Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 700 000,- for kr 2 700 000,-

Områdebilde (leilighet markert med pil)

Områdebilde (leilighet markert med pil)

Illustrasjonsbilde

Illustrasjonsbilde

Illustrasjonsbilde

Lobby

Spa

Bademuligheter på sommeren

Skimuligheter

Skimuligheter

Oversiktsbilde

Kveldsstemning

Plantegning (illustrasjon)

Norefjell Ski og Spa: Flott leilighet i 2. etg. i rekketun B med vestvendt beliggenhet. Balkong. Garasje.

Norefjell Ski og Spa - Rekketun B - seksjon 73

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 950 000,-

Norefjell Ski og Spa: Flott leilighet i 2. etg. i rekketun B med vestvendt beliggenhet. Balkong. Garasje.: Norefjell Ski og Spa: Flott leilighet i 2. etg. i rekketun B med vestvendt beliggenhet. Balkong. Garasje.

Boligtype:
Leilighet, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 950 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 300,-
AREAL (P-ROM / BRA)
76 / 76 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Norefjell, Oslos nærmeste høyfjell.

Norefjell Ski & Spa ligger 810 meter over havet på solsiden av Norefjell. Dette er en komplett helårsdestinasjon med høy standard og aktiviteter for alle aldre, både ute og inne. Beliggende i naturskjønne omgivelser på fjellet med frisk luft og storslående naturopplevelser. Ski in/ski out både for langrenn og alpint. Hotellet og området rundt er bygd og opparbeidet med ny infrastruktur.

Resortet ligger fredelig til på solsiden av Norefjell med en praktfull utsikt som strekker seg milevis innover fjellet.

Parker bilen i oppvarmet garasje, kom inn til en varm og ren leilighet med lintøy på sengen. Fri adgang til et vel av aktiviteter, deriblant basseng, velvære spa og treningssenter. Sluttrengjøring og vedlikeholdsfritt. Alt dette kan bli ditt i vakre omgivelser på Bøseter. Mange aktiviteter og spesielt gode tilbud i skoleferier.

For den turglade anbefales toppturen opp Høgevarde (1459 moh) med nydelig, landlig utsikt over fjell og land. Her finnes også en åpen turisthytte man kan benytte seg av for en matbit. Man kan også ta turer i den fantastiske naturen på både hest og sykkel. På vinteren kan man leie alpintutstyr, akebrett, skøyter mm.

Ved Noresund ligger Norefjell Golfklubb vakkert til ved Krøderfjorden. En komplett golfbane med 18 hull, driving range, putting green og klubbhus.

For langrennentusiasten finnes det et omfattende løypenett som strekker seg inn i de tre kommunene Krødsherad, Sigdal og Flå. Det finnes mer enn 200 km med løyper i nettet. og 120 km med løyper rett utenfor døren.

For alpinisten finnes et fullverdig skianlegg med totalt 13 heiser og 28 nedfartsløyper. Terrengpark og barneområde med egen heis. Anlegget har meget gode solforhold, og er godt skjermet for nordavind. Bakken har også Nord-Europas største fall i skibakken - 1010 meter. Skiutleie og skiskole i anlegget, samt tilgang til skistall og smørebod. Etter en lang dag i bakken/sporet kan man ta seg en tur på afterski eller du kan slappe av i solveggen hjemme hos deg selv.

Det finnes også en flombelyst aktivitetsbakke for aking og skilek. Utendørs skøytebane.

Innendørs tilbys en rekke aktiviteter. Verdt å nevne er en 16 meter høy klatrevegg som kan benyttet av både små og store. Komplett utstyr kan leies ved behov.

Egen bade- og treningsavdeling. Treningsrom med apparater for styrke-, kinesis- og kondisjonstrening. Badeavdelingen har basseng god temperatur, boblebad, badstue og IR-badstue. I ferieperioder tilbyr hotellet gruppetimer innenfor core, sirkeltrening og yoga.

Prøv også den prisvinnende spaavdelingen med 15 behandlingsrom og en velværeavdeling med utsikt til Gaustatoppen. Her finnes både innen- og utendørs champagne- og boblebad. Kuldekulp og varmekulp, fotbad, 2 badstuer, flere hvileområder, pent innredet Spa-lounge og bar med serving av mineralvann, øl og vin.

