Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 500 000,- for kr 3 500 000,-

Fasade

Fasade med utsikt

Velkommen!

Romslig entré

Lys og åpen gang

Hyggelig stue med god takhøyde

Stue med god takhøyde

Stue med vedovn

Lyst og trivelig kjøkken

Åpen kjøkken og stue

Romslig spiseplass

Stue med utgang til hage

Soverom

Soverom

Hems m/soveplass

Flislagt bad m/dusjkabinett

Uthus

Sommeridyll

Sommeridyll

Sommeridyll

3Dplan

2Dplan

3Dplan

2Dplan

3Dplan

2Dplan

Ursvik

Åsaveien 62

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 450 000,-

Ursvik: Idyllisk fritidsbolig med stor tomt og noe utsikt til fjorden. Sentral beliggenhet!

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 450 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
59 / 60 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Koselig hytte beliggende i et meget poplært område bestående av både helårs- og fritidsboliger på Ursvik. Gangavstand til flotte badestrender på Ursvik, Oksval og Hellviktangen. Fine turområder i nærheten. Få minutters gange til Steinerskole og barnehage. Lite senter på Skoklefall med dagligvareforretning, gavebutikk, frisør, kiosk og lite treningssenter. Senter på Tangen med butikker, kafé, kontorer, lege og tannlege. På Tangen ligger også Nesoddens kommunehus, Tangenten, med bibliotek, kafé, helsestasjon og kommuneadministrasjon. Få minutters gange til offentlig kommunikasjon med buss bl.a til Tangen brygge og båt videre til Aker brygge og Lysaker.

Barnehager og skoler

Flere barnehager i området Oksval, Skoklefall og Hellvik. Gangavstand til barne- og ungdomsskole på Tangen, Steinerskole på Skoklefall og videregående skole på Hellvik/Berger. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta til høyre inn Dalsbergstien rett etter å ha passert Skoklefall kirke. Hold til høyre i neste veiskille og følg Knuts vei over i Trygves vei. Ta til venstre inn Åsaveien og følg denne litt innover. Eiendommen ligger på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 450 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1948

Soverom

1

Primærrom

59m2

Bruksareal

60m2

Tomt

2501m2

KR-kode

51172

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Åsaveien 62, 1456 Nesoddtangen

Gnr. 2, bnr. 832 i Nesodden kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Fritidsbolig:

Totalt bruttoareal: 66 kvm

Totalt bruksareal: 60 kvm

Totalt primærrom: 59 kvm

Primærrom:

Entré, bad, stue/spisestue/kjøkken, soverom: 59 kvm

Sekundærrom:

Bod/kott: 1 kvm

Hems med alkove.

Anneks:

Totalt bruttoareal: 19 kvm

Totalt bruksareal: 17 kvm

Sekundærrom: Lagringsmuligheter

Hems

Bod:

Totalt bruttoareal: 7 kvm

Totalt bruksareal: 7 kvm

Sekundærrom: Lagringsmuligheter

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Takstmannen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 2.501 kvm. Harmonisk naturtomt med flotte eiketrær, hvorav ett er veldig gammelt. Rikt dyreliv med skogsduer, hare, rådyr og til og med gaupe er fotografert. Lun og usjenert uteplass mot øst. Noe utsikt til fjorden.

Eiendommen er beliggende i et uregulert område avsatt til boligformål i gjeldende kommuneplan iht GIS/LINE follokart. Hovedverdien ligger i eiendommen og dens fremtidige potensiale.

Vei, vann og avløp

Vei: Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Vann: Overflatebrønn. Det er innlagt vann fra brønn uten at dette er søkt om i Nesodden kommune. Privat stikkledning fra brønn av ukjent alder. Vannet ble testet i september 2015 og prøven hadde ikke tilfredsstillende kvalitet. Vannet har ikke blitt benyttet som drikkevann av beboer de siste årene, men har blitt brukt til dusjing, klesvask o.l.

Avløp:

Septiktank for toalett, resterende avløp med overløp til gråvannsgrøft. Det er innlagt avløp uten at dette er søkt om i Nesodden kommune.

Bebyggelse

Fritidsbolig:

Bygningen er i henhold til tilstandsrapport oppført på antatt fjell og fast grunn med leca grunnmur og stein som fundament. Yttervegger i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med panel. Hytta ble sist utvendig overflatebehandlet i 2011. Tak tekket med takshingel. Vinduer med 2- og 3-lagsglass med sprosser.

TG3:

Fall på takkonstruksjonen og taksingel er ikke ideell. Takkonstruksjonen ble forandret i 1997. TG gitt med tanke på alder og observasjoner.

Taktekking er fra 2013. TG gitt med tanke på fall, observasjoner og normal forventet brukstid.

TG på vinduer gitt med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.

Noen sprekte veggfliser på bad. TG gitt med tanke på visuelle observasjoner.

Noe kondensering i stue/kjøkkentak ved væromslag, antatt grunnet dårlig luftbehandling.

TG på luftbehandling gitt med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.

Laftet uthus:

Uthuset er en laftekasse som er flyttet og remontert. Bygningen er fundamentert med punkter av tre eller stein til fjell og antatt fast grunn.

