Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 950 000,- for kr 1 950 000,-

fasade

fasade

fasade

Fasade vest

utsikt

Utsikt til Sølen

terrasse

Entré

stue

stue

Stue

Utsikt fra stua.

Flott peis i stua

kjøkken

Spisestue

bad

soverom

soverom

soverom

Vaskerom

Ved en av Engerdals mange sjøer.

Fra Jyltingsmarka i Engerdal

Milevis med oppkjørte løyper vinterstid.

Fra Galtåsknappen.

Mange flotte vann og elver i området

2Dplan

3Dplan

Engerdal - Nyere og lite brukt hytte med høy standard og flott beliggenhet på Hovden hyttefelt.

Lykkestaven 11

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 000 000,-

Engerdal - Nyere og lite brukt hytte med høy standard og flott beliggenhet på Hovden hyttefelt.: Engerdal - Nyere og lite brukt hytte med høy standard og flott beliggenhet på Hovden hyttefelt.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 000 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
69 / 69 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i Hovden hyttefelt, ca 800 moh, i nasjonalparkkommunen Engerdal. Området ved hytta byr på et flott turterreng både sommer og vinter, med fine turstier i sommerhalvåret og direkte adkomst til oppkjørte skiløyper vinterstid. Kort avstand til høyfjellet. Uansett årstid har du flotte fjellområder å ferdes i. I Engerdal finner du også Femundsmarka, og uendelig mange muligheter for naturopplevelser til fots, på sykkel, i kano eller kajakk. Meget gode jakt og fiskemuligheter finnes også i området.

Adkomst

Følg fylkesvei 26 nordover forbi Trysil og Engerdal sentrum. Ta til høyre ca 10 km nord for Engerdal sentrum og følg Hovdveien i ca 2,7 km. Ta så Lykkestaven til høyre og hold til høyre. Lykkestaven 11 ligger på høyre side av veien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 000 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Etasje

1

Byggeår

2014

Soverom

3

Primærrom

69m2

Bruksareal

69m2

Tomt

1207m2

KR-kode

641831

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lykkestaven 11, 2440 Engerdal

Gnr. 14, bnr. 432 i Engerdal kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.207 kvm. Vestvendt og meget solrik tomt med flott utsikt mot mektige Rendalssølen. Hovedsakelig naturtomt med naturlig vegetasjon av lyng og mose. Gruset gårdsplass med god plass for parkering.

Parkering

Gruset parkeringsplass på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei. Privat vann og avløp i fellesanlegg for hytteområdet.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 74 kvm

Totalt bruksareal: 69 kvm

Totalt primærrom: 69 kvm

Primærrom:

Entré, gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom og 3 soverom.: 69 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.07.2018 utført av Halvor Opseth.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i bindingsverk i tre, fundamentert på isolert betongplate. Utvendig panel av bred faspanel. Saltak tekket med shingelpapp.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Takstmannen har anmerket at det er lite fall mot sluk på vaskerom, og sluket er ikke inspisert grunnet vanskelig adkomst.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Nyere og lite brukt hytte med helårsvei, vann, avløp og strøm. Hytta har meget gode solforhold og flott utsikt. Flott peis i stua. Stor terrasse som delvis er overbygd, i tillegg er det et praktisk overbygg over inngang. Kjøkken med heltre innredning og malte, profilerte fronter. Integrert komfyr, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Bad med dusjhjørne, wc og servant nedfelt i heltre innredning med malte, profilerte fronter. Hovedsoverom har dobbeltseng med oppbevaringsskuffer på begge sider og to garderobeskap. De to andre soverommene har familiekøye med skuffer under og garderobeskap. Kjøkkeninnredning, baderomsinnredning, senger og garderobeskap er levert av Femund Hytter AS i samme flott stil.

Eksempel på materialvalg:

Gulv: Fliser i entré, bad og vaskerom. Parkett i øvrige rom.

Vegger: Beiset panel.

Himling: Beiset panel.

Hytta er tilknyttet Canal Digital via parabolantenne. Dekoder medfølger. Hytta selges møblert og med det meste av inventar ellers.

Oppvarming

Peis i stua. Varmekabler i bad og entré. Panelovner. Brannhemmende plater foran peisen mangler. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Selger har kontaktet utbygger med anmodning om å få utstedt ferdigattest. Selger er ansvarlig for at ferdigattest foreligger innen overtagelse.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Engerdalssetra hytteområde vedtatt 23.09.2009.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 2.567,- for 2018. I dette inngår gebyr renovasjon og eiendomsskatt.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8.750,-/ 6.130 kwh. pr. år.

Hytta har en årlig forsikringspremie på kr 1.245,-.

Avgift for vann, avløp, vei og løypeavgift utgjør kr 13.394,- for 2018.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.051.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Engerdal
Grunnkrets Engerdal

Steder i nærheten

Engerdalssætra 2.8 km
Risbakken 6 km
Kvilten 9.6 km
Sølenstua 15.2 km

Transport

Buss Engerdalssetra 3.5 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Dagligvare Coop Marked Engerdal 10.1 km
Dagligvare Joker Drevsjø 14.8 km
Postkontor / post i butikk Coop Marked Engerdal 10.2 km
Postkontor / post i butikk Joker Drevsjø 14.6 km
Bensinstasjon Circle K Engerdal 10 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 45.000,- av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jan Martin Rønes
Daglig leder/Fagansvarlig Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?