Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 350 000,- for kr 3 350 000,-

Juni-18

Juni-18

Juni-18

Juni-18

Juni-18

Juni-18

Juni-18 Godt med parkeringsplasser tilknyttet hytta. Både ved inngang og her

Juni-18

Éntre

KjøkkenStue (17)

KjøkkenStue (13)

KjøkkenStue (14)

KjøkkenStue (15)

KjøkkenStue (11)

KjøkkenStue (12)

KjøkkenStue

KjøkkenStue (1)

KjøkkenStue (2)

KjøkkenStue (3)

KjøkkenStue (4)

KjøkkenStue (5)

KjøkkenStue (6)

KjøkkenStue (7)

KjøkkenStue (8)

KjøkkenStue (9)

KjøkkenStue (10)

KjøkkenStue (16)

KjøkkenStue (18)

KjøkkenStue (19)

KjøkkenStue (20)

Loftsstue

Loftsstue (1)

Loftsstue (2)

Loftsstue (3)

Loftsstue (4)

Loftsstue (5)

Loftsstue (6)

Loftsstue 2

Soverom 1 av 4

Soverom 1 av 4 (2)

Soverom 2 av 4

Soverom 2 av 4 (2)

Soverom 2 av 4 (3)

Soverom 3 av 4

Soverom 3 av 4 (2)

Soverom 4 av 4

Bad 1 av 2

Bad 1 av 2 (2)

Bad 1 av 2 (3)

Bad 1 av 2 (4)

Bad 2 av 2

Bad 2 av 2 (2)

Bad 2 av 2 (3)

Bad 2 av 2 (4)

Bad 2 av 2 (5)

Bad 2 av 2 (6)

Badstue

Utebod - Anneks

UteBod

Skiheis

Rauland - Pen, innholdsrik familiehytte. God romløsning. Ski inn/ut. Fin utsikt og lun uteplass.

Holtarvegen 241

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 590 000,-

Rauland - Pen, innholdsrik familiehytte. God romløsning. Ski inn/ut. Fin utsikt og lun uteplass.: Rauland - Pen, innholdsrik familiehytte. God romløsning. Ski inn/ut. Fin utsikt og lun uteplass.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 3 590 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
132 / 138 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Populariteten i Holtardalen tilskrives nærheten til et moderne og allsidig bakkeanlegg og skiløyper. Holtardalen er en del av Rauland Skisenter, og sammenkoblingen av bakker går helt fra Holtardalen og til Rauland Høgfjellshotell der hele strekket er en del av Rauland Skisenter. Holtardalen er også et sosialt område der barn og ungdom i alle aldre kan finne nye venner og likesinnede i utendørs aktivitet. I disse omgivelsene vil hele familien kunne gjøre som de vil uten å tenke på å hente og bringe.I umiddelbar nærhet ved hytta liggerdet en nedfart og skitrekk. Med dette som utgangspunkt har man tilgang til 41 nedfarter og 16 skiheiser, deriblant 2 stolheiser. I Holtar er den store fordelen at bakkene ligger der og man kan ta seg en tur ut i de når man vil. Blir barna kald eller sulten så er det kort vei inn til hytta, før de kanskje har lyst å ta turen ut igjen. Enkelt og greit - for hele familien.

At Holtardalen er solrik og ligger sørvestvendt trekker naturligvis også opp. Hytta ligger nøyaktig på kote 933 moh. Utsikten mot vakre, snøkledde Raulandsfjell i horisonten mot vest, og Langfjella mot sør gir en panoramafølelse og en opplevelse av store avstander. Og Rauland og Vinje er nettopp det; store avstander og vidstrakt område der de som vil gå lengre turer har et omfangsrikt terreng å legge ut på. Det oppkjørte løypenettet er på 15 mil og går gjennom variert natur med flate og kuperte løypevalg, eller snaufjellsløypene i Silkedalen. Rauland er hele spekteret fra røffe snaufjell til lune skogsområder og bekkedaler. Rauland er terskelen til Hardangervidda - så retningsvalgene er mange og spennende for de som ligger å utforske.

Holtardalen og resten av skisenteret utmerker seg som det mest vitale området på Rauland hva gjelder sesongaktiviteter og arrangementer. Det arrangeres konserter og forskjellige typer forestillinger og aktiviteter for store og små.

I skisesongen går skibussen i skytteltrafikk mellom Vierli Turistsenter, Rauland Høgfjellshotell, Rauland Skisenter, Holtardalen, Krossen(sentrum) og Raulandsfjell Alpinsenter. Bussen gir stor

praktisk frihet til å bevege seg mellom de forskjellige bakkealternativene på Rauland. Med ett heiskort har man tilgang til samtlige av Raulands 18 skiheiser og 49 nedfarter. Alle som har hytte på Rauland bør betale løypeavgift, eller "Gje låm" som det heter her. Det er et viktig bidrag til det betydningsfulle løypenettet (150 km) som daglig prepareres over store områder rundt Rauland. Avgiften per hytte er kun kr 750,-/sesong og inkluderer bl.a. også fri bruk av skibussen.

