Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 150 000,- for kr 2 150 000,-

Velkommen til Gamleveien 127 !

Fasade

Dronefoto med pilmarkering

Dronefoto med pilmarkering

Dronefoto med pilmarkering

Dronefoto med pilmarkering

Dronefoto med pilmarkering

Fasade

Utsikt fra terrassen

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Gang

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Stellerom (rom med vaskeservant)

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 3

3D Plantegning - Gamleveien 127

Ødegården/Øgarden

Gamleveien 127

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 250 000,-

Ødegården/Øgarden: Hytte med nydelig beliggenhet nær vannkanten - Stor terrasse - Eiertomt - Båtplass

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 250 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
62 / 62 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en svært flott beliggenhet med nærhet til fjorden, kun cirka 60 meter fra vannkanten!

Etablert hytteområde, i rolige omgivelser. Gode solforhold og nydelig utsikt over fjorden. Eiendommen er beliggende ca. 25 min. kjøring fra Drammen og ca. 50 min. fra Oslo. 10 minutters kjøring til Holmestrand. Fin tilgjengelighet for hyppig bruk uten for lang reisevei!

Bussholdeplass ved Gamle Sørlandske med bussforbindelse til Sande og Holmestrand. Togstasjon i Sande og Holmestrand.

Nordre Jarlsberg brygge ligger tvers over på andre siden av Sandebukta med serveringssted og med intimkonserter med kjente utøvere. Det har også blitt holdt større utekonserter der(Bryggefestivalen). Utflukter til Kommersøya, Gåserumpa etc. gir fine muligheter til å kunne nyte lange, solfylte dager med f.eks. bading og fisking.

Med båt er det også kort avstand til andre idyller som Holmsbu og Rødtangen, og ellers nedover mot Holmestrand, Horten og Tønsberg.

Flott golfanlegg i Sande. Kort vei til Holmestrand med flere butikker, fint bryggeanlegg, restauranter, jernbanestasjon, bensinstasjon etc.

Etter at jernbanetraseen i området ble flyttet i tunnel høsten 2016, er planen å fjerne skinnegangen og bygge gang/sykkelvei i traseen, som isåfall vil bli en fin turvei innover til Holmestrand.

Adkomst

Fra Oslo og Drammen: Følg E-18 mot Sande. Ta av mot Sande N og følg så Fv 313 (Gamle Sørlandske) forbi Sande og videre mot Holmestrand. Ved passering YX bensinstasjonen og Veikroa i Sande, er det 5 km igjen å kjøre på Fv 313 mot Holmestrand. Om en følger E-18 helt til Hanekleiva og først der tar av til Sande og tilførselveien til Fv 313, er det fortsatt 4,3 km igjen å kjøre på Fv 313 mot Holmestrand.

En befinner seg nå på en flate med åkrer på begge sider av Fv 313 og med en avkjørsel til både venstre og høyre. Til høyre er det en skiltet avkjørsel til Jernbaneverkets anleggsområde. Ta her veien til venstre over jordet, etter cirka 100 meter ender denne i et T-kryss i Gamleveien. En befinner seg nå ved Gamleveien 103. Sving her til høyre mot Holmestrand og følg Gamleveien omlag 200 meter til en får en rekke parkeringsplasser på høyre seide av veien. På venstre side er det et lite, hvitt pumpehus nummerert med 129, noen få meter lengre frem er det et gult hus med husnummer 135. Ta ned til venstre mellom her, og nummer 127 er så beliggende umiddelbart på venstre side av veien.

Det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Se også kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 250 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1988

Soverom

3

Primærrom

62m2

Bruksareal

62m2

Tomt

368m2

KR-kode

2017274

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gamleveien 127, 3072 Sande i Vestfold.

Gnr. 2, bnr. 77 i Sande kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 67 kvm

Totalt bruksareal: 62 kvm

Totalt primærrom: 62 kvm

Primærrom:

Vindfang, wc/bad, gang, 3 soverom, stellerom, kjøkken, stue: 62 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.06.2017 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Snarlig overtakelse er mulig.

