Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 470 000,- for kr 470 000,-

1073757766

1073757763

1073757765

1073757764

1073757767

1073757774

1073757776

1073757768

1073757770

1073757772

1073757771

1073757769

1073757777

1073757775

1073757773

1073757779

1073757778

Trysil

Kvernmosætervegen 687

Vis på kart

Prisantydning

Kr 490 000,-

Trysil: Liten, trivelig hytte med usjenert beliggenhet i idylliske omgivelser.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 490 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
32 / 41 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Kvernmosætra ligger øst i Trysil, nær Østby. Grenda ligger idyllisk til, i sørhellende terreng ca 600 moh. og har noen fastboende, og noen og tjue hytter og fritidseiendommer. Her kan du nyte stillheten og skogens ro, gå turer i variert skogsterreng eller sykle langs milevis med grusveier. Vinterstid blir det kjørt skiløyper som knytter Kvennmosætra til mange mil med topp preparerte løyper. Jaktterreng fra rett utenfor hytta.

Adkomst

Følg riksvei 25 mot Østby/Sälen og ta av til venstre mot Kvenmosetra (skiltet) ca 11 km fra bru og rundkjøring i Nybergsund. Følg så Kvernmosætervegen i ca 7 km og ta første vei til venstre når du kommer fram til grenda. Hytta ligger på venstre side etter ca 200 meter.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 490 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1977

Soverom

2

Primærrom

32m2

Bruksareal

41m2

Tomt

876m2

KR-kode

64186

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kvernmosætervegen 687, 2423 Østby

Gnr. 37, bnr. 465 i Trysil kommune.

Tomten

Eiet tomt på 876,5 kvm, beregnet av kommunen. Avvik fra dette arealet kan forekomme ved senere oppmåling. Tomten heller mot sør og har gode solforhold. Naturtomt med gress- og lyngbevokst skogbunn og innslag av noen mindre trær. Gruset innkjøring og parkering på egen tomt. Helårsvei.

Parkering

Parkering på gruset areal på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Privat vei til hytta. Helårs drikkevann fra kilde ca 120 m fra hytta. Vannrett er tinglyst. Avløp av gråvann til terreng. Utedo i utebod.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 41 kvm

Totalt bruksareal: 41 kvm

Totalt primærrom: 32 kvm

Primærrom:

Kjøkken, stue og 2 soverom: 32 kvm

Sekundærrom:

Utebod med utedo: 9 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Bebyggelse

Oppført i bindingsverk på leca-grunnmur. Saltak tekket med shingel (fra 2015). Takrenner og nedløp (Nye takrenner i 2015). Vinduer med enkle glass og varevinduer. Overbygget inngangsparti og terrasse.

Standard

Trivelig og velholdt hytte i naturskjønne omgivelser. Hytta har en praktisk og koselig veranda/overbygd inngang, utabod med do, kjøkken, stue og to soverom med køyesenger og garderobeskap. Innlagt strøm. Vann hentes fra grendas vannkilde ca 120 meter fra hytta. Det er bygget ny trapp og satt inn hybelkomfyr etter at bildene ble tatt.

Hytta har lakkerte tregulv. Trepanel på vegger og i himling.

Plassbygd kjøkkeninnredning med malte fronter. Enkalt kokeapparat på gass og elektrisk kjøleskap.

Hytta kan selges med møbler og inventar.

Oppvarming

Åpen, murt peis, Jøtul 602 vedovn og panelovn i stua.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt som fritidsbolig siden 1977.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eiendommen har følgende rettigheter:

Dagboknr 1219, tinglyst 24.02.1977, type heftelse: Bestemmelse om veg og vannrett over gnr. 37, bnr. 50

Dagboknr 468, tinglyst 30.01.1997, type rettighet: Bestemmelse om vannrett til "Tangenkilden" m.m.

Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan for 214-2025 avsatt til fritidsbebyggelse.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 986,- for 2017. I dette inngår gebyr for eiendomsskatt og renovasjon.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.1.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 1.079,-.

Brøyting av felles vei utgjør ca kr 600,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 503.499,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Jan Martin Rønes
Daglig leder/Fagansvarlig Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?