Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 750 000,- for kr 4 750 000,-

Fasade ved inngang

Fasade med platting foran hytta

Fasade med uteplass foran

Fasade med skråning

Fasade forfra

Fasade med takterrasse

Uteplass foran hytta

Uteplass

Daybed

Spisebord ute bak hytta

Spiseplass bak hytta med parasoll

Veranda på taket

Spiseplass på taket

Inngangsparti

Gang

Stue med soverom innenfor

Stue med spiseplass og sofagruppe

Stue med åpen løsning til kjøkken og hems med utgang til takterrassen

Utsikt fra stua

Utsikt utover sjøen

TV- stue

Kjøkken med hems over

Kjøkken

Kjøkken

Soverom med skapseksjon

Soverom med køye, stående

Soverom med køye, stående

Soverom

Bad

Drone oversikt

Drone oversikt med bryggeanlegg

Drone over området

Bjørkøya

Bjørkøya, Hytte 505

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 750 000,-

Bjørkøya: Langesundsfjorden | Moderne funkishytte med fin utsikt utover fjorden

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 4 750 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
91 / 95 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Bjørkøya er ca. 1.400 mål og ligger midt i Langesundsfjorden, mellom Brevik og Langesund. Øya har i senere år blitt rustet opp, sandstrender er ryddet og turstier er etablert. Det er også opparbeidet nye nye friarealer. Det er samtidig blitt bygget mange nye hytter på øya, og denne hytta var en av de aller første som ble solgt og ligger helt i front på det mest attraktive området. Her er det meget gode solforhold og det er kort avstand til sjøen med båtplass i felles bryggeanlegg og badeplass. Det er også gjestebrygger og sommeråpen kafe på øya. Kjente sommersteder som Brevik, Helgeroa og Langesund ligger kun en kort båttur unna.

Adkomst

Med båt fra Stathelle, Langesund, Bevik eller andre fastlandsforbindelser i området. Øya har også bilfergeforbindelse. Fergen går i rute fra Brevik og rundt til de største øyene i fjorden og har flere anløp om sommeren. Den korresponderer også med ferge til øyer litt lenger ute i fjorden, noe som gir mulighet for såkalt øyhopping. Det er også fergeanløp til øya vinterstid. Rutetider og informsajon finnes på www.fergene.no.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 750 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2015

Soverom

4

Primærrom

91m2

Bruksareal

95m2

Tomt

727m2

KR-kode

281762

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bjørkøya, Hytte 505, 3950 Brevik

Gnr. 32, bnr. 78 i Porsgrunn kommune.

Tomten

Eiet tomt på 727 kvm. Pent oppabeidet og beplantet med gressplen staudebed og hekk mot nord og vest. Stor vestvendt terrasse i trevirke. Bak hytte er det en lun krok. Takterrassen som har adkosmt via utvendig trapp eller fra hemsen er belagt med skiferflis. Med så mange terrasser er det rikelig med plass til hagemøbler og solstoler.

Parkering

Eiendommen har rett til parkering på felles parkeringsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 95 kvm

Totalt primærrom: 91 kvm

Primærrom:

Gang, stue, kjøkken, 4 soverom og bad.: 84 kvm

Hems med TV-stue.: 7 kvm

Sekundærrom:

Sportsbod.: 4 kvm

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er oppført på støpt betongsåle i bindingsverk med utvendig kledning. Pulttak tekket med papp. Vinduer og dører med aluminium med isolerglass. Vinduer i front har solskjermende glass.

Standard

Fritidsboligen i funkisstil er arkitekttegnet med særpreg og består av to bygnignskropper som er satt sammen og gir en praktisk romløsning. Stue og kjøkken har store vindusflater og den åpne løsningen gjør at naturen og lyset smyger seg inn fra alle himmelretninger. Stuevinduer med lamellgardiner, øvrige rom med glasslistgardiner, rullgardiner og plissegardiner i inngangsdører og terrassedør. Gulver med enstavs eikeparkett, lysmalte vegger og himlinger. Flislagt gang med inngang fra begge sidene av hytta. Kjøkkeninnredning med slette fronter og integrerte hvitevarer av høy kvalitet. Benkplate i granitt. En øy med oppvaskkum gir en naturlig avgrensning mot stua. Badet er flislagt med vegghengt wc, servant i seksjon, dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin. Det er installert alarm med smartvarsling.

Oppvarming

Peisinnsats i stue og varmekabler i alle oppholdsrom i hovedetasjen med unntak av soverommene. Luft-luft varmepumpe. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.06.2015. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eiendommen har tinglyst rett til fremføring av ledninger til denne eiendommen over nabotomt. Rettighetene er tinglyst på bnr. 79, 81 og 82.

Eiendommen har rett til båtplass på 3 meter og parkering på felles parkeringsplass. Disse rettighetene har ikke blitt tinglyst og vil bli tinglyst før eiendommen overtas av kjøper.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbolig i henhold til reguleringsplan for Bjørkøya med tilhørende reguleringsbestemmelser sist oppdatert 28.08.2016.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 15.712,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, eiendomsskatt og hytterenovasjon.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.000,-pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.928,-.

Velavgift er kr 200,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canaldigital via parabol og har avgift på

kr 259,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Årlig avgift til Bjørkøya vann- og avløpslag, kr. 3.000,-

Årlig avgift båtplass, kr. 1.200,-

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.869.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 3,75 % av salgssummen.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Henrik Tangen
Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?