Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 650 000,- for kr 2 650 000,-

Områdeoversikt (leilighet markert med pil)

Områdeoversikt (leilighet markert med pil)

Områdeoversikt

Illustrasjonsbilde

Illustrasjonsbilde

Illustrasjonsbilde

Illustrasjonsbilde

Illustrasjonsbilde

Illustrasjonsbilde

Illustrasjonsbilde

Illustrasjonsbilde

Illustrasjonsbilde

Typisk hus i landbyen (ikke aktuelt bygg)

Resepsjonen

Spaanlegg

Klatrevegg

Utendørsspa

Skimuligheter

Skimuligheter

Bademuligheter

Kveldsstemning

Planskisse

Norefjell Ski og Spa

Norefjell Bøseter Fjellandsby Leil. 5055 - Hus M

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 650 000,-

Norefjell Ski og Spa: Fjellandsbyen. Delikat 4 roms topp/endeleilighet. Gode solforhold. Garasje og balkong.

Boligtype:
Leilighet, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 650 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 637,-
AREAL (P-ROM / BRA)
70 / 70 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Norefjell Ski og Spa ligger 810 meter over havet på solsiden av Norefjell. Dette er en komplett helårsdestinasjon med høy standard og aktiviteter for folk i alle aldre, både ute og inne. Beliggende i naturskjønne omgivelser på fjellet med frisk luft og storslåtte naturopplevelser. Ski in/ski out både for langrenn og alpint.

Fri adgang til mengder av aktiviteter, deriblant svømmebasseng, velvære spa og treningssenter. Verdt å nevne er en 16 meter høy klatrevegg i resepsjonsområdet som kan benyttet av både små og store. Komplett utstyr kan leies ved behov.

For den turglade anbefales toppturen opp Høgevarde (1459 moh) med nydelig utsikt over fjell og land. Her finnes også en åpen turisthytte man kan benytte seg av for en matbit. Man kan også ta turer i den fantastiske naturen på både hest og sykkel.

Ved Noresund ligger Norefjell Golfklubb vakkert til ved Krøderfjorden. En komplett golfbane med 18 hull, driving range, putting green og klubbhus.

For langrennentusiasten finnes det et omfattende løypenett som strekker seg inn i de tre kommunene Krødsherad, Sigdal og Flå. Adkomst til mer enn 200 km med løyper i rett utenfor døren.

For alpinisten finnes et fullverdig skianlegg med totalt 13 heiser og 28 nedfartsløyper. Terrengpark og barneområde med egen heis. Anlegget har meget gode solforhold, og er godt skjermet for nordavind. Bakken har også Nord-Europas største fall i skibakken - 1010 meter. Skiutleie og skiskole i anlegget, samt tilgang til skistall og smørebod. Etter en lang dag i bakken/sporet kan man ta seg en tur på afterski eller du kan slappe av i solveggen hjemme hos deg selv. Til sesongstart 2017/18 er det nå åpnet en ny flott 6-seters stolheis som erstatter den øverste gamle toseteren.

Det finnes også en flombelyst aktivitetsbakke for aking og skilek. Utendørs skøytebane m/ utlån av skøyter.

Om sommeren tilbys seteraktiviteter for barna. På Bøseter, som ligger inntil hotellet, kan barna delta i seterlivet med å "hjelpe til" med blant annet mating og stell av dyr. Dette er veldig populært for barnefamilier. I tilknytning til resortet har man også volleyballbane, innsjø og fine bademuligheter.

Egen bade- og treningsavdeling. Treningsrom med apparater for styrke- og kondisjonstrening. Badeavdelingen har basseng god temperatur, boblebad, badstue og IR-badstue. I ferieperioder tilbyr hotellet gruppetimer innenfor core, sirkeltrening og yoga.

Prøv også den prisvinnende spaavdelingen med 15 behandlingsrom og en velværeavdeling med utsikt til Gaustatoppen. Her finnes både innen- og utendørs champagne- og boblebad. Kuldekulp og varmekulp, fotbad, 2 badstuer, flere hvileområder, pent innredet Spa-lounge og bar med serving av mineralvann, øl og vin.

Adkomst

Fra Oslo: E18 til Sandvika - E16 Ringeriksveien til Hønefoss - RV 7 til Noresund - inn på RV 192 i Noresund frem til avkjørsel Norefjell.

Fra Drammen: RV 35 over Hokksund mot Vikersund - RV 280 ved avkjøring til Vikersund - inn på RV 7 til Noresund - inn på RV 192 i Noresund frem til avkjørsel Norefjell.

