Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 150 000,- for kr 2 150 000,-

Velkommen til Hvildenvei 31 !

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto - Her har hytta båtplass

Dronefoto - Her kan man evt leie båtplass i tillegg (avhengig av kapasitet)

Terrasse

Terrasse

Utsikt fra terrassen

Utsikt fra terrassen

Utsikt fra terrassen

Fasade - Inngangsparti

Fasade - Inngangsparti

Entre / gang

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Toalettrom

Soverom 1

Soverom 2

Bod / hobbyrom / grovkjøkken

Plantegning av hytta

Berger/Kjelleråsen

Hvildenvei 31

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 150 000,-

Berger/Kjelleråsen: Delikat og moderne hytte beliggende på egen hylle i fjellsiden! Fri utsikt til fjorden. Båtplass.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 150 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
60 / 69 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hvildenvei 31 har en svært særegen og meget flott beliggenhet på egen "hylle" i fjellsiden. Dette gir fri og vidstrakt panoramautsikt mot fjorden retning Holmsbu - og en følelse av umiddelbar tilknytning til sjøen. Få minutters gange via gangsti ned til båt- og bademuligheter.

5 minutter med bil til Svelvik og 5 minutter i båt til Holmsbu. Kyststien går langs kyststripa. Flott tur langs fjorden til Berger og Fossekleiva, med kunsthåndverkere og kafeer. Marka i nærheten med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.

Berger har aktiv idrettsklubb med bl.a. fotball, barneidrett, samt trening for voksne. Aktivt miljø for o-løp. Lysløype i skogen. Se www.Bergeril.no for mer info.

Nydelig kysti for rusleturer eller trening, strekker seg helt fra Sandebukta til Svelvik. Fossekleiva galleri og kultursted tilbyr en rekke kulturelle arrangementer fra utstillinger til konserter og kulturcafè. Ellers tilgang til de fleste aktiviteter i sentrum av Svelvik, bl.a. med seilforening, turnforening, sykkelklubb, hestesportsenter, karateklubb, musikkforening og flere kor. Flott golfanlegg i Sande.

Området ligger ca. 7 kilometer fra Svelvik sentrum, mellom Svelvik og Sande. Kort kjørevei til dagligvarebutikk. Nærbutikk/kiosk i kort gangavstand. Det er kort reiseavstand til Drammen (ca. 30 minutters kjøring) og Svelvik ( 7-8 minutters kjøring).

Bussholdeplass innen gangavstand med forbindelse til Sande og Svelvik. Fra Svelvik går det busser videre til Drammen. I Svelvik er det også fergeforbindelse over til Hurumlandet (Verket). Fra Sande går det tog til Tønsberg, Drammen og Oslo. For rutetider se www.bk.no og/eller www.nsb.no.

Adkomst

Fra Drammen/Oslo:

Kjør mot Svelvik, følg videre gjennom Svelvik sentrum, og fortsett sydover på RV 319. Rett før fabrikken til "Jensen madrasser"/Hilding Anders ta ned Kjelleråsveien til venstre. Følg til parkeringsplass, hvor hytta har parkering. Videre gangadkomst på felles gangvei. Hytta er usjenert beliggende mot enden av feltet, ned til venstre inn egen sti ned mot vannet (ca. 4 minutters gange ned til hytta fra parkeringsplassen).

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 150 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1955

Soverom

2

Primærrom

60m2

Bruksareal

69m2

Tomt

720m2

KR-kode

2017254

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hvildenvei 31, 3075 Berger.

Gnr. 4, bnr. 1, fnr. 48 i Svelvik kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 75 kvm

Totalt bruksareal: 60 kvm

Totalt primærrom: 60 kvm

Primærrom:

Bad, 2 soverom, kjøkken, stue, wc: 60 kvm

Sekundærrom:

Utebod: 9 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.05.2017 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Rask overtakelse er mulig.

