Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 150 000,- for kr 2 150 000,-

Velkommen til Aasskogveien 22

Drone

Drone-3

Utsikt

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Spisestue

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom / stue

Bad

Wc

Gang

Drone-6

Drone-7

Fasade

Fasade

Fasade

Utsikt

Carport

Terrasse

Uteomrade

Terrasse

Uteområde

Fasade

Drone-2

Holmsbu - Innholdsrik og stor hytte med svømmebasseng - Panoramautsikt - Solrikt

Aasskogveien 22

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 390 000,-

Holmsbu - Innholdsrik og stor hytte med svømmebasseng - Panoramautsikt - Solrikt: Holmsbu - Innholdsrik og stor hytte med svømmebasseng - Panoramautsikt - Solrikt

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 2 390 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
120 / 120 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hytten ligger i et rolig område på toppen av et hyttefelt, med fantastisk utsikt, sol fra morgen til kveld. Kort avstand til Tofte, som innehar et variert forretnings- og servicetilbud. Hurum har ca 6 mil kystlinje, og mange fine strender. Få min. gange til Idylliske Holmsbu sentrum som har en fantastisk sjarm og sørlandsidyll. Det er et yrende liv i sommersesongen, med diverse forretninger, restauranter, gallerier, kafeer m.m. Barnehager og skoler i nærområde. SPA senter/hotell med konferanse-fasiliteter og restaurant/bar med uteservering. 9 hulls golfbane på Myhrene, ca 2 km fra Holmsbu sentrum.

Flott turområder i umiddelbar nærhet samt Golfbane 3 km unna.

Det er bussforbindelser med avganger både til Drammen og Oslo.

Adkomst

Fra Asker : Følg Røykenveien retning Midtbygda/Røyken. Følg så skilting til Sætre/Hurum via RV 23. Ved rundkjøringen i Sætre følges skilting Holmsbu. Følg så videre skilting mot Holmsbu. Ta til høyre opp bakken rett før Holmsbu skiltet. Følg denne rett frem ca 1 km frem til bom nr 2.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 390 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1966

Soverom

4

Primærrom

120m2

Bruksareal

120m2

Tomt

1900m2

KR-kode

161648

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Aasskogveien 22, 3484 Holmsbu

Gnr. 25, bnr. 1, snr fnr. 107 i Hurum kommune.

Tomten

Tomten er dels opparbeidet og beplantet samt naturtomt, trappeadkomst til hytta fra vei samt en elektrisk vinsj for opptrekk av varer via kurv på skinner. Eiendommen ligger høyt i landskapet og har vid utsikt til blant annet Holmestrand, Værket, Svelvik med mer. Tomten er solrik og har fjordutsikt. Eiendommen ligger i et godt etablert hytteområde på øvre del av Holmsbu. Ca 3-5 minutter med bil til Holmsbu havn med forretning og spisesteder etc.

Festet tomt på 1.900,2 kvm.

Festeavgiften er kr 21.618 pr. år.

Festeavgiften ble sist regulert 19.Juni 2015, og neste regulering er 2024. Reguleres etter KPI (konsumpris indeks)

Festetiden løper etter tomtefesteloven på ubestemt tid etter forlengelse.

Grunneier, Halvor Aas, har forkjøpsrett. Frist for å benytte forkjøpsretten er senest 2 måneder etter at grunneier har mottatt skriftlig beskjed om at eiendommen er solgt. Melding vil bli sendt til grunneier straks etter salget.

Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Festekontrakten ble forlenget 19 juni 2015. Grunneier har anledning til å kreve et "engangsløft" av festeavgiften til 2 % av råtomteverdien, dog er det satt et maksimalbeløp på kr. 11.378,- pr. dekar tomt. Festeavtalen ble i 2015 forlenget etter utløp. Den løper da på ubestemt tid etter tomtefesteloven, og kan ikke sies opp av bortfester. Festeavgiften som er oppgitt over er allerede regulert opp i samsvar med bestemmelsene om «engangsløft» i tomtefesteloven. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Parkering

Parkering på nedsiden av hytta, hvor det også er satt opp en carport.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med bom. Felles vedlikeholdsansvar.

Vann: Privat brønn og privat sommervann

Avløp : Privat spredegrøft og septiktank

Eiendommen vil bli koblet på offentlig/privat avløpsanlegg.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 126 kvm

Totalt bruksareal: 120 kvm

Totalt primærrom: 120 kvm

Bruksareal:

Fritidsbolig 120 kvm

Primærrom:

Fritidsbolig :

1. etasje 120 kvm: Entre, stue , wc, kjøkken/stue , stue/soverom, 3 soverom, mellomgang og bad

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra takst datert 07.04.2016 utført av Huskonsulenten AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på ringmur i betong, lettbetong og pilarer. Synlig fjell i dagen i krypkjeller. Ikke drenert. Bindingsverk i tre fra byggeår. Utvendig fasadekledning består av kledning. Sist overflatefornyet i 2015. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass og doble glass i trekarmer. Varierende årstall fra byggeår, 1979, 1986 og 2014. Saltakkonstruksjon i tre fra byggeår. Yttertekking på taket er stålpanner, ca 21 år gamle. Takrenner og nedløp i plast og stål.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Grunnmuren har fått en TG2 grunnet at det er sprekker i mur og litt lite ventilering. Naturlig fuktighet og kondensering.

- Drenering har fått en TG3 grunnet det ikke er drenert.

- Yttervegger har fått en TG2 grunnet alder.

- Utvendige overflater har fått en TG2 grunnet noe værslitt kledning.

