Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 550 000,- for kr 2 550 000,-

Buerhagan 55 - Presentert av Krogsveen AS

Mot syd er det flott gressplen. Perfekt til lek og morro for alle

Kjøkkenet ble oppgradert i 2015 med blant annet nye skap

Stue med god plass til spisebord

Velkommen til bords

Flott stue med utgang til terrasse

Stue

Stue

Soverom

Lyst og pent bad

Bak hytta er det opparbeidet koselig og solrik uteplass

Her finner du også en mindre gressplen

Det er cirka 350 meter ned til det særdeles hyggelige fellesområde med strand og svaberg!

Flott fellesareal med egen strand

Fellesareal ved sjøen

Plantegning

Vesterøya

Buerhagan 55

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 350 000,-

Vesterøya: Koselig hytte med sjarmerende tomt og kort vei til sjøen - Båtplass - Særdeles hyggelig fellesområde med strand og svaberg!

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 350 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
43 / 47 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Buerhagan er et meget populært hytteområde beliggende på vestsiden av Vesterøya. Hytta ligger cirka 350 meter fra sjøen i luftlinje. Buerhagan er kjent for sitt unike og nydelige fellesareal nede ved sjøen. Her er det gresslette med badestrand, svaberg og muligheter for å hoppe fra Jahrefjellet. Stedet vil av mange betegnes som et sommerparadis for barn, og det er ett sosialt og hyggelig sted for både store og små. For den båtglade er det 1 båtplass på fellesbrygge (landstedbåt) og da ligger alle holmer og skjær i kort avstand. Det er også en hyggelig opplevelse å ta båten inn til byen for å handle. For ungdommen er det greit å vite at Vøra badestrand, kan nytes på varme sommerdager ligger i sykkelavstand. Dette er en av Vestfolds beste strender og her finnes volleyballbane, kiosk etc. Vesterøyas forøvrige flotte natur og turområder kan nytes via oppmerket kyststi som leder deg helt ut til Folehavna eller innover mot Asnes og Tangenområdet. I nærområdet ligger også Sjøbakken. Eller hva med en tur til Nalum gård for å kjøpe blomster eller sesongens grønnsaker og deilige jordbær? Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en hyggelig visning!

Adkomst

Se kart. Megler anmoder om å kjøre forsiktig inn i området og vise hensyn. Det er bom til hytteområdet slik at man må spasere ned til hytta (ca. 200 meter etter bommen på høyre side) om man ser utenom visnings tid. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 350 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1950

Soverom

1

Primærrom

43m2

Bruksareal

47m2

Tomt

740m2

KR-kode

221788

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Buerhagan 55, 3234 Sandefjord

Gnr. 107, bnr. 76 i Sandefjord kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 52 kvm

Totalt bruksareal: 47 kvm

Totalt primærrom: 43 kvm

Bruksareal:

Hytta 43 kvm

Uthus 4 kvm

Primærrom:

Hytta: 1. etasje 43 kvm: Gang, bad, kjøkken, stue og soverom.

Sekundærrom:

Uthus: 4 kvm: Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.03.2017 utført av Arvid Lysgård AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Festet tomt på 740,6 kvm. Tomten er pent opparbeidet over flere nivåer. Mot syd er det flott gressplen. Perfekt til lek og morro for alle. Her finner du også terrassen med overbygget pergola, hvor de sene og varme sommerkvelder kan nytes. På baksiden av hytta er det et mindre plenområdet og hyggelige uteplasser.

Festeavgiften er kr 5.566,- pr. år.

Festeavgiften ble sist regulert 2012, og neste regulering er i år 2017. Feste avgiften reguleres iht konsumprisindeksen.

I henhold til festekontrakten forplikter festeren seg til å vedlikeholde sin del av felles vei. Ved salg eller bortleie forplikter festeren til å ikke selge eller leie til foreninger eller sammensluttninger.

Grunneier, Normann Buer. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.

Kopi av lov om tomtefeste kan fås ved henvendelse til megler.

Festekontrakten ble forlenget i 2012. Grunneier kan ha anledning til å kreve et "engangsløft" av festeavgiften til 2 % av råtomteverdien, dog er det satt et maksimalbeløp på kr. 11.725,- pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Grunneiers krav om regulering av festeavgiften må i så fall fremsettes før 31. desember 2017. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger (sommervann). Avløp via privat nett. Eiendommen er i følge Sandefjord kommune tilknyttet felles slamavskiller for grå vann. Det vil komme pålegg om oppgradering av gråvanns løsning innen noe tid. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til fritidsboligen. Toalett er tilkoblet en tank som må tømmes ved behov.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i oppført i tre og pusset betongblokker, over terreng og pilarer. Det er også et uthus i enkel standard. Tak er tekket med takpapp.

