Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 900 000,- for kr 2 900 000,-

fasade

fasade

fasade

gang

hall

stue

stue

stue

stue

Terrasse

terrasse

hage

kjellerstue

stue

kjøkken

kjøkken

kjøkken

soverom

soverom

soverom

bad

Wc-rom

lekestue

redskapsbod

Tilhørende båtplass ved flytebrygge

Koselig badeplass

Høst

Flammentanz

Bakhagen

Verdens beste epler

Busker langs gjerdet

Inngangsparti 2

Fagerbusk

Rhododendron

Bunndekkere

Bakhagen 1

Berget

vårbed 2

vårbed

pioner

liljer

3Dplan

3Dplan

3Dplan

2Dplan

2Dplan

2Dplan

Nordre Frogn

Bekkeholtet 5

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 600 000,-

Nordre Frogn: Koselig fritidseiendom med boligstandard.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 600 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
151 / 151 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen er beliggende i et attraktivt, etablert og familevennlig hytteområde på Søndre Hallangen i Frogn kommune. Fritidsboligen ligger sydvendt med gode lysforhold i stille område uten gjennomgangstrafikk. Nærhet til skog og mark, fjorden og Drøbak. Det er ca. 10 min. gange via sti til fin badestrand med sand, stupebrett og badebrygger og egen båtplass på flytebrygge. Godt miljø i vellet med flere arrangementer som Barnas Dag, sommerfest med dans og levende musikk og «beach party». Vellet har en stor, felles tomt med velhus, dansegulv og wc. Det er en sommerbutikk på Marikova, og ca. 5 km bilvei til Fagerstrand sentrum med forretninger, båthavn, strender m.v. Til Drøbak sentrum med forretninger, kafeer, restauranter, bank, vinmonopol, båthavn, strender m.m. tar det ca. 20 min. med bil. Ca. 15 min. med bil til Vinterbro kjøpesenter og ca. 35 min. med bil til Oslo.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre inn Nesoddveien og følg denne mot Fagerstrand.Ta til venstre ned Hallangsveien og følg denne innover. Ta til venstre inn Bekkeholtet. Eiendommen ligger på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 600 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1957

Soverom

3

Primærrom

151m2

Bruksareal

151m2

Tomt

1227m2

KR-kode

511741

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bekkeholtet 5, 1455 Nordre Frogn

Gnr. 59, bnr. 120 i Frogn kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Fritidsbolig:

Totalt bruttoareal: 166 kvm

Totalt bruksareal: 151 kvm

Totalt primærrom: 151 kvm

Primærrom:

2 soverom, kjellerstue, trapperom: 54 kvm

Stue/spisestue, kjøkken, bad, gang, entré, trapperom, soverom, wc: 97 kvm

Blindkjeller med adkomst via innvendig dør i grunnmur i kjellerstue.

Kaldtloft over opprinnelig bygning. Adkomst via innvendig takluke m/nedfellbar stige i gang.

Lekestue:

Gulvflate ca. 3 kvm.

Redskapsbod:

Gulvflate ca. 4 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Takstmannen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det bemerkes at rom definert som kjellerstue ikke har vinduer og ikke tilfredsstiller byggeforskriftens anbefaling til rom for varig opphold pga. lysforhold. Ytterste soverom i tilbygg er ikke et fullverdig soverom

da det har gjennomgang til innenforliggende soverom.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Romslig, idyllisk og solrik eiet tomt på 1.227 kvm. Boligen er beliggende på en liten høyde. Eiendommen er forøvrig relativt plan og godt opparbeidet med plenarealer, frukttrær, beplantninger, gjerde rundt eiendommen og grus-/gresslagt innkjørsel. Noe naturtomt med trær, fjell i dagen, naturvekster og en stor gran i hagen ved adkomst. Eier presiserer at der er gjort omfattende beplanting på eiendommen.

Vei, vann og avløp

Vei: Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Vedlikehold og brøyting av Bekkeholtet er inkludert i veiavgift til vellet

Vann: Privat borrevann. Ny vannledning fra brønn til krypkjeller med varme i 2010. Arbeider utført av Oslo Pumpeservice.

Avløp: Privat, tett septiktank på 4000 liter for svartvann og minirenseanlegg for gråvann fra 2007. Pumpe til minirenseanlegg fra 2013. Kommunen tømmer og har tilsyn til tankene, og det er inngått en serviceavtale med firmaet Brødrene Skurdal.

Eiendommen har godkjent avløpsanlegg i henhold til dagens lover og forskrifter, og har godkjent utslippstillatelse og dermed lov til å ha innlagt vann.