Beregnet kjøretid fra Oslo er ca 1,5-2 timer. Beregnet kjøretid fra Drammen er ca 1-1,5 timer. Tidsbruken er avhengig av vær- og kjøreforhold.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 650 000,-

Felleskostnader

Kr 1 637,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

2008

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

70m2

Bruksareal

70m2

Tomt

33519m2

KR-kode

551776

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Norefjell Ski og Spa: Bøseter Fjellandsby, Leil 5055 i hus M. 3536 Noresund. Gnr. 203, bnr. 15, snr. 62 i Krødsherad kommune.

Tomten

Festet tomt. Festeavgiften er kr 2.200.000,- pr. år. Denne seksjonens andel utgjør kr 6.544,- pr. år. Festeavgiften ble sist regulert 01.01.2016. Festeavgiften kan reguleres etter konsumprisindeksen hvert år. Festeavtalen utløper 06.04.2105. Løpetid på 99 år.

Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget, men det er p.t. usikkert hvilke vilkår som da vil gjelde. Dette som følge av dom fra menneskerettighetsdomstolen. Stortinget jobber med utarbeidelse av nye lovregler. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke. Iht. festekontrakten kan tomten ikke innløses. Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Det medfølger rett til 1 biloppstillingsplass i egenbruksperiodene, ikke fast plass, i underjordisk og oppvarmet garasjeanlegg. Garasjeanlegget har ladeplasser til EL-bil m/hurtigladere.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for stikkledninger til bygningene.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 70 m²

Totalt primærrom: 70 m²

Leiligheten inneholder: Entré/hall, stue med åpen kjøkkenløsning og spiseplass, 3 soverom, baderom og separat WC.

Ekstern bod til privat bruk som eier på ca 3 m².

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra byggetegninger. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er en 4-mannsbolig oppført i tre og betong. Vi gjør oppmerksom på at bygningen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende.

Standard

Flott 4-roms gjennomgående topp og endeleilighet i Fjellandsbyen. God innvendig standard med blant annet smakfult interiør og møblement, inventar og gulvvarme i alle rom. Romslig stue med store vinduer. Stilren kjøkkeninnredning i åpen løsning med stuen. Pent flislagt baderom samt gjestetoalett. Leiligheten har to uteplasser og får derfor både morgen og ettermiddagssol. Det er også en bod i forbindelse med inngangspartiet.

Entré/hall

Romslig og flislagt entré med god plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Tørketrommel i egen nisje.

Stue

Lekker stue med åpen kjøkkenløsning, gasspeis og utgang til balkong. God plass rundt spisebordet og i sofagruppen. Vinduer fra gulv til tak på stue og soverom.

Kjøkken

Stilren og fullt utstyrt kjøkkeninnredning med høy standard og hvitevarer fra Bosch. Store spiseplass i forbindelse med stue. Låsbart skap for eier over kjøkkenbenken.

Bad

Pent flislagt baderom med dusjnisje, servant, vaskemaskin og vegghengt toalett. Separat gjestetoalett.

Soverom

Stort hovedsoverom med dobbeltseng og skyvedørsgarderobe. Soverom II og III er innredet med familiekøye og har plass til 1 person i overkøye og 2 personer i underkøye. Totalt er det 8 sengeplasser i leiligheten.

Diverse

Det medfølger også en ekstern bod på ca 3 m² til privat bruk for eier.

Oppvarming

Vannbåren varme i alle gulv. Gasspeis i stuen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på hotellet med 3 leilighetsfløyer, parkeringshus og landsby datert 30.10.2009. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr. 13430, tinglyst: 12.12.2006: Festekontrakt m/vilkår, se punkt om tomt.

Dagboknr. 1012381, tinglyst 16.12.2008: Bestemmelse om utleieplikt, se punkt om diverse.

Dagboknr. 1012519, tinglyst 16.12.2008: Bruksrett til fellesarealer, se punkt om områdebeskrivelse.

Dagboknr. 1012569, tinglyst 16.12.2008: Bestemmelser om at felleskostnadene kan endres etter sameiets faktiske kostnader

I tillegg kommer tinglyst leieavtale: Dagboknr. 126269, tinglyst 13.02.2014: Rettighetshaver, Norefjell Resort AS: Tilbakeleieavtalen til Norefjell Resort om bruk til hotell.

