Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 750 000,- for kr 3 750 000,-
 

Hagaløkka 98 - Presentert av Krogsveen AS

Fra uteplassen mot syd kan varme sommerdager og sene kvelder nytes. Deler av uteplassen er også overbygget.

Uteplassen ligger usjenert og lunt til.

Solrik uteplass

Kjøkken

Velkommen til bords!

Fra kjøkkenet har du direkte utgang til flotte utearealer

Lys og romslig stue, pusset opp i 2017

Stue med klassisk tregulv

Stue

Stue

Soverom

Soverom nummer to av tre

Pent bad med panel på vegger og flis på gulv. Offentlig vann og avløp (sommervann)

Fra stuen er det utgang til balkong på begge sider

Her kan du også skimte sjøen!

Praktisk overbygget balkong

Inngjerdet og flat hagetomt, pent opparbeidet med gressplen, frukttrær, bærbusker og diverse prydbusker.

Det er gode parkeringsmuligheter på tomten

Velkommen til en sjelden mulighet og idylliske Hagaløkka

Fra hytta er det kort vei til flott sandstrand

Båtplass på felles brygge medfølger

Det er kun en kort båttur ut til Lindholmen, Møyeren eller fantastiske Stauper

Velkommen til Hagaløkka et meget barnevennlig område

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Miniatyrbilde fra video

Østerøya/Lahellefjorden

Hagaløkka 98

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 990 000,-

Østerøya/Lahellefjorden: Sjelden mulighet i idylliske Hagaløkka - Flott fritidseiendom i meget barnevennlig område - Båtplass - Bilvei frem - Kort vei til sjøen

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 3 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
78 / 91 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Hagaløkka 98! Hagaløkka Syd er et attraktivt hytteområde beliggende på Østerøya mot Lahelle/Tønsbergfjorden. Området er meget barnevennlig med kort vei til flott fellesareal med gresslette, langgrunn sandstrand, bryggeanlegg og badeflåte. Perfekt for både store og små. Stranden ligger lunt og fint i en stor sydvendt bukt. Fra stranden har du flott utsikt ut Lahellefjorden/Tønsbergfjorden. For de båtglade er det båtplass på felles brygge, og her kan du ha en skjærgårdsjeep klar for flotte dager på sjøen! Det er kun en kort tur ut til Lindholmen, Møyeren eller fantastiske Stauper som er kanskje en av Østlandets flotteste øyegruppe. Gode turmuligheter i nærheten, med bl.a. Kyststien. Den velkjente Skjellvikastranden ligger også med kort avstand til eiendommen, perfekt for familiens ungdommer. Hytta har en usjenert beliggenhet og er inngjerdet. Her kan du også kjøre til døra! Hagaløkka er et meget hyggelig hytteområde som kanskje har Sandefjords "beste hyttemiljø" med flott strand. Velkommen til en hyggelig visning!

Adkomst

Fra Sandefjord sentrum kjører du Kilgata. Ta over i Hegnaveien ved Shell på Kilen og følg veien til

Østerøyveien ved Rema 1000. Følg Østerøyveien utover i cirka 2,3 km. Ta så Hagaløkka inn til venstre. Følg veien over jordet, forbi gården og opp en liten bakke. Etter bakketoppen tar du ned til høyre, gjennom bommen og første stikkvei til venstre. Hytta ligger da på høyre side. Dersom du ønsker å se på eiendommen utenom visningstid så må du gå fra bommen. Følg skiltingen innover. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 990 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1955

Soverom

3

Primærrom

78m2

Bruksareal

91m2

Tomt

581m2

KR-kode

2217222

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hagaløkka 98, 3237 Sandefjord

Gnr. 91, bnr. 89 i Sandefjord kommune.

Tomten

Inngjerdet og flat hagetomt, pent opparbeidet med gressplen, frukttrær, bærbusker og diverse prydbusker. Her ligger alt til rette for lek og moro for de minste. Uteplassen ligger usjenert og lunt til. Fra uteplassen mot syd kan varme sommerdager og sene kvelder nytes. Deler av uteplassen er også overbygget.

Festet tomt på 581,1 kvm.

Festeavgiften er kr 12.055,- pr. år.

Festeavgiften ble sist regulert i 2011 (etter konsumprisindeksen), og denne kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen.

Festeavtalen utløper 15.09.2070, men fester har rett til fornyelse.

Grunneier, Linda Marie Årøe, har forkjøpsrett. Frist for å benytte forkjøpsretten er senest 2 måneder etter at grunneier har mottatt skriftlig beskjed om at eiendommen er solgt. Melding vil bli sendt til grunneier straks etter salget. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Grunneier har anledning til å kreve et "engangsløft" av festeavgiften til 2 % av råtomteverdien, dog er det satt et maksimalbeløp på kr. 11.725,- pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Grunneier har i år benyttet seg av engangsløftet og ny festeavgift for 2017 er kr. 12.055,-

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på tomten (parkering for opptil tre biler).