Anlegget ligger ligger inne i kommunens slamtømmeordning som er gebyrbelagt.

Bebyggelse

Fritidsbolig:

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre, og er fundamentert med støpt betonggrunnmur i eldre del og lecamur i nyere deler til fjell og antatt fast byggegrunn. Yttervegger er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med stående villmarkspanel, sist utvendig beiset i 2010. Etasjeskille i tre. Vinduer med isolerglass hovedsakelig fra 1971/76/77, og vinduer fra 1996 i tilbygg. Velux takvindu på kjøkken montert i 2012. Takkonstruksjon er av type saltak tekket med pappshingel fra 2006. Overbygget inngangsparti med forlengelse av taket.Tidligere garasjekjeller ble innredet til kjellerstue i 1995.

Det bemerkes at:

- Ventilasjon av bad, kjøkken og hovedrom anbefales.

- Det anbelales etterisolering av kaldtloft og å etablerer bedre lufting av loftsrommet.

- Terrasse mot syd har generelt vedlikeholdsbehov.

Lekestue:

Lekestuen er enkelt fundamentert rett på grunn, og oppført i maskinlaftet tre med takkonstruksjon av type saltak tekket med pappshingel. Vindu m/1-lags glass og malt tredør med glassfelt. Liten terrasse v/inng. Innv. tregulv med malte vegger og tak. Noe bruksslitasje og generelt vedlikeholdsbehov.

Redskapsbod:

Redskapsboden er enkelt fundamentert rett på grunn, og oppført i maskinlaftet tre med takkonstruksjon av type saltak tekket med takpapp. Vindu m/1-lags plexiglass og malt tredør. Liten terrasseplatting v/inng. Bygning med større bruksslitasje og vedlikeholdsbehov.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Ombygd/renovert

Tilbygget/ombygget i 1996.

Standard

Stor og romslig fritidsbolig over to plan med tilhørende frittliggende lekestue og redskapsbod. Fritidsboligen har store vinduer mot vest som gir masse lys. Utgang fra stue til stor sydvestvendt terrasse. Det finnes også en liten østvendt terrasse ved inngangen. Fritidsboligen er opprinnelig oppført i 1957 og er omfattende ombygd/tilbygget i1996. Boligen har blitt benyttet som helårsbolig i 10 år av tidligere eier. Det er hovedsakelig standard fra ombyggingen i 1996, men også bygningsdeler fra eldre byggeår. Boligen er løpende og godt vedlikeholdt med bl.a. godkjent minirenseanlegg, septiktank og lavtspylende toalett. Nytt takvindu, 2 balkongdører, peisovn, port og taktekking fra 2006. Ny vannledning m/varme i brønn-kjeller og varmepumpe m/stativ og tak fra 2015. Fritidsboligen er beiset utvendig i 2010, og malt innvendig i 2010-15.

Kjøkken:

Malt slett kjøkkeninnredning fra 1996 med laminat benkeplate og utslagsvask. Lys under overskap. Frontene ble malt og blandebatteriet skiftet i 2014. Det er avsatt plass til komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Følgende hvitevarer medfølger: Komfyr og kjøleskap.

Bad i 1. etasje:

Bad fra 1996 med baderomsinnredning med servant, batteri, speil, lys, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Dusj med nytt røropplegg og blandebatteri til servant fra 2006.

Det bemerkes at det er feil fall på gulv da gulvet faller fra sluk mot dør. Badet benyttes i dag med tett dusjkabinettløsning, noe som ikke utsetter våtrommet for vann. Dette er eneste dusjløsning egnet for dette badet og ser ut til å fungere med dagens bruk.

Wc-rom i 1. etasje:

Wc-rom med servant og wc.

Krypkjeller:

Varmtvannsbereder på 120 liter, trykktank fra 1996, vannpumpe og rensefilter. Det er innlagt lys samt strøm til elektrisk varmovn.

Vegger: Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med malt panel. Det er malt, pusset mur i kjellerstue.

Overflatene er hovedsakelig fra byggeårene, men ble sist malt i perioden 2013-2015, foruten stue som ble sist malt i 2006.

Gulv: Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med laminat. Det er våtromsbelegg på badet og malt, støpt dekke i kjellerstue.

Overflatene er hovedsakelig fra byggeårene med generelt noe bruksslitasje.

Himling: Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med malt panel.

Overflatene er hovedsakelig fra byggeårene. Det ble registrert skjevheter i himling hovedrom på ca. 10 cm. Det er normalt med underdimensjonering i eldre bygg, men forskjellen her er noe stor.

