Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 800 000,- for kr 2 800 000,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VISNING AVLYST! EIENDOMMEN ER SOLGT ETTER AVTALE DIREKTE MELLOM KJØPER OG SELGER!

Åråsvågen 221

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 700 000,-

VISNING AVLYST! EIENDOMMEN ER SOLGT ETTER AVTALE DIREKTE MELLOM KJØPER OG SELGER!: VISNING AVLYST! EIENDOMMEN ER SOLGT ETTER AVTALE DIREKTE MELLOM KJØPER OG SELGER!

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 700 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
89 / 97 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Åråsvågen!

Flott fritidseiendom med idyllisk beliggenhet ved sjøen i blindvei like ved stort friluftsområde. Eiendommen ligger i et etablert hyttefelt som er bebygget med fritidsboliger og eneboliger. Tomten er opparbeidet med stor gruset innkjørsel, bod og romslig terrasse. Hytten har lun og god beliggenhet med gode solforhold på terrasse samt nydelig utsikt. Nærhet til sjøen sikrer muligheter for å tilbringe tid utendørs med mange flotte badeplasser og gode fiskemuligheter. Det er også en merket turløype mot Øksnes som starter like ved hytten. Denne går gjennom et flott naturlandskap med utsikt mot både havet og nordover mot Gulen.

Fra eiendommen er det kort vei til barnehage, barne- og ungdomsskole og kjøpesenteret Mastrevik Torg med bl.a. matbutikk, apotek m.m. Ballbinge, idrettshall, kunstgressbane og friidrettsbane er i nær tilgang. For øvrig få minutters kjøring til sentrale arbeidsplasser på Mongstad. Ca 15 minutters kjøring til Mongstad. Ca. 45 minutters kjøring til Knarvik og ca. 1 t og 10 minutters kjøring til Bergen.

Kjøper kan overta båtfeste som selger disponerer like i nærheten av hytten. Selger kan kontaktes for ytterligere informasjon.

Fra eiendommen er det ca. 10 minutters kjøring til idylliske og historiske Kjelstraumen Vertshus.

Austrheim er kjent for sin vakre skjærgård med over 450 øyer og holmer og er svært populært blant båtturister.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Fra Bergen sentrum kjører en nordover i retning Knarvik. Fra Knarvik kan en velge å kjøre til Austrheim via Lindås (se skilting mot Mongstad) eller over Radøy (følg skilting mot Austrheim). Ved Årås bedehus tar en av inn på Åråsvågen og følger denne veien til nr. 221. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 700 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2007

Soverom

3

Primærrom

89m2

Bruksareal

97m2

Tomt

1100m2

KR-kode

741736

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Åråsvågen 221, 5943 Austrheim

Gnr. 148, bnr. 98 i Austrheim kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 110 kvm

Totalt bruksareal: 97 kvm

Totalt primærrom: 89 kvm

Bruksareal:

Hytte 97 kvm

Primærrom:

Hytte:

1. etasje 89 kvm: Entré, bad/vaskerom, toalett, tre soverom, kjøkken og stue

Sekundærrom:

Hytte:

1. etasje 8 kvm: Utvendig sportsbod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.04.2017 utført av Lund Takstingeniør AS ved Tom Erik Lund.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 1.100 kvm.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i på ringmur av elementer på faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Det er støpt gulv på grunn av betong i boligen. Gulvet er støpt på EPS (lastbærende isolasjon) og dampsperre av aldringsbestandig plast. Boligen har yttervegger av isolert bindingsverk av trekonstruksjoner. På utsiden er bindingsverket kledd med 9 mm vindtette bygningsplater. Innvendig er bindingsverket påmontert aldringsbestandig diffusjonstett plast. Boligen har et valmtak av w-stoler bekledd med sutak og takstein.

Rapport følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Flott fritidseiendom med moderne vinterisolert hytte/hus. Flott beliggenhet vendt mot Åråsvågen i fremste rekke i feltet. Fra eiendommen er det fri utsikt ut Åråsvågen og videre mot Fensfjorden og Gulen (Byrknesøy) i Sogn og Fjordane. Eiendommen grenser mot stort friareal med gode turmuligheter. Det er opparbeidet stor terrasse rundt deler av hytten hvor en kan nyte solen fra tidlig morgen til sene kveld.

Romslig entré med god plass til å henge opp yttertøy. Boligen har tre soverom. Badet er helfliset med varmekabler i gulv, downlights i himling og innredet med toalett, moderne skapseksjon med helstøpt vask, speil og belysning. Det er også stort badekar og dusjnisje med glassdør. Pent gjestetoalett med fliser på gulv og malt panel på vegg, innredet med vegghengt toalett, vask og speil. Det er også innredet praktisk vaskerom i bod. Kjøkkenet har klassisk profilerte fronter samt det er god skap- og benkeplass. Utgang til stor solrik terrasse med vid utsikt. Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen med god plass til spisebord. Stuen har store vindusflater som gir godt lysinnslipp og åpner opp for utsikten.

Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabler i gulv i gang og baderom. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Stor gruset innkjørsel med plass til flere biler. Reguleringsplanen tillater å sette opp inntil tre bygg på eiendommen, f.eks. hytte/bolig, garasje og anneks.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 12.02.2008.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

Tekniske anlegg skal ferdigstillast før det blir gjeven ferdigattest.

Vilkår for ferdigattest gjelder ikke tekniske anlegg i hytten, men fellesanlegget for vann og avløp, og gjelder alle hyttene i feltet. Velforeningen jobber med å få rettet opp dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser

Det er ikke tinglyst servitutter på eiendommen.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig og fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsplan Åråsmarka datert 30.04.2002 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 08.02.2002.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.531,75 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og feiing. Renovasjon faktureres fra NGIR og har årlig avgift på kr. 1.840,-.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på ca kr 3.600,-.

Velavgift er kr 600,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Riks-TV som leverandør av tv-signaler og har avgift på kr 169,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sector Alarm alarmselskap som koster ca kr 4.800,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.768.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Austrheim
Grunnkrets Årås

Steder i nærheten

Mastrevikane 3.6 km
Hopland 5 km
Rebnor 7.4 km
Kvalvågen 6.2 km

Transport

Flyplass Bergen Flesland 82.5 km
Bussholdeplass Mastrevik kryss 3.3 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lindås Senter 24.7 km
Postkontor Coop Extra Mastrevik 3.1 km
Postkontor Joker Fonnes 12.3 km
Apotek Apotek 1 Austrheim 3.1 km
Apotek Apotek 1 Manger 23.5 km
Vinmonopol Radøy Vinmonopol 23.5 km
Dagligvare Coop Extra Mastrevik 3.1 km
Dagligvare Joker Austrheim 4 km
Bensin YX Mastrevik 3.1 km
Bensin Statoil Service Hope 15.6 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Mats-Eirik Misje
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?