Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 880 000,- for kr 880 000,-

fasade

ute

fasade

terrasse

ute

utsikt

stue

stue

kjøkken

soverom

soverom

detalj

detalj

bad

bad

Utsikt

Utsikt mot Sølen

2Dplan

3Dplan

Engerdal - Trivelig hytte med helårsvei, vann og strøm i Volbrenna. Storslagen utsikt til Kvitvola, Ulvåberget og Sølen.

Volskarvveien 15

Vis på kart

Prisantydning

Kr 900 000,-

Engerdal - Trivelig hytte med helårsvei, vann og strøm i Volbrenna. Storslagen utsikt til Kvitvola, Ulvåberget og Sølen.: Engerdal - Trivelig hytte med helårsvei, vann og strøm i Volbrenna. Storslagen utsikt til Kvitvola, Ulvåberget og Sølen.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
52 / 53 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i Volbrenna hyttefelt, ca 720 moh, i nasjonalparkkommunen Engerdal. Området ved hytta byr på et flott turterreng både sommer og vinter, med fine turstier i sommerhalvåret og direkte adkomst til oppkjørte skiløyper vinterstid. Kort avstand til fjellet. Uansett årstid har du flotte fjellområder å ferdes i. I Engerdal finner du også Femundsmarka, og uendelig mange muligheter for naturopplevelser til fots, på sykkel, i kano eller kajakk. Meget gode jakt og fiskemuligheter finnes også i området.

Adkomst

Fra Trysil følger du fylkesv. 26 nordover og forbi Engerdal sentrum. Ta så til venstre ca 6,5 km fra Engerdal sentrum mot Sølenstua og følg Vestveien i ca 4,3 km. Ta så til venstre ved skilt "Volbrenna" og følg Volskarvveien i 430 meter. Eiendommen ligger da på høyre side.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 900 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1967

Soverom

2

Primærrom

52m2

Bruksareal

53m2

Tomt

1000m2

KR-kode

641842

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Volskarvveien 15, 2440 Engerdal

Gnr. 15, bnr. 363, fnr. 13 i Engerdal kommune.

Tomten

Punktfestet tomt uten oppgitt areal. I de tilfeller det ikke er oppgitt areal sier tomtefesteloven at det er 1.000 kvm som disponeres av fester etter nærmere angitte bestemmelser. Hovedsakelig naturtomt. Opparbeidet uteareal med heller og støttemur i naturstein. Tomten ligger i vesthellende terreng og har meget gode solforhold og storslagen utsikt mot Kvitvola, Ulvåberget og Rendalssølen (1755 moh)

Festeavgiften er kr 1.951,- pr. år.

Festeavgiften ble sist regulert 2014, og denne kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen.

Festeavtalen løper til den sies opp av fester, eller innløses.

Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves.

Kopi av lov om tomtefeste kan fås ved henvendelse til megler.

Parkering

Parkering på grus/gressbevokst areal rett ved hytta.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei som administreres av et veilag som er under etablering. Eiendommen er tilknyttet kommunal vannledning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Eiendommen har privat septiktank.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 60 kvm

Totalt bruksareal: 53 kvm

Totalt primærrom: 52 kvm

Primærrom:

Entré, gang, bad, stue, kjøkken og to soverom: 52 kvm

Sekundærrom:

Innvendig bod: 1 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.07.2018 utført av Harald Juliussen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Hytta er iht. rapport fra takstmann oppført med yttervegger av beiset laftetømmer.

Mønetak, antatt med takstoler/sperrer med tekking i hovedsak av Plannja Combipanner og dels med korrugerte metallplater. Hytta har trevinduer med 2-lags isolerglass og koblede vinduer. Inngangsdør i malt tre med glass fra 1993. Nyere balkongdør med 2-lags isolerglass.

Veranda på ca. 12 kvm med gulv og trapp av impregnerte materialer.

Gulvet heller litt på ett soverom. Det er observert stokkmaur i lite omfang i 2016. Fjernet av Pelias som har hatt halvårlig kontroll etterpå uten å se tegn til maur. Ny taktekking på en side av hytta.

Uthus med to rom oppført i uisolert bindingsverk.

Rapport fra takstmann følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Trivelig hytte med helårsvei, vann og strøm.

Kjøkkeninnredning med profilerte furufronter og laminerte benkeplater. Komfyr m/ventilator, kjøl- og fryseskap, vaskemaskin og tørketrommel.

Bad med dusjkabinett , klosett og heldekkende servant nedfelt i baderomsinnredning. Vegghengt varmtvannsbereder i bad. Frostsikker utekran.

Eksempel på materialvalg:

Gulv: Lakkert tre, vinylbelegg og fliser.

Vegger: Laftet tømmer og panel.

Himling: Himlinger av panel.

Oppvarming

Varmekabler i baderomsgulv. Peisovn i stua. Panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Kommunen opplyser videre at det er gitt byggetillatelse for oppføring av hytta i 1968. Tilbygg til denne ble godkjent i 1976. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for heftelser med unntak av festekontrakten, tinglyst 14.05.2018.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelsei henhold til reguleringsplan for Volbrenna hytteområde datert 14.07.2010 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Hytta selges med møbler og inventar inngår i salget. Unntak for tv, en bordlampe og enkelte personlige gjenstander.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 7.024,- for 2018. I dette inngår gebyr for vann, slamtømming, renovasjon og eiendomsskatt.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,- / 10.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 1.542,-.

Veiavgift er ikke fastsatt da veilaget er under etablering. Antatt ca kr 1.500 pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 923.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 45.000,- av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jan Martin Rønes
Daglig leder/Fagansvarlig Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?