Det er tinglyst 4 servitutter på eiendom, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av eiendommen. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten har tilbakeleieavtale med Norefjell Ski og Spa og det er derfor ikke tillatt med privat utleie av leiligheten. Kjøper forplikter seg til å inngå leieavtale med Norefjell Ski og Spa om tilbakeleie for bruk som hotell.

Eier kan selv benytte leiligheten i egenbruksperiodene. Egenbruksperiodene er som følger:

I perioden: 01.12 til 30.04: 4 valgfrie uker

I perioden: 01.05 til 31.07: 6 valgfrie uker

I perioden: 01.08 til 30.11: 6 valgfrie uker

Addendum: I tillegg er det anledning til å endre egenbruk i perioden 01.12-30.04 til å være jul/nyttår, vinterferien, påskeferien og seks valgfrie helger, mot en økning av de månedlige felleskostnadene på ca 60% (fra ca. 4.900/kvartal til ca. 7.900/kvartal). Beløpene kan bli endret. Leiligheten kan også benyttes på forespørsel med inntil 7 dagers varsel dersom hotellet har kapasitet.

Det stipuleres at brutto årlige leieinntekter på denne leiligheten, uten addendum, vil utgjøre ca. 40.000,-. Tilbakeleien beregnes ut fra netto losjinntekter for sameiet. Tilbakeleien er følgelig betinget av hotellets belegg. Videre trekkes hver enhet ut fra beregningsgrunnlaget i egenbruksperioder. Dette brytes helt ned til helg/ukebasis. I praksis betyr dette at man får høyere tilbakeleie ved å velge egenbrukshelger og uker med lavt belegg.

Ihht. tinglyst leieavtale må all utleie gå via driftsselskapet/hotellet.

Regulering

Norefjell Ski og Spa, herunder Bøseter Fjellandsby er i hovedsak regulert til hotell, leiligheter og fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsbestemmelser vedtatt 06.04.2006, sist endret 04.06.2009 med tilhørende kartkopi.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Velkommen til fantastiske Norefjell Ski og Spa; Bøseter Fjellandsby.

- Romslig veranda

- Oslos nærmeste høyfjell

- 1,5 time unna

- Kåret til Norges beste skihotell

- Resturant, pizzeria, lobbybar og nattklubb

- Klatrevegg og treningsrom

- Basseng, spa og velværeavdeling

- Fullt møblert med alt inventar

- 3 soverom og 8 sengeplasser

- Parkering i garasje

- Enkelt og bekymringsfritt

Informasjon om sameiet: Norefjell Ski og Spa består av sameiene Norefjell Ski og Spa Hotell Sameiet og Norefjell Ski og Spa Landsbyen Sameiet.

Leiligheten er tilknyttet Norefjell Ski og Spa Landsbyen Sameiet, med sameiebrøk 77/10806.

Sameiet består av 164 seksjoner, hvorav 161 seksjoner er leilighetsseksjoner (næringsseksjoner) tilsvarende denne leiligheten. 3 seksjoner (snr. 162-164) er seksjoner knyttet til driften av Norefjell Ski og Spa og består av restaurant, fellesområder, spaområder etc. Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

NB: Bilder i denne salgsoppgave er å betrakte som illustrasjonsbilder.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.637,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fyring, strøm, kabel-TV, vaktmestertjeneste, forretningsførsel, bygg- og innboforsikring, etc.

Fellesutgiftene justeres normalt årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Fellesutgiftene trekkes kvartalsvis i tilbakeleien. Ved egenbruk betales også for utvask og sengetøy kr 750,- pr gang. Festeavgiften kr 5.900,- pr år. Festeavgiften trekkes i tilbakeleien.

Eiendomsskatt utgjør kr. 2.400/år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til Staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.717.499,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum og omkostninger skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget da det ikke er anledning til å tegne eierskifteforsikring i forbindelse med salg av næringseiendom.

Boligkjøperforsikring

Det er ikke anledning til å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av næringseiendom.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som er vedlagt denne salgsoppgave og som også ligger på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert samt at legitimasjon må være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra eiendommens hjemmeside på finn.no eller krogsveen.no, så oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp og bør være gyldig i minimum 30 minutter. Vi gjør oppmerksom på at bud uansett ikke kan settes med kortere frist enn kl.12.00 etter siste annonserte visning.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag er avtalt til:

Fastpris: kr 56.250,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Markedspakke: kr 4.990,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Peder Selmer
Megler
Les mer om megler

Lurer du på noe?