Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 400 000,- for kr 3 400 000,-

Fasade .....

Fantastisk utsikt

Stor veranda. Flott utsikt.

Hytta

Synsretning sørøst

Flott beliggenhet med fin utsikt sør, øst og vestover

Utsiktstomt

Synsretning vest. Akslarvatn fint vann for stangfiske. Fikserikt.

Stor tomt ca 1,1 mål

Kort vei til snaufjellet. Skiløypa ovenfor hytta

Skirveggen, ca 2,5 times gange nord for hytta

Høyfjellområdet mot nordvest. Ca 10 min å gå til snaufjellet

Rivsfjell i horisonten. Synsretning vest

Snaufjellet sørøstre del av Hardangervidda (Lufsjåtangen) Hytta markert

Hytta i rød ring. Skirvedale fjellstue i grønn markering

Hytta ligger nær tregrensa. Synsretning vestover

Elva Skirva fra Skirvesjøen. Utsun mot Skirvedalen. Blefjell i horisonten til venstre (øst) Veien til Veggli til venstre i bildet

Numedalshovda markert med rødt. Kambesethovda midt i bildet. kopi

Kort gange fra hytta til tregrensa

Stue 1

Stue 2

Stue 6

Stue 8

Stue 9

Stue 10

Kjøkken 1

Kjøkken 3

Bad 1 9

Bad 1 4

Bad 1 1

Bad 1 2

Soverom 1 2

Soverom 2 3

Soverom 3 1

Soverom 4 2

Bad 2 1

Bad 2 2

Bad 2 3

Vaskerom

Loftsstue 1

Loftsstue 3

Kart 1

Kart 2

Vegglifjell Skirvedalen

Kambeseth

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 400 000,-

Vegglifjell Skirvedalen: Sørøstre Hardangervidda. Hyttekvalitet og utsikt. 930 moh. Skiløyper i høyfjellsterreng.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 3 400 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
124 / 126 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Skirvedalen er et attraktivt helårsområde, og sammen med Gausta blant det ypperste Telemark har å by på av hyttebeligenhet. Skirvedalen er avskjermet og rolig, alpin- og hotellfritt, med den enestående naturen som det store argument. Komfortabel kjøreavstand fra Vestfold og resten av Østlandsområdet gir både en deilig start og avslutning på hytteturen.

Skirvedalen ligger mellom Tessungdalen og Numedalen nord for Kongsberg og vest for Veggli. Skirvedalen er et lunt, sørvendt område med utsikt mot Rivsfjell i sør (ca 900 moh.) I Skirvedalen er det opparbeidet 5 mil med varierende rundløyper i lett kupert terreng. Hytta ligger kort gangavstand fra tregrensa og de flotte høyfjellsområdene nordover mot Lufsjå (1250 moh), samt Uvdal og Hardangervidda videre mot nordvest.

Skirvedalen er et allsidig helårsområde med ideell anledning til toppturer og fine naturopplevelser både sommer og vinter. Vegsystemet i området innbyr til ypperlige sykkelforhold. I barmarksesongen er det vide muligheter for fiske, bær og soppsanking i de omfangsrike fjell- og skogsområdene rundt hytta. Akslarvann ligger bare noen minutters gange fra hytta. Skirva og Lureelva renner gjennom dalen med spennende fiskemuligheter for de som liker å gå en tur med markstanka for å prøve seg på sprellende, bitevillig småørret. «Håvardsrud Seterliv» er småbarnas favoritt, og åpent på sommeren med sosiale aktiviteter, dyreliv og servering. Fra hytta er det kort vei (4-500 m) til Skirva Fjellstue (alle rettigheter). Skirva Fjellkirke ligger øst for hytta, og tilbyr også utleie og overnatting. Fra hytta er det en flott dagstur inn til den ubetjente turisthytta i sørøstenden av Lufsjå. Inn dit er det stikka løype. Løypenettet går 200-300 m fra hytta.

Ned til Tinn Austbygde er det ca 15 km og 15-20 minutter med bi. I bygda finnes dagligvarehandel, bakeri, bensinstasjon, posttjeneste og bank.

I Skirvedalen ligger hyttene i små, konsentrerte grender. Reguleringsområdet har vid utstrekning med et stort gjennomsnittsareal per hytte. Likevel er Skirvedalen Tinn kommunes nest største utbyggingsområde etter Gaustablikk. Den store forskjellen er at Skirvedalen ikke er utbygget med store hyttekonsentrasjoner, og er et alpin- og hotellfritt område – slik fortsatt en stor del av den norske folkesjela foretrekker det. Flott natur rundt hytta og fine langrennsløyper om vinteren, er for mange topprioritering når familiens hytte skal lokaliseres. Det er dette som er Skirvedalens fortrinn.

