Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 8 600 000,- for kr 8 600 000,-

Hovedbilde

Flott utsikt

Fasade og terrasse

Inngangsparti

Fasade mot sjøen

Fasade og utsikt

Fasade mot sjøen

Uteplass

Terrasse med utepeis

Terrasse mot øst

Lun og usjenert terrasse

Uteområde

Utsikt og vei til brygge

Brygge

Brygge med båtplass

Spiseplass og utgang til morgenplas

Stue med peis

Spisestue

Spisplass med utsikt

Stue

Spisestue

Kjøkkeninnredning

Doble verandadører

Lys og pen stue

Detalj

Kjøkkenkrok

Kjøkken og spiseplass

Gang collage

Bad med servant

Bad/toalett

Gang

Entrè

Bod med uteplass

Dypvannsbrygge

Porten til Hvaler

x 3D Fastlandsveien 170

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 3

soverom collage

x 3D uthus

Vesterøy/Hvaler

Fastlandsveien 170

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 800 000,-

Vesterøy/Hvaler: Nyere hytte med 70 m strandlinje, dypvannsbrygge, kjørevei helt fram, fantastisk utsikt og solnedgang

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 6 800 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
74 / 87 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger på Økholmen/Vesterøy som er den første av Hvalerøyene og "porten" til den vakre Hvalerskjærgården. Her får du 60-70 m strandlinje flotte svaberg og full oversikt over innseilingen til Fredrikstad. Solforholdene er upåklagelige, fra tidlig på dagen og helt fam til den forsvinner i horisonten.

Med egen brygge og bademulighet ligger alt til rette for et variert uteliv enten det er aktivt eller avslappende, akkurat slik du ønsker på et landsted. Når du i tillegg har båten rett utenfor døra og umiddelbar nærhet til hele Hvalers og Fredrikstad flotte skjærgård, kan det ikke bli så mye bedre.

Eiendommen har adkomst fra Fastlandsveien som er hovedveien til Hvaler, det er bilvei helt fram til hytta med parkering til flere biler på tomten.

Det er ca 1 km til 2 dagligvareforretninger med søndagsåpent, i samme område er det også Apotek, Fiskebutikk og Øykroa. Ønsker du en ekstra hyggelig handletur er det litt ekstra stas for både voksne og barn ta båten til butikken eller en tur til Skjærhalden. Det er ca 12 km til Fredrikstad og 1 1/2 times kjøring fra Oslo. Til populære Skjærhalden, med stor gjestehavn, butikker, vinmonopol og serveringssteder er det ca 15 minutter med bil. Gode bussforbindelser til Fredrikstad sentrum og Oslo.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Fredrikstad er det bare kjøre mot Hvaler, når du har passert broen fra Kjøkøy som er lett gjennkjennelig med sine tårn, fortsetter du fastlandsveien ca 3 km, avkjøring til høyre vis á vis Havtunet (det står en enkel bom åpen) ta umiddelbart til høyre og du kommer inn på eiendommen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 800 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1997

Soverom

3

Primærrom

74m2

Bruksareal

87m2

Tomt

4433m2

KR-kode

2917105

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fastlandsveien 170, 1684 Vesterøy

Gnr. 50, bnr. 9, fnr. 52 i Hvaler kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 94 kvm

Totalt bruksareal: 87 kvm

Totalt primærrom: 74 kvm

Bruksareal:

Bod 13 kvm

Fritidsbolig 74 kvm

Primærrom:

Fritidsbolig:

1. etasje 74 kvm: Vindfang, bad, gang, stue, kjøkken, 3 soverom

Sekundærrom:

Bod:

1. etasje 13 kvm: 2 boder

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.05.2017 utført av Frank Feldt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Hytta kan overtas så snart som mulig, eller etter nærmere avtale.

Tomten

Festet tomt på 4.433,1 kvm.

Festeavgiften er kr 5.500 pr. år.

Festeavgiften kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen. Neste regulering i2019. Festeavtalen utløper 01.04.2039.

Grunneier har opplyst at han er villig til å innløse tomten for en pris mellom 1.000.000,- til 1.200.000,-.

Fjell-naturtomt, med noe trær og busker, gruset gårdsplass og adkomst. Meget barnevennlig, stor tomt med mulighet for lek, utforsking og en liten sandstrand.

Grunneier, Kurt Nordeng, samtykke til overdragelse fra grunneier kreves.

Kopi av lov festekontrakten følger vedlagt, kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Vei, vann og avløp

Vann fra 2 store sisterner som ligger i krypkjeller under hytta, det er pumpeanlegg og avløp til terreng. I følge selger er det mulighet for helårsdrift fra sisternevann. Det foreligger ikke utslippstillatelse. Snurretoalett. Privat adkomstvei fra hovedveien. Det er mulighet for å koble seg til offentlig vann og avløp, konf megler for ytterligere info.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre med bindingsverk utvendig kledd med panel, trevinduer med isolerglass. Valmet tak med betong takstein, hytta er fundamentert på fjell-/fasta masser, det er delvis krypkjeller.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at det er viktig med god utlufting under hytta siden det er noe innsig av vann. Noen dører bør justeres og verandadør er noe slitt. Badet er ikke bygd som våtrom

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Arkitektegnet hytte oppført 1995-1997, hytta er tilpasset tomten den har en moderne byggemetode og er nylig blitt pusset opp innvendig. Alle panel i oppholdsrom er malt opp, gulv slipt og oljet, utvendig er den også nylig blitt malt og el-anlegget er gått over.

