Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 300 000,- for kr 1 300 000,-

Lykkjavegen 1808

Lykkjavegen 1808

Lykkjavegen 1808

Lykkjavegen 1808

Lykkjavegen 1808

Lykkjavegen 1808

Lykkjavegen 1808

Lykkjavegen 1808

Koselig stue med vedovn som gir god varme

Vedovn

Stue

Kjøkken

Stue med vedovn og trapp opp mot hems

Stue med hems

Kjøkkeninnredning i plater med over- og underskap, skuffer.

Soverom med 4 sengeplasser

Soverom

Detaljbilde soverom

Detaljbilde soverom

FLOTT BELIGGENDE PÅ LYKKJA

Lykkjavegen 1808

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 490 000,-

FLOTT BELIGGENDE PÅ LYKKJA: *Stor tomt med utsikt mot Skogshorn og Tisleidalen *2 mål tomt* 20 min til Hemsedal!

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 1 490 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
29 / 29 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Lykkja er den høyest liggende grenda i Norge hvor det fortsatt drives gårdsdrift. Lykkja er en liten grend med omtrent 10 gårder, ca. 35 fastboende og eget kapell.

Et fantastisk utgangspunkt for både sommer og vinteraktiviteter. Skiløypene begynner ikke lang fra husveggen og ut i milevis med preparerte skiløyper i både Hemsedal og på Golsfjellet.

Merkede sykkelløyper samt mange flotte merkede stier og fjelltopper man kan bestige. Terrenget passer både for den aller minste og den som trener aktivt.

Meget bra solforhold på eiendommen hele året. Om sommeren fra tidlig morgen til sen kveld. Det er ikke vinterskygge på Lykkja. Det er åpent og luftig med flott utsikt over Tisleifjorden i øst, via Nøreli og fjellene i Hemsedal, bl.a. Storehorn, Veslehorn.

Lykkja er også en av de meste populære områdene når det gjelder fritidsbolig i Hemsedal. Her kan du trekke deg tilbake til fred og ro og oppsøke handel, restauranter, uteliv og aktiviteter i Hemsedal når du måtte ønske. Avstander er 21 km til Hemsedal sentrum og 24 km til Hemsedal skisenter. Hemsedal Skisenter er kåret som Norges beste skisenter. Bakkene passer for alle ferdighetsnivåer, har et fantastisk barne-/nybegynner-område, til fantastisk beliggenhet for heisnær frikjøring/ ekstremkjøring. I tillegg til golfbane og alpinanlegg i Grøndalen samt golfbane på Granheim, mellom Gol og Hemsedal, ca. 28 km til begge. Det er fiskevann rett i nærheten med badeplass og huset ligger midt i et flott jaktterreng til både fugl og hare. Fine muligheter for turer med kano på mange og spennende vann i nærområdet. Hemsila, nede i Hemsedal regnes som en av Norges beste ørretelver.

Lykkja tilbyr også ridning, kanefart, scooterutleie samt alle aktivitetene destinasjon Hemsedal har å tilby.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Kjør mot Hemsedal. Ta til høyre inn på vei 232. Ta til høyre inn på vei 231 som går over til Lykkjavegen. Følg denne og hytten vil komme på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 490 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1971

Soverom

1

Primærrom

29m2

Bruksareal

29m2

Tomt

1958m2

KR-kode

1516236

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lykkjavegen 1808, 3560 Hemsedal

Gnr. 53, bnr. 52, i Hemsedal kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.958,3 kvm. Tomt er naturtomt bevokst med bjørk. Eiendommen har vid utsikt og gode solforhold.

Parkering

Parkering på tomt.

Vei, vann og avløp

Hytta er ikke tilkoblet vann/avløp. Vann har blitt hentet i en brønn som ligger inne på eiendommen til grunneier/nabo. Foreligger ingen formell rettighet/avtale. De siste årene er drikkevann medbrakt.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 32 kvm

Totalt bruksareal: 29 kvm

Totalt primærrom: 29 kvm

Primærrom:

1. etasje 29 kvm: Kjøkken, stue og soverom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.01.2017 utført av Vidar (Takstmann Hemsedal) Sire. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Hytte bygget ca. 1971. Den er bygget i laftet justert plank og bindingsverk. Hytta har en enkel standard på overflater og utstyr. Den har innlagt strøm.

Grunnmur:

Ringmur av betong på terreng. Bjelkelag av tre med stubbloft av trebord over krypkjeller.

Krypkjeller under hoveddel er besiktiget fra gulvluke i soverom.

Vegger:

Yttervegger av justert laftet plank. Kjøkken/inngang i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende panel.

Tak:

Saltakkonstruksjon med åser. Taktekking er asfaltshingel, ny ca. 2007. Takrenner og nedløp av lakkert stål.

Vindu/ Dører:

Doble inn- og utadslående vindu med sprosser i trerammer. Ytterdør av tre med adkomst til kjøkken.

Rapport følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Koselig hytte på Lykja med idyllisk beliggenhet. Hytten har innlagt strøm. Hyggelig stue med hems. Vedovnen bidrar til god varme. Soverommet ligger i tilknytning av stuen. Her er det i dag 4 sengeplasser. Kjøkken med kjøkkeninnredning i plater med over- og underskap, skuffer. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Hytten er ikke tilkoblet vann eller avløp. I uthuset er det mulighet for oppbevaring av ved og diverse utstyr. Utedo er også å finne i uthuset.

Hemsedal kommune som opplyser pr. telefon at utnyttingen for eiendommen er ca 200 kvm. Muligheten for avløp må kontrolleres med lokal avløpsanlegg enten alene eller sammen med naboer. Det er nødvendig å søke om forholdene, det er aldri noen garanti for innfrielse.

Oppvarming

Oppvarming med ved og strøm. Montert peisovn i stue. Elektrisk hovedoppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til fritidsformål siden 1971. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til spredt bolig- fritids- eller næringsbebyggelse, i henhold til reguleringsplan 2012013 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 18.6.2015. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Hemsedal kommune som opplyser pr. telefon at utnyttingen for eiendommen er ca 200 kvm. Muligheten for avløp må kontrolleres med lokal avløpsanlegg enten alene eller sammen med naboer. Det er nødvendig å søke om forholdene, det er aldri noen garanti for innfrielse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 1.728,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for renovasjon.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca 2014: 4095 kwh, 2015: 4123 kwh, 2016: 4437 kwh. pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr1.528.499,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 2,99% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Mats Lund
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?