Adkomst

Fra Oslo: E18 til Sandvika - E16 Ringeriksveien til Hønefoss - RV 7 til Noresund - inn på RV 192 i Noresund frem til avkjørsel Norefjell.

Fra Drammen: RV 35 over Hokksund mot Vikersund - RV 280 ved avkjøring til Vikersund - inn på RV 7 til Noresund - inn på RV 192 i Noresund frem til avkjørsel Norefjell.

Beregnet kjøretid er ca 1,5-2 timer, avhengig av vær- og kjøreforhold.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 950 000,-

Felleskostnader

Kr 1 300,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

2008

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

76m2

Bruksareal

76m2

KR-kode

55174

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Norefjell Resort - rekketun B, 3536 Noresund. Gnr. 203, bnr. 9, snr. 73 i Krødsherad kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 83 kvm

Totalt bruksareal: 76 kvm

Totalt primærrom: 76 kvm

Leiligheten inneholder: Entré, stue med åpen kjøkkenløsning og spiseplass, 2 baderom og 3 soverom.

Ekstern bod til privat bruk som eier på ca 3 m².

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra byggetegninger. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Festet tomt. Festeavgiften er kr 2.200.000,- pr. år. Disse seksjonenes andel utgjør kr 1.477,- for egenbruksperiodene pr. år. Festeavgiften kan reguleres etter konsumprisindeksen hvert femte år. Festeavtalen utløper 06.04.2105. Løpetid på 99 år.

Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget, men det er p.t. usikkert hvilke vilkår som da vil gjelde. Dette som følge av dom fra menneskerettighetsdomstolen. Stortinget jobber med utarbeidelse av nye lovregler. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke. Iht. festekontrakten kan tomten ikke innløses. Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for stikkledninger til bygningene.

Bebyggelse

Bygningen er oppført i tre og betong.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, herunder krav til varig opphold, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende.

Standard

Pen 4-roms leilighet på hotellet. Leiligheten er delt i to (med "connecting-door" mellom) med en "hotell-suite" bestående av stue med kjøkken i åpen løsning og utgang terrasse, 2 soverom og bad/WC, samt et "dobbelrom" som består av soverom og bad/WC.

Entré: Flislagt entré med plass til oppbevaring av sko og yttertøy.

Stue: Lekker stue med gasspeis og åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse. Møblert med spisebord og sofa.

Kjøkken: Stilren og fullt utstyrt kjøkkeninnredning med høy standard og alle hvitevarer.

Bad: To pene flislagte baderom med dusjhjørne, servant og vegghengt toalett. Det ene badet er i tilknytning til dobbelrommet/soverom III.

Soverom: Hovedsoverom med dobbeltseng, garderobeskap og eget badekar med utsikt.

Soverom II er innredet med køyeseng og garderobeskap.

Soverom III har dobbeltseng, chaiselong, konsollbord og tv samt eget bad.

Totalt er det 6 sengeplasser i leiligheten.

Eksternt: Det medfølger rett til en biloppstillingsplass i egenbruksperiodene, ikke fast plass, i underjordisk og oppvarmet garasjeanlegg. Det medfølger også en ekstern bod til privat bruk for eier.

Oppvarming

Sentralfyr med radiatorer. Elektriske varmekabler på bad og ved inngangparti. Gasspeis i stuen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten har tilbakeleieavtale med Norefjell Resort og det er derfor ikke tillatt med privat utleie av leiligheten. Kjøper forplikter seg til å inngå leieavtale med Norefjell Resort om tilbakeleie for bruk som hotell. Det foreligger tilbakeleieavtale med Norefjell Resort. Dette innebærer at det er begrensninger i eiers adgang til å disponere leiligheten.

Eier kan selv benytte leiligheten i egenbruksperiodene.