Stue og kjøkken i åpen løsning med god plass til stort spiesbord. Ved stuevinduene passer det bra med en sittegruppe, her er det utsikt til sjøen eller du kan slappe av foran peisen. Fra stuen har du dobbel verandadør rett ut på terrasse og uteplasser.

Malt furu kjøkkeninnredning med heltre furu benkeplate, gass komfyr og oppvaskmaskin. Fra spiseplassen ved kjøkken er det utgang til skjermet uteplass hvor du får formidagssolen.

Badet er innredet med dusjkabinett, snurretoalett, servant med innredning, belegg på gulv og panel på vegger og himling. Varmtvannstank i krypkjeller.

Romslig vindfang med fliser på gulv panel på vegger og himling, på den ene langvegger er det innebygde skap.

Uteboden er delt i 2 rom hvor det ene er en redskapsbod og det andre rommet er nesten ferdig innredet og har en liten hems.

På eiendommen er det opparbeidet flere fine uteplasser, en skjermet plass mot veien og en som vender mot vannet med utepeis. Stor vestvendt trerrasse med masse sol og sjøutsikt. Ved bryggen er det fine flate svaberg, eller du kan velge sitte på bryggen nyte utsikten og steke seg i solen.

Selger har undersøkt mulighet for tikobling av offentlig vann og avløp og har fått 2 pristilbud fra ca 135.000,-til 168.000,- som inneholder pris på utvendige VA-arbeider og levering av pumpestasjon.Tilkoblingsavgifter og innvendige arbeider er ikke med. Konferer megler for ytterligere info

Oppvarming

Peis med innsats i stue med vedfyring, elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Parkering

Det er plass til flere biler på tomten.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til fritidsboligformål siden 24.04.1997

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. I følge matrikkelrapporten er det gitt rammetillatelse den 21.10.1984, igangsettelesestillatelse den 01.04.1984 og hytta registrert tatt i bruk den 24.04.1997

Når det gjelder uthus/anneks er det gitt rammetillatelse den 25.08.1987, igangsettelsestillatelse den 15.10.1998 og registrert tatt i bruk den 08.12.1998. Uthus/anneks er påbygd en bod på ca 6 kvm med takhøyde under 1,8 m, denne delen er ikke byggesøkt.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 6476, tinglyst 1990, type heftelse: Festekontrakt

Med festekontrakten er det tinglyst rett til avkjørsel fra hovedveien og over grunneiers eiendom, kostnadene ved å vedlikeholde veien tilfaller fester og de øvrige brukerne.

Kopi av festekontrakten følger vedalgt salsgsoppgaven

Regulering

Eiendommen ligger nærmere sjøen enn 100 meter og omfattes ikke av reguleringsplan; arealbruken er fastlagt i kommuneplanens arealdel.

Arealbruksformålet er: Spredt fritidsbebyggelse og landbruk-, natur- og friluftsområde. En del av eiendommen ligger innenfor det området som gjelder planprogrammet for gang- og sykkelvei, Puttesund - Asmaløy

https://www.hvaler.kommune.no/Nyheter/Fastsatt-planprogram---gang-sykkelveg-Puttesund--AsmaloyAsebu/.

Arealplankart og bestemmelser tas ut fra kommunens nettside på www.hvaler.kommune.no.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst sikringsobligasjon eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 2.740,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for renovasjon. Eiendomsskatten er kr 4.858,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.540,-pr. år. / 13.000 kwh. pr. år (ved helårsbruk).

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.124,-.

Årlig avgift til Hvaler Hytteforening (frivillig) er kr 400,- pr. år. Boligen er tilknyttet Canal Digital med parabol som leverandør av tv signaler og har avgift på kr 378,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.971.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Hvaler
Grunnkrets Skjelsbu/langekil

Steder i nærheten

Hauge 5.3 km
Utgårdskilen 7.7 km
Fredrikstad Domkirke 12.3 km
Isegran fort/museum 11.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 147.3 km
Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 95.4 km
Jernbanestasjon Fredrikstad stasjon 12.7 km
Bussholdeplass Bukkholmen 0.1 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torvbyen 13.2 km
Kjøpesenter Østsiden Storsenter 16.8 km
Postkontor Bunnpris Hvaler 6.8 km
Postkontor Ica Supermarked Glommen Brygge 11.7 km
Apotek Apotek 1 Hvaler 1.3 km
Apotek Boots apotek Kråkerøy 11.9 km
Vinmonopol Torvbyen Vinmonopol 13 km
Vinmonopol Østsiden Vinmonopol 14.3 km
Dagligvare Coop Extra Hvaler 1.1 km
Dagligvare Kiwi Vesterøy 1.6 km
Kiosk/video Listranda Camping Kiosk Syd 7.5 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven St.Croix 12.5 km
Bensin Shell Kråkerøy 11.8 km
Bensin Shell/7-Eleven St.Croix 12.5 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Bjørnar Brynildsen
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?