- Selger opplyser at de fleste overflater er stedvis er pussetopp i senere tid. Det er lagt nytt gulv på kjøkken, bad og soverom.

- Fire vinduer er byttet i 2015 og 2016.

- Utvidelse av terrassen og bygging av pergola ble utfør i ca. 2015.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Under hytta er det synlige fuktmerker i gulvkonstruksjon. Fukt i gulvkonstruksjon skyldes fukt oppsug fra grunn, da det er lav høyde mellom terreng og treverk. Fjell og terreng leder vann mot og under hytta, dette fører til fuktbelastning av omkringliggende trekonstruksjoner. Behov for utbedringer og fuktsikring av hytta må påregnes. Videre opplyser takstmann at eiendommen fremstår med preg av noe elde og slitasje, og behov for stedvis utbedringer og utskiftninger bør påregnes. Det opplyses at badet ikke er bygget som våtrom, det er ikke monter sluk i gulv. Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Hytta holder klassisk norsk "hytte standard" med laminat på de fleste gulv og malt panel på vegger. Overflatene bærer preg av lyse og moderne fargevalg. De fleste overflater er oppgradert/malt de siste årene. Fra hyttas stue er det utgang til stor og delvis overbygget terrasse. Det finnes også flere utplasser på tomten.

Kjøkken er av eldre dato men er oppgradert i 2015 med blant annet nye kjøkkenskap og vaskekum.

Alle hvitevarer på kjøkkenet følger hytta.

Bad har belegg på gulv og malte plater på vegger. Her er det montert moderne innredning med servant, dusj kabinett og toalett. Toalett er tilkoblet en tank som må tømmes ved behov.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Parkering

Parkering på egen tomt.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til fritidsboligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Videre opplyser Sandefjord kommune at det mangler dokumentasjon på oppføring av fritidsboligen i kommunens byggesaksarkiv. Byggesaksarkivet er imidlertid ufullstendig, så manglende dokumentasjon betyr ikke mistanke om ulovlig oppføring. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Videre opplyser Sandefjord kommune at dette innebærer at bygget lovlig kan brukes uten at det foreligger ferdigattest. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av: Dagboknr 2865, tinglyst 23.09.1957, type heftelse: Festekontrakt. Det har også blitt tinglyst nye vilkår for festekontrakten disse ble tinglyst den 29.06.1965, 31.01.1968 og 29.09.1976 med dagboknr 2538,439 og 6694. Disse omhandler transport av festekontrakten og regulering av festeavgiften. For festekontraktens vilkår se salgsoppgavens punkt "tomt".

Ingen servitutter er registrert på denne eiendommen, men eiendommen har blant annet følgende rettigheter tinglyst i gnr. 107, bnr. 2 (hovedbruket): adgang til stranden "Lillestrand", adgang til båtplass og adkomst til tomten sydfra. Rettighetene er tinglyst i festekontrakten med dagboknr 2865, tinglyst 23.09.1957.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.05.2014 avsatt til fritidsbebyggelse. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Innbo medfølger i handelen med unntak av: Dekorasjonsputer i stuen, lysestaker på spisebordet, tv, klokken på kjøkkenet, klesstativet og sengeteppet på soverom.

Båtplass nummer tre på fellesbrygge medfølger (2 meter bred).

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 3.747,60 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 9.292 kwh. pr. år.

Hytta har en årlig forsikringspremie på kr 2.040,-.

Velavgift til Buerhagan vel er kr 600,- pr. år.

Avgift til Buerhagan båtforening er kr. 1.000,-

Utgiftene vedrørende felles vann og avløs ledning vil bli fordelt mellom medlemmene når de påløper.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.409.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Sandefjord
Grunnkrets Buer

Steder i nærheten

Vestre Rød 4 km
Sandefjord bad / Kurbadet 6.1 km
Hvalfangstmonumentet 6.3 km
Badeparken 6.4 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 17.1 km
Jernbanestasjon Sandefjord stasjon 7.2 km
Bussholdeplass Vesterøy skole Veløyvn. 0.6 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hvaltorvet Kjøpesenter 6.4 km
Kjøpesenter Stokke Senter 17.9 km
Postkontor Mix Handleriet Asnes 2.2 km
Postkontor Meny Indre Havn 5.4 km
Apotek Kilen Apotek 5.2 km
Apotek Apotek 1 Hvaltorget 6.4 km
Vinmonopol Sandefjord Vinmonopol 6.5 km
Vinmonopol Stokke Vinmonopol 17.9 km
Dagligvare Coop Prix Framnes 4.5 km
Dagligvare Kiwi Kilgata 5.6 km
Kiosk/video Mix Handleriet Asnes 2.2 km
Kiosk/video Rødvang kolonial 3.9 km
Bensin Shell Kilen 5.4 km
Bensin Shell Kamfjord 5.4 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet eierskifteforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers eierskifteforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?