Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 590 000,- for kr 2 590 000,-

Utsjå 69

Utsjå 69

Utsjå 69

Fasade og innkjørsel - plass til 3-4 biler

Entré med fliser og varmekabler

Fasade

Hygge i utestua!

Flott utsikt mot Nisser!

Gautefall / Utsjå - Flott familiehytte med god standard og nydelig utsikt! Gode solforhold.

Utsjå 69

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 690 000,-

Gautefall / Utsjå - Flott familiehytte med god standard og nydelig utsikt! Gode solforhold. : Gautefall / Utsjå - Flott familiehytte med god standard og nydelig utsikt! Gode solforhold.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 2 690 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
112 / 127 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Utsjå hyttegrend ligger i nærheten av bygda Heimdal i Nissedal kommune, ca. 10 km fra Gautefall og om lag 6 km til Treungen sentrum. Hytta ligger høyt i terrenget og har en nydelig utsikt mot Nisser og fjellene omkring. Det er et naturskjønt område som har "alt" til både vinter-og sommersesongen!

På vinterstid er det oppkjørte skiløyper rett i nærheten. I tillegg har man tilgang til mange flotte skiløyper rundt på Gautefall. Ved Gautefall hotell er det blant annet lysløype og skiskytteranlegg. Gautefall skisenter byr på flere alpinbakker for både store og små. Her er det 15 nedfarter, 2 stolheiser, 3 skitrekk og 2 rullebånd.

Gautefall er en populær helårsdestinasjon med fine bade-og fiskemuligheter om sommeren, flott tur terreng for den som liker å gå i skogen, jakt og bærplukking om høsten. Området er perfekt for avkobling og aktive ferier året rundt.

I Treungen sentrum finner du blant annet dagligvare butikker, post, bank osv. Her ligger også Nisser, et flott ferskvann med flere badestrender. I området finner du også bensinstasjon.

Adkomst

Frå Østlandet: Følg riksveg 39 gjennom Drangedal, retning Dalen. Etter en stund, ved Bostrak, tar du til venstre på riksveg 356 mot Gautefall og Treungen. Noen kilometer etter hotellet på Gautefall tar du til venstre mot Heimdal og følger skilta mot Utsjå.

Frå Sørlandet: Følg riksveg 41 forbi Åmli, helt til Treungen. Rett etter steinbrua i Treungen sentrum tar du til høyre på riksveg 356 mot Gautefall. Etter noen kilometer tar du til høyre mot Heimdal og følger skilta mot Utsjå.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 690 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2007

Soverom

4

Primærrom

112m2

Bruksareal

127m2

Tomt

940m2

KR-kode

261851

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Utsjå Hyttegrend, 3855 Treungen

Gnr. 36, bnr. 107 i Nissedal kommune.

Tomten

Eiet tomt på 940 kvm. Tomta ligger høyt i terrenget og skråner noe.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i innkjørselsen med plass til ca. 3-4 biler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 120 kvm

Totalt bruksareal: 127 kvm

Totalt primærrom: 112 kvm

Primærrom:

1. etg: Entré, bad/vaskerom, stue, kjøkken, wc-rom og 2 soverom : 72 kvm

2. etg: Loftstue og 2 soverom: 40 kvm

Sekundærrom:

Tekniskrom/bod og to uteboder: 15 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.04.18 utført av Ole-Erik Vegheim. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Koselig og velholdt hytte med en god planløsning. Her har du alt man trenger i første etasje i tillegg til en praktisk loftsetasje som har gode soverom og en trivelig loftstue. Den perfekte familiehytta året rundt!

I entréen er det fliser på gulv med varmekabler. Det er toalettrom i gangen som gir lett adkomst og er praktisk når familien stort sett nyter dagene utendørs. Her er det også flis og varmekabler på gulv.

Åpen stue-og kjøkkenløsning gir et stort og luftig allrom hvor det er plass til et stort spisebord og en hyggelig sofagruppe. Her er det lakkert furugulv, beiset panel på vegger og himling. I stuen er det store vindusflater som gir deg en fantastisk utsikt mot Nisser og fjellene rundt.