- Vinduene har fått en genrell TG2 grunnet alder.

- Taket har fått TG2 grunnet alder.

- Trappen har fått TG3 grunnet slitt betong overflater , sprekker og sår.

- Terrassen har fått TG2 grunnet værslitt tregulv. Råte i rekkverk , TG 3 gitt.

- Gulvsystemet har fått en TG2 grunnet noe mykt i trebjelkelag i del ved inngang.

- Badet har fått en TG3 grunnet alder.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen hytte med fantastisk utsikt og god planløsning. Eiendommen ligger usjenert i et etablert hyttefelt. Koselig stue med store vinduer og lyse flater som gir naturlig lys og god romfølelse. Eiendommen har totalt 4 soverom som holder en god størrelse samt tv-stue. Hytta har et fantastisk uteområde med stor terrasse og eget svømmebasseng på 3*8 meter hvor det er lagd integrerte solsenger. Bod med god lagringsplass. 3 boder under hytta. Praktisk elektrisk vareheis fra carport og opp til hytta.

Kjøkken:

Velholdt kjøkken med god skapplass som er innredet med profilert innredning i eik. Ett overskap med glass. Laminat benkeplate og fliser på vegg. Lyslist og mekanisk avtrekk over kokeplass. Komfyr, vaskmaskin og kjøleskap medfølger.

Bad:

Flislagt bad som er innredet med servant og dusjkabinett.

Wc:

Nytt wc i 2014 med ny innredning, nye flater og nytt toalett.

Oppvarming

2 stk 1-løps piper med 2 peisovner. Sotluke i grovkjøkken. Forøvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Bad har gulvvarme. Det er en kombi parafin/ved ovn i kjøkkenet. Dagtank i grovkjøkkenet. Luft til luft varmepumpe

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 20.02.1995. Selger opplyser om at de resterende punkter er utført med unntak av avløp for wc, løsningen var godkjent i brukstillatelsen, dog ikke etterkotrollert slik krav var. Dermed kan ikke selger bekrefte dette. Megler har undersøkt hos kommunen, men ikke funnet noe avklaring på dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr. 400871, tinglyst: 07.03.1966: Festekontrakt - Vilkår - Grunneier har forkjøpsrett

Dagboknr. 400871, tinglyst: 07.03.1966 - Urådighet - Festeretten kan ikke overdras uten grunneiers samtykke

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr. 400871, tinglyst: 07.03.1966: Erklæring/Avtale - Bestemelse angående trær på tomten - Alle trær som vokser på tomten tilhører eieren, og har uhindret adgang til å hugge disse når han selv måtte ønske det, dessuten uhindret adgang til å fjerne trærne.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er avsatt til formål fritidsbolig iht reguleringsplan Aas hytteområde.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Carport samt utebod ligger utenfor tomtegrenser, den ligger på grunneriers og deler av naboens tomt. Det foreligger imidlertidig en skriftlig avtale på dette fra grunneier og nabo. Konferer megler samt se vedlegg i salgsoppgave. Kjøper overtar ansvar og risiko for at carport og bod ikke er byggemeldt og godkjent. Svømmebassenget har ikke nåværende eier brukt siden han overtok hytta i 2014. Parafinovn har ikke blitt brukt av næværende eier . Hytta kan selges møblert. Det foreligger et pålegg om koble seg felles offentlig/privat avløpsanlegg innen. Arbeidet er i gang i Aasskogveien. Nåværende eier vil stå for kostnadene for dette. Arbeidet vil være klart i løpet av 2018. Kommunale avgifter vil komme når eiendommen er tilkoblet offentlig avløp. Det vil bli en grensejustering, ca.450 kvm av tomten vil da bli borte til naboen. Prismekrone medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 5.373,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, tømming av privatavløpsanlegg, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca 5324 kwh. pr. år.

Veiavgift er kr 580 pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til Staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,00.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,00 pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.450.999,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Hurum
Grunnkrets Holmsbu

Steder i nærheten

Rødtangen 5.9 km
Sørlia 11.2 km
Klokkarstua 11.5 km
Striglesand 11.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 104.9 km
Flyplass (regional) Moss lufthavn Rygge 73.5 km
Bussholdeplass Holm Holmsbu 1.8 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sætre Nærsenter 18.8 km
Postkontor Kiwi Tofte 12.9 km
Postkontor Joker Filtvet 18.6 km
Apotek Boots apotek Hurum 12.9 km
Apotek Boots apotek Sætre 18.8 km
Vinmonopol Tofte Vinmonopol 12.7 km
Dagligvare Nærbutikken Holmsbu 2.1 km
Dagligvare Matkroken Klokkarstua 11.3 km
Kiosk/video Holmsbu Marked 2 km
Kiosk/video Rødtangen Camping 6 km
Bensin YX Klokkarstua 10.5 km
Bensin YX Tofte 12.6 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet eierskifteforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Budgivere forplikter seg til å sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers eierskifteforsikring dekker selgers ansvar for mangler ved eiendommen slik dette ansvaret er fastlagt i avhendingsloven. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som er vedlagt denne salgsoppgave og som også ligger på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert samt at legitimasjon må være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra eiendommens hjemmeside på finn.no eller krogsveen.no, så oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver.

Budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp og bør være gyldig i minimum 30 minutter. Vi gjør oppmerksom på at bud uansett ikke kan settes med kortere frist enn kl.12.00 etter siste annonserte visning. Vi oppfordre alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 40.000,- inkl mva.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

Nettgebyr: kr 6.490,-

Visningshonorar: kr 2.000,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Håkon Espeseth
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?