Tomten

Festet tomt på 720 kvm. Punktfeste. Tomten er hyggelig opparbeidet med noe beplantning i tillegg til naturtomt. Flaggstang. Stor terrasse med utgang fra stua.

Årlig festeavgift kr. 2.441,- p.t. Festeavgiften ble sist regulert i 2010. Neste regulering vil skje i 2020 etter konsumprisindeksen, deretter så ofte loven tilllater.

Festekontrakten er på 40 år fra 01.09.2000 (utløper år 2040).

Tinglyst rett til bading og båtfeste. Hytta disponerer egen båtplass på felles pålebrygge. Båtplassen har ifølge selger ingen faste utgifter, men det er pliktig oppmøte på dugnad og andel av eventuelle vedlikeholdskostnader kan påløpe.

Det kan også leies båtplass på moderne flytebrygge i området, avhengig av kapasitet.

Baskomti hytteeierforening er en veldrevet hytteforning. Medlemskap i hytteeierforeningen er obligatorisk. Dugnad på fellesområdene.

Grunneier har forkjøpsrett ihht. festekontrakten, men grunneier har bekreftet til megler at han ikke vil benytte seg av denne.

Trær må ikke hugges uten samtykke fra grunneier.

Det kan ikke drives næringsvirksomhet fra eiendommen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger (nytt 2016). Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført slik:

Grunnmasser av fjell, stein og jord. Fundamentert på pilarer (forsterket de siste årene). Yttervegger i bindingsverk. Eier opplyser at tilbygget del er isoleret med 10 cm mineralull. Utvendig stående kledning. Beiset utvendig i 2016. Vinduer med isolerglass (nye de siste årene). Standard utgangsdør. Saltak med undertak av bord. Tekket med shingel. Renner og nedløp i plastbelagt stål. Stor terrasse av trekonstruksjon med flott utsikt. Rekkverk med stående bord.

Takoverbygget inngangsparti med benk og vask. Pipe i murt tegl.

Selger anfører at opprinnelig byggeår er 1955, men at år 1996 er sentralt i hyttas historie, ettersom hytta ble betydelig ombygget/påbygget det året. I 2016 ble det innlagt offentlig vann og avløp, i tillegg til oppgradering av det elektriske anlegget - samt utskifting av vinduer. Hytta har vært i bruk som sommerhytte, men vanntilkoblingen kan ifølge selger gjøres om til helårsvann med enkle grep (isolere rør under hytta).

Standard

Hytta er betydelig påkostet senere år - tilnærmet totaloppusset - og fremstår som meget presentabel, spennende og innholdsrik. Innvendige overflater er malt i tiltalende farger.

Inngang via overbygget inngangsparti med praktisk utekjøkken.

Entré/gang: Laminat på gulvet. Malt veggpanel. Sikringsskap med automatsikringer.

Kjøkken: Pen innredning med malte flater. Ny benkeplate. Frittstående hvitevarer. Laminat på gulvet. Malt veggpanel.

Stue: Store vindusflater sikrer flott romfølelse og nydelig utsikt mot fjorden. Laminat på gulvet. Malt veggpanel. Dekorbjelker i taket gir særpreg. Uttak for tv-signaler (RiksTV). Peis med lukkbar innsats for vedfyring. Utgang til den store terrassen.

Toalettrom: Laminat på gulvet. Malt veggpanel. Servant og vegghengt wc er nye i 2016 i forbindelse med innleggingen av vann/avløp.

Soverom 1: Laminat på gulvet. Malt veggpanel. Vindu med flott utsikt.

Soverom 2: Egen adkomst fra det overbygde inngangspartiet. Laminat på gulvet. Malt veggpanel. Vindu med flott utsikt.

Bad: Egen adkomst fra det overbygde inngangspartiet. Flislagt gulv med varmekabler. Vegger har fliser og panel. Dusjkabinett (nytt 2016). Vegghengt wc (nytt 2016).

