Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 600 000,- for kr 3 600 000,-

Hagaløkka 96 - Presentert av Krogsveen AS

Hagaløkka 96 - Presentert av Krogsveen AS

Flat hagetomt, pent opparbeidet med gressplen, trær, bærbusker og diverse prydbusker

Flott hagetomt perfekt til lek og moro for de minste

Romslig kjøkken med plass til spisebord

Kjøkken

Spisestue

Spisestue

Stue

I stuen er det solid og klassisk tregulv

Stue

Stue med peisovn

Hovedsoverom

Soverom

Bad

Praktisk anneks med stue og soverom

Soverom i annekset

Fra annekset er det direkte utgang til terrassen

Stor og solrik terrasse mot syd/vest

Solrik terrasse

Hytta har også en overbygget og usjenert uteplass vendt mot vest

Velkommen til visning

 

Tomten er godt skjermet og omkranset med hekk

Velkommen til Hagaløkka Syd! Et attraktivt hytteområde mot Lahelle/Tønsbergfjorden. Området er meget barnevennlig med kort vei til flott fellesareal med gresslette, langgrunn sandstrand, bryggeanlegg og badeflåte.

 

Fra hytta er det kort vei til flott sandstrand

Nydelig fellesområde. Her kan barna leke fritt

 

Det medfølger båtplass på felles brygge. Her kan du ha en skjærgårdsjeep klar for flotte dager på sjøen! Det er kun en kort tur ut til Lindholmen, Møyeren eller fantastiske Stauper

Plantegning

Østerøya/Lahellefjorden - Fritidseiendom i meget barnevennlig og idyllisk område - Gode solforhold - Båtplass - Kort vei til sjøen

Hagaløkka 96

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 590 000,-

Østerøya/Lahellefjorden - Fritidseiendom i meget barnevennlig og idyllisk område - Gode solforhold - Båtplass - Kort vei til sjøen : Østerøya/Lahellefjorden - Fritidseiendom i meget barnevennlig og idyllisk område - Gode solforhold - Båtplass - Kort vei til sjøen

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 3 590 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
86 / 89 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Hagaløkka 96! Hagaløkka Syd er et attraktivt hytteområde beliggende på Østerøya mot Lahelle/Tønsbergfjorden. Området er meget barnevennlig med kort vei til flott fellesareal med gresslette, langgrunn sandstrand, bryggeanlegg og badeflåte. Perfekt for både store og små. Stranden ligger lunt og fint i en stor sydvendt bukt. Fra stranden har du flott utsikt ut Lahellefjorden/Tønsbergfjorden. For de båtglade er det båtplass på felles brygge, og her kan du ha en skjærgårdsjeep klar for flotte dager på sjøen! Det er kun en kort tur ut til Lindholmen, Møyeren eller fantastiske Stauper som er kanskje en av Østlandets flotteste øyegruppe. Gode turmuligheter i nærheten, med bl.a. Kyststien. Den velkjente Skjellvikastranden ligger også med kort avstand til eiendommen, perfekt for familiens ungdommer. Hytta har en usjenert beliggenhet og er godt skjermet med hekk. Her får du en enkel adkomst og du kan kjøre til døra! Hagaløkka er et meget hyggelig hytteområde. Velkommen til en hyggelig visning!

Adkomst

Fra Sandefjord sentrum kjører du Kilgata. Ta over i Hegnaveien ved Shell på Kilen og følg veien til

Østerøyveien ved Rema 1000. Følg Østerøyveien utover i cirka 2,3 km. Ta så Hagaløkka inn til venstre. Følg veien over jordet, forbi gården og opp en liten bakke. Etter bakketoppen tar du ned til høyre, gjennom bommen og hytta ligger på venstre side. Dersom du ønsker å se på eiendommen utenom visningstid så må du gå fra bommen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 590 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1960

Soverom

3

Primærrom

86m2

Bruksareal

89m2

Tomt

1105m2

KR-kode

2218269

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hagaløkka 96, 3237 Sandefjord

Gnr. 91, bnr. 1, fnr. 12 i Sandefjord kommune.

Tomten

Flat hagetomt, pent opparbeidet med gressplen, trær, bærbusker og diverse prydbusker. Tomten er omkranset med hekk. Her ligger alt til rette for lek og moro for de minste. Terrassen ligger lunt og solrikt til mellom hovedhytta og annekset (mot syd/vest). Hytta har også en overbygget og usjenert uteplass vendt mot vest. Hvor det er montert utvendig peis. Alt ligger til rette for at varme sommerdager og sene kvelder kan nytes.

Festet tomt på 1.105 kvm.

Festeavgiften er kr 13.740,- pr. år.