Yttervegger er oppført i laftet tømmer, innvendig utforet og stedvis isolert. Tak av type saltaktekket med torv. Terrasse ved adkomst. Ytterdør i tre og vindu med 2-lags glass.

Remonteringen av laftekassen bærer preg av ufaglært arbeidskraft og er ikke fagmessig utført. Det ble observert stedvis råte i laftekassen og taket. Generelt stort vedlikeholdsbehov og stedvis utskiftning av laftesokker anbefales. Byggingen må sees som et påbegynt oppussings objekt.

Bod:

Boden er et enkelt oppsatt uthus som tidligere var vedbod og utedo.

TG3 gitt på bod da bygningen fremstår som et totalt rehabiliteringsobjekt.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Ombygd/renovert

Tilbygd 2004 - Tilbygd bad

Tilbygd 1997 - Tilbygd mot øst

Tilbygd 1993 - Tilbygd kjøkken

Standard

Koselig fritidsbolig over ett plan med hems. Bygningen er oppført i 1948 og tilbygd i 1997. Fritidsboligen er beliggende østvendt med gode sol- og lysforhold. Utgang fra stue/kjøkken til solrik hage. Platting ved adkomst på ca. 5 kvm. Innvendige overflater, samt dører og ytterdører er nymalte i 2017 og fritidsboligen fremstår som tiltalende med enkel standard.

Marbodal heltre kjøkken remontert og rehabilitert med nye benkeplater, flater, utslagsvask mm. i 2017. Kjøkkenventilator. Oppvaskmaskin, komfyr og platetopp medfølger.

Åpen løsning fra kjøkken til romslig stue med peisovn.

Flislagt baderom med gulvvarme, antatt fra 2004. Baderomsinnredning med servant, speil, lys, dusjkabinett og wc. Det ble funnet forhøyde fuktverdier i gulvet og bruk av tett dusjkabinett anbefales. Badet antas utført av ufaglært.

Varmtvannsbereder på 120 liter, pumpe for brønnvann og stoppekran er plassert i bod utenfor huset.

Vegger: Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med malt panel, plater og malte plater. Fliser på bad. Overflater hovedsakelig fra eldre tid.

Gulv: Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med heltre furugulv, malt furugulv, laminat, fliser og gulvbelegg. Fliser på bad. Overflater hovedsakelig fra eldre dato med bruksslitasje.

Himling: Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med panel og malt panel. Overflater hovedsaklig fra byggeåret.

Annet fast inventar:

- Røykvarsler

- Brannslukningsapparat

- Utelys

- Parabol

- Diverse belysning

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet av panelovner og peisovn av eldre dato. Gulvvarme i bad.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Eiendommen har vært utleid. Leieinntekter pr. md kr. 11.500,-. Tillegg for strøm og septiktømming ákonto kr. 1.200,-/md.

Parkering

2 biloppstillingsplasser på egen tomt.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dette er ikke uvanlig for eldre bygninger på Nesodden.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 5081, tinglyst 18/10-63, type heftelse: Best. om bebyggelse. Erklæring om at ulovlig byggevirksomhet på eiendommen ikke må fortsette.

Servitutten vil følge eiendommen.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er avsatt til fremtidig boligbebyggelse i kommuneplan datert 18.06.2015 og 22.10.2015, med krav om reguleringsplan og rekkefølge.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Det er antatt at deler av arbeidene på hytta er utført av ufaglært arbeidskraft. Det er antatt fuktskader flere steder i bygningen og det bør dreneres rundt hytta. Det er innlagt vann og avløp i hytta uten at dette er søkt om i Nesodden kommune.

Det er opplyst av eier at det trolig ikke er søkt om tilbygget som ble oppført i 1997.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr. 3.145,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for avløp (Tett tank: Årlig tilsynsgebyr kr. 712,-. I tillegg kommer oppmøtepris kr. 1.760,- pr. gang + kr. 206,- pr. m3 tømt) renovasjon kr. 2.433,-.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca kr. 14.000,-/år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 2.580,-.

Velavgift er kr. 450,-/år.

Veiavgift er kr. 1.400,-/år.

Parabol ca kr 269,-/mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 3.383.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nesodden
Grunnkrets Ursvik

Steder i nærheten

Ursvik brygge 1 km
Oksval brygge og badestrand 1.7 km
Hellviktangen badeplass 1.7 km
Hellvik brygge 1.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 90.1 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 27.5 km
Bussholdeplass Grøndahls vei 0.7 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tangen Senter 1.8 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 22.3 km
Postkontor Coop Extra Nesoddtangen 1 km
Postkontor Kiwi Fagerstrand 16.8 km
Apotek Vitusapotek Nesodden 1.8 km
Apotek Nesodden apotek 1.8 km
Vinmonopol Nesodden Vinmonopol 1.8 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 22.3 km
Dagligvare Coop Extra Nesoddtangen 1 km
Dagligvare Meny Tangen 1.8 km
Kiosk/video Mix Nesoddtangen Brygge 3.3 km
Bensin Circle K Flaskebekk 1.7 km
Bensin Torneveien - ubetjent pumpe 15.7 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet eierskifteforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers eierskifteforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Nina Bøe
Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?