Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 075 000,- for kr 3 075 000,-

Gamleveien 11

Gamleveien 11

Gamleveien 11 - fra gaten

Gamleveien 11 - totale verandarealer på over 100 kvm.

Gamleveien 11 - magisk utsikt

Gamleveien 11 - magisk utsikt

Gamleveien 11 - stor båtplass (290x500cm) ytterst på bryggen, med vannpost.

Gamleveien 11 - Romslig stue med godt gjennomlys og plass til flere møbelgrupper

Gamleveien 11 - stue

Gamleveien 11 - stue

Gamleveien 11 - spisestue

Gamleveien 11 - kjøkken

Gamleveien 11 - kjøkken

Gamleveien 11 - hovedsoverom

Gamleveien 11_3D

Gamleveien 11 - kjøkken

Gamleveien 11 - soverom 2

Gamleveien 11 - entré/gang

Gamleveien 11 - utgang til veranda

Gamleveien 11 - utedusj

Gamleveien 11 - hovedsoverom

Gamleveien 11 - veranda

Gamleveien 11 - gjestehytte og jacuzzi

Gamleveien 11 - utebad

Gamleveien 11 - balkong mot vest

Gamleveien 11 - gjestehytte

Gamleveien 11 - biotoalett

Gamleveien 11 - utsikt

Gamleveien 11 - utsikt

Gamleveien 11 - veranda

Gamleveien 11 - selgers private kveldsbilde

Gamleveien 11 - overbygget veranda

Gamleveien 11 - dronefoto

Gamleveien 11 - Jacuzzi

Gamleveien 11 - dronefoto

Gamleveien 11 - selgers private kveldsbilde

Gamleveien 11 - selgers private kveldsbilde

Gamleveien 11 - selgers private bilde

Gamleveien 11 - selgers private bilde

Gamleveien 11 - friareal/brygge

Gamleveien 11 - friareal

Sande/Holm - Flott hytte med solrik terrasse. Bilvei/parkering. Suveren utsikt og stor båtplass.

Gamleveien 11

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 980 000,-

Sande/Holm - Flott hytte med solrik terrasse. Bilvei/parkering. Suveren utsikt og stor båtplass. : Sande/Holm - Flott hytte med solrik terrasse. Bilvei/parkering. Suveren utsikt og stor båtplass.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 980 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
71 / 73 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en nydelig beliggenhet på Holm i Sandebukta.

Det nærmeste nabolaget består av trivlige og idylliske eiendommer; en kombinasjon av bolighus og fritidseiendommer.

Hytta ligger tilbaketrukket på et veletablert hyttefelt. Det er kort gangsavstand ned til sjøen hvor man bl.a har båtplass på nyere og moderne bryggeanlegg som drives av hytteforeningen. Fine bademuligheter og grønne friarealer ved vannkanten. Det er også fine fiskemuligheter i Sandebukta, som også er et yndet sted for pilking på vinterstid.

Gode turmuligheter og sykkelvei til Sande sentrum med alle servicetilbud.

Sentrumsområdet har gjennomgått en betydelig modernisering senere år, og gir tilgang til alle moderne servicefunksjoner slik som offentlige kontorer, lege/tannlege, apotek, vinmonopol, dagligvare, cafeer, lekebutikk og kleshandel.

Med båt er det mange fine steder på fjorden i nærområdet som man kan bruke som utgangspunkt for ulike dagsturer. En tur til Sørlandsidyllen i Holmsbu, et hyggelig restaurantbesøk i Holmestrand eller lange sommerkvelder i båten ved Kommersøya er å anbefale. Kort vei til både Holmestrand med flere butikker, fint bryggeanlegg, restauranter, jernbanestasjon, bensinstasjon etc.

Bussforbindelse til Holmestrand, Sande og Drammen. Jernbanestasjon i Sande sentrum med avganger til Oslo og Tønsberg.

Kort vei med bil til sentrum av Sande og Holmestrand. 25 minutter med bil til Drammen eller Tønsberg. 35 minutter til Asker og ca. 50 min. til Oslo.

Adkomst

Fra Drammen: Ta av mot Sande N og følg gamle-E18 forbi Sande sentrum, mot Holmestrand. Ta av ved Holm Motell, følg under veien og ta Gamleveien til Høyre. Følg veien opp på bakketoppen, og eiendommen er beliggende på venstre side. Se kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 980 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1954

Soverom

3

Primærrom

71m2

Bruksareal

73m2

Tomt

571m2

KR-kode

2018261

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gamleveien 11, 3072 Sande i Vestfold

Gnr. 3, bnr. 2, fnr. 12 i Sande kommune.