Tomten

Eiet tomt på 368 kvm. Målebrev foreligger. Se kart i salgsoppgave for oversikt over eiendomsgrensene. Hytta eier ikke strandlinje, men det er ikke bebyggelse mellom hytta og fjorden som sikrer fin utsikt og nærhet til vannet.

Tomten er trivelig opparbeidet med plen og beplantning rundt hytta. Stor, delvis takoverbygd terrasse på ca. 32 kvm med adkomst fra stue og ved inngangspartiet.

Tinglyst rett til båtfeste. Nytt, felles bryggeanlegg er under bygging, beliggende like bortenfor hytta. Én båtplass ved dette nye bryggeanlegget medfølger i salget. Selger dekker andelen av byggekostnadene for denne båtplassen (ca. kr. 38.000), slik at det kun er fremtidige vedlikeholdskostnader som tilfaller kjøper.

Det nye anleggets plassering vil være der hvor eksisterende flytebrygge er i dag (synlig på bildene), like nedenfor Gamleveien 123/125. Ut fra land, på dette stedet, vil det monteres en 8 meter lang fast del, rett ut fra land, så vil en 4 meter lang landgang forbinde denne faste delen med den nye betongflytebryggen. Betongflytebryggen er prefabrikkert, er 20 meter lang og 2,4 meter bred. Betongflytebryggen monteres på stedet i uke 26 av firmaet BI-Brygga A/S, Sandefjord. Flytebryggen vil gå snorrett utover fjorden (ikke i vinkel) og vil ligge på dypere vann. Ikke behov for mudring. Adkomst til flytebrygga er via sti mellom nummer 125 og nummer 127.

Vei, vann og avløp

Privat sommervann gjennom felles vannverk, som driftes sammen med hyttenaboene.

Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Det private vannet er godkjent som vann-til-yttervegg løsning.I denne hytta er vannet lagt inn på kjøkken, stellerom og baderom uten at det er søkt om utslippstillatelse hos Sande kommune. Gråvann til spredegrøft. Hytta har snurredass.

Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank/avløpsløsning/innlagt vann kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Sande kommune har varslet at det planlegges pålegg om tilknytning for dette området i løpet av årene som kommer (anslagsvis om 1-3 år). Det foreligger ikke pålegg per idag. Dersom det kun ønskes vann til yttervegg, vil det ikke være pålegg om tilknytning for denne eiendommen. Kostnader for etablering av offentlig vann/avløp frem til yttervegg er grovt estimert til kr. 200.000, men er ikke endelig beregnet.

Bebyggelse

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført slik:

Grunnmasser av fjell, sprengsteinsfylling og pukk. Grunnmur av leca. Drenering er fra byggeår. Noe fukt i krypkjeller er påregnelig. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk. Utvendig stående kledning, liggende i gavlspisser. Hytta er nymalt utvendig i 2017. Vinduer med isolerglass. Ventil i toppkarm. 2 fløyet balkongdør. Standard utgangsdør. Saltak med undertak av bord. Tekket med shingel. Renner og nedløp i plastbelagt stål.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Hytta inneholder:

Entré: Tregulv. Lysmalt panel.

Bad: Tregulv. Panel. Snurredass. Dusjkabinett. Innebygget skap.

Gang: Tregulv. Lysmalt panel.

Stellerom: Tregulv. Panel. Vaskeservant.

Soverom 1: Treguv. Panel. Køyeseng.

Soverom 2: Tregulv. Panel. Sikringsskap med automatsikringer.

Soverom 3: Tregulv. Panel. Køyeseng.

Kjøkken: I delvis åpen løsning mot stua. Tregulv. Lysmalt panel. Gråmalt, profilert innredning med praktisk skap- og benkeplass.