Annet fast inventar:

- Røykvarsler

- Brannslukningsapparat

- Utestikk

- Utelys

- Diverse belysning

- Parabol og bredbånd

- Skap i underetasje ved innvendig trapp

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyring i peisovn fra 2007 i stuen.Varmepumpe fra 2014 plassert i trapperom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entré. El-anlegget ble kontrollert i 2013. Det ble bemerket dårlig innholdsfortegnelse og at to sikringer er avslått og teipet. Utvendig sikringsskap fra 2007 til renseanlegget.

Det gjøres oppmerksom på at innen 01.01.2019 skal samtlige nettkunder i Norge ha byttet til automatisk måleravlesning. Nettleverandøren tar initiativ til

utskiftningen og kostnader til ny automatisk strømmåler og monteringen av denne skal inngå i nettleien fram i tid og over en lengre periode.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Parkering

Biloppstillingsplasser i innkjørsel på egen eiendom.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til fritidsformål siden byggeår. Det bemerkes at tidligere eier har benyttet den som helårsbolig i 10 år.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

21.08.1945 1744 ERKLÆRING/AVTALE

Forbud mot visse former for næringsvirksomhet.

Servitutten vil følge eiendommen.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, og er i kommuneplan datert 2013-2025 avsatt til fritidsbebyggelse. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Det bemerkes følgende brudd på kommuneplanen:

- BRA er for stort

- Terrassen er for stor

- Det er mer enn en tilleggsbygning

Diverse

- Tilhørende båtplass på flytebrygge ved Garderfeltets bryggeforening i Hallangspollen. Båtplassen er en av de nye plassene med utliggere ved badeplassen.

- Det bemerkes at naboens uthus (bnr. 122) delvis er beliggende på eiendommen iflg. kommunens nettkart. Innenforliggende nabo har også innkjøring langs søndre tomtegrense, delvis innenfor eiendomsgrensen på kartet. Eier opplyser om at eiendomsgrensene på kommunens kart er uriktige og

at naboens uthus ikke står på feil side av tomtegrensen. Tomtegrensene er avmerket som usikre på kommunens kart og avklaring er evt. nødvendig ved ny måling med Frogn kommune og nabo.

- Eier opplyser om reklamasjoner ifb. med overtakelse, hvor hun fikk utbetalt erstatning fra Anticimex, hovedsakelig til innsetting av ny septiktank.

- Eier opplyser om at det har etablert seg et ekorn i takfot mot vest. Den kan ikke ha kommet inn på loftet eller ha gjort noe skade.

Det har også vært tilfeller av mus i krypkjeller, samt tegn til mus på kjøkken. Det har ikke vært tegn til mus på kjøkken etter provisorisk tetting rundt avløpsrør.

- En del inventar og redskaper kan medfølge. Liste på anmodning.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr. 5.200,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for sommerrenovasjon kr. 840,-, tømming av septiktank og gråvannstank kr. 3.700,- (Septiktanken tømmes 1 gang i året og gråvannstanken hvert 3. år) og tilsyn avløpsanlegg kr. 660,-. Oppl. iht. eier.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca kr. 6.100,-/år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 2.730,-.

Velavgift er kr. 800,-/år.

Veiavgift kr. 400,-/år.

Serviceavtale privat avløpsanlegg og septiktank kr. 2500,-/år.

Garderfeltets bryggeforening. Flytebrygge Hallangspollen kr. 250,-/år.

Boligen har parabol. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 2.666.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Frogn
Grunnkrets Digerud

Steder i nærheten

Oscarsborg festning 3.7 km*
Grisebukta badeplass 4.6 km
Digerud brygge 4 km
Fagerstrand brygge 5.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 84.3 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 21.7 km
Bussholdeplass Bekkeholtet 0.2 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter AMFI Drøbak City 10.8 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 14 km
Postkontor Kiwi Fagerstrand 5.4 km
Postkontor Meny Drøbak 10.8 km
Apotek Apotek 1 Drøbak City 10.8 km
Apotek Vitusapotek Vinterbro 14 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 14 km
Vinmonopol Drøbak Vinmonopol 12.7 km
Dagligvare Spar Fagerstrand 4.8 km
Dagligvare Kiwi Fagerstrand 5.4 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Frogn 10.2 km
Kiosk/video Narvesen Butikken Drøbak City 10.8 km
Bensin Torneveien - ubetjent pumpe 6.7 km
Bensin Shell/7-Eleven Frogn 10.2 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet eierskifteforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers eierskifteforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Christian Blix Henriksen
Daglig leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?