Skirvedalen ligger:

ca 4 mil fra Gaustablikkområdet

ca 2,5 timer fra Oslo og Vestfoldbyene

ca 2 timer fra Drammen og Grenlandsområde

Se

www.skirvedalen.info

http://skirvedalen.blogg.no/

Adkomst

I det alminnelige kjører man nærmest køfritt til og fra Skirvedalen, også fra sentrale Østlandsområdet, og også i de store utfartshelgene.

Fra Kongsberg kjører man RV37 Bolkesjøveien mot Tinnsjøen og Rjukan, og Hovinvegen FV364 til Tinn Austbygde, Derfra følger man FV753 ca 5,5 km og tar av opp Skirvedalsvegen til høyre, skiltet mot Veggli. I hytteområdet langs Skirvedalsvegen passere man Rødekorshytta på høyre side, og derfra er det ca 4 km fram til hytta opp til venstre. Rett etter hytta ligger det en setervoll ned til høyre rett før brua over elva. Se etter Krogsveens grønne Til-Salgs-skilt ved veien og på hytta.

Sommerstid er Skirvedalsvegen åpen over til Veggli. Fra Kongsberg kan man da kjøre RV40 opp Numedalen retning Geilo, og fra Veggli mot Skirvedalen og Austbygde.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 400 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2016

Soverom

4

Primærrom

124m2

Bruksareal

126m2

Tomt

1076m2

KR-kode

271638

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Eiendommen er under fradeling fra hovedbølet gnr 25 bnr 1 i Tinn kommune. Eiendommen blir tildelt eget bruksnummer innen den skjøtes over på kjøper.

Tinn kommune har p.t. ikke tildelt eiendommen adresse som vil bli nærmere fastsatt på et senere tidspunkt.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 132 m²

Totalt bruksareal: 126 m²

Totalt primærrom: 124 m²

Bruksareal:

1. et.: 91 m²

2. et.: 35 m²

Primærrom:

1. et.: 89 m²

Stue. Kjøkken. 2 soverom. Dusjbad/wc. Vaskerom. Entré.

2. et.: 35 m²

Stue. 2 soverom. Dusjbad/wc.

Sekundærrom:

Utebod: 2,5 m²

Salgsoppgavens vedlagte plantegninger er ikke målbare. Badstua er kuttet ut til fordel for et større bad. Forbehold om mindre arealavvik da opplyste arealer er beregnet ut fra tegninger.

Overtagelse

Dato for overlevering av eiendommen avtales via megler på tidspunkt for aksept av bud. Eiendommen kan overleveres etter kommunens tildeling av bruksnummer, når eiendommen er opprettet i matrikkelen og er tinglyst med eget grunnboksblad. Eiendommen overlevers slik den er framvist hva gjelder ren- og ryddiggjøring.

Tomten

Eiet tomt på 1.076 m². Tomten oppmåles av Tinn kommune på barmark. Megler tar forbehold om mindre og ubetydelig arealavvik.

Vei, vann og avløp

Veirett på privat vei fram til hytta. Vann og avløp er privat felles anlegg. Årlig avgift for vann/avløp er kr 4375,-. I tillegg kommer årlig avgift for veivedlikehold og brøyting kr 3750,-,

Bebyggelse

Klassisk bindingverkhytte med det karakteristiske stavpreget fra Buen hytter og hus. Hytta er oppført på støpt plate. Saltak tekket med sort takstein Skarpenes (vedlikeholdsfritt tak). Fjæringstadvinduer med løse sprosser for lettvint vindusvask. Hytta er oppført etter nye tekniske krav til lyd, lys og isolering (tak 30 cm, vegger 25 cm, og 20 cm isopor i plate på grunn). Arbeid og materialer er norsk og selger innestår for et fremragende og feilfri kvalitet på både materialer og utførelse.

Standard

Moderne og kvalitetsmessig god standard på overflater, utstyr og innredninger slik man kan og skal forvente av en nyoppført hytte av denne pris og størrelse. God kvalitet på kjøkken og våtrom. Hytta har med sine 3 bad/våtrom, badstue, 2 stuer og 4 soverom god plass og komfortable løsninger som tilfredsstiller det meste av det de fleste etterspør i storfamiliesegmentet.