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger (Hagaløkka VA-Anlegg SA står for drift av det private vann og avløpsnettet). Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til hytta.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 100 kvm

Totalt bruksareal: 91 kvm

Totalt primærrom: 78 kvm

Bruksareal:

Anneks 7 kvm

Hytta 84 kvm

Primærrom:

1. etasje 46 kvm: Kjøkken med inngang og trapp, 3 soverom og bad.

2. etasje 32 kvm: Stue.

Sekundærrom:

Anneks: 1. etasje 7 kvm: Gjesterom.

Hytta: 1. etasje 6 kvm: To boder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.08.2017 utført av Sandefjord Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Takstmann opplyser at et av soverommene er noe lite.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre på pilarer av betong/betongblokker. Tilbygg er oppført på støpt plate på mark. Tak er tekket med Decra takpanner med lyddemping montert i 2017.

Takstmann opplyser at hytta fremstår som godt vedlikeholdt og i god stand.

Opprinnelig liten hytte fra 1955 på ett plan, som er ombygget med ny 2. etasje i 1971.

Selger kjøpte eiendommen i 1990, og bygget til soverom, bad, trappeløp og boder i 1991-92. Samtidig ble hytta tilkoblet kommunalt vann og avløp, via Hagaløkka VA-Anlegg. Nytt sikringsskap ble montert i 1992 med automatsikringer, samt noen nye kurser i 2013. Det er lagt nytt yttertak i 2017 med Decra takpanner. Samtidig er det montert nye takrenner og nedløp. Det er montert ny vedovn og stålpipe i 2017. Bad fra 1992 med fliser på gulv og panel på vegger. Kjøkken er fra 1994. Vinduer har 1-lags glass og er fra 1971 og 1991. Kledning er fra 1971 og 1991. Anneks fra 2001 av typen laftebyggesett. Innlagt strøm.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget velholdt hytte med god planløsning. Veggoverflater har for det meste panel/malt panel. Gulv har klassisk tregulv, laminat og flis. Lys og romslig stue i 2.etasje med store vindusflater og skyvedør ut til overbygget balkong på begge sider. Rikelig med lys sørger for en god romfølelse. Her kan du også skimte sjøen. Stuen ble pusset opp i 2017.

Lyst kjøkken med slette fronter og laminat benkepate. God plass til spisebord. Fra kjøkkenet har du direkte utgang til uteplassen. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Pent bad med panel på vegger og flislagt gulv. Av utstyr er det montert dusjkabinett, wc, servant og benk.

Hytta har flere gode lagringsmuligheter med utvendig redskapsbod og sportsbod. Gode lagringsmuligheter på kryploft i 2. etasje. Lekestue/anneks egner seg godt til ekstra soveplasser om sommeren eller til lagring.

Oppvarming

Peisovn i stuen (montert i 2017) ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til fritidsboligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Hytta er vesentlig bygget om etter byggeår. Ny 2. etasje ble bygget i 1971 og det ble tilbygget soverom og bad i 1991-92. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av: Dagboknr 9491, tinglyst 20.12.1990: Festekontrakt. For kontraktens vilkår se salgsoppgavens punkt "tomt".

Det er ingen tinglyste servitutter.

Festeren har tinglyst rett til båtplass på flytebrygge på gnr. 94, bnr. 1. Festeren har også veirett på samme gnr/bnr. Rettighetene er tinglyst på gnr. 94, bnr. 1, med dagboknr 9491, tinglyst 20.12.1990. Festeren plikter til å følge bryggelagets vedtekter.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.05.2014 avsatt til fritidsbebyggelse. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Medlemskap i Hagaløkka Bryggelag sikrer rett til båtplass nr 13 på felles flytebrygge.

Som hytteeier kreves det også medlemskap i Hagaløkka Velforening og Hagaløkka VA-Anlegg SA.

Hyttefeltet er sikret med automatbom. Denne åpnes med fjernkontroll eller oppringing fra mobiltelefon.

Det foreligger avtale med naboer om å holde en høyde på maksimalt 2,5 meter på trær/busker i grenselinjen.

Selger opplyser at nabo i Hagaløkka 100 (mot vest) har ønske om å totalrenovere hytte, anneks og overbygget uteplass. Selger har avgitt en avstandserklæring om at nybygg kan aksepteres nærmere enn 4 meter fra grenselinjen, forutsatt at nybygg ikke skal bli høyere enn eksisterende levegg/overbygg på 2,20 meter, og at nybygg skal trekkes minst en halv meter lenger inn på naboens tomt, sammenlignet med eksisterende levegg/overbygg. Det foreligger ikke noen byggemelding ennå. foreløpige tegninger og mer informasjon kan fåes ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 5.868,60 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.480,-pr. år.

Hytta har en årlig forsikringspremie på kr 3.440,-.

Velavgift inkl. drift av bom er kr 800,- pr. år.

Medlemsavgift Hagaløkka bryggelag er kr 800,- pr. år.

Medlemsavgift i Hagaløkka VA-Anlegg SA er kr 500,- pr. år.

Hytta er tilknyttet RiksTV som leverandør av tv signaler og har avgift på

kr 230,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til grunneier kr 5.000,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.095.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?