Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 300 000,- for kr 6 300 000,-

Fasade fra sjøen

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Uteområde

Velkommen inn!

Stue

Stue

Stue

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken - nei

Spisestue - nei

Soverom 1

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 2

Bad

Gang

Soverom i 2.etg

Soverom i 2.etg

Uteområde

Uteområde

Uteområde

Uteområde

Uteområde

Uteområde

Uteområde

Uteområde

Uteområde

Uteområde

Uteområde

Dronefoto

Uteområde

Dronefoto

Dronefoto

Bamble - Isnestangen | Sjarmerende fritidseiendom med lang strandlinje, sandstrand og to brygger

Isnestangen

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 500 000,-

Bamble - Isnestangen | Sjarmerende fritidseiendom med lang strandlinje, sandstrand og to brygger: Bamble - Isnestangen | Sjarmerende fritidseiendom med lang strandlinje, sandstrand og to brygger

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 7 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
60 / 60 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

I praktfulle omgivelser like syd for Valle ligger denne vakre eiendommen med den sjarmerende bebyggelsen, en rødmalt sjøbu og gresslette som fører ned til sjøen med strand og brygge. Huset ligger i ly i den fredelige vika. Herfra har man full oversikt over den livlige båttrafikken og innseilingen til Valle. Meget usjenert og ingen andre eiendommer med innsyn. Det er gangavstand til Valle sentrum med marina, dagligvarebutikk og restaurant. Det er også kortebåtturer til Langesund og Kragerø. Skjærgården i området er variert og vakker. Rammen er med andre ord i orden. Resten er opp til de som skal føre dette stedet videre.

Adkomst

Fra Breviksbrua, følg E-18 sydover og ta til Valle, følg Valleveien ca. en mil forbi butikkene. Ta deretter mot Vallekjær/Prestvika. Følg veien rett fram opp en lang bakke og hold til venstre på toppen av denne. Følg veien gjennom bom og over en kolle og videre ned en bratt bakke som fører til gruset parkeringsareal. Her er det parkeringsplass, men det er ingen avtale om adkomst og parkering her. Dette er det nærmeste stedet det går ann å komme eiendommen med bil. Følg så veien gjennom elektronisk bom og hold til venstre over en gresslette og videre over en kolle før stien fører ned til huset. Alternativt har eiendommen også adkomst via sjøveien. Nåværende eier har leid båtplass og parkering i Prestvika. Det er ifølge eier av båtplassene mulightet til å leie plass der for kjøper, men en slik båtplass blir ikke holdt av, og vi kan derfor ikke gi noen garantier for dette. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 500 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1948

Soverom

2

Primærrom

60m2

Bruksareal

60m2

Tomt

21350m2

KR-kode

281819

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Isnestangen, 3967 Stathelle

Gnr. 80, bnr. 15, 16 og 18 i Bamble kommune.

Tomten

Eiendommen består av tre bruksnummer med et total areal på 21.350 kvm. Tomten består av bukten hvor bebyggelsen ligger skjermet for vær og vind og gressplen strekker seg fra den skiferlagte terrassen og videre ned til sjøen med brygge og strand. I tilknytning til stranda er det en liten slipp. På en kolle ovenfor brygga er det skiferlagt uteplass og nedenfor denne mot nord er det en mindre brygge. Fra tomten kan du nyte utsikten utover fjorden mot Stråholmen og horisonten. Tomten strekker seg bak hytta og på kollen syd for bebyggelsen over et stort område med naturtomt.

Parkering

Det foreligger ingen avtale om parkering i dag, megler har vært i kontakt med grunneier av parkeringsplassen som det er opplyst om under veibeskrivelsen. Grunneier av parkeringsplassen opplyser at kjøper kan kontakte han. Megler kan ikke garantere at avtale om parkering kan inngås.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar, eller via sjøveien. For å få tillatelse til å kjøre på veien fra Prestvika og videre må det betales innskudd på kr. 4.000,- samt årlig avgift på kr. 300,- til veilaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 66 kvm

Totalt bruksareal: 60 kvm

Totalt primærrom: 60 kvm

Primærrom:

1. etasje 61 kvm: Gang med trapp, kjøkken, stue, gang/vaskerom, bad og soverom.

I tillegg har hytta 2 "soverom" med gang mellom i loftsetasjen. Disse rommene er ikke måleverdig areal grunnet lav takhøyde.

Uthus på 11 kvm som kan brukes til lagringsplass. Her er det også en gammel utedo som ikke lenger er i bruk.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.03.2018 utført av Terje Sandersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Huset er som en liten dukkestue der tingene er tilfeldig satt sammen med en kjærlig begeistring. Kjærlighet og omtanke ligger i innredningen. Den er ikke tatt ut av en møbelkatalog, men er satt sammen i en egen sjarm. På gulvene er det malte tregulv. Vegger og himlinger har malte paneler. Baderommet er moderne, flislagt med varmekabler i gulvet og inneholder wc, servant og dusj. Kjøkkenet har en kombinasjon av ny og gammel innredning med lyse fronter og integrert komfyr med keramisk koketopp og ventilator. Det er utgang via kjøkkendør.

Oppvarming

Etasjeovn i stua. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for for annet en fredigmeldte stikkledninger, datert 16.07.2009, på eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er ingen tinglyste heftelser på eiendommen.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 18.06.2015 avsatt til Landbruk-, natur, og friluftsformål.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i dødsbo under offentlig skifte hvor boet er selger. Selger har således ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst pantedokument med sperre eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.

Bobestyrer vil ta stiling til bud som foreliggger, men arvingene skal av megleren først gis en kort frist til å utale seg.Det bemerkes at bobestyrer tidvis er en del fraværende og ikke har mulighet til å ta stilling til bud med kort frist. Sorenskriveren skal endelig godta bud før bindene avtale om kjøp er inngått.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.344,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, hytterenovasjon og eiendomsskatt.

Eier har ikke gitt megler opplysninger om øvrige løpende kostnader, og megler har derfor ikke kjennskap til hvor store kostnader dagens eier har til strømforbruk, forsikring m.v.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.688.749.-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bamble
Grunnkrets Valle

Steder i nærheten

Feset 7.2 km
Brevikstranda 10 km
Kjønnøya 8.9 km
Skarbo 16.8 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 73.2 km
Bussholdeplass Valletangen 1.4 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Brotorvet Senter 20.9 km
Kjøpesenter AMFI Kragerø 27.2 km
Postkontor Coop Extra Stathelle 20.8 km
Postkontor Coop Prix Helle 17.6 km
Apotek Vitusapotek Stathelle 20.7 km
Apotek Apotek 1 Brotorvet 20.9 km
Vinmonopol Stathelle Vinmonopol 20.9 km
Vinmonopol Kragerø Vinmonopol 26.2 km
Dagligvare Spar Sjøbua Valle 1.8 km
Dagligvare Joker Trosby 6.8 km
Kiosk/video Eien Kiosk 18.8 km
Kiosk/video Narvesen Brotorvet 20.9 km
Bensin Circle K Bamble 7.9 km
Bensin Shell Stokkebakken 11.6 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da bobetyrer ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Bobestyrer (selger) og sorenskriveren ved Nedre Telemark tingrett må også skriftlig akseptere budet før endelig aksept kan formidles til budgiver. Bud kan ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 3,75% av salgssummen.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Henrik Tangen
Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?