Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 050 000,- for kr 1 050 000,-

fasade

fasade

fasade

fasade

kjøkken

kjøkken

stue

stue

stue

soverom

soverom

soverom

bad

Anneks

Anneks

Kart - Naoblagsprofil

2Dplan

3Dplan

Engerdal

Korpvegen 12

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 100 000,-

Engerdal: Pen hytte med uthus og anneks på Gammelsætra.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 1 100 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
66 / 66 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hytta ligger ved Gammelsetra, øst for Hylleråsen i Engerdal. Naturskjønne omgivelser med utsikt over skog og fjellområder. Flott turterreng med stier og preparerte skiløyper vinterstid i skog og fjellterreng. Meget gode jakt- og fiskemuligheter i området. Det er 11 km til nærbutikken i Heggeriset. "Anne på landet Galleri og Cafe" er et yndet stoppested for søndagsmiddagen på tur hjem og ligger ca 5 km fra hytta. Ca 45 km til Trysil med Norges største alpinanlegg, golfbane og en rekke fritidsaktiviteter både sommer og vinter.

Adkomst

Følg fylkesvei 26 nordover fra Trysil mot Engerdal. Avkjøring til høyre skiltet Lillerøåsen ca 40 km fra Trysil sentrum. Følg Hylleråsvegen/Lillerøåsvegen ca 5,5 km. Ta til venstre og følg Svarttjønnvegen i 270 meter. Ta igjen til venstre og følg Korpvegen i 170 meter fram til hytta.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 100 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2001

Soverom

3

Primærrom

66m2

Bruksareal

66m2

Tomt

1740m2

KR-kode

641760

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Korpvegen 12, 2440 Engerdal

Gnr. 1, bnr. 72 i Engerdal kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.740,7 kvm. Vestvendt naturtomt med utsikt til Tverrfjellet i vest (Trysils høyeste fjell). Vegetasjon er i hovedsak lyng med innslag av flotte furutrær. Gruset innkjøring og stor parkeringsplass. Tomten er åpen og solrik med god avstand til nabohytter.

Parkering

Stor gruslagt parkering på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Det er egen borebrønn med elektrisk pumpe på tomten med vannkran på yttervegg og provisorisk løsning for tapping av vann innvendig. Biologisk toalett "Snurredass". Gråvann fra dusj og kjøkken til terreng. Privat vei med elektronisk bomsystem.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 71 kvm

Totalt bruksareal: 66 kvm

Totalt primærrom: 66 kvm

Primærrom:

Bad, entré, gang, stue/kjøkken, 3 soverom og wc.: 66 kvm

I tillegg er det et uthus/anneks med oppholdsrom og bod. BRA på 16 kvm der P-rom utgjør 9 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.09.2017 utført av Halvor Opseth. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Hytta er iht. tilstandsrapport fundamentert på pilarer av lettbetong som står på betongplate. Oppført i bindingsverk av tre med utvendig liggende faspanel. Saltak tekket med shingel.

Anneks i bindingsverk med saltak. Bygget i samme stil og standard som hovedhytta.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Romslig, lys og trivelig hytte med stor terrasse mot sør og vest og flott vestvendt beliggenhet. Hytta betegnes som meget godt vedlikeholdt av takstmann.

Kjøkkeninnredning med overskap og god benkeplass. Profilerte fronter og heltre benkeplate. Benkeplate ved komfyr er flisbelagt. Gasskomfyr og gasskjøleskap med fryseboks.

Bad med dusjkabinett og servant nedfelt i heltre benkeskap. Toalettrom med biologisk toalett med utvendig tank. Solcelleanlegg og 12 volts anlegg i hytta. Nytt batteri med kapasitet på 350 amperetimer.

Stor terrasse mot sør og vest som flukter med uthuset/annekset som også har egen terrasse. Praktisk overbygget inngangsparti til hytta.

Eksempel på materialvalg:

Gulv: Lakkerte tregulv.

Vegger: Ubehandlet og beiset panel.

Himling: Trepanel.

Anneks/uthus med bod og innredet rom med lakkerte tregulv og trepanel på vegger og himling. Vedovn go kjøkkenbenk med kokeapparat med 2 bluss. Plass til sovesofa.

Oppvarming

Peisovn i stua. Flyttbare propanovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Ferdigattest for hovedbygning og anneks ble utstedt 15.10.2012. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eiendommen har tinglyst vei og vannrett på gnr. 1, bnr. 3. Dagboknr 222, tinglyst 20.01.2004.

Regulering

Eiendommen ligger innenfor reguleringsplan for Gammelsetra hytteområde og er regulert til byggeområde for fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsplan datert 17.12.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 10.06.2014.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Hytta selges med møbler og inventar med unntak for:

Uttrekkbar levegg. Lampe over spisebord. Personlige bilder. Hylleskap ved kjøkken. Hylleskap i anneks. To gassovner og to gassbeholdere. Diverse pynteting. To badenstoler m/puter. Gassgrill, Diverse redskap. Tv og DAB-radio. Personlige eiendeler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 2.020,- for 2016. I dette inngår gebyr for eiendomsskatt og renovasjon.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.432,-.

Velavgift er kr 200,- pr. år.

Veiavgift kr. 75,- pr. tur eller årskort på kr. 1.600,-

Brøyting kr. 1.700,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital via parabol. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.128.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,- .

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Engerdal
Grunnkrets Hylleråsen

Steder i nærheten

Heggeriset 11.3 km
Engerdalssætra 27.7 km

Transport

Bussholdeplass Hylleråsen 5.9 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Postkontor Coop Marked Engerdal 20.3 km
Dagligvare Nærmat Engerdal 10.8 km
Dagligvare Coop Marked Engerdal 20.4 km
Bensin Statoil Service Engerdal 20.5 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Jan Martin Rønes
Daglig leder/Fagansvarlig Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?