Tomten

Festet tomt på 571,5 kvm.

Tomten ligger i skrånet terreng med fjell. Hovedadkomst fra gaten via trapp, men også alternativ adkomst i slakkere bakke på siden av hytta. Ut mot gaten finnes opparbeidet parkeringsplass, og noe plenarealer. Utenfor hytta på fjellknausen er tomten renslig og lettstelt med store terrassearealer. Tomten er bebygget med hytte, anneks og utedo. Utedoen står delvis på nabotomten.

Festeavgiften er 1.132,- pr. år.

Festeavgiften ble sist regulert i 2017, og denne kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen.

Festeavtalen utløper 20.04.2052. Ved utløp kan tomten innfris eller avtalen fornyes på samme vilkår.

Grunneier har forkjøpsrett. Bortfester har bekreftet at det ikke vil være aktuelt å benytte forkjøpsretten i denne transaksjonen, men forkjøpsretten vil hefte også neste gang eiendommen skal selges.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Det er plass til parkering på egen tomt.

Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet vannledning fra Holm og Wee vannlag. Uisolerte stikkledninger til eiendommen er eiers eget ansvar. Kjøkkenservant og oppvaskmaskin har svartvann til grunn. Eiendommen er ikke tilknyttet avløp, og det er således ikke lov å føre vann inn i hytta. Biotoalett og utedusj.

Sande Kommune har tilrettelagt for påkobling til kommunalt avløpsnett for Holm og Øgarden. Kjøper av eiendommen må påregne at det blir gitt pålegg om tilknytning til offentlig avløpsnett i nær fremtid. I følge kommunen kommer tilkoblingskummen i jordekanten ved Gamleveien, rett ved hytta.

Sande kommune har tilkoblingsavgift for avløp er 17.500,- I tillegg må det påregnes kostnader knyttet til legging av rør frem til kum.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 64 kvm.

Totalt bruksareal: 58 kvm.

Totalt primærrom: 56 kvm., herunder entré, 2 soverom, stue og kjøkken

I tillegg har eiendommen et romslig gjesteanneks på 15 kvm.

Hytta har romslige verandaer, totalt areal på 107 kvm.

Grovkjeller med gode lagringsarealer.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.05.2018 utført av Espen Grelland. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på grunnmur av betong og siporex. Yttervegger av ytong og/eller bindingsverk, utvendig etterisolert og kledd med panel. Pulttak tekket med isola takpapp fra 2014. Hytta gjennomgikk omfattende oppussing i 2006. Vinduene og dører ble skiftet i 2006, med unntak av 3 store ruter som er noe eldre. Hytta har sikringsskap med automatkurser fra 2007. Stor varmtvannsbereder fra 2004 i grovkjeller

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Takstmann har konkludert med at eiendommen holder en normalt god standard, med velholdte innredninger, overflater og utstyr. Det er ikke avdekket bygningsdeler med kraftige feil/mangler. Det nevnes likevel at støttemur under utebad må påregnes utbedret på sikt. Videre er det påpekt at hjørner i lafteknuter på annekset har hatt lekkasje som har gitt små misdannelser i parketten i innvendige hjørner. Det er benyttet fuktmålerutstyr på normalt utsatte steder i nytta, uten at man har funnet forhøyede verdier.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Hytta holder en normalt god standard. Innvendig er den oppusset i lyse farger og er pent innredet. Hovedrommene har godt gjennomlys, og planløsningen inviterer til lettvin bruk av utearealene. Utvendig er hytta omkledd og malt de senere år, og det er nyere taktekke. Vinduene er i hovedsak fra 2006.

Inngang til lys entré med plass til garderobeheng. Rommet har flislagt gulv og malt panel på vegger og i tak.

Videre kommer man inn i en lys og romslig stue, med plass til flere møbelgrupper. Stuen har skipsgulvlaminat og malt panel på vegger og i tak. Varmeeffektiv peisovn. Fra stuen er det utgang til balkong på vestsiden og til stor veranda på østsiden.

Kjøkkenet er praktisk innredet på et forhøyet hjørne i stuen. Oppusset med klassisk IKEAinnredning og heltre benkplater. Integrert stekeovn med koketopp, samt oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap.

Hytta har to innvendige soverom. Begge er innredet med skipsgulvlaminar og malt panel på vegger og i tak. Hovedsoverommet er innredet med dobbeltseng, mens det andre soverommet er innredet med to køyesenger. I hovedsoverommet finnes et skap/enkel bod med byggets sikringsskap. Sikringsskapet fikk ny innmat med automatkurser i 2007.