Egenbruksperiodene er som følger:

-6 uker ifb. med sommerferie

-Høstferien

-Jule- og nyttårsferie

-Vinterferie

-Påskeferien

Tilbakeleien beregnes ut fra netto losjinntekter for sameiet og fordeles etter sameiebrøk. Tilbakeleien er følgelig betinget av hotellets belegg. For 2016 var tilbakeleien for denne leilighetstypen ca. kr 70.000,-. Tilbakeleie (50% av brutto inntekt) for evt. utleie i egenbruksperiode kommer i tillegg.

Parkering

Det medfølger rett til en biloppstillingsplass i egenbruksperiodene, ikke fast plass, i underjordisk og oppvarmet garasjeanlegg.

Ellers parkering etter gjeldende regler for området.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på hotellet med 3 leilighetsfløyer og parkeringshus datert 30.10.2009.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr. 13430, tinglyst: 12.12.2006: Festekontrakt m/ vilkår. Se punkt om tomt.

Dagboknr. 1012519, tinglyst 16.12.2008: Bruksrett til fellesarealer. Se punkt om områdebeskrivelse.

Dagboknr. 1012569, tinglyst 16.12.2008: Bestemmelser om at felleskostnadene kan endres etter sameiets faktiske kostnader

I tillegg kommer tinglyst leieavtale:

Dagboknr. 1011829, tinglyst 16.12.2008: Rettighetshaver, Norefjell Resort. Se punkt om diverse.

Det er tinglyst 5 servitutter på eiendom, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av eiendommen.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Regulering

Bøseter Fjellandsby er i hovedtrekk regulert til hotell, leiligheter og fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsbestemmelser vedtatt 06.04.2006, sist endret 04.06.2009 med tilhørende kartkopi.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Velkommen til fantastiske Norefjell Ski & Spa!

Denne leiligheten har en god og praktisk beliggenhet - i 2. etg. i Rekketun B med god, vestvendt beliggenhet!

- Romslig terrasse med gode solforhold!

- Oslos nærmeste høyfjell

- 1,5 time unna

- Kåret til Norges beste skihotell

- Resturant, pizzeria, lobbybar og nattklubb

- Klatrevegg og treningsrom

- Basseng, spa og velværeavdeling

- Fullt møblert med alt inventar

- 3 soverom og 6 sengeplasser

- Parkering i garasje

- Enkelt og bekymringsfritt

Ta kontakt med Peder Selmer på telefon 91 61 62 62 for avtale om visning.

Informasjon om sameiet: Norefjell Ski og Spa består av sameiene Estatia Resort Norefjell Hotell Sameiet og Estatia Resort Norefjell Landsbyen Sameiet. Leiligheten er tilknyttet Estatia Resort Norefjell Hotell Sameiet, med sameiebrøk 87/18095. Sameiet består av 129 seksjoner, hvorav 123 seksjoner er leilighetsseksjoner (næringsseksjoner) tilsvarende denne leiligheten. 6 seksjoner (snr. 50 og 125-129) er seksjoner knyttet til driften av Norefjell Ski og Spa og består av restaurant, fellesområder, spaområder etc. Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.286,- pr. mnd. og inkluderer: Varmt vann, fyring, strøm, kabel-tv, vaktmestertjeneste, forretningsførsel, bygg- og innboforsikring, etc.

Fellesutgiftene justeres normalt årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Fellesutgiftene trekkes kvartalsvis i tilbakeleien.

Ved egenbruk (av hele boenheten) betales også for utvask og sengetøy kr 750,- pr gang.

Festeavgiften kr 1477,- pr år - pr. 1.1.17. Festeavgiften trekkes i tilbakeleien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til Staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.024.499,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum og omkostninger skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget.

Boligkjøperforsikring

Det vil ved kjøp av eiendommen bli tegnet boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring AS, med mindre det gis beskjed om at dette ikke ønskes. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel og det er frivillig å tegne forsikringen. Les mer om forsikringen på www.help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som er vedlagt denne salgsoppgave og som også ligger på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert samt at legitimasjon må være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra eiendommens hjemmeside på finn.no eller krogsveen.no, så oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp og bør være gyldig i minimum 30 minutter. Vi gjør oppmerksom på at bud uansett ikke kan settes med kortere frist enn kl.12.00 etter siste annonserte visning.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Peder Selmer
Megler
Les mer om megler

Lurer du på noe?