Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 300 000,- for kr 1 300 000,-

Velkommen til Bjørnstadlia 21

Koselig hytte med nydelig beliggenhet

Fantastisk utsikt

Utsikt

Eiendommen ligger med kort gang til sjøen

Høydebilde

Fasade

Gang

Spisestue med utsikt

Stue

Soverom

Kjøkken med enkel standard

Terrasse

Utsikt

Fasade

Det er oppført et uthus på tomten med bod og soverom

Fasade

Fasade

Oversiktsbilde

Høydebilde

Filtvet - Flott sommersted med fantastisk utsikt og kort gangvei til sjøen - Selveiet tomt - Behov for oppussing

Bjørnstadlia 21

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 490 000,-

Filtvet - Flott sommersted med fantastisk utsikt og kort gangvei til sjøen - Selveiet tomt - Behov for oppussing: Filtvet - Flott sommersted med fantastisk utsikt og kort gangvei til sjøen - Selveiet tomt - Behov for oppussing

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 1 490 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
34 / 34 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et veletablert hytteområde med god utsikt og kort vei ned til sjøen. Få minutters gang via sti ned til vannet og Kobberskjæret som er et flott friområde. Videre kan man rusle bort til Villa Malla som ligger noen få minutter unna. Området kan i tillegg til

sjøliv tilby flotte turområder i skog og mark samt kyststien som er i nærheten.

Noen minutters kjøring til Filtvet sentrum med bl.annet nærbutikk og ca. 10 min kjøring til Tofte med flere butikker, forretninger, Vinmonopol og andre

servicetilbud.

Ca. 50 minutters kjøring til Oslo, 40 minutter til Asker og Drammen.

Både hytte nr. 19 og nr. 21 kan selges samlet om ønskelig.

Adkomst

Fra Oslo: Følg E6 forbi Tusenfryd og ta mot Drammen rett etter Nordbytunnelen. Følg veien gjennom

Oslofjordtunnelen og ta mot Tofte i første rundkjøring. Alternativt fra Oslo: Følg E18 og ta av til Asker. Kjør videre mot Heggedal og skilting R23 mot Drøbak. Ta andre avkjøring til Tofte. Fra Drammen: Følg skilt til Røyken og R23 mot Drøbak. Ta andre avkjøring til Tofte. Felles: Følg hovedveien et stykke utover langs Oslofjorden. Rett før Filtvet, ta stikkvei til venstre, inn mot Bjørnstadstien/Bjørnstadlia. Her er veien sperret med bom . Kjør gjennom en parkeringsplass og følg liten stikkvei rett frem. Hytta ligger så på venstre side av veien.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 490 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1951

Soverom

2

Primærrom

34m2

Bruksareal

34m2

Tomt

1401m2

KR-kode

161868

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bjørnstadlia 21, 3480 Filtvet

Gnr. 46, bnr. 31 i Hurum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.401,5 kvm. Tomten består av mye naturtomt med synlig grunnfjell. Eiendommen ligger pent til med godt utsyn mot sjøen og kort vei til vannet. Meget solrik tomt.

Parkering

Eiendommen disponerer to oppmerkede parkeringsplasser. Den ene parkeringsplassen ligger på stor felles parkeringsplass mens den andre ligger ca 30 meters gange fra hytta.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat velvei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen har sommervann til tomten via ledning fra Filtvet vannverk. Sommervannet er åpent fra 15. april til 15. oktober ifølge grunneier. Eier er selv ansvarlig for privat ledning. Det er ikke lagt inn vann i hytten.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 36 kvm

Totalt bruksareal: 34 kvm

Totalt primærrom: 34 kvm

Primærrom:

Hytte:

