Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 975 000,- for kr 1 975 000,-

Fasade

Høydefoto

Høydefoto

Utsikt fra eiendommen

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Høydefoto

Høydefoto

Høydefoto

Høydefoto

Uteområde

Uteområde

Uteområde

Uteområde

Uteområde - Brygga

Uteområde - Brygga

Utsikt fra stuevinduet

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Bad

Toalettrom

Soverom 1

Soverom 2

Entré/gang

Uthus / anneks

Uthus / anneks

Plantegning - Hovedetasje

Plantegning - Kjelleretasje

Ødegården/Øgarden

Gamleveien 123

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 100 000,-

Ødegården/Øgarden: Hytte med nydelig beliggenhet i første rekke til fjorden! - Eiertomt - Privat brygge - Båtplass

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 100 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
53 / 65 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en svært flott beliggenhet i første rekke til fjorden, kun cirka 25 meter fra vannkanten! Etablert hytteområde, i rolige omgivelser. Gode solforhold og nydelig utsikt over fjorden. Eiendommen er beliggende ca. 25 min. kjøring fra Drammen og ca. 50 min. fra Oslo. 10 minutters kjøring til Holmestrand. Fin tilgjengelighet for hyppig bruk uten for lang reisevei!

Bussholdeplass ved Gamle Sørlandske med bussforbindelse til Sande og Holmestrand. Togstasjon i Sande og Holmestrand.

Nordre Jarlsberg brygge ligger tvers over på andre siden av Sandebukta med serveringssted og med intimkonserter med kjente utøvere. Det har også blitt holdt større utekonserter der(Bryggefestivalen). Utflukter til Kommersøya, Gåserumpa etc. gir fine muligheter til å kunne nyte lange, solfylte dager med f.eks. bading og fisking.

Med båt er det også kort avstand til andre idyller som Holmsbu og Rødtangen, og ellers nedover mot Holmestrand, Horten og Tønsberg.

Flott golfanlegg i Sande. Kort vei til Holmestrand med flere butikker, fint bryggeanlegg, restauranter, jernbanestasjon, bensinstasjon etc.

Etter at jernbanetraseen i området ble flyttet i tunnel høsten 2016, er planen å fjerne skinnegangen og bygge gang/sykkelvei i traseen, som isåfall vil bli en fin turvei innover til Holmestrand.

Adkomst

Fra Oslo og Drammen: Følg E-18 mot Sande. Ta av mot Sande N og følg så Fv 313 (Gamle Sørlandske) forbi Sande og videre mot Holmestrand. Ved passering YX bensinstasjonen og Veikroa i Sande, er det 5 km igjen å kjøre på Fv 313 mot Holmestrand. Om en følger E-18 helt til Hanekleiva og først der tar av til Sande og tilførselveien til Fv 313, er det fortsatt 4,3 km igjen å kjøre på Fv 313 mot Holmestrand.

En befinner seg nå på en flate med åkrer på begge sider av Fv 313 og med en avkjørsel til både venstre og høyre. Til høyre er det en skiltet avkjørsel til Jernbaneverkets anleggsområde. Ta her veien til venstre over jordet, etter cirka 100 meter ender denne i et T-kryss i Gamleveien. En befinner seg nå ved Gamleveien 103. Sving her til høyre mot Holmestrand og følg Gamleveien omlag 200 meter til en får en rekke parkeringsplasser på høyre seide av veien. På venstre side er det et lite, hvitt pumpehus nummerert med 129, noen få meter lengre frem er det et gult hus med husnummer 135. Parkér i dette området. Følg så gangstien forbi pumpehuset og inn til venstre, gå videre 50 meter til du står ved inngangsportalen til hytta. Veien vil bli skiltet. (Vær oppmerksom på at dette området benevnes både som Ødegården og Øgarden).

Det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Se også kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 100 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1939

Soverom

2

Primærrom

53m2

Bruksareal

65m2

Tomt

331m2

KR-kode

2017186

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gamleveien 123, 3072 Sande i Vestfold.