Stue: Tregulv. Lysmalt panel. Uttak til tv-signaler (Viasat parabol). Utgang til den store terrassen. Markise. Fra terrassen er det fin utsikt til fjorden.

Krypkjeller: Utvendig adkomst. Tanken til snurredassen. Varmtvannsbereder.

Oppvarming

Basert på elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen kan leies ut som fritidsbolig.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter med biloppstillingsplasser inne på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest gitt av Sande kommune datert 24.05.1989.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Rett til båtfeste og strandrett, tinglyst 22.03.1983 med dagboknummer 1294.

Eiendommen plikter å delta i felles vedlikeholdskostnader for felles adkomstvei, tinglyst 22.03.1985 med dagboknummer 1294.

Regulering

Eiendommen ligger i område avsatt til boligbebyggelse i henhold til kommuneplanen for Sande kommune (vedtatt 29.10.2014).

Hytta ligger innenfor 100-meters sone mot fjorden (ref. punkt 6.1.3 i arealbestemmelsene i kommuneplanen): "Innenfor byggeområder i 100-metersbeltet mot sjø (Sandebukta) er det fastlagt en sær-skilt byggegrense i eget plankart til kommuneplanen. Byggegrensen skal sørge for at godkjent bruk kan videreføres på en skånsom måte som ivaretar natur- og friluftsver-diene i kystsonen og sikrer allmennhetens rett til fri ferdsel forbi byggeområdene langs kysten. Etablering av nødvendig infrastruktur kan tillates ovenfor byggegrensen."

Diverse

Diverse løsøre og møblement medfølger i salget. Hytta selges som utgangspunkt uten ytterligere rydding og rengjøring utover det innbo selger evt. velger å ta med seg. Kontakt gjerne megler ved spørsmål.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Renovasjon: Kr. 1.546,- pr. sesong til RFD for hytterenovasjon.

Vann: Kr. 600,- per sesong (sommervann) i privat vannverk som er felles med naboene. Vannverket driftes og bekostes i fellesskap.

Det er frivillig medlemskap i Nedre Øgarden Velforening, avgift kr 250,- pr. år. Velforeningen organiserer bl.a. en felles dugnad blant medlemmene for vedlikeholdet av et felles strandområde med en fin, barnevennlig badestrand for vellets medlemmer.

Andel av vedlikeholdskostnader for bryggeplass. Byrggeanlegget vil være nytt i 2017, så det blir begrensede kostnader i årene som kommer.

Gjeldende eiendomsskatt: kr 4.750,- per år.

Årlig strømforbruk var i 2016 ca. 1.510 kwt.

Bygniningsforsikring i Frende.

Det er installert parabol fra Viasat. Antenne medfølger. Idag ikke tilknyttet abonnement.

Det er 4G-dekning i området (både Telenor og Telia) for mobilt bredbånd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.307.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Sande
Grunnkrets Holm

Steder i nærheten

Nils Kjær Monumentet 7.4 km
Sande kirke 5.9 km
Holmestrand museum 7.5 km
Backegården 7.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 115 km
Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 50.7 km
Jernbanestasjon Sande stasjon 5.7 km
Bussholdeplass Ødegården 0.4 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torggården Sande 5.9 km
Kjøpesenter Kullboden/Passasjen 7.8 km
Postkontor Kiwi Sande 6.7 km
Postkontor Spar Kullboden 7.8 km
Apotek Ditt apotek Sandesenteret 6.7 km
Apotek Boots apotek Sande 5.9 km
Vinmonopol Sande Vinmonopol 5.9 km
Vinmonopol Holmestrand Vinmonopol 7.9 km
Dagligvare Rema 1000 Sande 5.3 km
Dagligvare Meny Sande 5.8 km
Kiosk/video Sande Kiosk 5.7 km
Kiosk/video Narvesen Sande j.b.st. 5.8 km
Bensin YX Sande 5.5 km
Bensin Shell Sande 6.6 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Morten Solberg Helgerud
Jurist - Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?