Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 950 000,- for kr 950 000,-

Fasade (1)

Fasade (2)

Fasade (3)

Fasade (4)

Fasade (5)

Terrasse

Terrasse (2)

Terrasse (3)

Uteområdet

Terrasse med inngangsparti

Inngangsparti

Stue (1)

Stue (2)

Stue (3)

Stue (4)

Spisebord

Utsikt fra stua

Kjøkken (1)

Kjøkken (2)

Soverom 1

Soverom 2

Nissedal - Kyrkjebygdheia | Koselig hytte i naturskjønne omgivelser. Flotte turområder og skiløyper i umiddelbar nærhet.

Sylvtjønn 16

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 050 000,-

Nissedal - Kyrkjebygdheia | Koselig hytte i naturskjønne omgivelser. Flotte turområder og skiløyper i umiddelbar nærhet.: Nissedal - Kyrkjebygdheia | Koselig hytte i naturskjønne omgivelser. Flotte turområder og skiløyper i umiddelbar nærhet.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 1 050 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
41 / 44 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Koselig hytte med skjermet beliggenhet i naturskjønne omgivelser. Fantastisk utsikt utover Huvtjønn, Breilivatn, Holmvatn og fjellheimen rundt. Hytta ligger i et solrikt område med sol fra tidlig morgen til sen kveld. Kyrkjebygdheia ligger ca. 720 meter over havet. Det er flott turterreng både sommer og vinter. I området er det flere fjellvann med fiskemuligheter, husk fiskekort. Fra hytta er det ca. 4,4 kilometer til skianlegg med skitrekk, som har en høydeforskjell på ca. 220 meter og en lengde på ca. 980 meter. Det er aktivt løypelag som sørger for milevis med skiløyper om vinteren. Gå inn på nettsiden www.kbhl.no for løypekart og informasjon om skiløypene. For mer informasjon om området: www.kyrkjebygdheia.no.

Adkomst

Følg Riksvei 41 fra Treungen og ta til høyre opp til Kyrkjebygdheia. Følg veien oppover og hold til venstre ved broen og deretter til høyre. Følg veien gjennom bom og forbi skibakken. Ikke ta av mot Sylvtjønn, men følg veien ca. 960 meter forbi vannet på høyre side. Etter vannet tar du til høyre og følger veien ca. 250 meter til den stopper. Hytta ligger på høyre side ca. 150 meter fra veien, og er merket med salgsplakat fra Krogsveen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 050 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Etasje

1

Byggeår

1970

Soverom

2

Primærrom

41m2

Bruksareal

44m2

Tomt

1076m2

KR-kode

281859

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sylvtjønn 16, 3854 Nissedal

Gnr. 12, bnr. 82 i Nissedal kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.076 kvm. Tomten består av naturtomt med fjell, lyng og trær. Terrasser i trevirke.

Parkering

Parkering ved veien på opparbeidet plass, ca. 360 meter i flatt terreng med sti fram til hytta.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Hytta har ikke innlagt vann eller avløp, men har vann til hytteveg med felles retningslinjer. Selger opplyser at vannet har bra kvalitet og kan brukes som drikkevann. Utedo med to seter.

Kyrkjebygdheia AS ønsker tilknytning til kommunalt vann- og avløpsanlegg. Selger har betalt et anleggsgebyr på kr. 60.000,- for tilknytning til kommunalt vann- og avløpsanlegg, men har ikke installert det i hytta. Hvis ny eier ønsker å installere vann og kloakk i hytta, må kostnader til kloakkpumpe, rørlegger, graving, osv. påregnes. Hvis nye eier skal gjøre byggeendringer og sender byggesøknad til kommunen, vil det komme krav fra kommunen om at ny eier må installere vann og kloakk.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 44 kvm

Totalt primærrom: 41 kvm

Primærrom:

Stue, kjøkken, 2 soverom, gang og toalettrom: 41 kvm

Sekundærrom:

Bod: 3 kvm

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Hytta har gjennomført materialbruk med tregulv, panel på vegger og panel i himling. Plassbygd og enkel kjøkkeninnredning med slette fronter. Romslig stue med plass til sofa og spisestue.

Oppvarming

Peis med parafinkabin i stua, ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til fritidsboligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen, som ikke var vanlig for hytter på oppføringstidspunktet.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eiendommen har tinglyst rett til adkomst, parkering og vann på gnr. 12 og bnr. 5, 95, 97-100 og 110. Rettigheten er tinglyst med dagboknr 1696, dato 09.11.1971.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsboligformåli i henhold til reguleringsplan Huvtjønnskarine datert 28.10.2008 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 19.11.2009.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr. 1.755,- for inneværende år. I dette inngår gebyr renovasjon. Kommunale avgifter blir delt opp i 4 terminer. Nytt i år er at de fleste fritidsboliger har fått et årlig feie-/tilsynsgebyr på kr. 275,- pr pipe. Hytta har 1 stk. pipe som ikke er blitt fakturert tidligere i år, og som vil komme med på 4. termin.

Eiendomsskatten er kr. 694,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.600,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 1.050,-.

Velavgift er kr. 200,- pr. år.

Veiavgift på kr. 2.050,- pr- år.

Felles borrehull, avgift kr. 200,- pr. år.

Frivillig skiløypeavgift på kr. 800,- pr. år.

Frivillig ekstra gjestekort for veibom på kr. 400,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr. 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 1.077.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nissedal
Grunnkrets Nissedal

Steder i nærheten

Tveitane 6.7 km
Kyrkjebygda 7.3 km
Nes 12.2 km
Nordbygdi 12.1 km

Transport

Flyplass Kristiansand Kjevik 140.1 km
Bussholdeplass Nissedal kyrkje 7.8 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Dagligvare Nærbutikken Nissedal 8.3 km
Dagligvare Spar Treungen 26.1 km
Postkontor Nærbutikken Nissedal 8.3 km
Postkontor Spar Treungen 26.1 km
Bensin Best Lauvland 27.6 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr. 45.000,-

Grunnhonorar: kr. 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr. 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr. 13.500,-

Visningshonorar: kr. 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr. 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr. 250,- pr. utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Thomas Johan Nilsen
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?