Gnr. 2, bnr. 80 i Sande kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 71 kvm

Totalt bruksareal: 65 kvm

Totalt primærrom: 53 kvm

Primærrom:

Kjeller: Vindfang, mellomgang, bad, wc: 10 kvm

Hovedetasje: Gang, stue, kjøkken, 2 soverom: 43 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: Blindkjeller, 2 boder: 12 kvm

Anneks/uthus: Bruksareal: 8 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.04.2017 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 331,5 kvm. Areal ifølge Sande kommune. Målebrev av 03.01.1984. Se kart i salgsoppgave for oversikt over eiendomsgrensene. Hytta eier ikke strandlinje, men det er ikke bebyggelse mellom hytta og fjorden som sikrer suveren utsikt og umiddelbar nærhet til vannet.

Tomten er trivelig opparbeidet med plen og beplantning rundt hytta, som gir uteplasser både på overside og ut mot fjorden. Skifer ved inngangspartiet. Utvendige trapper av betong. Nytt gjerde rundt eiendommen i 2015. Flaggstang.

Hytta har egen, privat brygge og har tinglyst rett til båtfeste og opplagsplass for båt på nedsiden av hytta, tinglyst 12.04.1984. Brygga disponeres kun av denne hytta ifølge selger.

Det er under planlegging nytt felles bryggeanlegg, beliggende rett nedenfor hytta. Ny eier vil kunne gå inn som en av de interesserte i dette bryggeanlegget, vi henviser til vedlegg i salgsoppgaven for utfyllende informasjon.

Vei, vann og avløp

Privat gangvei som vedlikeholdes i fellesskap med hyttenaboene.

Privat sommervann gjennom felles vannverk, som driftes sammen med hyttenaboene.

Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Det private vannet er godkjent som vann-til-yttervegg løsning.I denne hytta er vannet lagt inn på kjøkken og til baderom i kjeller uten at det er søkt om utslippstillatelse hos Sande kommune. Gråvann til eldre septiktank med drenshull. Hytta har forbrenningstoalett.

Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank/avløpsløsning/innlagt vann kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Sande kommune har varslet at det planlegges pålegg om tilknytning for dette området i løpet av årene som kommer (anslagsvis om 1-3 år). Det foreligger ikke pålegg per idag. Dersom det kun ønskes vann til yttervegg, vil det ikke være pålegg om tilknytning for denne eiendommen. Kostnader for etablering av offentlig vann/avløp frem til yttervegg er grovt estimert til kr. 200.000, men er ikke endelig beregnet.

Bebyggelse

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført slik:

Grunnmasser av fjell og stein. Grunnmur av betong m/sparestein. Sannsynligvis ikke lagt drenering rundt grunnmur. Yttervegger over grunnmur av plank/reisverk med papp, panel 2 sider, oppbygging kan være noe varierende fra bygg til bygg. Utvendig stående kledning. Trebjelkelag mellom etasjene. Vinduer med isolerglass og eldre doble vinduer. Utgangsdør av tre. Saltak tekket med lakkerte stålplater.

Standard

Hytta inneholder:

Hovedetasje:

Entre/gang: Tregulv. Veggpanel.

Soverom 1: Tregulv. Lysmalt veggpanel. Køyeseng.

Soverom 2: Tregulv. Lysmalt veggpanel. Køyeseng.

Kjøkken: Malt innredning med praktis skap- og benkeplass. Fliser over benken,. Gulvbelegg. Lysmalt veggpanel.

Stue: Tregulv. Store vindusflater gir nydelig utsyn mot fjorden. Veggpanel. Skiferpeis med innsats

Kjelleretasje:

Toalett: Støpt dekke. Forbrenningstoalett av fabrikat Cinderella medfølger.

Bod: Muroverflater.

Bod: Muroverflater. Fryseboks medfølger. Adkomst videre til bad.

Bad: Muroverflater. Dusj med forheng. 200 liter varmtvannsbereder. WC er ikke i bruk etter at det ble erstattet av forbrenningstoalettet.

Anneks/uthus: Tregulv. Veggpanel. Rommet er innredet med køyeseng og enkeltseng (3 sengeplasser). Nyere vinduer.

Oppvarming

Skiferpeis med innsats i stue.