1. etasje 34 kvm: Vindfang, kjøkken, stue og soverom

I tillegg er det krypkjeller under hytten samt et uthus med bod og et innredet soverom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.05.2018 utført av Huskonsulenten AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i støpt ringmur i betong fra 1950 tallet, utvendig betongtrapp til veranda. Pilarløsning på del av bygget. Krypkjeller under etasjeskiller. Yttervegger består av bindingsverk i trekonstruksjon fra byggeår. Utvendig kledning over ringmur. Ukjent alder men nyere en oppføringstidspunktet. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass fra 1985, 1986 og 1987. Skråtakkonstruksjon i tre fra byggeår, kompakt konstruksjon. Taktekking består av utvendige stålpanner - ukjent alder. Utvendig stål-takrenne på en side av bygget, ukjent årstall men antatt samme som taktekkingen.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Det er gitt tilstandsgrad 3 på drenering grunnet ikke drenert, på deler av kledning og ringmur grunnet lokal råte og avflassing på ringmur. Vinduer og balkongdør har tilstandsgrad 3 grunnet kondenskjolder og råte i karm samt fuktskader i overflate på dør. Taket har tilstandsgrad 3 grunnet eldre fuktskjolder og råte i undertak, trapper grunnet fukt, pipe grunnet fyringsforbud og alder, etasjeskiller og innvendig gulv grunnet mulig råte.

Ellers har hytta fått tilstandsgrad 2 på alle andre punkter.

Uthus har også fått tilstandsgrad 2.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Eldre hytte fra ca. 1950 med vesentlig behov for oppussing.

Hytta ligger meget idyllisk til med fantastisk utsikt mot Oslofjorden og kort gang til sjøen. Her er det mye muligheter for å skape sin egen drømmeplass sommerstid. Hytten har en enkel standard med hyttekjøkken, lite soverom og stue med god utsikt. Fine uteplasser på naturtomt. Uthuset er på ca 10 kvm BRA har også et innredet soverom med køyeseng samt en bod.

Oppvarming

Peis i stuen. Det er gitt fyringsforbud for denne hytta ifølge eier grunnet at brannspjeldet ligger inntill treverk. Dersom peisen skal brukes må dette utbedres og meldes til brannvesenet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til hytteformål siden ca. 1951.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. For boliger og fritidsboliger ferdigstilt før 1998 i Hurum kommune finnes det lite eller ingen midlertidige brukstillatelser og ferdigattester i kommunens arkiver. Dette vil imidlertid ikke si at bygningene er ulovlig å bruke. De aller fleste er lovlige og det vil ikke bli gitt ferdigattest i ettertid. Dersom du er usikker på om bygningen er lovlig i bruk, ta kontakt med kommunens bygningsmyndighet. Se vedlegg fra kommunen.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er ingen pengeheftelser eller servitutter tinglyst på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Regulering

Eiendommen ligger i område avsatt til hytter og fritidsboliger i kommuneplanen datert 02.05.2016 med tilhørende bestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Det er kommet varsel fra Statnett om at sjøkabelanlegget mellom Filtvet i Hurum kommune og Brenntangen i Vestby kommune skal fornyes. Arbeidet vil pågå denne sommeren og det må påregnes noe støy i denne forbindelsen. Se vedlegg.

I kommunens kart ligger vannledningen til nr 21 over nr. 19. Ifølge selger har nr. 21 egen vannledning fra hovedledning på veien/stien.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Hytten selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Alt av interiør følger hytta og det vil ikke bli ytterligere utvasket før overtagelse.

Det opplyses fra statkraft at høyspentledninger skal flyttes 60 meter lenger bort fra eiendommen i løpet av sommeren 2018. Papirer på dette kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 1.711,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for renovasjon. Avgift for vann er 1.260,- pr. halvår (Privat)

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 1.384 kwh. pr. år.

Velavgift er kr 1.100,- pr. år.

Parkering for 2 plasser: 500,- pr. år til grunneier pr. 2018.

Det må i tillegg beregnes kostnader for forsikring.

Ifølge kommuen er det foreløpig ikke innført feiing/tilsyn på fritidseiendommer i Hurum kommune, men dette vil bli gjennomført fra 2018. Gebyr for feiing/tilsyn vil da påløpe.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Hytta er ikke tilkoblet tv eller internett.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.528.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 34.000,-

Grunnhonorar: kr 8.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 11.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Elisabeth Viljugrein Rasmussen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?