Kjøkkeninnredningen er av bjørk og har mørk laminert benkeplate. Her har du god benke-og skapplass. Komfyr og kjøleskap følger ikke med.

Badet har et pent flislagt gulv med varmekabler. Her er det liggende panel på vegger og panel i himling med spotter. Et romslig bad med opplegg til vaskemaskin.

1. etajse inneholder hovedsoverommet med god plass til dobbeltseng. Soverom 2 inneholder en familiekøye og garderobeskap. I 2. etasje finner du soverom 3 som i dag er innredet med dobbeltseng og kommode. I tillegg er soverom 4 svært romslig og er i dag innredet som familierom med dobbeltseng og to enkeltsenger.

Terrassen er bygd på de senere år og strekker seg nå nesten rundt hele hytta. Det er en lite terrasse bak hytta med god le for vind og med herlig morgensol. Utover dagen kan du forflytte deg ved inngangspartiet hvor du i tillegg har overbygg. Videre er terrassen utvidet på vestsiden og går " i ett" med naturen. Her er det ingenting som skygger for den helt utrolige utsikten man har mot Nisser og naturen rundt! I tillegg er det bygget en koselig utestue med overbygg hvor man kan samle seg foran bålpannen eller bare kose seg under varmelampa.

Hytta har en liten bod/teknisk rom inne og to praktiske uteboder. Ny utebod ble bygget i 2015 er svært romslig.

Oppvarming

Varmekabler i gang og bad. Peisovn i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.08.2007. I tillegg er det bygget på en utebod i senere tid, ferdigattest på tilbygg er datert 13.04.2015. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsformål i henhold til reguleringsplan "Utsjå hyttegrend" datert 29.06.2005. Det skal bygges på to av tomtene som ligger bak hytta etter følgende reguleringsplan, samt på tomta nedenfor til venstre over veien.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Det vil bli mulighet til å legge inn fibernett via Altibox. Grunneier er i dialog med telefiber om dette og man kan allerede nå melde seg på om dette er ønskelig.

Møbler følger med i handelen foruten om noe møblement i 2. etg, herunder sofa, tv, dobbeltseng og to kommoder. Kjøleskap og komfyr følger ikke med.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 6.854,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, eiendomsskatt, renovasjon og feiing/tilsyn. I tillegg belastes faktisk bruk av vann/avløp med hhv. kr.15,- (vann) og kr. 11,25 (avløp) pr. m3. Alle beløp er inkl. mva. Utgifter for siste år for nåværende eier var kr. 813,-

Eiendomsskatten er kr 2.580,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14.147,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Nemi forsikring og har polisenr. 2136414.

Velavgift er kr 500,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har en kostnad på kr 1.500,- pr. år.

I tillegg betales det kr 3.664,- pr. år for brøyting/strøing av fellesvei og telefon til bom. Eier betaler i tillegg kr 850,- pr. år for brøyting av egen innkjørsel.

Ring hytta varm kr 941,- for 2017 (årlig abo + sms varsel) Dette abonnomentet kan overtas av ny eier.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter ved kjøp til prisantydning: kr 2.758.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nissedal
Grunnkrets Homme/heimdal

Steder i nærheten

Heimdal 3.3 km
Tjønnefoss 9.3 km
Haugsjåsundet 13.3 km
Haugsjå 16.6 km

Transport

Flyplass Kristiansand Kjevik 117.2 km
Bussholdeplass Heimdalskrysset 3.4 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Postkontor Spar Treungen 6.9 km
Postkontor Nærbutikken Nissedal 25.8 km
Dagligvare Coop Prix Treungen 6.5 km
Dagligvare Spar Treungen 6.9 km
Kiosk/video Gautefall Alpinsenter 14.6 km
Bensin Best Lauvland 6.3 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,8% av salgssum

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

Markedspakke: kr 22.000,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Tone Cecilie Rindebakken
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?