Forøvrig basert på elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen kan leies ut som fritidsbolig.

Parkering

Hytta disponerer 2 faste biloppstillingsplasser i Gamleveien, med kort og praktisk gangavstand til hytta. Biloppstillingsplassene leies av annen grunneier.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Megler anfører at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført. Det foreligger ikke dokumentasjon om uthus/anneks er godkjent til bruk som rom for varig opphold (utover lagringsplass).

Tinglyste heftelser og rettigheter

Bestemmelse tinglyst 12.04.1984 med dagboknummer 1829:

Eiendommen har rett til båtplass og opplagsplass, jfr. punkt "tomten" salgsoppgaven.

Eiendommen plikter å delta i felles vedlikeholdskostnader for felles adkomstvei.

Regulering

Eiendommen ligger i område avsatt til LNF (landbruk/natur/fritid) i henhold til kommuneplanen for Sande kommune (vedtatt 29.10.2014). Hytta ligger innenfor 100-meters sone mot fjorden: "Innenfor byggeområder i 100-metersbeltet mot sjø (Sandebukta) er det fastlagt en sær-skilt byggegrense i eget plankart til kommuneplanen. Byggegrensen skal sørge for at godkjent bruk kan videreføres på en skånsom måte som ivaretar natur- og friluftsver-diene i kystsonen og sikrer allmennhetens rett til fri ferdsel forbi byggeområdene langs kysten. Etablering av nødvendig infrastruktur kan tillates ovenfor byggegrensen."

Diverse

Byggeår er ifølge selger, kommunen har ikke opplysninger om byggeår.

Diverse løsøre og møblement medfølger i salget. Hytta selges som utgangspunkt uten ytterligere rydding og rengjøring utover det innbo selger evt. velger å ta med seg. Kontakt gjerne megler ved spørsmål.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Renovasjon: Kr. 1.546,- pr. sesong til RFD for hytterenovasjon.

Det betales kr. 1.000,- per år til grunneier av Gamleveien for de to parkeringsplassene.

Vann: Kr. 600,- per sesong (sommervann) i privat vannverk som er felles med naboene. Vannverket driftes og bekostes i fellesskap.

Det er frivillig medlemskap i Nedre Øgarden Velforening, avgift kr 250,- pr. år. Velforeningen organiserer bl.a. en felles dugnad blant medlemmene for vedlikeholdet av et felles strandområde med en fin, barnevennlig badestrand for vellets medlemmer.

Gjeldende eiendomsskatt: kr 4.735,- per år.

Årlig strømforbruk har vært ca. 1.500 kwt (2016).

Bygniningsforsikring i Gjensidige, kr. 2.872,- (2017).

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av parabol, og avtalen kan videreføres. Abonnement kan videreføres hvis ønskelig av kjøper. Parabol medfølger. Dekoder medfølger som utgangspunkt ikke.

Det er 4G-dekning i området (både Telenor og Telia) for mobilt bredbånd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.153.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Sande
Grunnkrets Holm

Steder i nærheten

Nils Kjær Monumentet 7.4 km
Sande kirke 6.1 km
Holmestrand museum 7.5 km
Backegården 7.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 115.1 km
Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 50.7 km
Jernbanestasjon Sande stasjon 5.8 km
Bussholdeplass Ødegården 0.4 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torggården Sande 6 km
Kjøpesenter Kullboden/Passasjen 7.8 km
Postkontor Kiwi Sande 6.8 km
Postkontor Spar Kullboden 7.8 km
Apotek Ditt apotek Sandesenteret 6.8 km
Apotek Boots apotek Sande 6 km
Vinmonopol Sande Vinmonopol 6 km
Vinmonopol Holmestrand Vinmonopol 7.9 km
Dagligvare Rema 1000 Sande 5.4 km
Dagligvare Kiwi Sande 6.8 km
Kiosk/video Sande Kiosk 5.8 km
Kiosk/video Narvesen Sande j.b.st. 5.9 km
Bensin YX Sande 5.5 km
Bensin Shell Sande 6.7 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Morten Solberg Helgerud
Jurist - Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?