Vinje kommune dekker 3117 km² (900 km² større enn Vestfold fylke). Vinje er den største kommunen i Telemark. Fjellbygda Rauland byr på et rikt kulturliv der kunst og håndverk har dype røtter og lange tradisjoner. Rauland er tett på naturen og har et folkelig særpreg. Destinasjonen er ikke et sted for shopping, heftig afterski, restauranter og hektisk uteliv. Likevel finnes både bevertings- og handelstilbud.

Se informasjon:

www.visitrauland.com

En felles nettside med generell informasjon, faktaopplysninger om Rauland, bakke- og løypeoversikt, innlegg fra forskjellige Raulandsaktører, m.m. Her finner man informasjon om vær- og føreforhold, aktiviteter, kulturtilbud, handel og vandel i Vinje kommune.

Fra Rauland er det(km):

Oslo 210

Drammen 175

Sandefjord 185

Larvik 180

Skien 145

Kristiansand 245

Stavanger 270

Adkomst

Kjør av fra riksvei 37 og inn mot Rauland skisenter. Kjør forbi serveringsstedet Fjøllhalli på høyre side og følg skiltingen opp til Holtardalen.

Når man kommer opp til den store parkeringsplassen i Holtar og har stolheisen rett i front, kjører man til høyre over parkeringsplassen og fortsetter opp Holtarvegen til ca midt i lia. Hytta ligger på høyre side og er merket med Krogsveenskilter.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 590 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2012

Soverom

4

Primærrom

132m2

Bruksareal

138m2

Tomt

768m2

KR-kode

271820

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Holtarvegen 241, 3864 Rauland

Gnr. 150, bnr. 305, snr. 2 i Vinje kommune.

Tomten

Sameietomt med nabo 768 m²

Slik svarer selger på megler spørsmål om tomtens fortrinn:

- Hytta ligger inntil slalåmbakken, men er likevel skjermet mot skiheisen og bakken av nabohytta

- Inne fra hytta og fra uteplassen er det flott utsikt mot horisonten

- Meget gode solforhold hele året (NB: se solkalender i salgsoppgaven)

- Super barnevennlig. De minste går inn og ut av bakken rett fra hytta.

Parkering

Hytta har godt med parkeringsplasser. I tillegg til biloppstilling ved inngangen, brøytes det oppstilling til to biler i adkomstområdet rett ved hyttevegg.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Hytteeierne er selv ansvarlig for private stikkledninger fra kommunalt tilknytningspunkt til hyttene.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 160 m²

Totalt bruksareal: 138 m²

Totalt primærrom: 132 m²

Bruksareal: 1. et.: 78 m². 2. et. 60 m².

Primærrom 1. et. 75 m²:

Stue. Kjøkken. Soverom. Dusjbad/wc/badstue. Vaskerom. Entré.

Primærrom 2. et. 57 m²

Loftstue. 3 soverom. Dusjbad/wc.

Sekundærrom:

Bod i inngangsparti: 3 m²

Bod 2. et.: 3 m²

Godt med bodplass:

I tillegg til den isolert uteboden i inngangspartiet har hytta en uisolert utebod bygget vegg i vegg med tilsvarende nabobod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 29.01.2018 utført av Takstforum Telemark AS v/Jan Tore Eriksrød, tlf 91 10 35 66.

Standard

Hytta oppleves som harmonisk med sine duse farger, og man møtes av en hyggelig atmosfære på vei gjennom hallen og inn i allrommet med stue og kjøkken. Hytta er pent bygget og med god kvalitet på utstyr og overflater. Godt utstyrt kjøkkenløsning, samt pene og innbydende våtrom/bad. Et pent murt ildsted.

Hytta skiller seg ut med en overflatestandard over det alminnelige gjennomsnitt for denne hyttetypen i området. Innvendig er det kostet på tømmerpanel på veggene, og det gir både en lun stemning og et koselig hyttepreg. Gulvene på kjøkken og i stue har pen eikeparkett, et godt underlag å bevege seg på. Flisleggingen på badet er pent utført og det er valgt tidløse fargenyanser på flisene. Badet i 1. etasje er påkostet et romslig dusjhjørne.