Under hytta finnes grovkjeller med god lufting og god plass til oppbevaring. Deler av kjelleren har støpt gulv og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt vvb fra 2004.

Arealet rett rundt hytta er opparbeidet med stor og lettstelt veranda, noe med tregulv og noe med beleggingstein. Naturlig innfelte bed med lettstelte stauder. I tillegg finnes en balkong på vestsiden. Totale verandaarealer er 107 kvm. og man har alltid muligheten til å søke både sol og skygge etter eget ønske. Deler av verandaen er overbygget. På terrassen står også et flott boblekar som vil medfølge ved overtakelse.

På verandaen står et anneks av uisolert plankelaft. Annekset er 15 kvm. og benyttes som stue/gjestehytte. Innredet med 4 soveplasser i køyesenger, samt sovesofa.

På hyttas nordside finnes et godt skjermet utebad, med servant, dusj og biotoalett.

Hytta selges delvis møblert. Selger vil beholde enkelte møbler og lamper, samt personlige gjenstander. Utfyllende liste over medfølgende inventar kan fås hos megler.

Oppvarming

Eiendommen har teglsteinspipe, med peisovn i stuen. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt som hytte siden oppføring.

Kommunen opplyser at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført.

Hytta er senere tilbygget i ukjent tid, men det foreligger ikke ferdigattest dette arbeidet.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, utover grunneiers pant for forfalt festegebyr.

Det er tinglyst festekontrakt på eiendommen. Dagboknr 2140, tinglyst 13.08.1956. Festekontrakten gir rett til feste etter bestemmelser i kontrakten, samt rett til bruk av vei, rett til vann fra nærmeste vannhull, rett til bruk av strandlinje samt båtplass og rett til fremføring av kabler for vann og elektrisitet. Kontrakten gir også rett til oppføring av gjerde. Festekontrakten følger vedlagt i prospektet.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Det foreligger videre tre tinglyste bruksretter til selgers familie. Disse er under kontroll og er begjært slettet hos kartverket. Disse vil ikke hefte i eiendommen ved overtakelse.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan avsatt til eksisterende fritidsbebyggelse.

Ved siden av eiendommen ligger en ubebygget festetomt på 411 kvm. Tomten tilhører grunneier og er ikke bortfestet. Det er pt. ingen kjente planer om bygging på denne eiendommen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Hytta har medlemskap i hytteforeningen, som forvalter fellesarealer på feltet.

Hytta disponerer fast båtplass ytterst på en moderne brygge. Plassen måler 290x500cm. Det er vanntilgang på brygga. Båtforeningen avholder dugnad i forbindelse med utsetting og vinterstenging av anlegget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Hytta har privat vann fra Holm og Wee vannverk, med avgift på 3.250,- pr. år. Eiendomsskatten til Sande kommune er 4.032,- pr år. Sommerrenovasjon koster 1711,- pr. sesong.

Brannvesenet er pålagt å føre tilsyn med, og feie pipeløp i alle fritidseiendommer. Kostnader knyttet til feiing og tilsyn må påregnes.

Eiendommens festeavgift er 1.200,- pr. år. I tillegg betales 500,- til hytteforeningen.

Hytta har fast båtplass og det betales årlig 1.000,- til småbåtforeningen, til dekning av forsikring, service og vedlikehold.

Nåværende eier hadde et strømforbruk på 3700,- i 2017 .

Hytta har en årlig forsikringspremie på 4.921,-

I dag leveres tv-signaler fra Canal digital parabol. Avgift avhenger av pakkevalg. Parabol og dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: 3.055.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Sande
Grunnkrets Holm

Steder i nærheten

Sande kirke 4.2 km
Selvik 7.1 km
Nils Kjær Monumentet 9 km
Holmestrand museum 9.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 113.4 km
Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 52.4 km
Jernbanestasjon Sande stasjon 3.9 km
Bussholdeplass Holm 0.4 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torggården Sande 4.1 km
Kjøpesenter Kullboden/Passasjen 9.4 km
Dagligvare Rema 1000 Sande 3.6 km
Dagligvare Meny Sande 4 km
Postkontor Kiwi Sande 4.9 km
Postkontor Spar Kullboden 9.4 km
Apotek Boots apotek Sande 4.1 km
Apotek Ditt apotek Sandesenteret 4.9 km
Vinmonopol Sande Vinmonopol 4.1 km
Kiosk/video Sande Kiosk 3.9 km
Kiosk/video Narvesen Sande j.b.st. 4.1 km
Bensin YX Sande 3.6 km
Bensin Shell Sande 4.9 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 50.000,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-/kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.500,- / kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr

Ukens bolig: kr

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marielle K. Ryberg
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?