Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 750 000,- for kr 1 750 000,-

fasade

fasade

fasade

utsikt

utsikt

stue

stue

Spisestue

Tv-stue

kjøkken

kjøkken

bad

bad

soverom

soverom

soverom

soverom

Kart - Nabolagsprofil

3Dplan

2Dplan

Engerdal Østfjell

Øvre Knulmyrvei 7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 750 000,-

Engerdal Østfjell: Stor hytte på selveiet tomt. 4 soverom, 2 bad. Flott utsikt.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 1 750 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
103 / 107 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i Engerdal Østfjell, 5 km fra Engerdal sentrum. Usjenert med god avstand til nabohytter. Området byr på et flott turterreng både sommer og vinter, med fine turstier i sommerhalvåret og direkte adkomst til oppkjørte skiløyper vinterstid. Kort avstand til høyfjellet. Uansett årstid har du flotte fjellområder å ferdes i.

Adkomst

Avkjøring fra riksvei 26 rett nord for Engerdal sentrum, skiltet Engerdal Østfjell. Følg Østfjellveien i ca 4,1 km og ta Øvre Knulmyrvei til høyre. Hytta ligger som tredje hytte på høyre side.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 750 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1990

Soverom

4

Primærrom

103m2

Bruksareal

107m2

Tomt

1178m2

KR-kode

64172

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Øvre Knulmyrvei 7, 2440 Engerdal

Gnr. 15, bnr. 225 i Engerdal kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 113 kvm

Totalt bruksareal: 107 kvm

Totalt primærrom: 103 kvm

Primærrom:

Entré, gang, stue, tv-stue, kjøkken, 4 soverom og 2 bad: 103 kvm

Sekundærrom:

Utvendig sportsbod: 4 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Halvor Opseth. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 1.178 kvm. Sørvestvendt naturtomt med meget gode solforhold og utsikt mot Sølen og Kvitvola. Vegetasjon er hovedsakelig lyng og lav fjellskog. Gruset innkjøring med parkering. Usjenert beliggenhet med god avstand til nabohytter. Friområde på to sider.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra privat vei. Privat vann. Eget vannverk i området.

Eiendommen har privat tett kloakkum. Tømmes etter behov. Gråvann til infiltrasjon i terreng.

Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Ifølge kommunen arbeides det med planer for kommunalt avløpsanlegg i Engerdal Østfjell.

Bebyggelse

Hytta er oppført i stavlaft på betongvanger. Utvendig stående faspanel og 6" tømmer i gavl. Sperretak på åser av høvlet rundtømmer. Taktekking er torv på knasteplast. To-lags koplede vinduer med faste sprosser. Overbygget inngsangsparti og stor vestvendt terrasse av trykkimpregnert tre med rekkverk.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Høydeavvik mellom opprinnelig hytte og tilbygg mot nord. Enkelte vinduer bærer preg av alder og slitasje. Rørgjennomføring på bad menger oppbrett. Kun naturlig avtrekk fra bad.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Ombygd/renovert

Tilbygget i 2006.

Standard

Stor og innholdsrik hytte med utvendig sportsbod og praktisk overbygget inngangsparti tilknyttet stor, sørvestvendt terrasse. Fire soverom, hvorav tre har plass for dobbeltseng. Lys og hyggelig, tredelt stue med egen spisestue. Fleksibel planløsning med mulighet for ulike møbleringsalternativer. Egen liten tv-stue. Hytta har også to bad, begge med servant, dusjkabinett og toalett. Åpen kjøkkenløsning med innredning med lakkerte profilerte fronter. Lakkert heltre benkeplate. Dobbel stålkum, komfyr, ventilator, kjøl/frys og oppvaskmaskin.

Eksempel på materialvalg:

Gulv: Furugulv. Vinylbelegg med gulvvarme på begge bad.

Vegger: Trepanel. Laftet tømmer i gavl.

Himling: Trepanel. Dels skråhimling med kraftige takåser.

Noen vegger og himlinger er behandlet med hvit beis.

Sanitær: Ett bad med dusjkabinett, wc, heldekkende servant med underskap, speilskap og høyskap med syrelutede fronter fra Foss bad. Ett bad fra 2006 med dusjkabinett, wc, servant, benkeskap og speilskap i hvit, glatt utførelse. Varmtvannsberedere i kjøkkenbenk og på det nyeste badet.

Oppvarming

Varmekabler på begge bad. Peisovn i stua med pipe og brannmur forblendet med naturstein. Panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Parkering

Gruset innkjøring og parkering på egen tomt.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for tilbygg fra 2006. Det er ikke utstedt ferdigattest for opprinnelig hytte. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 963, tinglyst 04.03.1982, type heftelse:

Leieavtaler: RETTIGHET

Rettighetshaver: ENGERDAL ØSTFJELL AS

Rett til planlegging av hytteområde med flere bestemmelser. Gjelder denne matrikkel med flere. Denne avtalen antas å ikke ha direkte betydning for denne eiendommen.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Engerdal Østfjell A-F datert 19.12.2002 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Det meste av møbler og inventar kan overtas etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 4.572,- for 2016. I dette inngår gebyr for eiendomsskatt, renovasjon og slamtømming.

Vann/avløpsavgift og vegavgift til Engerdal Utmarkslag kr. 2.252,- for 2016.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca 8.500 kwt pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på ca kr 2.000,-.

Frivillig medlemskap i hytteforeningen kr 300,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.794.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Engerdal
Grunnkrets Engerdal

Steder i nærheten

Engerdalssætra 11.1 km
Heggeriset 13.9 km
Risbakken 13.9 km
Kvilten 17.5 km

Transport

Bussholdeplass Engerdal sentrum 4.8 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Postkontor Coop Marked Engerdal 4.8 km
Postkontor Joker Drevsjø 22.5 km
Dagligvare Coop Marked Engerdal 4.8 km
Dagligvare Nærmat Engerdal 14.4 km
Bensin Statoil Service Engerdal 4.6 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Jan Martin Rønes
Daglig leder/Fagansvarlig Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?