Fra kjøkken og stue er det utgang til veranda som går rundt hytta på tre sider. Verandaen har en takoverbygget uteplass vendt mot sør og vest. Denne plassen skjermer mot veien og skaper en usjenert sone i le, uten innsyn fra naboer og trafikken forbi. Dette gir uteplassen en høy bruksverdi og eliminerer den typiseke eksponeringen som er så vanlig i de større hyttefeltene.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring. Peis i stue med peisinnsats.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med. Fastmonterte panelovner som besiktiget på visning medfølger.

Varmekabler i gulvene stue/kjøkken, bad i første og andre etasje, tekniskrom og entré/hall.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24/2-2015. Hytta ble imidlertid ferdigstilt og tatt i bruk to år tidligere. Ferdigattesten har ingen merknader.

Tinglyste heftelser og rettigheter

følgende tinglyste heftelser følger hytta:

2013/123868-2/200 12.02.2013 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.

Rettighetsh.: RAULAND INVEST AS

ORG.NR: 989 388 991

Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler

Forklaring: rettighetshaver har hvis nødvendig anledning å krysse eiendommen med kabler, o.l.

2013/123868-3/200 12.02.2013 BESTEMMELSE IFLG. SKJØTE

Rettighetsh.: Rauland Turist AS

ORG.NR: 971 160 004

Bestemmelse om pliktig betaling av årlig løypeavgift

Forklaring: Hytteeier skal betale årlig "Gje låm" dvs. løypeavgift.

GRUNNDATA

2012/273042-1/200 04.04.2012 SEKSJONERING

Opprettet seksjoner:

SNR: 2

Formål: Bolig

Sameiebrøk: 50/100

Eventuell adgang til utleie

Det følger ingen utleieplikt med denne eiendommen. Hvis man ønsker å leie ut er etterspørselen etter familiehytter av denne størrelse og standard normalt stor.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbruk.

Reguleringsplan:

DETALJREGULERINGSPLAN

Holtardalen, PlanID 20120005

Kommunestyrevedtak 22/5-14

Saks.nr. 14/36

Overtagelse

Eiendommen overleveres på dato som avtales via megler på salgstidspunktet. Eiendommen overleveres slik den er framvist med tanke på ren- og ryddiggjøring. Inventar medfølger kun ved særskilt avtale om det.

Diverse

Eiendomsmegler har innhentet og gjennomgått følgende dokumentasjon:

Eiendommens grunnbok; hjemmel, heftelser, servitutter

Selgers egenerklæring

Tilstandsrapport

Energiattest

Formuesverdi (likn.verdi)

Tinglyste servitutter

Seksjoneringsbegjæring

Vinje kommune:

Matrikkelrapport

Reguleringsbestemmelser

Reguleringskart

Situasjonskart 1:500 og 1:1000

Kommunale avgifter

Ferdigattest

Bygningstegninger

Veg-, vann- og avløpstilknytning

Alle dokumenter kan hvis ønskelig oversendes i epost som pdf.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter 2018 er kr 8.035,- Her inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Brøyte- og veiavgift 2017 kr 11.945.-

Løypeavgift 2018 kr 750,- per hytte

Det kreves p.t. ikke eiendomsskatt på hytter i Vinje.

Selgers el.forbruk i 2017 kr 16.000,- / 14.000 kwh.

Bygningsforsikring 2018 kr 3.050,-

Velavgift kr100,-/2018

TV: Kjøper kan abonnere på Telefiber, Altibox evt. Medianett. Pris avhenger av valgt pakke.

Internett: Kjøper kan abonnere på Telefiber, Altibox evt. Medianett. Pris avhenger av valgt hastighet.

(selger har sagt opp sine abonnementer)

Forbruksutgiftene er individuelle iht. forbruk.

Omkostninger

Kjøper skal betale kjøpesummen og:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tingl.gebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,-/stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter ved kjøp til prisantydning: kr 3.680.972,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Vinje
Grunnkrets Austbø

Steder i nærheten

Midtbygdi 8.6 km
Krossen 8.7 km
Haddeland 10.8 km
Neslandsgrend 11.8 km

Transport

Bussholdeplass Rauland skisenter 2.3 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Postkontor Spar Rauland 8.5 km
Postkontor Spar Vinje 28.1 km
Apotek Apotek 1 Vinje 26.5 km
Apotek Vinje Apotek 26.5 km
Vinmonopol Vinje Vinmonopol 26.5 km
Dagligvare Spar Rauland 8.5 km
Dagligvare Coop Prix Rauland 8.6 km
Kiosk/video Groven Camping og Hyttegrend 25.4 km
Kiosk/video Åmotsdal Gatekjøkken 29.6 km
Bensin Esso Rauland 8.8 km
Bensin Esso Vinje 26.3 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Selger betaler meglers vederlag som er:

Provisjon: 3,13 % av salgssummen

Grunnhonorar: kr 15.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler skal i tillegg ha dekket utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Torbjørn Meli
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?