Festeavgiften ble sist regulert i 2016, og denne kan reguleres hvert 5 år iht. konsumprisindeksen. Neste regulering blir i 2021. Det ble foretatt engangsløft av festeavgiften den 13.12.2017.

Grunneier er Linda Marie Årøe.

Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Det opplyses om at oppmålingen av tomten er eldre og de nøyaktige tomtegrensene er dermed noe usikre. Ved ny oppmåling kan det dermed være avvik på tomtens nøyaktige størrelse og tomtegrensene. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på tomten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger (Hagaløkka Va-Anlegg SA står for drift av det private vann og avløpsnettet). Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til hytta.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 96 kvm

Totalt bruksareal: 89 kvm

Totalt primærrom: 86 kvm

Bruksareal:

Anneks 22 kvm

Hytta 67 kvm

Primærrom:

Hytta: 64 kvm: Gang, to soverom, vaskerom, bad, kjøkken og stue.

Anneks: 22 kvm: Vindfang, soverom og stue.

Sekundærrom:

Hytta: 3 kvm: To boder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.08.2018 utført av CS Byggpartner as. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre på ringmur av mur/betong. Tak er tekket med takplater.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det følgende kommentarer fra takstmann: Hytta er i god stand med tanke på alder. Den har blitt holdt vedlike oppgjennom årene, men det er likevel en del bygningsdeler som har begrenset levetid igjen (statistisk levetid). Vinduer er skiftet etter byggeår i perioden 1980 til 1994. Tak er tekket med aluminiumsplater i 1995/1996. Hytta er påbygget i cirka 1993, med bad, bod og vindfang. Den ble også påbygget i cirka 1995/1996 med to soverom og toalettrom (toalett er fjernet og brukes i dag som vaskerom). Vaskerom er ikke godkjent som våtrom. Bad har høy alder og bør oppgraderes. Takstmann opplyser også at kjelleren kan være en risikokonstruksjon grunnet mulighet for fukt i bjelkelag. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Hytta fremstår som godt holdt og har en koselig og barnevennlig beliggenhet i et populært hytteområdet. Veggoverflater består for det meste av tapet og panel. Gulv har for det meste klassisk solid tregulv og laminat. Hytta har godt med sengeplasser og har eget praktisk anneks. Perfekt til storfamilien.

Kjøkken med profilerte fronter og laminat benkeplate. Flis mellom overskap og benkeplate. Her er det montert eget spisebord. Kjøkkenet har også egen inngang. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger hytta.

Bad med vinyl på gulv og baderomsplater på vegger. Av utstyr er det montert toalett, servant og dusjoppheng på vegg.

Hytta har gode lagningsmuligheter i stor utvendig bod og loft i både hytta og annekset.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til fritidsboligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Byggesaksmappa mangler i kommunenes byggesaksarkiv, det foreligger kun tegning på tilbygget. Byggesaksarkivet er imidlertid ufullstendig, så manglende dokumentasjon betyr ikke mistanke om ulovlig oppføring. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 1016, tinglyst 22.04.1959: Festekontrakt og urådighet. Festeretten kan ikke overdras uten samtykke fra grunneier. Det har blitt tinglyst nye vilkår med dagboknr 70, tinglyst 08.01.1969:

For festekontraktens vilkår se salgsoppgavens punkt "tomt".

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser.

Eiendommen har tinglyst rett til strandrett og båtfeste på gnr. 91, bnr. 1. Rettigheten er tinglyst på gnr. 91, bnr. 1 (hovedbruket), dagboknr 1016, tinglyst 22.04.1959.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.05.2014 avsatt til fritidsbebyggelse. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Medlemskap i Hagaløkka bryggelag sikrer rett til båtplass (nr. 15) på felles flytebrygge.

Som hytteeier kreves det også medlemskap i Hagaløkka Velforening og Hagaløkka VA-Anlegg SA.

Hyttefeltet er sikret med automatbom. Denne åpnes med fjernkontroll eller oppringing fra mobiltelefon.

Selger opplyser at nabo i Hagaløkka 100 (mot syd) har ønske om å totalrenovere hytta, annekset og overbygget uteplass. Det er sendt søknad til Sandefjord kommune. Tegninger og mer informasjon kan fåes ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 5.892,84 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 4.000 kwh. pr. år.

Hytta har en årlig forsikringspremie på kr 2.213,-

Velavgift inkl. drift av bom er kr 800,- pr. år.

Medlemsavgift i Hagaløkka Va-Anlegg SA er kr. 500,- pr. år.

Medlemsavgift i Hagaløkka bryggelag er kr 800,- pr. år.

Hytta er tilknyttet Riks-tv som leverandør av tv-signaler. Kostnader kan sees på www.rikstv.no. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til grunneier kr 5.000,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.685.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 45.000,- (fastpris)

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?