Bod/hobbyrom/grovkjøkken: Egen adkomst fra det overbygde inngangspartiet. Laminat på gulvet. Lysmalt veggpanel. Benker og skap gir fin plassutnyttelse.

Teknisk rom/bod: Beliggende under hytta med adkomst fra nedsiden. Ny (2016) 200 liters varmtvannsbereder. Hovedstoppekran.

Oppvarming

Peis med lukkbar innsats for vedfyring i stue.

Varmekabler i baderomsgulvet.

Forøvrig basert på elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Hytta kan leies ut som fritidseiendom. Grunneiers samtykke behøves som utgangspunkt ved fremleie.

Parkering

Parkering på felles parkeringsplass for hytteforeningen. ca. 4 min gange ned til hytta. Hytta disponerer én fast parkeringsplass. Forøvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Det har vært dialog mellom hytteeiere og grunneier om å åpne for bilvei også ned Hvildenvei for å muliggjøre kjøring helt frem - men dette er pt. ikke endelig bestemt.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Megler anfører at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Festeavtalen som er tinglyst 04.07.1961, 06.07.1992 og 26.10.2000.

Opprinnelig festeavtale av 1961 angir rettighet til båtfeste og bading.

Regulering

Eiendommen er ikke omfattet av reguleringsplan (uregulert), men ligger i område som i kommuneplanen er avsatt til fritidsbebyggelse.

Diverse

Diverse løsøre og møblement medfølger i salget. Hytta selges som utgangspunkt uten ytterligere rydding og rengjøring utover det innbo selger evt. velger å ta med seg. Kontakt gjerne megler ved spørsmål.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Vann/avløp: Kr. 2.300,- (per halvår, gjelder da for hele hytte sesongen). Det er ikke installert vannmåler.

Renovasjon: Kr. 1.523,- (2017). Hytterenovasjon.

Parkeringsplass: Kr. 600,- per år (1 plass). Det er ifølge selger mulig å leie flere plasser av grunneier.

Eiendomsskatt: Kr. 1.860,- per år ifølge selger, fordelt over 3 terminer.

Årlig avgift til Baskomti hytteeierforening: kr. 500,-.

Det må påregnes kostnader til strøm/nettleie, tv-signaler, innboforsikring, bygningsforsikring, internett og evt fasttelefon. Årlig gebyr til feiervesenet vil også påløpe.

Selger har bygningsforsikring i IF, kr. 3.000,- per år (2017).

Selger hadde i 2016 et strømforbruk på ca. 3.500 kwt.

Selger har tv-signaler fra RiksTV. Dekoder kan medfølge. Se leverandørens hjemmesider for pris- og abonnementsinformasjon.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Transportgebyr til grunneier kr 1.500,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.206.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Svelvik
Grunnkrets Sand

Steder i nærheten

Blindsand 3.9 km
Langdokk 8.8 km
Selvik 12.1 km
Verket 8.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 121.8 km
Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 71.1 km
Jernbanestasjon Sande stasjon 16.6 km
Bussholdeplass Sand 0.7 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Svelvik Senter 7.5 km
Kjøpesenter Torggården Sande 16.5 km
Postkontor Coop Prix Svelvik 4.9 km
Postkontor Kiwi Sande 16.7 km
Apotek Boots apotek Svelvik 6.3 km
Apotek Ditt apotek Sandesenteret 16.7 km
Vinmonopol Svelvik Vinmonopol 7.5 km
Vinmonopol Sande Vinmonopol 16.5 km
Dagligvare Coop Prix Svelvik 4.9 km
Dagligvare Kiwi Bjørnstad 6.7 km
Kiosk/video Sand Dagligvare 0.8 km
Kiosk/video Mix Pølsebaren 7.4 km
Bensin Shell Svelvik 7.2 km
Bensin YX Sande 15.2 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Morten Solberg Helgerud
Jurist - Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?