra hytta. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger frem til tomten.

Eiendommen har biologisk toalett med to kammer.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 51 kvm

Totalt primærrom: 47 kvm

Primærrom:

1. etasje: Gang, stue, kjøkken, do, 2 soverom og "bad": 47 kvm

Sekundærrom:

Sportsbod: 4 kvm

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er av typen "Buenhytta" oppført på lecasøyler i bindingsverk med utvendig kledning. Saltak tekket med shingel. Koblede vinduer. Terrasse med takoverbygg er bygd senere og er fundamentert på betongsøyler.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at det samles en del vann under hytta som må dreneres ut. Dette skyldes trolig atstøpt ringmur under terrassen ikke har drenering som slipper vannet ut. Takrenner bør gås over da de stedvis har fått en knekk som følge av snø og is.

Standard

Hytta fremstår som solid og velholdt med gjennomgående bruk av tregulv og panelte vegger og himlinger. Flislagt gang med varmekabler. Kjøkkeninnredning med furufronter, ventilator og flis mellom benk og overskap. Do med biologiskt toalett som har 2 kammer. Det er montert parabolantenne på veggen, dekoder medfølger ikke.

Oppvarming

Åpen peis i stua og vedovn på kjøkkenet. Ellers elektrisk oppvarming.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til fritidsboligformål siden den ble bygget.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 778092, tinglyst 25.09.2008, type heftelse: Bruks og vedligkholdsavtale for veien.

Det er tinglyst flere servitutter på eiendommen som er overført fra hovdeiendommen. Disse omhandler blant annet rettighter for andre hytter. Etter nye rutiner ved fradeling av tomt fremkommer disse nå som servitutter på alle tomter som fradeles. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommunedelplan avsatt til fritidsboligformål. Videre opplyser kommunen at eksistrende hytter kan utvides med inntil 120 kvm. og bod/garasje på inntil 30 kvm. etter søknad. Kommunen vil ikke tillate videre utbygging i området uten at området blir detaljregulert.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 2.354,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for hytterenovasjon og eiendomsskatt.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.600,- pr. år.

Fritidsboligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.124,-.

Velavgift er kr 600,- pr. år.

Veiavgift, kr. 2.153,- pr. år.

Brøyting, kr. 4.375,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.077.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nissedal
Grunnkrets Nissedal

Steder i nærheten

Kyrkjebygda 10.6 km
Tveitane 9.9 km
Nes 15.4 km
Nordbygdi 15.3 km

Transport

Flyplass Kristiansand Kjevik 143.4 km
Bussholdeplass Nissedal kyrkje 11 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Postkontor Nærbutikken Nissedal 11.6 km
Postkontor Spar Treungen 29.4 km
Dagligvare Nærbutikken Nissedal 11.6 km
Dagligvare Spar Treungen 29.4 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 3,75 % av salgssummen.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.950,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Henrik Tangen
Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?