Møblement i hytta er levert av Rjukan Interiørsenter. Ubrukte møbler kan etter avtale kjøpes og/eller byttes. Møbelpris kr 70.000,-

Oppvarming

Ildsted sentralt plassert i stuerommet. Flammebildet vises både mot areal tiltenkt spiseplass og stuemøblement. Peisen er av merke NorPeis, type Finse m/innsats, en meget varmeeffektiv modell. Varmekabler i entré, vaskerom og bad 1. etasje.

Eventuell adgang til utleie

Utleie kan skje etter eiers eget ønske.

Parkering

Biloppstilling på egen tomt. Det kan bygges garasje eller anneks 20 m².

Ferdigattest

Knyttet til overlevering til kjøper leveres ferdigattest på bygget som dokumenterer fullstendig utførelse iht. byggetillatelse. Det gjenstår noen detaljer som vil bli ferdigstilt av selger, bl.a. utvendig pussing av skorstein og noe beising. Eventuelle spørsmål om hyttas tekniske beskaffenhet kan stilles til selger, Knut Helge Midtgarden, tlf. 975 32 772.

Dersom det på overleveringstidspunktet gjensår noen detaljer ved hytta, vil megler i samråd med kjøper og selger tilbakeholde på klientkonto et forholdmessig og raust dekkende beløp inntil selger innen tidfrist har ferdigstilt detaljene.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen leveres fri for penge (pante-)heftelser. Hytteeier samtykker ved kjøp av eiendommen til at det blir tinglyst som heftelse på eiendommen en plikt til årlig betaling av vann-, avløps-, vei- og løypekostnader.

Regulering

Området er regulert. Reguleringsformålet er fritid.

REGULERINGSBESTEMMELSER

KAMBESET - LIARSTAUL

27.11.00: siste endring

Vedtatt i Tinn kommunestyre 22.02.01

Fra grunneier foreligger det et forslag til endring i plan om nye tomter og økt utnyttelse.

Diverse

Eiendommen kan også leveres som festetomt dersom kjøper ønsker det. Pris for tomt er kr 750.'. Innfestingavgiften er kr 380.'. Det vil si at dersom kjøper fester tomta så reduseres prisantydningen med kr 370.'. Pris på hytta vil dermed være MNOK 3,86 + alle omkostninger.

Årlig festeavgift kr 11.000,- Avgiften reguleres på alminnelig måte iht. endringene i prisutviklingen (KPI). Regulering skjer hvert 5. år.

Dersom kjøper ønsker å feste tomta må det klargjøres i budet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Avgifter 2016:

Vann/avløp: kr 4375,-

Veivedlikehold/brøyting: kr 3750,-

Løypeavgift: ca kr 1000,-

Brannforsikring ca kr 3000-5000,-

Fiber og TV: fra ca kr 4000,-

El.forbruk: ingen erfaringstall. Stipulert kr 10-20.'

Det er fibertilbud i området, og lagt trekkerør helt inn i sikringsskap. Det er Tinn Energi som er leverandør.

Omkostninger

Kjøper betaler kjøpesummen og:

- Dokumentavgift til Staten, 2,5 % av tomteverdi kr 750.'

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-

- Tingl.gebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,-/stk.

- fradelingskostnad eiertomt kr 21.645,-

Total kjøpesum inkl. alle gebyrer og avgifter ved kjøp til prisantydning: kr 3.441.644,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Tinn
Grunnkrets Haukås

Steder i nærheten

Eggerudgrendi, midtre 2.1 km
Bøgrendi 3.4 km
Bøengrende 3.6 km
Luråsgrende 5 km

Transport

Bussholdeplass Haukåsgrend 0.1 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Postkontor Kiwi Austbygd 6.2 km
Dagligvare Kiwi Austbygd 6.2 km
Dagligvare Spar Atrå Handelslag 12.7 km
Kiosk/video Rjukan Hytte- og Caravanpark 29.4 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras som fremvist. Selger fraskriver seg ansvar ut over avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet eierskifteforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Budgivere forplikter seg til å sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers eierskifteforsikring dekker selgers ansvar for mangler ved eiendommen slik dette ansvaret er fastlagt i avhendingsloven. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Det er en rettshjelpforsikring som gir profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler5 år etter kjøp. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som er vedlagt denne salgsoppgave og som også ligger på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert samt at legitimasjon må være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra eiendommens hjemmeside på finn.no eller krogsveen.no, så oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver.

Budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp og bør være gyldig i minimum 30 minutter. Vi gjør oppmerksom på at bud uansett ikke kan settes med kortere frist enn kl.12.00 etter siste annonserte visning.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle SALGSOPPGAVENS opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler for oversending per epost.

Dokumenter
Energiattest
 
Torbjørn Meli
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?